|
הקפצה!

is00

New member
ושאלה...

שהקבוצה שלה לא מספיק מגוונת, מה שאומר יש לה יותר מדי מתחרים שיפצלו את הצבעת הקהל, וזה בטוח לא טוב.

ההחלטות של סיימון... כל מה שיש לי להגיד זה - "אמבלם 3" -
למה??? הם כל כך מאוסים וההתנשאות שלהם... אני מקווה שהם יעופו מהר מאוד!
מ- 4 הקבוצות שנותרו ולא ראינו את גורלן עדיין, אני מקווה שהוא יעביר את הליילאס ואת פלייבק. נראה לי שיהיה הרבה יותר מעניין לראות אותם מאת סיסטר C, כי נראה לי ש-2 הקבוצות שהם הרכיבו מסוגלות להיות הרבה יותר מגוונות, מבחינת הסגנונות שהם ישירו בתכניות החיות.

אגב, שאלה... אם ההופעות החיות אכן מתחילות רק עוד שבועיים, והתכנית אמורה להסתיים עד חג המולד, בטח - משמע 9 שבועות, לכל היותר - איך הולכות להיות ההדחות לדעתכם? ואיך, לדעתכם, הן צריכות להיות?

is00

New member
נחתכה לי חצי מההודעה...

טוב... זה היה ארוך מדי ומשעמם. חצי מהפרק העברתי קדימה. לא ברור לי למה היה חשוב להם למרוח את הפרק, במקור, על שעתיים... אני מתעב את הטלוויזיה האמריקאית בגלל הבולשיט הזה!

בכל מקרה, ההחלטות של בריטני היו צפויות מדי, ואני חושב שהעובדה שאין לה ממש מגוון של זמרים(כל הבנות הן פשוט יותר מדי דומות אחת לשנייה) יעשו לה צרות. נו, אולי מישהי מהן תפתיע ותנסה גם שירים קצת יותר מהירים מכל הבלדות האלה שהן נעולות עליהן(אני מדבר עלייך - ביאטריס). חוץ מזה... תגידו זה רק אני או שכל הדברים שבריטני אמרה, נשמעו כאילו יש לה איזה תסריט קבוע שהיא עבדה על פיו.

ההחלטות של LA... לא מעניינות אותי, אבל אני חייב להגיד שאני חושב שהוא עשה בשכל שהוא לא העביר את טארה. היא פשוט הרבה יותר מדי בעייתית, לטעמי, כשזה מגיע לשירה ולהתנהגות שלה. 2 דברים שרק היו מזיקים לה ול- LA בהופעות החיות.

ההחלטות של דמי גם היו צפויות מדי. בכנות טוב שג'יליאן לא עברה, כי... ממטרה אחת כבר יש לנו בתוכניות החיות(אני מדבר עלייך פייג'!), לא צריך עוד אחת. וגם כאן אני חושב שדמי קצת הזיקה לעצמה, כי נראה שהקבוצה שלה לא מספיק מגוונת, מה שאומר יש לה יותר מדי מתחרים שייפצלו את הצבעת הקהל, וזה בטוח לא טוב.

ההחלטות של סיימון... כל מה שיש לי להגיד זה - "אמבלם 3" - למה??? הם כל כך מאוסים וההתנשאות שלהם... אני מקווה שהם יעופו מהר מאוד!
מ- 4 הקבוצות שנותרו ולא ראינו את גורלן עדיין, אני מקווה שהוא יעביר את הליילאס ואת פלייבק. נראה לי שיהיה הרבה יותר מעניין לראות אותם מאת סיסטר C, כי נראה לי ש-2 הקבוצות שהם הרכיבו מסוגלות להיות הרבה יותר מגוונות, מבחינת הסגנונות שהם ישירו בתכניות החיות.

אגב, שאלה... אם ההופעות החיות אכן מתחילות רק עוד שבועיים, והתכנית אמורה להסתיים עד חג המולד, בטח - משמע 9 שבועות, לכל היותר - איך הולכות להיות ההדחות לדעתכם? ואיך, לדעתכם, הן צריכות להיות?

andre93

New member
אני חושב שהם יעשו את ההדחות כמו שנה שעברה

זה אומר שבטופ 9 יהיו 2 הדחות וכך גם בטופ 7. הם בכל מקרה יצטרכו לעשות הדחות כפולות.

omer719

New member
אני כבר לא זוכר כלום,

בשנה שעברה בהתחלה הדיחו כולם, נכון?
כאילו תוכנית לייב ראשונה כולם הדיחו מישהו אחד נכון?.
אז זה כבר מצמצם ל- 12. ומשם זה ירוץ.

andre93

New member
בדיוק

רק ששנה שעברה סיימון הדיח 2 בגלל שהיו לו 5 מתמודדות בקבוצה.

is00

New member
ודעתי לגבי השאלה של עצמי...

האמת אני מקווה שזה לא יהיה כמו שנה שעברה, כשבתכנית הראשונה כל מאמן היה צריך להחליט את מי להדיח, כדי להישאר עם 3 אקטים, מייד אחרי ההופעות של הקבוצה שלו.

השנה הייתי מעדיף שפשוט יהיו כל שבוע 2 הדחות, החל מהטופ16(מודח מיידי בשל מחסור בהצבעות מהקהל ומודח נוסף, בהחלטת השופטים מ- 2 אחרים שקיבלו הכי מעט הצבעות). או לחילופין, להשתמש במה שהם השתמשו בו בשנה שעברה - משמע הדחה של X אחד מכל קבוצה בשבוע הראשון, כדי להישאר עם 12, אבל עם 2 שינויים קטנים - 1. המודחים ייקבעו על ידי המצביעים. משמע ה-X שקיבל הכי מעט הצבעות מהקהל, בכל קטגוריה, יודח. מה שמוביל אותי ל - 2...
2. לתת לכל שופט/מנטור את האפשרות לתת חסינות ל- X אחד מהקבוצה שלו, כדי שהוא יהיה בטוח מהדחה, ואז ההדחה בעצם תהיה בין ה- 3 שלא קיבלו את החסינות(אם המנטור יחליט להשתמש בחסינות הזאת). .

shaharEB

New member
רק פרק 11 משודר כרגע ? ו12 רק חמישי הבא?

אני ממש מרוצה מהבחירה של השופטים בינתיים

omer719

New member

כרגע רק 11. לא ברור מה יהיה עם 12, הדיבורים הם שהשידורים החיים יתחילו רק בראשון בנובמבר

MoRoSH11

New member
סיכום שלי

הקבוצה של אל. איי- טוב, זאת הקבוצה שהכי פחות מעניינת אותי שם, זה לא שיש בה מתמודדים רעים או משהו, אלא פשוט כאלה שלא ממש הצליחו להשאיר עליי איזשהו חותם. יחד עם זאת, אין לי שום דבר נגד הבחירות שלו, ואני בעיקר מרוצה מכך שהוא העיף את טארה. אני לא מסוגלת לסבול אותה, ואני ממש שמחה שהיא לא שם.

הקבוצה של בריטני
קרלי המהממת
- לא שהיה לי איזשהו ספק שהיא תעבור, אבל איזה כיף שזה אכן קרה. עכשיו היא רק צריכה לנסות ולשחזר את האודישן המדהים שלה.
באטריס-
, היו רגעים שפחדתי שבריטני תעשה טעות ותעיף אותה, וטוב שזה לא קרה. אגב, אהבתי מאוד את הביצוע שלה לטיטניום
.
ארין-אני כל הזמן שוכחת ממנו (מזל שיש ויקיפדיה כדי להזכיר לי
).
דיאמונד- תכלס, הייתי מוכנה לוותר עליה. היא לא עושה לי כלום, לא לטוב ולא רע.
בשורה התחתונה, כל עוד יש שם את קרלי וביאטריס אני מרוצה והכל טוב.\ אני גם מרוצה מכך שהיא לא העבירה את ג'יימס טארנר (אני לא בטוחה שזה השם שלו, אני מתכוונת לילד ששר ראפ ורוקד וממש מעצבן
),ובכלל את הבנים כי אני לא מצליחה להבדיל ביניהם.

הקבוצה של דמי
קודם כל, זאת רק אני או שדמי נראתה ממש נפוחה בפרק, לפחות בחלק ממנו?
סיסי-איזה יפה היא בלי הנקודות האלה שהיא שמה על עצמה. ועכשיו לעניינו-אני בהחלט מחבבת אותה, ואני מאוד מקווה שהיא תצליח גם בשלבים הבאים.
ג'נל היא פשוט כזו חמודה
.
ווילי- עוד אחד שאני בקושי מצליחה לזכור (מי יהיה איתי?! אני מרגישה סנילית
).
פייג'-
האכזבה ! כ"כ קיוויתי שהיא לא תעבור, אין בה שום דבר לדעתי.
הקבוצה של דמי הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה אם היא הייתה מעבירה את ג'יליאן במקום את פייג',

הקבוצה של סיימון
ליריק 145- יש! הלהקה הזאת היא הפתעה מטורפת מבחינתי, כי ממש לא ציפיתי שאני אוהב אותם, ורק נותר לי לקוות שהם יצליחו לשחזר ולהתעלות על הביצוע המעולה שלהם משלב הבתים.
אמבלם 3- משעמם!!!
ו

andre93

New member
אני דווקא חושב שהקבוצה של אל איי יכולה לגנוב

את ההצגה. אחרי הכל יש שם את ג'ייסון ברוק

אבל אני יכול להבין אותך ואוסיף שהקבוצה הספציפית של "האוברס" די מהווה בשר תותחים, בעיקר בגרסא הבריטית. העובדה שהזמרים שבקבוצה כבר מבוגרים מרחיקה לרוב את הקהל הצעיר שמהווה את רוב המצביעים.

MoRoSH11

New member
זהו שאני גם בעד ג'ייסון ברוק

אבל כמו שאמרתי, הוא דווקא הצליח להרכיב קבוצה טובה למדי, אבל אני לא מצליחה לזכור מי שם (אשכרה בדקתי ביוטיוב כדי להזכר עכשיו).

andre93

New member
אגב, יהיו פרקי ווילד קארד ב- 1 ו- 4 בנובמבר.

יש באתר מסויים לוח שידורים של התוכנית ושם כתוב ששני הפרקים הראשונים של הלייב שואוס יוקדשו לווילד קארדס. לא יודע מה זה אומר.

ורדונה2

New member
אוקיי, אז אני היחידה שלא מבינה

למה ראינו רק שתי קבוצות שעברו אצל סיימון ואת השאר לא?
חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי.
זה בכלל משודר בפרק הזה? ובישראל- היום- זה ישודר?
ומה הולך להיות בשבוע הבא? הופעות חיות? כי ראיתי משהו לגבי "ווילד קארד"

andre93

New member
הפרק התנגש עם משחק בייסבול שהיה אמור

להסתיים לפני שידור הפרק אבל נדחה בגלל הגשם. בכל מקרה אם תסתכלי בהודעה שכתבתי למעלה, כתבתי את כל הקבוצות שסיימון לקח לשלב הבא לפי וויקיפדיה.

Bar Ben David

New member
פרק 11

ראיתי אתמול ולא הראו את החלק של סיימון, הראו רק עד חצי מהנבחרת של דמי,
מתי שודר החלק עם נבחרת הקבוצות?

למעלה