תחרות הפורום – שבוע 8

mayhem1121

New member
שלי

דאלאס 3
פילדלפיה 5
פיטסבורג 4
סינסנטי 6
בונוס: פייטון ובריידי

underdog36

New member
שלי

חשבתי שעם הזזת השעון בסוף אוקטובר נמנע מהמצב המעצבן שהמשחקים מתחילים כשהילדים עוד ערים...

איזה משחקים קשים, אני הולך לאכול קש השבוע....

1. דטרויט 5. בגלל יתרון הביתיות ובגלל שאין לדאלאס מענה למגהטרון.
2. פילי 4. קשה לומר, אבל אני שוב הולך עם הביתיות ועם הקבוצה שקצת (דגש על קצת) יותר מבריקה מבין השתיים.
3. פיטסבורג 3. אין לי הסבר טוב. אולי משאלת לב.
4. סינסינטי 6. פוקס אחד לא עושה את הקבוצה ליותר טובה. וזה גם מסתדר עם החוקיות הטפשית הזו...

5. רודג'רס
ובריס.

לגבי הסקר, אין לי מושג :-\. לא ראיתי עדיין סאנדיי נייט השנה (מחר הולכת להיות הפעם הראשונה, בשידור מוקלט כנראה), וגם לא את התוכנית המקדימה, כך שאני לא יודע על מה אתה מדבר
. לאורך השנים בעיקר צפיתי במשחקים בלי מה שמסביב, כך שאין משהו נוסטלגי שאני מתגעגע אליו בשידורים.

חורף נעים לכולם! (כותב בעודי מזיע
).

philadelphia76

New member
רגע לפני שהופכים תקליט

1. דטרויט 4 - דאלאס לא רעים, אבל לא מדהימים, דטרויט לא רעים, אבל גם לא מדהימים. אחרי הקלישאה הסתומה הזו, כל שנותר לי זה להוציא פתק מכובע אחד - יצא דטרויט ולהוציא פתק מכובע אחד - יצא 4
2. פילדלפיה - 5. הניסיונות הפאטתיים שלי לנחס את היריבות של פילדלפיה לא צולח השנה. מייקל ויק חוזר לפמגש שבדר"כ הולך לג'יאנטס (כי זה בפילדלפיה, בניו יורק זה הולך לפילי). השבוע הג'יאנטס נראים לי עדיין בהאנג-אובר ממסיבות נצחון הבכורה. אז פילי
3. פיטסבורג - 3. שוט-אאוט זה לא הולך להיות. פיטסבטרג מוגבלת התקפית ואוקלנד פשוט מוגבלת ומאותגרת פוטבול בכלל. המומנטום אצל פיטסבורג, יהיה משחק קשה לצפיה (אז לא אראה אותו) ונקווה לנצחון לפיטסבורג (כל עוד לא יופיעו בתלבושת הדבורה מאיה)
4. סינסינטי - 6. עם כל הכבוד לג'טס, סינסי בבית באמת טובים. הולך עליהם בכל הכח.
5. הצמד רוג'רס ובריס. רוג'רס פוגש של מינסוטה (אדריאן פיטרסון בשבוע שעבר ביצע צעד נוסף לקראת עונת 2500 יארדים... אלא שזה היה הצעד היחיד שלו במשחק), בריס מול בפאלו לשוט-אאוט. מאנינג מול וושינגטון שעושה קולות חיבור עמומים (חוץ מבהגנה) ובריידי מול מיאמי שעושה קולות של קבוצה. אצל גרין ביי יש השנה קצת משחק ריצה, אצל ניו אורלינס משחק הריצה הוא תפיסה, לדנבר יש משחק ריצה לא משמעותי ולפטריוטס גם לא היסטרי במונחי יארדים. למינסוטה אין הגנה, גם לא לבפאלו, גם לא לוושינגטון ודווקא למיאמי (יחסית... יחסית) ההגנה הטובה ביותר לטעמי. הולך על רוג'רס ובריס.

תיכף צריך לצאת לקראת הכנות למשחקי הערב

אחלה משחקים לכולם

אמצע העונה

1) קאובויז 4
2) ג'איינטס 3
3) פיטסבורג מתחילים לצאת מהפיט (בור) 5
4) סי-איי-אן-סי סינסי סינסי סינסי! (קריאת הקרב של הג'טס) 6.

בריז-רוג'רז יותר, כי לבריידי כבר כמה משחקים חלשים.

mannyT1

New member
מנסים

1. דטרויט על הקאובויס - 6 נק'

2. ניו יורק ג'איינטס על האיגלס - 4 נק'

3. סטילרס על ריידרס - 5 נק'

4. ניו יורק ג'טס על סינסי - 3 נק'

בונוס - רוג'רס ובריז

אוהד ניו יורק מה לעשות...

מתגעגע לסטאנד אפ מצחיק בפרי שואו

DS9

New member
ניחושים שבועיים

דטרויט - 4
פילדלפיה -3
אוקלנד - 5
סנסנטי - 6
פייטון ברידי

BOSTON 86

New member
שלי - שבוע 8

1. קאובויז בדטרויט: דטרויט יתאוששו על חשבון דאלאס. דטרויט, 4 נקודות.

2. ג'איינטס בפילדלפיה: המשחק הכי קשה לניחוש. ג'איינטס, 3 נקודות.

3. פיטסבורג באוקלנד: פיטסבורג ימשיכו במומנטום. פיטסבורג, 5 נקודות.

4. ג'טס בסנסנטי. לא מחזיק מהג'טס (אולי בגלל שאני אוהד של הפטריוטס). סינסנטי, 6 נקודות.

5. בונוס - בריז ורודג'רס.

omrili77

New member
שלי בזריזות

והפעם רנדומלית, כי תכלס מה זה כבר משנה:
1. דטרויט 6
2. פילי 3
3. פיטסבורג 4
4. סינסי 5
5. פייטון ובריידי

chapultepec

New member
תשובות

דטרויט 3
ג'איינטס 4
פיטסבורג 6
סינסנטי 5

לדעתי גם בשאלה הזאת יש תמימות, בריס ומנינג הם מכונות רייטינג אבל השנה רוג'רס>> בריידי וגם הוא משחק מול מינוסוטה.. בקיצור - רוג'רס ובריס.

אני יחסית חדש בפוטבול אז אני לא יודע למה אתה מתכוון, אבל הייתי מציע להם את הפתיח של מבט לספורט -
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=k0Uzs7gDVEI[/URL]

PACK PACK

New member
פעם ראשונה בקריירה ששכחתי מהתחרות

מאשים את שעון החורף והקטן שלא נתן לישון דווקא בלילה מעבר השעון. הניחוש: גרין ביי על 20 נקודות.

למעלה