תחרות הפורום – שבוע 8

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 8

שימו לב שביום שבת אנחנו עוברים לשעון חורף, מה שאומר שהמשחקים יתחילו ב-7 בערב ביום ראשון.
בשבוע שעבר צדקתי בכל המשחקים, אבל חוסר האמון הכללי של הפורום ביכולותיו של מאט ריאן גרם לי לשנות את הבחירה שלי בבוקר יום ראשון, וכך נמנעתי מלזכות ב-20 נקודות...
חוץ מהמשחק בניו יורק (והבונוס של ריאן), אחוז המפספסים השבוע היה גבוה: במשחק ביו פילי לדאלאס הקולות כמעט נחלקו ל-2.
בפיטסבורג 2/3 הלכו עם בולטימור שהפסידו, ובדטרויט 2/3 הלכו עם דטרויט שהפסידו לסינסי.
תוצאות הסקר מהשבוע שעבר יפורסמו מחר בנפרד.

שידורי השבוע:
חמישי - קרולינה בטמפה (כל המשחק הזה רשום "קונדנסד")
פוקס – ראשון
19:00 דאלאס בדטרויט (לא מגיב על משחקים שמשתתפים בתחרות)
22:15 רדסקינס בדנבר (שלדעתי יהיה יותר צמוד ממה שחושבים)
METV בראשון
19:00 מיאמי בניו איגלנד (האם בריידי יעניש את מיאמי על ההפסד לג'טס?)
22:15 ג'טס בסינסנטי (לא מגיב על משחקים שמשתתפים בתחרות)
סאנדיי נייט: גרין ביי במיניסוטה (כיף לי שרוג'רס בפנטזי שלי)
מאנדיי נייט: סיאטל בסנט לואיס (בלי ברדפוד שגמר את העונה)

ולתחרות שלנו:

1. קאובויז בדטרויט: הקאובויז ניצחו השבוע את האיגלס במשחק שנראה קל, אבל זה בעיקר כי לאיגלס אין הגנה (מקום 32 בליגה, עוד נחזור אליהם...). אז השבוע יש להם את דטרויט שנמצאים במקום 31 בהגנה. וואו. איך הם יסתגלו להבדל? בניגוד לפילדלפיה, לדטרויט אין משחק ריצה משובח מידי (21) אבל יש להם משחק מסירות יעיל (5). דאלאס מציגים מספרים מאוד קרובים – 24 בריצה 8 במסירה, 29 בהגנה. אז צפוי לנו משחק שקול. שתי הקבוצות במאזן 4-3. מגטרון מול דז בריאנט (זה מה שדאלאס מנסים להתסיס מאז יום שני). המשחק בדטרויט, במזג אוויר נוח. ב-ה-צ-ל-ח-ה.

2. ג'איינטס בפילדלפיה: מי היה מאמין שזה יהיה משחק-פח בדיוויזיה, אבל הינה לכם. בג'איינטס הצליחו לחלץ ניצחון ראשון לעונה (שלא יעלה להם לראש) מול נבחרת הנפלים של מיניסוטה, והשבוע הם מבקרים אצל האיגלס. אילי עדין לא נראה במיטבו, אבל הי, הוא לא זרק אף אינטרספשן!. פייטון היליס הוא תוספת מעניינת לקבוצה, שנמצאת במקום ה-31 בריצות. פילי עדין ממוקמים בראש ביארדים על הקרקע, למרות השבוע הנוראי שעבר עליהם. במסירות הקבוצות במקומות 10 ו-11, אבל ההגנה היא הדובדבן. פילי בזנב, מקום 32, והג'איינטס ב-19. ניק פולס יצא מהמשחק השבוע עם זעזוע מוח ולא ברור אם הוא יהיה כשיר ליום ראשון. ויק התחיל להתאמן, אבל היה מעדיף להמשיך לנוח עם ה"האמסטרינג" שלו. מה שאומר שאולי יעלה ה-QB השלישי. בניו יורק מקווים למצוא משחק ריצה מול הליין הרכרוכי של פילי, מה שיחסוך מאילי זריקות שעלולות למצוא את עצמן במקומות אפלים... מי יהיה רע פחות ביום ראשון בפילדלפיה?

3. פיטסבורג באוקלנד: לא האמנתם שפיטסבורג ינצחו את הג'טס (36-13 בתחרות שלנו) ולא האמנתם שהם ינצחו את בולטימור (31-17). מה אתם אומרים על אוקלנד? שתי הקבוצות במאזן 2-4 והמשחק יהיה באוקלנד, במזג אוויר נוח למדי. הקבוצות הפוכות ברמתן, כשאוקלנד רצים טוב יותר, בין היתר בזכות פראיור, ה-QB הנייד של אוקלנד (9 לעומת 27) ובמסירות פיטבסורג טובים יותר (12 לעומת 32). אוקלנד הפסידו השבוע לקנזס סיטי המושלמים, שזה נסבל. שבוע קודם ניצחו את סן דיאגו באופן מפתיע מאוד. לפני זה הפסידו לוושינגטון שהיו ללא ניצחון עד אז... נראה שהם מנצחים את המשחקים שהם אמורים להפסיד ומפסידים לקבוצות גרועות יותר. עכשיו רק צריך להחליט אם פיטסבורג נחשבת לגרועה יותר.

4. ג'טס בסנסנטי: השבוע הג'טס ניצחו את ניו אינגלנד. זה לא שם אותם בשורה אחת עם הקבוצות החזקות של הליגה, אבל אפשר להפסיק לזלזל בהם, לפחות לעוד כמה שבועות, עד שהם (אולי) יוכיחו אחרת. הג'טס במאזן 4-3 וסינסי 5-2. סינסי הפסידו בשבוע 1 לשיקגו ובשבוע 4 לקליבלנד. בדרך הם ניצחו את גרין ביי, פיטסבורג, ניו אינגלנד באפלו ודטרויט. את השתיים האחרונות הם ניצחו ב-3 נקודות ובקושי.
הג'טס מתחילת העונה מנצחים אחד ואז מפסידים. ניצחו את טמפה בשבוע הראשון בבית, הפסידו לניו אינגלנד בבוסטון בשני. ניצחו את באפלו בבית ואז הפסידו לטנסי בחוץ. ניצחו את אטלנטה במאנדיי נייט המפתיע, והפסידו לפיטסבורג בבית. השבוע, כאמור, ניצחו את הפאטס בהארכה, ועכשיו הם בחוץ מול סינסי. איזו חוקיות תעבוד השבוע?

5. בונוס: אז בשבוע שעבר שאלתי שאלה חסרת אחריות ונתתי מתנה 2 נקודות כמעט לכולם. סבבה. אז השבוע תקבלו שאלה שאין בה תמימות. אני מקווה...
יש לנו 4 –QB עילאיים בליגה. רוג'רס, מאנינג, בריידי ובריז.
רוג'רס יהיה במשחק חוץ במיניסוטה המפורקת. מאנינג בבית מול וושינגטון המתאחה. בריידי בבית מול הדולפינס הלא יציבים ובריז בבית מול באפלו הבינוניים.
נחלק אותם בזוגות לפי ההתמודדות השבוע, והשאלה שלי היא – לאיזה צמד יהיה הרייטינג הגבוה יותר במצטבר – פייטון ובריידי או רוג'רס ובריס?

סקר השבוע:

בעקבות שיר הפופ המגעיל שמלווה את שידורי הסאנדיי נייט, הפתיח הנוסטלגי של יום שני והאורחים שנותנים קולם (בהתאם לצרכי קידום מכירות רלונטיים) לפתיחת התוכנית של פוקס שעה לפני המשחקים ביום ראשון – איזה פתיח או פינה שהיתה פעם הייתם מחזירים לשידורים המלווים את משחקי הפוטבול?

שתספיקו להגיע הביתה בזמן לתחילת המשחקים ביום ראשון ושהאייפונים שלכם לא יעירו אתכם מוקדם מידי בבוקר יום ראשון.

regevs1

New member
הניחושים שלי

אספתי 12 נקודות בשבוע האחרון. זה לא משהו, אבל אני מוכן לקחת 60% הצלחה ומעלה כל שבוע.
אז אני אמשיך ללכת על קבוצות החוץ גם בשבוע הזה (זה גם די מסתדר לי עם הקבוצה שאני אוהד...):

דאלאס - 5
ג'איינטס - 3
פיטסבורג - 4
ג'טס - 6
בונוס - רוג'רס ובריס.

mp3athlon

New member
שלי

דטרויט - 3
פילי - 5
אוקלנד - 4
סינסי - 6

רוג'רס ובריז

אני תמיד אוהב את פינות ה-X ו-O - כשמנתחים איך פליי צריך להראות בתיאוריה (מי חוסם את מי, איך הרסיברים רצים, וכו') ואז מראים את הוידאו של איך זה בוצע. כבר כמעט לא רואים את זה מאז שאפשר לסמן בטוש המעצבן הזה על הוידאו.

b i g t o m

New member
הניחושלי

בציפייה לסוף סוף שבוע של 20!:
1. קאובויז. 6.
2. ג'איינטס. 4.
3. פיטסבורג. 5.
4. סינסנטי. 3.
5. פייטון ובריידי.

* הערה קטנה... יש לי תחושה שאני אולי הורס לעצמי את ההימור השבוע בגלל שאני אוהד של הברונקוס שנמצא כרגע בטקסס. בגלל זה אני בוחר בקאבויז, בגלל זה אני לא בוחר את אוקלנד ובגלל זה אני בוחר בצמד שמכיל את פייטון. ההתלבטות השבועית הוכרעה ברובה לפי הרגש ונראה איך זה יסתדר.

roy2211

New member
שבוע 8

דטרויט 3
פילי 4
פיטסבורג 5
סינסי 6
בונוס בריז ורוג'רס

Shachar Manor

New member
וואו אני מקום שלישי!

קצת חפירה לפני התשובות שלי, אם לא מתאים לכם החפירות, תרשמו 0 בתגובות, אם מתאים תרשמו 1.

מצחיק שאני מקום שלישי בתחרות הזו, עפתי אחרי שלושה שבועות בליגת ההישרדות, ובפנטזי כל החלטה שאני מקבל נראית שגוייה לחלוטין. אני השחקן הכי פעיל בכל חמשת הליגות בהן אני משתתף, ביצעתי עשרות טריידים, אני תמיד אחרון בוייבר וייר, ולאחר שבוע שבע אני נמצא במאזן מצטבר של 19-16 לטובתי, אבל לאחר הפציעה של דאג מרטין ורג'י ויין אני הולך לתהום שממנה לא תהיה דרך חזרה...
אני מצהיר בזאת שאם במהלך העונה אני אופיע בראש הפרמידה, במקום הראשון, אני פורש. (אני טס לאולפנים של הNFL ומנסה להתקבל כאנליסט).

השבוע השאלות נראות לי קלות במיוחד, משמע אני הולך לסיים עם 0 נק'.
מתחילים:
בוקרים בדטרויט- אל תטעו בנוגע לבנגלים, מדובר בקבוצה חזקה מאוד, שרק תלך ותשתפר (והנה ניחסתי להם את הצורה), ההפסדים שלהם, לקליבלנד - שמאוד הפתיעה עם הוייר כק"ב ולשיקגו בשבוע א' נראים כמו זיכרון מעומעם, דטרויט נתנו פייט לא נורמלי השבוע.
סטאפורד ומגטרון נראו באמת מצויין, וכל עוד רג'י בוש לא פצוע (עניין של שבוע-שבועיים) הם מבחינתי באנקר בפלייאוף.
ההגנה של דאלאס פחות טובה משל סינסי. דטרויט שמים 27 נקודות לפחות.
אני לא מכור על ההגנה של דאלאס שהשאירה את פילי על 3 נקודות, עם ויק זה היה נראה שונה. ומצד שני דז נעלם, נראה לי שהפציעה של מורי יותר בעייתית ממה שהיה נדמה בהתחלה.
אני שם 4 על האריות.

ענקים בפילדלפיה- איליי לא נחטף!! זעקו כותרות העיתונים בשלישי בבוקר, שמחה וששון. הויקינגים החליטו לשמור כוחות לגרין ביי השבוע ונתנו לפיטרסון לרוץ 13 פעמים בלבד ולפרימן להתאמן בזריקת כדור פוטבול סגנון חופשי, הקבוצה הזו איבדה סיכוי לפלייאוף כשויתרה על פרסי הארבין. למזלה הרע של גרין ביי, פונדר אמור לשחק מולה, מה שמביא אותי לBold prediction of the week: אדריאן פיטרסון, האיש הביוני, האב השכול, שעצבני טילים על כל העולם עם 200+ יארד על הקרקע ושני ט"ד.
ולענייננו, איליי נראה רע, ניקס נראה נורא, הRB נמצאים בסוג של קרוסלה, והיחיד שהמנייה שלו בעלייה הוא רובן רנדל.
עם ויק בחזרה בהרכב, דשון הולך לשרוף את ניו יורק וש לי הרגשה ששיידי מקקוי יסחוב בדיוק פי שתיים את הכדור מפיטרסון- 26 פעמים ל120 יארד.
אני שם 5 על העיטים.

מתכתיים באוקלנד- לפני שבוע אמרתי שאני צופה שביג בן יגיע למאזן 5-5 בשבוע 10. ההגנה של פיטסבורג חזרה משבוע החופש עם אש בעיניים- לשים עליהם נקודות זה קשה מאוד. פריור לא מספיק טוב לנצח אותם. מצד שני, עם שבוע חופש להתכונן, מי יודע...
אני שם 3 על פיטסבורג.

סילונים בסינסנטי- אני לא תופס מהג'טס! לא תופס מראיין ולא תופס מג'ינו.
הדבר היחיד ששווה משהו בקבוצה המסריחה מג'רזי זה הדיפנסיב ליין המצויין שלהם.
סינסינטי במומנטום אדיר לאחר ההופעה בדטרויט, והקבוצה הזו בבית היא קבוצה הרבה הרבה יותר טובה (שני ההפסדים היו בחוץ), הם כבר הספיקו לנצח את אהרון רודג'רס ואת טום בריידי בסינסנטי, משום מה, לא נראה לי שדווקא ג'ינו סמית' יהיה זה שינחיל להם את ההפסד הביתי הראשון העונה (לא האמנתי שהוא ינצח גם באטלנטה האמת).
אני שם 6 עגול על הבנגלים!

השאלה הקשה של השבוע- דרו יסיים עם 105, אהרון עם 90, פייטון עם 115 וטום עם 100.
אני עם מננינג ובריידי.

שבוע טוב.

underdog36

New member
1

יישר כוח!
גם אני פעם הייתי נותן הסברים ארוכים ומנומקים, אבל אז גיליתי שאני בערך באמצע הטבלה בתחרות, אז ויתרתי

Amir BA

New member
הבחירות

דטרויט - 5
פילי - 4
אוקלנד - 3
סינסי - 6
פייטון ובריידי

Yo-man

New member
הינה אני בא

1. דטרויט 3. רומו קיבל שבוע אחד טוב, עכשיו מגיעים ה-7 הרעים. וזה מתחיל בדטרויט.
2. פילדלפיה 6. אחרי הצריבה מהשבוע שעבר, פילדלפיה יאספו את עצמם ויענישו את איליי הקטן. אני צופה שהשבוע אילי יאבד כדור או שניים.
3. פיטסבורג 5. הו, הם חמים... וזה רק ילך ויתחמם. ונגד QB צעיר ההגנה תבלה
4. סינסינטי 4. אחד למעלה אחד למטה בשביל הג'טס. הרצף יימשך.
בונוס - בריז ורוג'רס. בריידי לא מגיע למספרים שלו השנה, וההגנה של וושינגטון לא פראיירית, בזמן שבריז מפציץ, לא משנה מי שמים מולו, ומיניסוטה זו לא קבוצה. רוג'רס יהיה ההבדל הגדול בשאלה הזו.

סקר:
לפני 12 שנים בערך כל מאנדיי נייט התחיל באיזה רבע-מערכון עם איזה סלברטי שדיבר על משהו ואז צעק "Are you ready for some football?". (כמו הפתיח של סאטרדיי נייט לייב). זה היה נחמד ויצירתי.
ועם השיר הדבילי My city גורם לי להתגעגע לפיית' היל (והמיני) כל שבוע מחדש.
לדעתי הליגה צריכה לבקש מ-Will I am לכתוב להם פתיח.
חוץ מזה הליגה נהייתה עדינה ולא מקדמת אלימות. הפינה "Jacked Up" היתה מוצלחת, אבל אני מבין למה גנזו אותה.

אם שמחתם לקרוא את מה שכתבתי תגיבו ב-"qwerqwerqwer"
אם לא, תגיבו ב-"מה אתה רוצה?"
5.

roei90210

New member
שלי

אבל למה ככה למה?!
1. דטרויט (3) - האמת שנזכרתי בהתמודדות האחרונה שלהם וזה קצת צרם לי שוב. 2 חטיפות לט"ד של רומו. בכל מקרה, מגטרון מחסל אותם בכל מפגש מחדש.
2. פילי (6) - כי ויק חזר.
3. אני לא יודע
4. סינסי - כי יש חוקיות שבטוח לא תעבוד עכשיו (5)
5. אז ככה, הסקינס והפינס נותנים ביחד כ-533 יארד אויריים במשחק. הויקינגס והבילס נותנים כ-545. בהנחה וארבעת העילאיים, אכן עילאיים, אני אלך על רוג'רס+בריס.

בכל זאת 3: בגלל שבחרתי בכל הביתיות.. סטילרס (4)

סקר: את הפתיחה בעברית של שחר בן הלוי ואראל סג"ל

שיטת הניחושים המאוחרים לא עובדת ...

בכלל לא עובד לי השנה ...

דטרויט - 4
פילי - 6
אוקלנד - 5
ג'טס - 3
רוג'רס ובריס

yonatanpollak

New member
אחרי שבוע מוצלח

עם 16 נק נקווה להמשיך על הגל

קאובויז 4
ג'איינטס 5
פיטסבורג 3
סינסי 6

בריזזזז את רוג'רס

שבוע טוב לכולם

y63s

New member
שלי

דטרויט 3
פילי 5
פיטסבורג 4
סינסי 6
בונוס - בריידי והחציל

nimrodbo

New member
שלי

דאלאס - 3 נקודות
ג'איינטס - 5 נקודות
אוקלנד - 4 נקודות
סנסנטי - 6 נקודות

בונוס - מאנינג ובריידי

clevelandrocks

New member
שלי

1. דטרויט על 3 נק'
2. פילי על 5 נק'
3. אוקלנד על 4 נק'
4. סינסי על 6 נק'
5. פייטון ובריידי

ranatz

New member
מכריז בזאת על עונה פיננסית

אמנם טכניקת הניחוש ההפוך הביאה אותי ל50% בשבוע שעבר (שזה הישג) אבל היות ואין מצב שאני מהמר על הג'טס מול סינסי אני מגביל את ההימור ההפוך לשלושת המשחקים הראשונים:
דטרויט חייבים את הניצחון הזה אחרי הפיאסקו מול סינסי אז אני הולך עם רומו והבוקרים 4
בין שתי העלובות אני נותן יתרון קטן לפילי בגלל הבית - ג'איינטס 5
פיט במומנטום, אוקלנד חוזרת לגודל הטבעי שלה אז נלך עם הריידרס 3
בלי צחוק, סינסי היא קבוצה מצויינת והפוקסים של ראיין נגמרו-סינסי 6

הולך עם הזקנים פייטון וטומי

למעלה