סכמ"ש

2Dirrty4U

New member
מגניבה לאללה

מעבר לזה אני גם אגיד לך שהיא שווה את ה-100 שקל בניגוד לחולצות האחרות שהם מכרו שם

ערן1987

New member
רגע, גם את היית בהופעה? חח

וכן, היא בהחלט הייתה השווה מכולן! כל השאר היו די סתמיות בעיניי

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של הסטונס! הלכתי עם אמא שלי והיה אדיר, למרות שהיינו די רחוקים (אני הצלחתי לראות אותם על הבמה, כי אני גבוה, אבל מרחוק). מיק ג'אגר - פשוט אין מילים לתאר את הבן אדם הזה. כמות פסיכית של כישרון וכריזמה שמתפוצצת על הקהל ומשאירה אותו צמא לעוד. הוא מלך שאין לתאר. למרות החום האדיר ולמרות התנאים הגרועים של הפארק - נהנינו מכל שנייה.
משהו רע שקרה השבוע: מתחיל ממש, אבל ממש, להימאס לי מהעבודה. כל משמרת אני חוזר הביתה עצבני ובאפיסת כוחות. נשבר לי הזין. לגמרי. אני חייב למצוא לזה פתרון, כי זה מתחיל לתסכל אותי ברמות.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שבוע אחרון ללימודים. זה פשוט לא נתפס, אני מסיים עוד מעט תואר ראשון. אני מרגיש כאילו אתמול התחלתי - ועברתי כל כך הרבה מאז!
התחדשות השבוע: אני חסר תקנה. נחשו? נכון. שני ספרים.
סרט השבוע:
"יום שישי ה-13 - חלק 2" - אתם לא מבינים איך הייתי בעננים. הסרט הראשון הוא כ"כ משמעותי עבורי, ושנים חיכיתי לראות את השני (שנעשה ממש קצת אחריו) ופחדתי שהוא יאכזב - אבל הוא לגמרי הצליח להיכנס לנעליים הענקיות של הסרט הראשון! אוף, באייטיז עשו סרטי אימה כל כך טובים

"ביג לבובסקי" - אתם קולטים שעד היום לא ראיתי את זה? סוף סוף השלמתי את החור הזה בהשכלה. אבל אני חייב להודות שזה לא הסרט הכי אהוב עלי של האחים (וראיתי די הרבה אחרים שלהם).
"חצות בפריז" - צפייה שנייה (הראשונה הייתה כשהוא הוקרן בקולנוע) - זה הפתיע אותי, אבל נהניתי ממנו פתאום הרבה יותר! זה לא שבצפייה ראשונה לא אהבתי, אבל בצפייה שנייה הוא ממש העלה לי חיוך על הפנים לכל אורך הסרט.
"קחי אותי לגיהינום" - טרנטינו שיבח את הסרט הזה בכל הזדמנות בערך וזה אחד הדברים הכי טראשיים שראיתי בחיים
- שיהיה בריא. אבל אני מבין למה הוא אוהב את זה. יש לסאם ריימי מין הומור ייחודי משלו כשזה נוגע ל-gore, וטרנטינו בטח עף על זה.
"פארק היורה 2 - העולם האבוד" - פאקינג אדירררררררררררר. לא ראיתי את זה שנים, וכל כך נהניתי! אחח, סטיבן ספילברג של פעם

סדרת השבוע:

ספר השבוע: "אני אוהב לשבור לאנשים את הפרצוף" של דניאיל חרמס (איזה ספר אדיר ואיזה שם אדיר!
) ו"שעה חופשית" של ארקולה ליסרדי (אחד משני הספרים בהם התחדשתי השבוע).
שיר השבוע: The Supremes - You Keep Me Hangin' On
אלבום השבוע: Stevie Wonder - Innervisions - מסרב להימאס עלי

מאכל השבוע: עוגת גבינה של אמא שלי בשבועות.

ציטוט השבוע: כל החפירות של מיק ג'אגר בעברית ("קנית את הנעליים בשוק?"
) - מה, הוא הלך לאולפן לעולים חדשים לפני שהגיע לארץ?

תמונת השבוע: בטח כבר פרסמתי את זה פה בעבר, אבל אין לי משהו אחר: סקיי פריירה ההורסת.
צלם: טרי המלך.

תכניות לסופ"ש: היום עבדתי (וכמעט יצאתי מדעתי עד סוף המשמרת) ואח"כ נסענו המשפחה לירושלים להסתובב בעיר העתיקה ואח"כ מסעדה, בשביל היומולדת של אחותי. היה נחמד, אבל אני גמור. מחר אני מתכנן להתאמן ולעבוד ולקרוא ולנוח. בערב אולי אקפוץ לידידה שלא ראיתי המון זמן, אם יהיה לי עוד כוח.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): זאת תקופה פחות פעילה שלי בפורום, לצערי, וזה בגלל שאני מנסה להימנע מלהיכנס לאינטרנט יותר מדי - אני ממש מתוסכל מזה שאני לא מספיק לעשות את כל הדברים שאני רוצה לעשות. יש לי המון תכניות, ואני צריך להיות רציני לגביהן. אני כל יום כמעט מרגיש שלא הספקתי כלום וזה מחרפן אותי - גם כשהיה לי יום עמוס במיוחד (וכמעט כל יום שלי לאחרונה הוא כזה). למה יש רק 24 שעות ביממה?

בקיצור - מצטער מראש אם לא אהיה בפורום יותר מדי בתקופה הקרובה. הולכת להיות לי תקופה די עמוסה. אבל לפחות היא עמוסה גם בדברים טובים.

ערן1987

New member
לא ידעתי שהלכת לרולינג סטונס!

איפה בערך היית? ואני מסכים איתך לגבי מה שאמרת על ההופעה.

אגב, אתה מספיק לקרוא את כל הספרים שאתה קונה? כי אתה קונה מלא!! חחח.. גם אני לא ראיתי את "ביג לבובסקי" ויש לי חבר בעבודה שכל הזמן צוחק עליי שאני סטודנט בלאי לקולנוע כי לא ראיתי אותו חחח

לגבי העומס, תחשוב ככה - גם הוא ייגמר מתישהו :) שיהיה בהצלחה בעומס!

DAN1EL

New member
איך אפשר להסביר בכלל איפה הייתי?

הייתי רחוק.
לא בגולדן, זה בטוח.

לגבי הספרים - תראה, לא עובר שבוע בלי שקראתי ספר, ככה שמתישהו אני כן מגיע לכל הספרים, אבל זה מן הסתם לוקח לי זמן כי קצב הקנייה שלי הוא גדול מקצב הקריאה.

ותודה!

ערן1987

New member
אמצע, צד ימין/שמאל, באמצע הפארק, מאחורה

קרוב יחסית לגולדן, על הגבעה.. כאלה חחח

DAN1EL

New member
טוב, לא על הגבעה, וגם לא ממש הבנתי

איפה מתחיל הגולדן כי לא הצלחנו לראות גדר או משהו כזה.

בהתחלה היינו באמצע, אבל אז זזנו קצת לצד שמאל, כי הייתה משם זווית יותר טובה ופחות צפוף.
באמת שהייתי מבחינתי בתוך גל של 50 אלף אנשים ואין לי מושג איך להסביר איפה הייתי. היינו ליד מסך כזה, אם זה עוזר לך.
אבל היו שם כמה מסכים.

לא הייתי בהכי רחוקים, שקרובים לשערי הכניסה, אבל עדיין הייתי רחוק (כנראה שזה היה די באמצע הפארק, ביחס לבמה, ועדיין רחוק מאוד).

אגב, מה היה הקטע של מקומות הישיבה האלה בצד ימין?
אנשים אשכרה שילמו כסף לשבת במקום כל כך רחוק ועלוב?
הם בטח הרגישו ששדדו אותם.

ערן1987

New member
הגולדן נמצא ממש "על" הבמה

ונראה לי שהיינו בערך באותו אזור חח.. היו לידך/בסביבה שלך 2 אנשים עם בלוני הליום?

מקומות הישיבה ההם הם ה-VIP. אני חושב שזה נחמד שיש לך אחלה חניה ושתייה ואוכל חופשי, אבל רגע, באת להופעה לא? אז למה לשלם כל כך הרבה בשביל לשבת רחוק? הקטע שיש את ה-VIP הזה בכל הופעה שמתקיימת בפארק בשנים האחרונות והמיקום של ה-VIP נמצא תמיד באותו מקום. מעניין אותי אם המיקום טוב, באמת.

DAN1EL

New member
בהתחלה קראתי את זה:

"היו לידך/בסביבה שלך 2 אנשים על בלוני הליום?"
(יענו, אנשים ששאפו הליום) וחשבתי: "לא, אבל זה היה יכול להיות מצחיק
"

- בכל מקרה, לא ששמתי לב.
למה היו לכם בלוני הליום בכלל?

אני בשוק שזה ה-VIP. טוב שלא צריך משקפות בשביל לראות משם בכלל משהו!

גם ה-VIP בהופעה של מארק רונסון היה רחוק, אבל מביאים לך צמידים ואתה יכול להיכנס ולצאת משם חופשי, וככה אתה יכול גם להיות הכי קרוב לבמה שאפשר (אם אתה מצליח להידחף) וגם לחזור ל-VIP כשבא לך ולקחת עוד שתייה חינם. וגם יש לך שם כסאות ושולחנות, כמו בר כזה.

ערן1987

New member
חחחח גדול

ולא לנו היו בלוני הליום אלא ל-2 אנשים שהיו לידנו (אבל שלא קשורים אחד לשני), אני מניח שזה היה כדי למצוא אחד את השני במקרה של היעלמות חח.. הקטע שאחד הבלונים האלה היה סתם בלון רגיל והשני היה עם איזו ברכת יום הולדת - השקיעו

אל תשכח שמארק לא הופיע בפארק הירקון ככה שה-VIP שלו בטח היה הרבה יותר קרוב לבמה מאשר זה שבפארק.

DAN1EL

New member
ה-VIP של מארק גם כן היה רחוק,

זה כל העניין פה.
אם הוא היה קרוב זה רק היה מחזק את מה שאני אומר.

nike001

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע: קרמים
סרט השבוע: שכחתי תשם
סדרת השבוע: לא רואה טלוויזיה.
ספר השבוע: לא קורא לאחרונה
שיר השבוע: החדש של דנה אינטרנשיונל
אלבום השבוע: אולי השני של אבריל לוין
מאכל השבוע: אורז עם צימוקים
ציטוט השבוע: אין
תמונת השבוע: אין לי חשק
תכניות לסופ"ש: ספורט
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תהיו רגישים קצת לאחרים

nike001

New member
אה

משהו טוב שקרה השבוע: קראתי על שיטה רוחנית מהוואי להרגעה
משהו רע שקרה השבוע: החיים לא מתנהלים טוב
משנו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: משכורת

ערן1987

New member
משכורת זה תמיד טוב! חח

מה זו השיטה הזו? כי אם זה לא היה מהוואי זה לאו דווקא היה מעניין חח

Music Man XD

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
סופ"ש! עד כה הוא כיפי, והוא ימשיך כך גם מחר - בתקווה. חוץ מזה, היה לי שבוע די טוב. שבועות היה די מהנה בבסיס.
משהו רע שקרה השבוע:
לא זכור לי משהו ממש משמעותי.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מצפה שיהיה טוב, שיעבור מהר (כי זה תמיד סימן להנאה), שאלמד הרבה.
התחדשות השבוע:
שום דבר, אם אני לא טועה.
סרט השבוע:
ראיתי את "מליפיסנט". לא יודע למה הגעתי לזה, אבל זה קרה
בסדר, לא מרגש יותר מדי. יותר שמחתי לעשות את זה עם חברים מאשר לצפות בסרט עצמו, אבל יש בו קטעים חמודים.
מעבר לזה, ראיתי חלק מ"דופלקס" של דרו ברימור ושל בן סטילר בטלוויזיה. משעשע!
סדרת השבוע:
"דאונטון אבי", "Veep". שתי התכניות הקבועות שלי, והיחידות שאני מספיק לצפות בהן.
ספר השבוע:
לא קראתי כלום השבוע.
אלבום השבוע:
All things Nancy! שמעתי המון שירים של ננסי עג'רם השבוע

מעבר לזה - הפלייליסט הרגיל שלי.
מאכל השבוע:
אבטיח קר ומתוק, וגלידה. הדברים שאני הכי אוהב בקיץ. וגם - שלושה סוגים שונים של עוגת גבינה, כולם טעימים.
תכניות לסופ"ש:
פגשתי חברים היום, הייתי בים, מחר אטייל ואפגוש עוד חברים, אסתובב קצת בעיר - בקיצור, כיף!
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
שלא תעזו לבזבז את הזמן שלכם.

שבועיים מעולים!

ערן1987

New member
גם אני ראיתי את "מלפסנט", אתמול בערב האמת

על הפרצוף, באמת. רואים שהבמאי הוא איש אפקטים/איש ארט, מהבחינה הזו הסרט לא פחות ממרהיב לעיניים, אבל באותה מידה רואים שהוא במאי שזה הסרט הראשון אותו הוא מביים. הרגשתי שאנג'לינה הייתה טובה פלוס ואמינה אבל לא מעבר לזה, אל פנינג שאני מחבב חייכה יותר מדי ("בו'נה, איזו ילדה מטומטמת!" כמו שאמרה בחורה שישבה לידי ולא יכולתי שלא להסכים איתה
) והשאר פשוט נוראיים (במיוחד מי שגילם את המלך). הרגשתי כאילו כל הזמן הסרט מנסה לנוע לעבר איזו פואנטה, איזה קליימקס, אבל עד הרגע האחרון של הסרט זה פשוט לא קרה. מה גם שהפיות היו כל כך מעצבנות!! רק בגללן רואים שזה סרט של דיסני.

Veep משודרת ממש עכשיו? כי הפסקתי לעקוב, אני כבר בקושי רואה טלוויזיה לצערי

למעלה