ים זה לדגים. בחיים לא תוציאי אותי לשמש. ב-ח-יים!
A Aronsona New member 22/5/12 #48 לא נכון. ים זה גם למדוזות וחוף הים, תחת שמשיה עם כוס קפה סיגריה ובריזה של רוח, יכול להיות כיף אמיתי.
ד דאגרוטיפ New member 22/5/12 #50 ים זה להתמרגע. לשכב על החול, ולבהות בגופים עירומים למחצה. מדי פעם להתהפך. ולטבול במים.
A Aronsona New member 22/5/12 #64 בואי נחשוב קצת על גופים ערומים לפני כמה שנים הייתי בניס בריביירה הצרפתית. חוף ים מדהים, עם 90% נשים בכל מיני מצבים. רצתי אל החוף. כוווווווווווולם היו רק עם מכנסי בגד ים כלומר כל הנשים מגיל 8 עד 80 היו טופלס. אבל הרוב היו מאד מבוגרות. אילו הגופות שחשבת עליהם? אני חזרתי למלון
בואי נחשוב קצת על גופים ערומים לפני כמה שנים הייתי בניס בריביירה הצרפתית. חוף ים מדהים, עם 90% נשים בכל מיני מצבים. רצתי אל החוף. כוווווווווווולם היו רק עם מכנסי בגד ים כלומר כל הנשים מגיל 8 עד 80 היו טופלס. אבל הרוב היו מאד מבוגרות. אילו הגופות שחשבת עליהם? אני חזרתי למלון
P poseidon111 Active member 22/5/12 #74 בהמשך לתיאורך "המלבב", נדמה לי שהיא כתבה בכוונה "לבהות" ולא "לבעות". שאל אותה איפה החוף שלה...
ד דאגרוטיפ New member 22/5/12 #58 אפרופו וזה, הולכת לים. מותקים נתראה. (רינתי, את תבואי איתי פעם אחת לים, גם אם אצטרך לסמם אותך)