שאלות אורחים פורחים נודדים שלא הגיבו לתשובה

קוב י d1

New member
מילי

בדקתי בגוגל "דימום ממערכת העיכול אינו מחלה בפני עצמה אלא הוא סימפטום והוא יכול להופיע בעקבות מגוון רחב של מחלות. את הדימום במערכת העיכול מחלקים לדימום ממערכת העיכול העליונה שכוללת את הושט, הקיבה והתריסריון ולדימום ממערכת העיכול התחתונה שכוללת את המעי הדק (בלי התריסריון) והמעי הגס. הדימום יכול להיות קל בלבד ולחלוף ללא טיפול רפואי אבל ישנם מצבים בהם הדימום חמור ומסכן חיים.
בכל מקרה של דימום יש לפנות לקבלת טיפול רפואי."

קובי

אופירA

New member
מנהל
זה מראה שירקת דם...

מניין לי לדעת מה התופעה אם את לא נותנת שום פרטים על כלום?
זה יכול להיות לפחות 20 בעיות שעולות בדעתי כרגע, ועוד 500 שלא עולות בדעתי או לא ידועות לי.
את מוזמנת להתקשר ולפרט את כל הנתונים שאני צריכה לדעת כדי לכוון אותך, כלומר לענות לי על כל השאלות שאשאל. טל' 03-5781855, אופירה.

או לענות פה בפרוטרוט על סדרת שאלות ועל סדרות השאלות הבאות שיעלו מתוך התשובות שתתני לסדרה הקודמת.
סדרה ראשונה:
מה גילך והאם יש מחלות ברקע שלך.
מתי הניתוח, איפה ואצל מי.
איך את מתארת את יכולת האכילה שלך לפני שהתחיל הדם.
כמה את מקיאה כתוצאה מאכילה - בתקופה האחרונה ובאופן כללי בכל התקופה שיש לך טבעת.
כמה את שותה מים במשך היום
איזו ירידה עברת, מה ה-BMI ההתחלתי ושל היום.

בלי לדעת בסיס של נתונים אני לא יכולה להתחיל לחקור על התופעה. אח"כ אני צריכה להבין איך התופעה התחילה ואיך היא מתבטאת בפועל - לפרטי פרטים..

יש לי איזו "תקלה" במוח, שאני מסוגלת לענות רק תשובות אמיתיות, רציניות ומקיפות.
לכן אני צריכה שאלות רציניות ושיתוף פעולה מלא...

שאלה מהסוג שהעלית, מזכירה שאלה כמו:
"ד"ר, כואבת לי הרגל, יש לך מושג מה זה יכול להיות?".
"ד"ר, שורף לי בעין. מה עושים?"...

אופירA

New member
מנהל
אם אין תגובה, הודעה זו תצורף כמובן לשרשור רוחות הרפאים...

קובי תודה. עוד שאלה

לא השגתי את המרפאה באסותא תל אביב. היום יום ד. האם ניתן להגיע כך ללא תור?
תודה מראש על ההתייחסויות

כן אין בעיה להגיע ללא תור

קחי בחשבון שאולי תמתיני קצת, כי למי שיש תור נכנס קודם.
ממליצה להגיע בסביבות 15:00 כי עדיין אין ממש תור ונכנסים יחסית מהר.

אופירA

New member
מנהל
אם אין לך מחלות נלוות אין לך דרך לקומבינה.

צריך 16 קילו יותר, ואין אפשרות לקומבינה של כל כך הרבה. להעלות בכוונה זה ממש לא כדאי ומאוד לא בריא. כי יש לך בסה"כ 20 קילו להוריד.

אם יש לך מחלות נלוות אזי קצת משקולות של חנות ספורט יעשו את העבודה.

התעייפת מדיאטות משתי סיבות: א', בגלל שאת מאמינה שיש דרך חלופית (אז אין. ניתוח לא חוסך דיאטה ושמירה). ב', בגלל שאת צריכה לרדת הרבה מאוד ק"ג, והדיאטה לא מצליחה לעשות את זה.
אבל אם היית עושה ניתוח, היית חייבת לשמור על התוצאה, כי במשך השנים יכולת האכילה גדלה והולכת, ואיתה ההשמנה, אם לא עושים דיאטה נכונה ופעילות גופנית.

כך שאם אינך זכאית לניתוח עקב חוסר במחלות נלוות, העצה היא שתלמדי אורח חיים נכון, ותשימי לך מטרות קטנות של 5 קילו בלבד, ולא 20.
סביר שתוכלי לעמוד במטרה קטנה זו. אבל החשוב ביותר זה לסגל אורח חיים של תזונה בריאה, הסרת הסוכר מהמזון ומיעוט קלוריות, ופעילות גופנית סדירה - גם אם זה לא מוריד לך במשקל הרבה. זו ערובה שלא תשמיני יותר.

נחל

New member
גם אני רציתי לעשות דרך הכללית עם מנתח שבהסדר איתם

ואז נאמר לי שקופת חולים הפסיקה לעבוד איתו. הם מבקשים מהמנתחים שיוזילו עלויות. נאמר לי שדרך קופת חולים צריך היום לחכות שנה בתור.
יש לי ביטוח פרטי, הלכתי איתו ,עם השתתפות עצמית .עם המנתח שרציתי ובבית חולים שביקשתי והניתוח היה ממש מהיום למחר. היום אני 9 ימים אחרי הניתוח ושמחה שאני אחרי זה.

אופירA

New member
מנהל
תור לחצי שנה זה לא הרבה

כללית היא קופה גדולה מאוד עם הרבה בעיות בירוקרטיות ומדיניות שלעיתים גרועה מהקופות האחרות.
יתכן שביטלה התקשרויות עם מנתחים ותיקים, והתקשרה עם חדשים ולא מוכרים. אינני יודעת.

תמיד בפרטי התורים יהיו קרובים יותר מאשר בממשלתי.
לרוב האנשים יש ביטוח משלים בקופה שלהם, והם יכולים ללכת על המסלול הפרטי בזכות הביטוח המשלים והשתתפות עצמית חלקית.

אופירA

New member
מנהל
חוץ מזה, למה התור? לפגישת ייעוץ או לניתוח?

הקופות מאפשרות 3 ביקורים בשנה אצל מומחה באופן פרטי, ומחזירות רוב התשלום.
אז אם התור המאוחר הוא לפגישת ייעוץ, אפשר לקבוע פרטי עם ההסדר הזה.

אופירA

New member
מנהל
שלום, אילו דברים מלחיצים קראת, ואילו תופעות לוואי חמורות?

את צריכה לבחור מנתח. בררי במכבי מה האפשרויות של בתי חולים ומנתחים. לא בטלפון, במשרד של הסניף.
אם היית עושה זאת במקביל לתהליך הוועדה, היית כבר עכשיו עם תור קרוב לניתוח.

זה קישור לפורום משורוולים:
[URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2365[/URL]

למעלה