סכמ"ש

ערן1987

New member
ידוע, וזה בסדר גמור

אבל כבנאדם מוקצן את גם אמורה לדעת שלפעמים הדרך שבה את מתבטאת לאו דווקא תעורר רגשות חיוביים במקרים מסוימים.

Showy

New member
אחלה, אז אולי אם יש אנשים שאני מעוררת

בהם ככ הרבה רגשות שליליים מבלי שהם ינסו להכיל ולהבין ולהכיר אותי.
(אחרי שאני פאקינג מגיל 13 כותבת פה), אז אולי זה לא המקום שלי.

ערן1987

New member
לא כולם מכירים אותך מגיל 13, את שוכחת את זה

ושוב, אלה לא רגשות שליליים אלא לא נעימים. את פשוט לא מבינה את מה שאני מנסה להעביר לך.

שוב, הקצנה מכוונת: אם את כותבת על בן אדם שהוא "מדהיםםםםם" זה מרגיש טוב כי את אומרת משהו חיובי ו"מאריכה" אותו. אם את תכתבי על אותו בן אדם שהוא "אידיוטטטטט" אז את "מעצימה" את מה שאת כותבת בגלל אותה הארכה.

Showy

New member
אתה יודע מה אני חושבת ערן?

שאתה מפרש אותי מלא לא נכון ואתה לא אומר לי את זה. למשל פעם מחקת אותי מהפייסבוק כי אמרת "כתבת משהו שהגעיל אותי" ואני כזה "מה כתבתי?"
ואולי זה כמו עכשיו, שאתה מפרש דברים שאני כותבת כמשהו שלילי ושאתה מרגיש ממני כל הזמן שאני לא בסדר. וזה מסתכל כזה.

ערן1987

New member
למקרה שבו מחקתי אותך מהפייסבוק שלי

אין קשר לדיון הנוכחי.

ושוב, יכול להיות שאני באמת לא מפרש אותך נכון - אבל עובדה שגם אביחי ודניאל העירו לך על זה ולא רק אני. אין פה בסדר או לא בסדר, יש פה פשוט תחושה שהיא לא הכי נעימה.

Showy

New member
טוב. אז אני כנראה אפרוש כי אני מבינה שהדרך

שבה אני מתבטאת היא דרך שקשה לכם להבין אותה או להכיל אותה ואתם מפרשים אותה בדרכים שליליות ומלבישים עליי כוונות שליליות.
וזה מסתכל ועצוב.
להתראות.

ערן1987

New member
3 אנשים שונים העירו לך על דרך הכתיבה שלך

שהיא יכולה להיות פוגענית ומוגזמת - אז יכול להיות שאנחנו באמת לא מבינים את דרך הכתיבה שלך אבל באותה מידה אולי כדאי שתשימי עין גם על עצמך. ושוב, זה לא בקטע של לתקוף אותך או משהו כזה, אבל את לא יכולה "להפיל" את זה רק עלינו.

Showy

New member
אני פשוט אומרת שאולי אין חיבור.

אני לא מפילה שום דבר על אף אחד ואני גם לא רוצה שתפילו עליי.

2Dirrty4U

New member
בטוחה שהמטרה של הדיון

לא הייתה בקטע רע בשביל לגרום לך להפסיק לכתוב בפורום.
פשוט תקחי לתשומת ליבך שאולי יש אנשים שזה הפך ללא נעים להם לראות כל הזמן את הנושא הזה נטחן ונטחן כמו מים בכל הודעה שניה. אפילו שאני בטוחה שרובינו כאן חושבים כמוך אז בכלל זה חופר.

אישית לקחתי את ההודעה שלך בצחוק וזרמתי עם זה שפיטר סקסי אבל אני יכולה להבין למה חלק פירשו את זה כמשהו תוקפני.

2Dirrty4U

New member
זה פנדורה!!!

לכל צמיד יש קונספט ייחודי וסיפור משלו.
יש למעלה מ-600 צ'ארמס שאיתם כל אחד יכול להרכיב צמיד ייחודי ואישי שזה הקונספט המפורסם בכל העולם של צמידי פנדורה.
כל פעם מביאים קולקציות חדשות ותמיד אפשר להוסיף/להחליף דברים בצמיד לפי המצב רוח ו/או האירוע. בכל העולם יש קולקציות ייחודיות למדינה שבה נמצא הסניף ככה שאפשר באמת לעשות צמידים מטריפים ומיוחדים!
הצמיד כסף עצמו בלי כלום, לצורך העניין, עולה 295 שקל וצמיד זהב עולה 7,900 ואז כל חרוז (צ'ארמס/קליפסרים/ספייסרים/תליונים) קונים בנפרד והמחיר שלהם מתחיל מ-150 שקל לחרוז עד 3,600 שקל לחרוז בודד (הכל תלוי בחומר) וככה מרכיבים צמיד. אפשר להרכיב צמיד ב-800 שקל ואפשר להרכיב צמיד גם ב-3,000 שקל או 10,000 שקל.

מהאתר שלהם:
"העיקרון הוא פשוט, כל אחת בוחרת את צמיד הבסיס שלה מכסף סטרלינג, זהב או עור ומוסיפה לו את הצ'ארמס (תליונים מעוצבים) המרהיבים העשויים בעבודת יד המאפשרים לכל אחת לעצב לעצמה את התכשיט לפי הסטייל האישי שלה כך שלמעשה כל תכשיט הוא " One piece". תכשיטי PANDORA מעוצבים ממגוון חומרים וסגנונות: כסף, זהב, יהלומים, פנינים, זכוכית מורנו איטלקית ואבני חן, המעשירים את התכשיט, מעניקים לו את אופיו וסגנונו הייחודי ומעניקים לכך אחת שפע של אפשרויות לביטוי אישי. בכל רגע נתון ניתן ליצור ולשלב – לעשות מיקס אנד מאטץ' כדי ליצור מראה שונה, שמתאים למצב הרוח, לסגנון הלבוש ולאירוע."

לגבי הסרטים -
עבודה מסוכנת: http://www.imdb.com/title/tt2226495/?ref_=nv_sr_1
יוצאים לסיבוב: http://www.imdb.com/title/tt1408253/?ref_=nv_sr_1

ערן1987

New member
פאקינג שיט, זה יקר בטירוף!!

נראה כמו סתם גימיק, גם אם הם יכולים לצאת מדהימים

Ride Along נראה גרוע! שונא את קווין הארט!

2Dirrty4U

New member
ממש לא גימיק, מותג בינלאומי כבר 32 שנה!

ודווקא Ride Along ממש חמוד, אהבתי אותו!

ערן1987

New member
מותג או לא מותג, שיטת העשייה והשיווק שלו

היא גימיקית לחלוטין

למעלה