חדש (הקודם לא קופץ)~

N o R i K o

New member
נכון שאתם רואים היפה והחנון?!

"מזלג בעולם של מרק"... זה משפט לחיים

התוכנית המושלמת להראות לי שאני לא כזאת חנונית וגם לא כזאת מטומטמת... למרות שבשנה שעברה הייתי במסיבה והמפיק שלהם חיפש שם אנשים, והייתי קצת שיכורה אז אמרתי לו שאני מוכנה שייקח אותי כחנונית... אני אעשה מייקאובר שלילי

pennylane11

New member
זה פובריקאלי!

וחוץ מזה שהמדינה שלי זה ישראל, העיר שלי רחובות והבירה שלי ת"א אני לא יודעת כלום! איזה מסכנים הם צמו ואז ישר שמו אותם בשואה!
(להיות ממש, ממש מוזרה ולהגיד שאני חושבת שאני מכירה את זה עם הדינוזאורים מאיפשהו והסבירות שזה נכון גבוהה להחריד?)
אין, אין, פשוט סדרה אדירה!

N o R i K o

New member
זה בסדר,

אני מכירה אנשים שהכירו את שחר מהעונה הראשונה, ואלון מהעונה השניה התחיל איתי

pennylane11

New member
אלון התחיל איתך?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אותו אני באמת מכירה כבר הרבההה זמן!!! הוא היה בעולמות!

אין לתארררררררררר

E l S i

New member
ראיתי רק את הפרומו

"באיזה צד הים?" "נו הים פה! מה זאת אומרת איפה הים?"
(כמובן שמדובר בים התיכון ביחס לישראל, מעניין אם המראיינת חשבה על זה)

בכל מקרה- למרות שזה נשמע כמו ריאלטי חיובי יחסית בקטע של קבלת השונה, סובלנות הזדמנות חברתית
עדיין יש שם יותר רע מטוב לדעתי, אז אני אמשיך לראות תכניות עם תסריט. (גם אם התסריט גרוע)

E l S i

New member
זה מהגוני!

חיפשתי איך אומרים "שיער קצוץ" באנגלית (לא מצאתי. מי יודע?)

והגעתי לאתר עם כל מיני תסרוקות. זו נקראת "מהגוני" ואני חשבתי שהשם מאוד התאים לה

Digi Lista

New member
הקמפיין שלי לליהוק פיניק מתרחב...

סקר לבחירה
http://www.myhungergames.com/tell-us-who-should-play-finnick-odair

והינה למשל חיזוק מצד הארוסה שלו:
"I'm actually not even bias.I read the book n he IS Finnick!! Vote!!"

לוק עצמו כתב בטוויטר שאולי אם יצביעו לו הרבה אז יהיה לו סיכוי ממשי...שרון, יקירתי, זה הזמן שלנו לעזור בקמפיין

Digi Lista

New member
יש שם כמובן עוד כמה מוכרים ושווים...

למשל ג'נסן מ'על טבעי',אבל אני נאמנה ללוק מבחינת הליהוק כפיניק...צריך לתת לו צ'אנס וגם לכל מי שלא מכיר אותו להתאהב בו, אז אני מעבר למעודדת הצבעה, זו אפילו מטרה עם שליחות כלשהי

N o R i K o

New member
אני ממש בעד D:

שיחדתן אותי, אני נוטשת את פטיפר ועוברת לטים שלכן...

אבל מי לעזאזל הכניס את כריס המסוורת' לרשימה?
"קטניס, יש לי סוד לגלות לך. אני האח האבוד של גייל..."

Digi Lista

New member
פטיפר מקסים מהתמונות שראיתי...

מודה שלא ממש הכרתי אותו עד לא מזמן... אבל אנחנו נאמנים ללוק כפיניק, לפטיפר יש מספיק פרוייקטים אחרים להתמקצע בהם, הוליווד מספיק גדולה לכולם...
בפעם האחרונה שראיתי את כריס המסוורת' משחק זה היה בפרקים של 'קרוב רחוק' בעונות של 2004-2005, משהו כזה (הן שודרו בארץ רק איזה שנתיים אחרי ובמקביל עקבתי באינטרנט אחרי הפרקים המתקדמים אז הכל מתבלבל לי), שם הייתה לו הבעת פנים אחת בלבד, הוא היה סתם ענקי ומגושם ולא מתאים לשום תפקיד, אני מניחה שמאז הוא השתפר עם המעבר לאמריקה והעובדה שנולדה לו ילדה לא מזמן (אני לא אומרת שיש קשר בין משחק לבין הפיכה להורים, אבל אני בטוחה שהפיכה להורים משפיעה על אנשים ומשנה אותם מהרבה בחינות, לא שאני מדברת מניסיון...), עוד לא ראיתי "הנוקמים" וגם לא את "ת'ור" עצמו, אבל זה לא משנה את העובדה שכבר באמת עדיף שהוא יגיד שהוא האח האבוד של גייל ואז קטניס תירה בו חץ ותבדוק אם ענק כזה נופל מיריית חץ ולא מיריית כדור (אם ליאם מספק שהוא זרק עליו סכין וההוא עדיין במצב בסדר אז כנראה שצריך לנקוט באמצעים קשים יותר
) או שמה שנדרש זה פעילות סטייל הליליפוטים מגוליבר... בכל מקרה, לא! אנחנו לא תומכים בכריס המסוורת' במקרה הזה, אנחנו תומכים רק בלוק כהתחלה...

Digi Lista

New member

N o R i K o

New member
היי היי עד כריס

לא ראיתי אותו בקרוב-רחוק אבל בנוקמים הוא היה כזה אוסום. והוא כזה יפה. את חייבת לשחרר את שנאתך לבני המסוורת'

אני חושבת שהוא מהמם. הוא פשוט לא יכול להיות פיניק כשאח שלו משחק את גייל וגם אחרי עריכות הם עדיין דומים להחריד

(יו הקטע עם הסכין! אמאלה! כשקראתי את זה רציתי לבכות XD)

Digi Lista

New member
אני לא שונאת את בני המסוורת'

נדמה לי לפחות שעדיף לי להשקיע את האנרגיות שלי בשנאה לאחרים... אני סתם לא מתרשמת מהם, את כריס לא אהבתי כשראיתי אותו משחק (ומאז באמת לא יצא לי לראות אותו בכלום), יש מצב גדול שזה גם כי הדמות שלו עיצבנה אותי ואת ליאם ראיתי ב'שכנים' (עד ששוב התעללו בצופים הישראליים, זו איזו נטייה חוזרת שכזו עם הסדרות האוסטרליות) ובתפקיד אופי מורכב ומשמעותי המתרחש לכל אורך הסרט של 'משחקי הרעב' עד כדי כך שהטקסטים העמוקים וכל מה שכולל תפקיד האוסקר שלו שם (
) חילקו את חיי ללפני ואחרי...

אני סתם טוענת שמעבר לזה שכריס לא מתאים לתפקיד פיניק ומספיק בן המסוורת' אחד (אגב, יש להם אח שלישי, גם הוא אמור להיות שחקן איפשהו, אבל מעולם לא ראיתי אותו...פעם נדמהלי קראתי גם על איזו אחות, אבל אולי אני טועה...), יש לנו את לוק מיטש'ל כפיניק המושלם ולכן כל המתחרים רק תופסים מקום בתודעתנו ויש להרחיקם, חכמים ממני כבר טענו ש"המטרה מקדשת את האמצעיים"...

הקטע עם הסכין דווקא היה יחסית משעשע, לפחות אם ממש מנסים לדמיין את זה...יש מצב שליאם הוא בכלל פסיכופת כשיש לו תיאור ילדות כזה...

N o R i K o

New member
לאח השלישי שלהם קוראים לוק

אין בנות, רק אחים... ליאם הוא הפיטה של משפחת המסוורת'

והוא כבר בן איזה 31-2, נשוי עם ילדים גם כן...
ליאם חייב להיות פסיכופת', איזה אדם שפוי יצא עם מיילי סיירוס

למעלה