סיכום שלי
הקבוצה של אל. איי- טוב, זאת הקבוצה שהכי פחות מעניינת אותי שם, זה לא שיש בה מתמודדים רעים או משהו, אלא פשוט כאלה שלא ממש הצליחו להשאיר עליי איזשהו חותם. יחד עם זאת, אין לי שום דבר נגד הבחירות שלו, ואני בעיקר מרוצה מכך שהוא העיף את טארה. אני לא מסוגלת לסבול אותה, ואני ממש שמחה שהיא לא שם.
הקבוצה של בריטני
קרלי המהממת
- לא שהיה לי איזשהו ספק שהיא תעבור, אבל איזה כיף שזה אכן קרה. עכשיו היא רק צריכה לנסות ולשחזר את האודישן המדהים שלה.
באטריס-
, היו רגעים שפחדתי שבריטני תעשה טעות ותעיף אותה, וטוב שזה לא קרה. אגב, אהבתי מאוד את הביצוע שלה לטיטניום
.
ארין-אני כל הזמן שוכחת ממנו (מזל שיש ויקיפדיה כדי להזכיר לי
).
דיאמונד- תכלס, הייתי מוכנה לוותר עליה. היא לא עושה לי כלום, לא לטוב ולא רע.
בשורה התחתונה, כל עוד יש שם את קרלי וביאטריס אני מרוצה והכל טוב.\ אני גם מרוצה מכך שהיא לא העבירה את ג'יימס טארנר (אני לא בטוחה שזה השם שלו, אני מתכוונת לילד ששר ראפ ורוקד וממש מעצבן
),ובכלל את הבנים כי אני לא מצליחה להבדיל ביניהם.
הקבוצה של דמי
קודם כל, זאת רק אני או שדמי נראתה ממש נפוחה בפרק, לפחות בחלק ממנו?
סיסי-איזה יפה היא בלי הנקודות האלה שהיא שמה על עצמה. ועכשיו לעניינו-אני בהחלט מחבבת אותה, ואני מאוד מקווה שהיא תצליח גם בשלבים הבאים.
ג'נל היא פשוט כזו חמודה
.
ווילי- עוד אחד שאני בקושי מצליחה לזכור (מי יהיה איתי?! אני מרגישה סנילית
).
פייג'-
האכזבה ! כ"כ קיוויתי שהיא לא תעבור, אין בה שום דבר לדעתי.
הקבוצה של דמי הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה אם היא הייתה מעבירה את ג'יליאן במקום את פייג',
הקבוצה של סיימון
ליריק 145- יש! הלהקה הזאת היא הפתעה מטורפת מבחינתי, כי ממש לא ציפיתי שאני אוהב אותם, ורק נותר לי לקוות שהם יצליחו לשחזר ולהתעלות על הביצוע המעולה שלהם משלב הבתים.
אמבלם 3- משעמם!!!
ו