מסכמ"ש
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של הסטונס! הלכתי עם אמא שלי והיה אדיר, למרות שהיינו די רחוקים (אני הצלחתי לראות אותם על הבמה, כי אני גבוה, אבל מרחוק). מיק ג'אגר - פשוט אין מילים לתאר את הבן אדם הזה. כמות פסיכית של כישרון וכריזמה שמתפוצצת על הקהל ומשאירה אותו צמא לעוד. הוא מלך שאין לתאר. למרות החום האדיר ולמרות התנאים הגרועים של הפארק - נהנינו מכל שנייה.
משהו רע שקרה השבוע: מתחיל ממש, אבל ממש, להימאס לי מהעבודה. כל משמרת אני חוזר הביתה עצבני ובאפיסת כוחות. נשבר לי הזין. לגמרי. אני חייב למצוא לזה פתרון, כי זה מתחיל לתסכל אותי ברמות.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שבוע אחרון ללימודים. זה פשוט לא נתפס, אני מסיים עוד מעט תואר ראשון. אני מרגיש כאילו אתמול התחלתי - ועברתי כל כך הרבה מאז!
התחדשות השבוע: אני חסר תקנה. נחשו? נכון. שני ספרים.
סרט השבוע:
"יום שישי ה-13 - חלק 2" - אתם לא מבינים איך הייתי בעננים. הסרט הראשון הוא כ"כ משמעותי עבורי, ושנים חיכיתי לראות את השני (שנעשה ממש קצת אחריו) ופחדתי שהוא יאכזב - אבל הוא לגמרי הצליח להיכנס לנעליים הענקיות של הסרט הראשון! אוף, באייטיז עשו סרטי אימה כל כך טובים
"ביג לבובסקי" - אתם קולטים שעד היום לא ראיתי את זה? סוף סוף השלמתי את החור הזה בהשכלה. אבל אני חייב להודות שזה לא הסרט הכי אהוב עלי של האחים (וראיתי די הרבה אחרים שלהם).
"חצות בפריז" - צפייה שנייה (הראשונה הייתה כשהוא הוקרן בקולנוע) - זה הפתיע אותי, אבל נהניתי ממנו פתאום הרבה יותר! זה לא שבצפייה ראשונה לא אהבתי, אבל בצפייה שנייה הוא ממש העלה לי חיוך על הפנים לכל אורך הסרט.
"קחי אותי לגיהינום" - טרנטינו שיבח את הסרט הזה בכל הזדמנות בערך וזה אחד הדברים הכי טראשיים שראיתי בחיים
- שיהיה בריא. אבל אני מבין למה הוא אוהב את זה. יש לסאם ריימי מין הומור ייחודי משלו כשזה נוגע ל-gore, וטרנטינו בטח עף על זה.
"פארק היורה 2 - העולם האבוד" - פאקינג אדירררררררררררר. לא ראיתי את זה שנים, וכל כך נהניתי! אחח, סטיבן ספילברג של פעם
סדרת השבוע:
ספר השבוע: "אני אוהב לשבור לאנשים את הפרצוף" של דניאיל חרמס (איזה ספר אדיר ואיזה שם אדיר!
) ו"שעה חופשית" של ארקולה ליסרדי (אחד משני הספרים בהם התחדשתי השבוע).
שיר השבוע: The Supremes - You Keep Me Hangin' On
אלבום השבוע: Stevie Wonder - Innervisions - מסרב להימאס עלי
מאכל השבוע: עוגת גבינה של אמא שלי בשבועות.
ציטוט השבוע: כל החפירות של מיק ג'אגר בעברית ("קנית את הנעליים בשוק?"
) - מה, הוא הלך לאולפן לעולים חדשים לפני שהגיע לארץ?
תמונת השבוע: בטח כבר פרסמתי את זה פה בעבר, אבל אין לי משהו אחר: סקיי פריירה ההורסת.
צלם: טרי המלך.
תכניות לסופ"ש: היום עבדתי (וכמעט יצאתי מדעתי עד סוף המשמרת) ואח"כ נסענו המשפחה לירושלים להסתובב בעיר העתיקה ואח"כ מסעדה, בשביל היומולדת של אחותי. היה נחמד, אבל אני גמור. מחר אני מתכנן להתאמן ולעבוד ולקרוא ולנוח. בערב אולי אקפוץ לידידה שלא ראיתי המון זמן, אם יהיה לי עוד כוח.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): זאת תקופה פחות פעילה שלי בפורום, לצערי, וזה בגלל שאני מנסה להימנע מלהיכנס לאינטרנט יותר מדי - אני ממש מתוסכל מזה שאני לא מספיק לעשות את כל הדברים שאני רוצה לעשות. יש לי המון תכניות, ואני צריך להיות רציני לגביהן. אני כל יום כמעט מרגיש שלא הספקתי כלום וזה מחרפן אותי - גם כשהיה לי יום עמוס במיוחד (וכמעט כל יום שלי לאחרונה הוא כזה). למה יש רק 24 שעות ביממה?
בקיצור - מצטער מראש אם לא אהיה בפורום יותר מדי בתקופה הקרובה. הולכת להיות לי תקופה די עמוסה. אבל לפחות היא עמוסה גם בדברים טובים.