|
הקפצה!

ורדונה2

New member
זהו, אני לא רוצה לקרוא ספוילרים

אני רוצה לצפות בזה ולגלות. אבל זה ישודר בכלל היום? הקטע הזה שודר בארה"ב בכלל?
לא ברור מה נסגר...

andre93

New member
הפרק המלא כולל ההחלטות של סיימון ישודר

ביום שלישי בארה"ב ואצלנו כנראה בחמישי.

נוש14

New member

אני ממש מרוצה מהבחירות, הייתי ממש במתח הפרק אבל רוב הבחירות היו תואמות למה שאני רציתי.

בריטני - עלו בדיוק מי שרציתי שיעלו ועפו בדיוק השניים שרציתי אז אני מרוצה
קרלי - מבחינה קולית היא הכי טובה שם אז היה ברור שהיא תעבור
דיימונד - בהתחלה לא היה לי ממש אכפת אבל אני מרוצה
ארין - סבבה
ביאטריס - יש לה גוון קול נורא מיוחד אבל היא באמת נלחצת הרבה פעמים וזה משפיע עליה וגם מבחינת שליטה בקול יש לה על מה לעבוד אבל יש לי פוטנציאל אדיר

אל איי - ביאס אותי רק שהוא לא העביר את דריל. לדעתי היה אפשר להעיף את טייט שהוא שר ממש יפה אבל נשמע כמו מיליון זמרי קאנטרי אחרים ולהשאיר את דריל אבל מה לעשות. ויופי שהוא לא העביר את טארה היא הייתה איומה ולרגע באמת שחשבתי שהיא הולכת לעבור אבל לא. ואין שום סיכוי שהיא בת 27 כמו שהיא אומרת. אולי 37 יותר הגיוני

דמי - יש! ג'נל!! יותר מזה אין מה להוסיף נראה לי. נראה מה יהיה בפרק הבא. מקווה שג'יליאן תעבור אני ממש במתח

נוש14

New member
טוב שרשרתי לפרק הלא נכון

ובגלל זה גם ראיתי ספויילר. אוף :(

andre93

New member

מוזר שבוויקיפדיה כתוב שפלייבאק עלו לשלב הבא במקום סיסטר סי ובפועל זה ההיפך. בכל מקרה אני די מבין את ההחלטה של סיימון כי הוא צריך להקה שתהיה מן שק חבטות ומוטב שיהיו שתיים כאלה- אמבלם 3 וסיסטר סי. הן להקות טובות אבל לא מספיק כדי להגיע לשלבים הגבוהים, וזה נותן את אור הזרקורים לליילאס ואולי קצת ליריק 145.
ההחלטה של סיימון לגבי ליילאס היתה ברורה. אני מקווה שזו תחילתה של להקה ברמה עולמית, למרות שכרגע אני לא יודע על איזה סגנון הליילאס ילכו כי זה חשוב כדי להצליח.

omer719

New member
יא איזה כיף!

האמת שטיפה הופתעתי כשאמרת שהוא העביר את פלייבק אם כי לא לגמרי. זה באמת היה יכול ללכת לכאן או לכאן. אבל אני חשבתי שהוא ייקח את סיסטר סי. שמח שהוא החליט ככה
גם אם ברור שהן יעופו מוקדם

revicu

New member
אני לא הופתעתי

היה לי ברור שהוא יעדיף את הסיסטרס כי הלהקת בנים פשוט לא היתה טובה
חוץ מזה זה מאפשר לפנות למגוון קהלים וז'אנרים: קאנטרי (סיסטר סי), פופ (ליילאס), היפ הופ (ליריק) ופופ רוק קליפורני (אמבלם)

והערה כללית למה צריך כל הזמן להוסיף את סימון הספויילר, לא מספיק שהפרק כבר שודר באמריקה? האינפומציה כבר בחוץ..
.

omer719

New member
גם אני העדפתי ככה.

ההפתעה שלי יותר הייתה שבויקיפדיה היה כתוב שהוא מוותר על סיסטר סי. אבל באמת שזה לא משנה כי שתי הקבוצות חלשות יחסית ויעופו מהר.

וזה הקטע של ספוילר בפורומים של תפוז, אם זה לא שודר בארץ זה נחשב ספוילר. ברור שזה מיותר ברמת העיקרון, אבל לדעתי זה טוב בלי קשר, לאנשים שלא הספיקו לראות עדיין, ובכל זאת נכנסים לפורום שלא יתגלה להם המידע

andre93

New member
לא הייתי אומר שלהקת הבנים לא טובה אבל

הם לא יודעים לזוז ואין להם נוכחות במה אז אני משער שזה מה שפוגע בהם.

LeAnnDylan

Well-known member
איך אתה יודע?

אומייגאד אם זה נכון עשית לי את היום!! איזה אושר!
סיימון

LeAnnDylan

Well-known member
אה, עכשיו אני שמה לב איזה יום היום

הפרק כבר שודר חח, אני חייבת להשלים שעות שינה

ועדין- איזה כיף!
רק שלא יעופו לי ראשונות ><"
|מלח מים|

omer719

New member
|
הקפצה!

אתמול שודר במלואו פרק 11 בארה"ב, אז הקפצה לרגל זה. זה עדיין נחשב ספוילר עד שזה ישודר בארץ בסוף השבוע הקרוב

למעלה