Yo-man
New member
שימו לב שביום שבת אנחנו עוברים לשעון חורף, מה שאומר שהמשחקים יתחילו ב-7 בערב ביום ראשון.
בשבוע שעבר צדקתי בכל המשחקים, אבל חוסר האמון הכללי של הפורום ביכולותיו של מאט ריאן גרם לי לשנות את הבחירה שלי בבוקר יום ראשון, וכך נמנעתי מלזכות ב-20 נקודות...
חוץ מהמשחק בניו יורק (והבונוס של ריאן), אחוז המפספסים השבוע היה גבוה: במשחק ביו פילי לדאלאס הקולות כמעט נחלקו ל-2.
בפיטסבורג 2/3 הלכו עם בולטימור שהפסידו, ובדטרויט 2/3 הלכו עם דטרויט שהפסידו לסינסי.
תוצאות הסקר מהשבוע שעבר יפורסמו מחר בנפרד.
שידורי השבוע:
חמישי - קרולינה בטמפה (כל המשחק הזה רשום "קונדנסד")
פוקס – ראשון
19:00 דאלאס בדטרויט (לא מגיב על משחקים שמשתתפים בתחרות)
22:15 רדסקינס בדנבר (שלדעתי יהיה יותר צמוד ממה שחושבים)
METV בראשון
19:00 מיאמי בניו איגלנד (האם בריידי יעניש את מיאמי על ההפסד לג'טס?)
22:15 ג'טס בסינסנטי (לא מגיב על משחקים שמשתתפים בתחרות)
סאנדיי נייט: גרין ביי במיניסוטה (כיף לי שרוג'רס בפנטזי שלי)
מאנדיי נייט: סיאטל בסנט לואיס (בלי ברדפוד שגמר את העונה)
ולתחרות שלנו:
1. קאובויז בדטרויט: הקאובויז ניצחו השבוע את האיגלס במשחק שנראה קל, אבל זה בעיקר כי לאיגלס אין הגנה (מקום 32 בליגה, עוד נחזור אליהם...). אז השבוע יש להם את דטרויט שנמצאים במקום 31 בהגנה. וואו. איך הם יסתגלו להבדל? בניגוד לפילדלפיה, לדטרויט אין משחק ריצה משובח מידי (21) אבל יש להם משחק מסירות יעיל (5). דאלאס מציגים מספרים מאוד קרובים – 24 בריצה 8 במסירה, 29 בהגנה. אז צפוי לנו משחק שקול. שתי הקבוצות במאזן 4-3. מגטרון מול דז בריאנט (זה מה שדאלאס מנסים להתסיס מאז יום שני). המשחק בדטרויט, במזג אוויר נוח. ב-ה-צ-ל-ח-ה.
2. ג'איינטס בפילדלפיה: מי היה מאמין שזה יהיה משחק-פח בדיוויזיה, אבל הינה לכם. בג'איינטס הצליחו לחלץ ניצחון ראשון לעונה (שלא יעלה להם לראש) מול נבחרת הנפלים של מיניסוטה, והשבוע הם מבקרים אצל האיגלס. אילי עדין לא נראה במיטבו, אבל הי, הוא לא זרק אף אינטרספשן!. פייטון היליס הוא תוספת מעניינת לקבוצה, שנמצאת במקום ה-31 בריצות. פילי עדין ממוקמים בראש ביארדים על הקרקע, למרות השבוע הנוראי שעבר עליהם. במסירות הקבוצות במקומות 10 ו-11, אבל ההגנה היא הדובדבן. פילי בזנב, מקום 32, והג'איינטס ב-19. ניק פולס יצא מהמשחק השבוע עם זעזוע מוח ולא ברור אם הוא יהיה כשיר ליום ראשון. ויק התחיל להתאמן, אבל היה מעדיף להמשיך לנוח עם ה"האמסטרינג" שלו. מה שאומר שאולי יעלה ה-QB השלישי. בניו יורק מקווים למצוא משחק ריצה מול הליין הרכרוכי של פילי, מה שיחסוך מאילי זריקות שעלולות למצוא את עצמן במקומות אפלים... מי יהיה רע פחות ביום ראשון בפילדלפיה?
3. פיטסבורג באוקלנד: לא האמנתם שפיטסבורג ינצחו את הג'טס (36-13 בתחרות שלנו) ולא האמנתם שהם ינצחו את בולטימור (31-17). מה אתם אומרים על אוקלנד? שתי הקבוצות במאזן 2-4 והמשחק יהיה באוקלנד, במזג אוויר נוח למדי. הקבוצות הפוכות ברמתן, כשאוקלנד רצים טוב יותר, בין היתר בזכות פראיור, ה-QB הנייד של אוקלנד (9 לעומת 27) ובמסירות פיטבסורג טובים יותר (12 לעומת 32). אוקלנד הפסידו השבוע לקנזס סיטי המושלמים, שזה נסבל. שבוע קודם ניצחו את סן דיאגו באופן מפתיע מאוד. לפני זה הפסידו לוושינגטון שהיו ללא ניצחון עד אז... נראה שהם מנצחים את המשחקים שהם אמורים להפסיד ומפסידים לקבוצות גרועות יותר. עכשיו רק צריך להחליט אם פיטסבורג נחשבת לגרועה יותר.
4. ג'טס בסנסנטי: השבוע הג'טס ניצחו את ניו אינגלנד. זה לא שם אותם בשורה אחת עם הקבוצות החזקות של הליגה, אבל אפשר להפסיק לזלזל בהם, לפחות לעוד כמה שבועות, עד שהם (אולי) יוכיחו אחרת. הג'טס במאזן 4-3 וסינסי 5-2. סינסי הפסידו בשבוע 1 לשיקגו ובשבוע 4 לקליבלנד. בדרך הם ניצחו את גרין ביי, פיטסבורג, ניו אינגלנד באפלו ודטרויט. את השתיים האחרונות הם ניצחו ב-3 נקודות ובקושי.
הג'טס מתחילת העונה מנצחים אחד ואז מפסידים. ניצחו את טמפה בשבוע הראשון בבית, הפסידו לניו אינגלנד בבוסטון בשני. ניצחו את באפלו בבית ואז הפסידו לטנסי בחוץ. ניצחו את אטלנטה במאנדיי נייט המפתיע, והפסידו לפיטסבורג בבית. השבוע, כאמור, ניצחו את הפאטס בהארכה, ועכשיו הם בחוץ מול סינסי. איזו חוקיות תעבוד השבוע?
5. בונוס: אז בשבוע שעבר שאלתי שאלה חסרת אחריות ונתתי מתנה 2 נקודות כמעט לכולם. סבבה. אז השבוע תקבלו שאלה שאין בה תמימות. אני מקווה...
יש לנו 4 –QB עילאיים בליגה. רוג'רס, מאנינג, בריידי ובריז.
רוג'רס יהיה במשחק חוץ במיניסוטה המפורקת. מאנינג בבית מול וושינגטון המתאחה. בריידי בבית מול הדולפינס הלא יציבים ובריז בבית מול באפלו הבינוניים.
נחלק אותם בזוגות לפי ההתמודדות השבוע, והשאלה שלי היא – לאיזה צמד יהיה הרייטינג הגבוה יותר במצטבר – פייטון ובריידי או רוג'רס ובריס?
סקר השבוע:
בעקבות שיר הפופ המגעיל שמלווה את שידורי הסאנדיי נייט, הפתיח הנוסטלגי של יום שני והאורחים שנותנים קולם (בהתאם לצרכי קידום מכירות רלונטיים) לפתיחת התוכנית של פוקס שעה לפני המשחקים ביום ראשון – איזה פתיח או פינה שהיתה פעם הייתם מחזירים לשידורים המלווים את משחקי הפוטבול?
שתספיקו להגיע הביתה בזמן לתחילת המשחקים ביום ראשון ושהאייפונים שלכם לא יעירו אתכם מוקדם מידי בבוקר יום ראשון.