אני הכנתי פחות ממה שתכננתי....
מה שכן הספקתי להכין זה חמין וקציצות, אותם אכלנו לצד סלט ירוק.
החמין הכיל תפו"א, בטטות, ארטישוק ירושלמי, גזרים, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, בצלים, המון שום, גרגירי חומוס גדולים, שעועית בובס, תמרים, משמשים מיובשים ותבלינים. בתוך החמין הטמנתי "קישקע" מצויין מהאתר "משהו דוב" עם כמה תוספות משלי. יצא נפלא.
הקציצות הכילו עדשים, קישואים, מעט טחון מן הצומח, בצל, שום, פשתן טחון, המון פטרוזיליה, טחינה גולמית ותבלינים.
הכל יצא טעים א-ב-ל:
1. אני חייב כלי גדול יותר לחמין. נאלצתי להשאיר את החיטה ואת הערמונים בחוץ מחוסר מקום.
2. עשיתי חצי מהקציצות במחבת וחצי בתנור. הקציצות שבמחבת די התפרקו. הקציצות שבתנור יצאו יבשות מדי.
תמונות נוספות משתרשרות מיד....