תמונה עדכנית
השלג ממשיך לרדת... לא אתפלא אם יגיע ל-30 ס"מ מחר.
תמונה עדכניתאני לא מקבל את ההערכה שלך
גם עכשיו אין יותר משלושה ארבעה ס"מ למרות שנדמה שיש הרבה יותר. אני חוזר כרגע מהגג העליון. מקסימום 4 ס"מ בזיאדה. גם ב40 ס"מ גובה שלג, הרק"ל אמורה לנסוע חלק. התירוץ של רכב פרטי עמד על המסילה הוא תירוץ. או שבעצם הוא מראה עד כמה הכלי הזה לא יעיל. אתה יכול להמשיך ולהתלהב ממנה אך אני בשלי לאור המשך ההוכחות שאני מקבל בלי להתאמץ כהוא זה אודות חוסר היעילות שלה גם בקייץ וגם בחורף. או שמא אבוא בטענות למי שתכנן את המסלול האדום שמתחיל בשום מקום, עובר במקומות שפג זוהרם ומגיע לשום מקום תוך שהמסלול מחטיא את הנקודות החשובות בעיר. התירוץ העלוב של "יש יותר בתי קפה במע"ר הישן" לא קשור בכלל לרק"ל. כך קורה בכל מקום אותו הופכים למדרחוב, שהרי יש צורך ולחץ גדול למלא את החללים החדשים....מה רצית שיפתחו ברחוב יפו? נגרייה? מעיין-שטוב 2 ? מוסכים? וכל זה ייפגע בעתיד עוד יותר כאשר יאושר (ואם יאושר) לאנשי בית צפפא לפתוח על שטחם את הקניון שהם רוצים. הם בחמולת עליאן השולטת בכפר משחקים ברעיון לפתוח את הקניון הגדול בישראל. כסף יש להם כמו פתיתי השלג שכרגע באויר. הבעיה היא שקניון בית צפפא יחסל סופית את יתר הקניונים הקיימים, הן במבחר ובהיצע, הן בדרכי הגישה, הן במחירים וכמובן שבאיכות המוצרים. אין לי מושג אם התכנית תצא אי פעם לפועל (קרקע יש להם בשפע) אך אם היא תקרום עור וגידים, זו תהיה מכת מוות למע"ר הישן שלך ברחוב יפו וברחוב המלך ג'ורג' החמישי. אתה מתלהב מהרק"ל רק משום שהיא עוברת בסמוך מאוד לבית שלך. אילו היית גר במרחק כמוני מהמסילה, לא היית משתין לכיוון שלה. לילה טוב וחמים במידת האפשר. אביה.
השלג ממשיך לרדת... לא אתפלא אם יגיע ל-30 ס"מ מחר.