חדש (הקודם לא קופץ)~

Digi Lista

New member
כן, ליאם הוא הפיטה של ההמסוורת'ים...

אולי אחרי שטיפלו בו בקפיטול... הבנאדם אשכרה זורק סכינים, כמה עדין נפש ומתאים לפיטה...

Sharonmxx

New member
אני באמת רוצה שמישהי תסביר לי איפה הדימיון

בין ג'סי וויליאמס ופיניק. אני אוהבת אותו בתור אייברי באנטומיה והוא נראה ממש ממש טוב אבל הוא חתיך בצורה שונה מאיך שפיניק אמור להיות! והוא גם לא משחק משהו. גם יש לי בעיה עם לראות שחקנים שמשחקים דמויות שאני אוהבת בדמות אחרת לגמרי, נגיד את אמריקן פאי ניסיתי לראות ולא הצלחתי כי היה לי מוזר לראות את אליסון האניגן עם מישהו שהוא לא ג'ייסון סגל, כי אלה לילי ומרשל זה אפילו לא הגיוני שהיא תהיה עם מישהו אחר, ובאנטומיה הייתה אותה אחת ששיחקה את גלימר והיה לי ממש קשה להתרכז בה כי היא בכלל אמורה להיות נפוחה מתפוררת מהצרעות ציד.
אבל אם לוק יהיה פיניק אני יכולה להסתדר, לא באמת התעמקתי בתכנית הזו, לא יקרה כלום אם במקום שהוא יהיה החתיך מH2O הוא יהיה החתיך ממשחקי הרעב

הולד איט! רגעע! את אוהבת אותו בתור אייברי?!?

אני ממש צריכה הסבר לזה ..
כאילו ,אייברי ,מה יש בו? הוא כזה .. עציץ , אשכרה צריך להשקות אותו

Sharonmxx

New member
שמעי, הוא חתיך

יש לי את זה גם בפחות שטחי- הוא לא מפריע כמו אפריל אז אין לי סיבה לא לאהוב אותו, והזוגיות שלו עם מארק זה הדבר הכי מקסים בעולם! והוא ממש חתיך. רק באסה שאין לו דיקציה

הבעיה היא שחוץ מחתיך אין בו כלום

והזוגיות שלו עם מארק מקסימה בגלל מארק ולא בגללו

Digi Lista

New member
ההתעסקות החשובה היא בעיקר, לא לגלוש לתפל...

יש לנו עזרה בקמפיין! לאט לאט גם העולם יבין (הינה זה כבר מתחיל בנוי) שהצדק איתנו! לא משנה עכשיו 'האנטומיה של גריי' או כל תוכנית אחרת שמכילה כמה שחקנים שווים, אנחנו צריכים להתאחד למען הליהוק המושלם לפיניק ולא להתעסק בזוטות שאינן מקדמות את המטרה הנעלה

[URL]http://lukemitchforfinnickodair.tumblr.com/[/URL]

Miss Lavet

New member
תראו דרק שדואוס!
|ערפ

גם מי שלא אוהב סרטי ערפדים, זה גם בשבילכם (אני בעצמי שונאת סרטי ערפדים)!

אני הרגע חזרתי מהסרט הזה והוא גאוני, מדהים וקורע מצחוק. טים ברטון במיטבו אני אכתוב תגובה יותר מפורטת אחרי שה"וואו" יגמר לי

N o R i K o

New member
תפתחי עבורה אוף חדש! D:

(ככה תהיה לי לגיטימציה לחפור על הסרט שאני ראיתי שלשום בלי לפתוח 39859348 הודעות אוף בשבוע
)

למעלה