|
הקפצה!

omer719

New member
שירשור פרק 2X11 - החלטת השופטים!

מי הם 16 המתמודדים שיעלו לתוכניות הלייב?
נדע רק בקרוב כנראה. כרגע זמין לצפות רק בחלק מהפרק, כי זה מה ששודר, כנראה רובו אבל עדיין לא כולו.
ביום שלישי, ה23.10 הוא ישודר במלואו בארה"ב וכנראה רק בחמישי הבא בארץ. בכל מקרה פתחתי שירשור למי שכבר צפה או יצפה בקרוב,
והוא יוקפץ לקראת השידור המלא והשידור בארץ

צפייה מהנה לכולם, לא לשכוח עד יום חמישי הבא לפחות להמשיך לסמן
ולא לכתוב דברים מסגירים בכותרת!

lakilaki12

New member
טופ 16

אני מרוצה מאוד מאוד מהבחירות!!!!

בריטני -
ביאטריס ! איזה כיף כל כך נבהלתי ששילבו אותה ואת ריד בהחלטה של בריטני, כי זה היה נראה כאילו היא אמרה לה לא
דיאמונד
קרלי
ארין

דמי

ג׳נל
ווילי
סיסי
פייג׳

קצת חבל לי שפייג׳ עלתה וג׳יליאן יצאה אבל בסדר

L.a

משעממם ולא אכפת לי אבל אני שמח מאוד שהעיף את טארה!!! את דריל גם לא אהבתי.

וסימון.....
טוב ליריק 145 עלו אז אני ממש מרוצה
לצערי גם שלושת השוויצרים עלו.
פה הפסיקו את השידור ולכן אי אפשר לדעת מי 2 הקבוצות האחרות :/

Uri04

New member

WTF?!

מה קרה לשידור אחרי שאמבלם 3 עברו הלאה? איך דבר כזה קורה בארה"ב? ועוד בחלק הכי מעניין? ועוד בחלק של סיימון??

ראשים בטח מתעופפים שם לכל עבר...

בכל אופן - הבחירות דיי צפויות חוץ מהחלק של ג'יליאן. הייתי מעדיף אותה במקום ווילי ג'ונס, אבל האמת שאם זה כבר בינה לבין סיסי, אני דווקא מרוצה מההחלטה הזאת. סיסי כייפית לצפייה, ג'יליאן כבדה וקשה להבין על מה בכלל היא שרה בגלל הגולות בפה והקול החנוק מבכי. אגב, אני היחידי ששם לב שאף אחד חוץ מווילי לא חיבק את סיסי אחרי שהיא עברה?
לביץ' הזאת יהיו חיים לא קלים כשיתחילו ההופעות החיות.

אז אני מניח שעכשיו ניתן רק לדמיין מה קרה הלאה.. אני מניח שלהקת הבנים ולהקת הבנות המאולתרים עברו, וסיסטר C עפו, למרות שהן היו דיי טובות, אבל סיימון יותר מדיי מאוהב בעצמו כדיי להעיף את הקבוצות שהוא עצמו הנדס.

עכשיו התכנית יוצאת לפגרה ותשוב לשלב ההופעות החיות רק ב-1 בנובמבר. עם קאסט לא מלהיב במיוחד, תקלה מפליאה בשידור הפרק האחרון ושבועיים של בייסבול או פוטבול לפני... לא יכול לחכות כבר שתאונת הרכבות הזאת תתחיל לצאת מהרציף

omer719

New member

דווקא לא נראלי שלא חיבקו אותה, ראו בבירור שגנ'ל עומדת ממש מאחורי ווילי, כנראה בתור לחבק אותה. אני לא חושב שהם כאלה רעים אליה או שהיא הייתה כזאת רעה אליהם. כי הרי 'הקרב' הרציני היה עם פייג' אם כבר, וגם אותן ראו כמה פעמים יושבות ומדברות לבד בחוץ. אז לא נראה לי שבאמת יש שם שנאה.

אני דווקא חושב שכן יש קאסט מעולה, יש לי לא מעט פייבוריטים, וזה מצב הרבה יותר מהעונה הקודמת. יהיה לי קשה הרבה יותר מהר מהעונה הקודמת זה בטוח. ומסכים לגביי ג'יליאן, אם זה היא או סיסי אין שום היסוס בכלל. אבל למה פייג'? למה ווילי?

omer719

New member

מההההה? למה פייג'?!
עכשיו אני באמת במתח מי נכנס - ג'יליאן או סיסי. ואני מתחיל לפחד על סיסי.

אגב, למה כל פעם שרואים את פייג' שמים לה ריהאנה ברקע, זה לא עושה לה טוב! במילא זה נראה כאילו היא חיקוי מוזר שלה.

LeAnnDylan

Well-known member

הספוילר הזה נוראי יותר מכל ספוילר אחר

למה סיסי, למה

omer719

New member

האמת שתהיתי כמה היא תמשיך עם זה!
וחשבתי שאם זה יהיה עד הסוף זה אולי יהיה מוזר, ובאיזשהו שלב היא תיפטר מזה. אבל עכשיו זה זמן מעולה! כי זה אומר שבשלב מאוחר יותר היא תחזיר! אולי ככה מתנה לגמר

LeAnnDylan

Well-known member

למה מוזר? זה מה שמייחד אותה. זה סימן ההיכר שלה והיא יכולה להמשיך איתו בכיף.
אין ספק שהיא יפה גם בלעדיו (עוד לא ראיתי את הפרק אבל ראיתי תמונות שלה בלי) אבל הצבע הזה עושה את ההבדל בין "another pretty face" לבין- Sexy as fuck

omer719

New member

ללא ספק זה מוסיף ויפה. יצא לי להתווכח על זה עם אנשים שאמרו שזה מיותר ומכער. אבל גם אם זה לא לטעמם, זה בהחלט סימן היכר כמו שאמר ואחד הדברים שהבליט אותה וגרם לאנשים לזכור את השם שלה כשהם עוד התבלבלו בין כל השאר.
יכול להיות שהיא תחזור לזה בהופעות החיות, עכשיו זה היה בקטע שדמי אמרה לה להוריד את האטיטיוד קצת, אולי זה עזר לה להבטיח את המעבר

LeAnnDylan

Well-known member

אנשים לא מבינים שום דבר. אין מה להתווכח איתם

זה מהמם ומוסיף ואם היא לא תחזור לזה בלייב שואוז היא מקבלת ממני מכתבי נאצה בטוויטר

omer719

New member
טוב אז

הכל היה צפוי להפליא. חוץ מג'יליאן כמובן. מרגיש אפילו כמו ניסיון להפתיע אותנו בכוונה. לא בטוח שזאת הייתה ההחלטה הנכונה, אבל בטח מהר מאוד נשכח מזה
היא לא הייתה איזה משהו מטורף מבחינתי.
והדבר השני שאני מחכה לו זה לדעת מה יקרה בקבוצות. היה ברור לי שאמבלם3 הם הקבוצה היחידה שבטוח תעבור, כי איכשהו יש סביבם הילה כזאת של להקה טובה, אף על פי שהם נתנו רק אודישן אחד טוב.
אני ממש שמח שלייריק עברו, ועכשיו זאת הדרמה במי הוא יבחר, אבל לא בקטע רציני, אני מקווה שהיא יוותר על הבנים. אבל לא קריטי.

revicu

New member
הסיכום שלי:

טוב בכללי הפרק היה קצת משעמם ולגבי התוצאות:
בריטני
נתנה את אותו נאום ואת אותה הבעה עבור כל המתמודדים
שמחה שהיא (או מי שמייעץ לה) בחרו בביאטריס ולא בג'סטין המניאטורי.לדעתי היא הולכת להיות הפתעה גדולה בהופעות חיות.
מה שאומר שכנראה עדיפה החלוקה שהם עשו על פני בנים/בנות ובמקרה הזה 3 בנות בקבוצה ובחור אחד.
עדיין לא הצלחתי להבין מה כל כך טוב בדאימונד, קרלי בסדר ולא ממש הבנתי מה עושה שם בחור בן 17 בקבוצת הטינס עם ילדות בנות 13.

LA
הכי אני אוהבת בקבוצה שלו את וינו, יש לו פשוט קול מדהים, חוץ ממנו עברו הקואבוי, לייזה מינלי וזה שבטוח שהאמא הביולוגית שלו בברזיל צופה בו ותיצור איתו קשר.
שתי ההדחות היו צפויות ביותר.

דמי
השוק של הפרק!! דווקא היא ויתרה על ג'יליאן והבוליז והעדיפה את סיסי שסביר להניח תהיה המודחת הראשונה ודמי תקבל את עונשה.
עדיין לא גיבשתי דעה על פייג' ואת ג'נל ווילי ג'ונס אני ממש אוהבת.

סיימון
עברו הלהקה עם הבחורה עם הרטייה ושני הבנים שמהווים בעיקר את המשענת שלה שהיא עומדת.
את להקת הגולשים הוא העביר כי כנראה זיהה שם פוטנציאל לדולרים.
זה כל מה שהראו אבל בטוח שגם להקת הבנות תעבור.
ההימור שלי שהבחירה האחרונה תהיה הפתעה והוא יבחר בסיסטר סי כי הלהקת הבנים הגמדונים לא ממש מוצלחת.

LeAnnDylan

Well-known member

בריטני והתינוקות

דאיימונד- שיהיה.
קרלי- יופי

ארין- שיהיה.
ג'יימס- לא מפתיע. לא אכפת לי.
ביאטריס- מצוין!
ריד- למי אכפת.

אל.איי והקשישים

דיוויד- שיהיה.
דריל- חבל עליו.
ג'ייסון- בלע.
טייט- יופי.
וינו- שיהיה.. אם אצטרך לשמוע אותו מספר עוד פעם על הילדות האומללה שלו אני אזרוק משהו על הטלוויזיה שלי. סתום! זה לא מענין אף אחד! אתה גם ככה תעוף עוד שבוע!
טארה- פאק יו אל.איי

דמי והצעירים

ג'אנל- יש!
ווילי- יופי

ניק- חבל עליו אבל לא באמת אכפת לי.
פייג'- בלע.
ג'יליאן- יופי. אין כוחות אליה.
סיסי- אומייגאד!!!@!$%@$$# יייייייששששש!!!!!!#%#$

סיימון והקבוצות

ליריק 145- שיהיה
דופ קרייסס- למי אכפת
אמבלם 3- לא אכפת לי לכאן או לכאן.

דה פאק?

andre93

New member

גילאים 12 -16:
מרוצה לגמרי מההחלטה של בריטני. חזיתי את ה-4 האלה במדויק. אבל אני חושש שלבריטני תהיה בעיה כי יש לה 3 בנות בגיל 13 שהן על אותה משבצת בערך....
דירוג:
1. קרלי רוס
2. דיאמונד וויט
3. ביאטריס מילר

גילאים 17- 24:
מאוד רציתי שדמי תעביר את ג'יליאן במקום פייג'. זו החלטה אמיצה של דמי מצד אחד אבל מצד שני זו טעות לדעתי. מפני שכרגע יש לדמי את סיסי שיהיה לה קשה להחזיק מעמד עם הצבעות הקהל ופייג' שהיא זמרת די ביינונית שלא בטוח אם הקהל יתחבר אליה.
גם ווילי הוא לא כוס התה שלי וזה משאיר אותי עם התקווה היחידה- ג'אנל המצויינת!!! סיסי גם תותחית אבל כאמור יש עליה סימן שאלה מבחינת אהבת הקהל.
דירוג:
1. ג'אנל גארסייה
2. סיסי פריי
3. ווילי ג'ונס
4. פייג' ת'ומאס

מעל גיל 25:
פה אני גם מרוצה לגמרי מההחלטה וניחשתי את ה- 4 במדוייק. אסור לזלזל בקטגוריה הזו בשום אופן. זו לא הקטגוריה הכי חלשה! יש את ג'ייסון ברוק, ווינו אלן ודייויד קורי שאני ממש אוהב אותם ויש את טייט סטיבנס שאני לא מחבב במיוחד. עדיין מתמודדים חזקים.
דירוג:
1. ג'ייסון ברוק
2. ווינו אלן
3. דייויד קורי
4. טייט סטיבנס

הקבוצות:
שמח שליריק 145 עברו. לא מתלהב במיוחד מאמבלם 3 אבל הם יכולים להפתיע. ליילאס בטוח יעברו וזה ישאיר מקום אחד. או סיסטר סי או פלייבאק. אני אישית מעדיף את פלייבאק. הרי למה לבזבז זמן כדי להרכיב להקה חדשה רק כדי להעיף אותם בפעם השנייה??

omer719

New member
בקשר ללהקה,

הרי הם לא יכולים לדעת כשהם מרכיבים להקה מה יהיה איתם, לפעמים זה הולך לפעמים זה פשוט לא נשמע טוב. זה לא מחייב שהם ירכיבו להקה אז גם ייקחו אותה. ואני דווקא במקרה הזה אשמח שהם יוותרו על פלייבק שהיו מאוד סתמיים ולא כאלה מעולים, לעומת הסיסטרס שנשמעו פתאום כל כך הרבה יותר טוב.

andre93

New member
כל הקבוצות שסיימן בחר לשלב

הבא. מי שרוצה לדעת, כל 4 הקבוצות הן( לפי וויקיפדיה)

בנוסף לליריק 145 ואמבלם 3 סיימון העביר את ליילאס ופלייבאק

MoRoSH11

New member
לפי הלוח שידורים יש שידור היום של הפרק בהוט

ובטח ב-26.10 יהיה את הפרק המלא, כמו בארה"ב.

למעלה