רגע לפני שהופכים תקליט
1. דטרויט 4 - דאלאס לא רעים, אבל לא מדהימים, דטרויט לא רעים, אבל גם לא מדהימים. אחרי הקלישאה הסתומה הזו, כל שנותר לי זה להוציא פתק מכובע אחד - יצא דטרויט ולהוציא פתק מכובע אחד - יצא 4
2. פילדלפיה - 5. הניסיונות הפאטתיים שלי לנחס את היריבות של פילדלפיה לא צולח השנה. מייקל ויק חוזר לפמגש שבדר"כ הולך לג'יאנטס (כי זה בפילדלפיה, בניו יורק זה הולך לפילי). השבוע הג'יאנטס נראים לי עדיין בהאנג-אובר ממסיבות נצחון הבכורה. אז פילי
3. פיטסבורג - 3. שוט-אאוט זה לא הולך להיות. פיטסבטרג מוגבלת התקפית ואוקלנד פשוט מוגבלת ומאותגרת פוטבול בכלל. המומנטום אצל פיטסבורג, יהיה משחק קשה לצפיה (אז לא אראה אותו) ונקווה לנצחון לפיטסבורג (כל עוד לא יופיעו בתלבושת הדבורה מאיה)
4. סינסינטי - 6. עם כל הכבוד לג'טס, סינסי בבית באמת טובים. הולך עליהם בכל הכח.
5. הצמד רוג'רס ובריס. רוג'רס פוגש של מינסוטה (אדריאן פיטרסון בשבוע שעבר ביצע צעד נוסף לקראת עונת 2500 יארדים... אלא שזה היה הצעד היחיד שלו במשחק), בריס מול בפאלו לשוט-אאוט. מאנינג מול וושינגטון שעושה קולות חיבור עמומים (חוץ מבהגנה) ובריידי מול מיאמי שעושה קולות של קבוצה. אצל גרין ביי יש השנה קצת משחק ריצה, אצל ניו אורלינס משחק הריצה הוא תפיסה, לדנבר יש משחק ריצה לא משמעותי ולפטריוטס גם לא היסטרי במונחי יארדים. למינסוטה אין הגנה, גם לא לבפאלו, גם לא לוושינגטון ודווקא למיאמי (יחסית... יחסית) ההגנה הטובה ביותר לטעמי. הולך על רוג'רס ובריס.
תיכף צריך לצאת לקראת הכנות למשחקי הערב
אחלה משחקים לכולם