בישולים לסופ"ש הקר

ladybug6

New member
הכל נראה מעולה!!


ואני בעד להמציא שם חדש ל"קישקע" הזה כי השם דוחה אותי ברמות.
מה עם "קציצע"?


כך או כך, הכל נראה יאמי
(והצילומים השתפרו פלאים ממה שאני זוכרת!)
 
זה מאד דומה למה שהצעתי

לגברת שביקשה לעשות, הרעיון של שומן וקמח כמו במקור...
רוב תודות לך
 
בהשראתך הכנסתי עכשיו לתנור סיר חמין

ללא גלוטן אבל מבטיח.
וקישקע לפי הנחיותך עם קמח סורגום במקום חיטה.
במרכיבים אצלננו - שעועית לבנה קטנה, שעועית מנומרת, שעועית אדומה הכל יחד שתי כוסות. כוס אורז שחור עגול, כוס קינואה אדומה, 4 תפוחי אדמה קטנים בפרוסות עבות,2 לפתות קטנות בקוביות, שורש פטרוזילה בקוביות,2 בצלים בקוביות, שום מקוצץ, שורש זנגויל מקוצץ דק, 2 גזרעם בפרוסות עבות. ארבעה תמרים מקוצצים. חופן שקדים וכמה אגוזי ברזילץ את רעיון התמרים והלפת לקחתי מטבעוניות נהנות יותר.
תיבלתי בפפריקה אדומה, פלפל שחור גרוס ומלח הימליה.

כיסיתי במים ונחתי את הקישקע שלך. עכשיו נראה מה יצא
 
למעלה