תחרות הפורום – שבוע 8

ESPN

New member
לגמרי עונה פיננסית

דיטריוט - 4
פילי - 5
אוקלנד - 3
סינסנטי - 6
רוג'רס ובריז

לא יודעת לגבי פינות וכאלו, אבל אני מתגעגעת לשידורים של הצמד ג'ון מאדן ופט סמרול המנוח. נראה לי שבשביל כל מי שגדל בניינטיז וכנראה גם לפני, הם לנצח ה-קולות של שידורי פוטבול.

maor8910

New member
הניחוש השבועי

1. קאובויס 3

2. פילדלפיה 5

3. פיטסבורג 6

4. סינסנטי 4

בונוס: רוג'רס ובריס

M jones

New member
שלי

1.דטרויט 3
2.פילי 5
3.פיטסבורג 4
4.סינסי 6

בונוס- רוג'רס ובריס.

REDSKINS

New member
שבוע 8

דיוטרויט 6
פילדלפיה 4
פיטסבורג 3
סינסינטי 5

מאנינג ובריידי

10nircohen

New member
ניחושים שבוע 8

דטרויט (4 נק') - הרגשה שדווקא את הזה הקאובויס יפסידו. לצערי
פילדלפיה (3 נק') - זה יכול ללכת לכאן או לכאן , אני אלך על חצי הפתעה עם הג'איינטס.
פיטסבורג (5 נק') - הסטילרס חיברו 2 ניצחונות רצופים , וימשיכו במגמה גם בחור השחור לדעתי.
סינסינטי (6 נק') - הג'טס לא משהו בכלל , ההגנה של הבנגאלס תקרע את ג'ינו לגזרים...

בונוס - לחלוטין לא ידוע. נלך עם רודג'ס ובריס.

10nircohen

New member
תיקון

התפלק לי הניחוש - רק להבהיר אני הולך עם הג'איינטס בניחוש השני , בטעות רשמתי פילדלפיה.
ועם אותו מספר נקודות כמובן

moss84

New member
שלי

דטרויט - 4
פילי - 5
פיטסבורג - 3
סינסינטי - 6
פייטון ובריידי

dannyb11

New member
שלי

1. דאלאס 4
2. פילי 5
3. אוקלנד 3
4. סינסי 6
5. רוג'רס ובריס

eran113

New member
שבוע 8

פשוט לא הגיוני שהעונה הזאת עוברת מהר מאוד.

1. דטרויט 6 - דאלאס ינצחו 3 משחקים רצופים? אני לא מאמין לזה. שתי קבוצות שדיי שוות ברמתן ודטרויט מוכרחים לנצח בשביל להשאר במאבק על המקום הראשון בבית. דאלאס מוכרחים להפסיד בשביל להשאיר סיכוי לשאר הקבוצות המגמגמות (בלשון המעטה) ב NFC EAST.

2. ג'אינטס 3 - אני לא מבין למה הג'איינטס בתחרות שהם משחקים נגד קבוצה שהיא לא אחת מהנמושות של הליגה. מה שקורה במצב כזה שאני מאבד נקודות וכל השאר לוקחים.

3. אוקלנד 4 - ההגנה של הסטילרס בדר"כ מצליחים מאוד מול רוקי QB (ע"ע ג'ינו סמית'). הפעם אני חושב שזה יהיה שונה והם יתקשו וגם ההתקפה שלהם.

4. סינסינטי 5 - אם כל הכבוד לג'טס (ואין הרבה מצידי
) סינסינטי קבוצה חזקה, במיוחד שהם משחקים בבית. מקווה שלא יהיה פה UPSET.

בונוס - רוג'רס ובריס

סקר
אני עוקב אחרי ה NFL בצורה קבועה יותר (חמש שנים בערך) כך שאני לא כל כך מכיר פתיחים אחרים ממה שקיים כיום (או לפחות לא זוכר). רק יכול להוסיף שבפודקאסט של יום שישי של AROUND THE LEAGUE עשו דיון קצר על שיר הפתיחה של ה TNF שאני חושב שהוא דיי נחמד.

erantal2000

New member
לעבודה

1. המשחק הכי קשה לחיזוי וגם הכי מסקרן של השבוע. אני הולך עם דאלאס. 3.
2. נראה לי שפילדלפיה פחות גרועים. 4.
3. נראה לי שפיטסבורג פחות גרועים. 5.
4. נלך עם סינסי. 6.
5. טוווואווווווב !!! שאלה יפה! מצד אחד פייטון שמוביל את הליגה ברייטינג השנה ביחד עם בריידי שהשנה נותן מספרים איומים. מצד שני רוג'רס מלך הרייטינג הבלתי נלאה ביחד עם בריס הנפלא. קשה! לרוג'רס ולפייטון צפוי השבוע רייטינג גבוה, ספק בקשר לרייטינג של בריס ובריידי. אני אלך עם... פייטון ובריידי.

amirbc

New member
שבוע טוב

דטרויט-3
ניו יורק-5
פיטסבורג-4
סינסי-6
רוג'רס-בריס

gadotmi

New member
תורי

1.נראה כי המשחק בדטרויט מתייצב בתפקיד של השאלה הכי צמודה השבוע. אמנם המצחון של דאלאס על האיגלס אולי לא מייצג (אם כי היה די חד צדדי ולא בשניות האחרונות כמו ההפסד של הליונס..).
מצחיק לומר עם משחקים של הקואובויס "יתרון ביתיות" - כבר נאמר לא פעם שבמקרה שלהם, הבית אינו מהווה יתרון, ולכן לא בטוח אם העובדה שמשחקים במישיגן אמור להזיק מבחינתם.
בכל זאת, אני סומך על רומו שיעשה יותר שטויות מאשר סטאפורד.
דטרויט - 3

2. איזו בחירת משחק מרשימה של יורם. קראנו שחור על גבי לבן: Michael Vick expects to play for Eagles vs. Giants. תוספת משמעותית למשחק הריצה שמשמעותה השארת ההגנה של ני יורק על המגרש הרבה דקות. (האמת היא שזה לא מזיק מצידם של הג'יאנטס כי יש מצב שהההגנה תביא יותר נקודות לעומת הנקודות שההתקפה תספוג...)
פילדלפיה - 5

3. איך מגיעים למצב שאוקלנד מהוווים פקטור? האם המזל שנטש את ה-NFC EAST עבר ל-AFC בצד השני של היבשת וכל ארבעת הקבוצות בבית מתחילות לטפס ולהראות סימני גבורה? למרות המאזן המחפיר של הסטילרס, לא מאמין שהשודדים בשחור-כסף יעלו על השחורים-צהובים מעיר הפלדה.
פיטסבורג - 4

4. כל הכבוד לג'טס שהשפילו את טום בריידי. אבל נו, באמת....
סינסינטי - 6

5.. כל הכבוד ליצירתיות של יורם. אכן שאלה ראויה, ולא פחחחח כמו בשבוע הקודם.
אנשי ה-AFC משחקים בבית מול יריבות נוחות על הנייר (האם לפחות הפעם נוכל לראות את פייטון נח לפני שריקת הסיום, למרות שלא נשאלנו על כך השבוע?), אבל אני עם הזוג שישחק באולמות סגורים.
רוג'רס - בריז.

אבי1985

New member
ניחושים

קאובויס - 5
ג'איינטס - 3
פיטסבורג - 4
ג'טס - 6
פייטון ובריידי

uri gadot

New member
בלילה שלפני הטקס

1. דאלאס - 3
2. פילדלפיה - 4
3. פיטבורג - 5
4. סינסינטי - 6
5. טום בריידי ופייטון מאנינג

roydenver

New member
השבוע בו לא הולכים לישון מאוחר

דאלאס- 3
פילי - 5
פיטסבורג- 4
סינסי -6

בונוס- רוג'רס ובריס. בריידי אולי מקום רביעי מהסוף השנה

תשובות

1. דאלאס - 4 נקודות
2. ניו יורק - 5 נקודות
3. סטילרס - 3 נקודות
4. סינסי - 6 נקודות
5. רוג'רס ובריז

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

Yo-man

New member
הבחירות של עמית

1. דטרויט - 3
2. פילדלפיה - 5
3. אני אלך על אוקלנד - 4
4. סינסינטי - 6
5. אני אלך הצעירים (בריז ורוג'רס)

Hines86

New member
נמשכת חוסר היציבות

קאובויז בדטרויט: דטרויט בקטנה. עבור 4.

ג'איינטס בפילדלפיה: אין כמו הג'איינטס לקבוצות במשבר - פילי חוזרים לנצח. עבור 3.

פיטסבורג באוקלנד: לא הייתה לי ברירה אלא להאמין בסטילרס מול הג'טס אז בטח ובטח שמול הריידרס... עבור 6.

ג'טס בסנסנטי: סינסי בעיקר לא יציבים התקפית אבל אולי ההייפ סביב ג'ינו בצד השני ייתן להם מוטיבציה. סינסי עבור 5.

בונוס: פייטון ובריידי או רוג'רס ובריס? ענארף... אחרי השאלה של שבוע שעבר הלכת על כל הקופה. בריז ורוג'רס עוקפים בסיבוב.

erezc11

New member
ניחושים שבוע 8

1. דאלאס - 3 נק'. דאלאס נראים טובים ודטריוט קבוצה בינונית.
2. פילי - 4 נק'. - ניו-יורק ניצחו בשבוע שעבר קבוצה מאוד חלשה, בפילי יהיה יותר קשה.
3. פיטסבורג - 5 נק'. הסטילרס משתפרים ומשחקים בלי לחץ
4. סינסינטי - 6 נק'.. הבנגלס יותר טובים ומשחקים בבית.

בונוס:רוג'רס ובריז. - שניהם משחקים באולם סגור וזה נותן להם יתרון קל

למעלה