נטע רד מגיעה להתארח בפורום אקס פקטור

נטע רד

New member
תשובה:

הי נטע, יש לך שם יפה! תודה על האמונה, זה חשוב לי מאד. האלופים של האקס פקטור עוזרים לי ומכוונים אותי אבל יש לי יד חופשית וסומכים על הטעם שלי. זה מאד מגניב, אגב. אם יש לך או לכל חבר אחר בפורום רעיונות לשירים בשבילי (להופעות החיות) שלחו לי בעמוד הרשמי בפייסבוק: https://www.facebook.com/Neta.Rad.X.Factor.Israel?ref=hl.
המשך סופה נעימה נטע

נטע רד

New member
תשובה:

הי צופה... תשמע משהו, אני מוקפת באנשים מוכשרים בטירוף, כל אחד עם הסגנון והקו המוזיקלי שלו, כל אחד עם האישיות והסיפור שלו וזה מאד נעים וחמים שם. אני לא חושבת על התחרות כמו שאני חושבת על כמה שיהיה כיף להופיע, לתת את כל מה שיש לי על הבמה המטורפת שעומדת להיות שם ולהחזיר לקהל אהבה גדולה, כמו זו שהוא מעניק לי. אשמח מאד להיות שם בעצמי ובאותה נשימה אני מאחלת לכולנו בהצלחה וחושבת שלכל אחד ואחת מאיתנו מגיע להיות שם. באמת. אלופים.

נטע רד

New member
תשובה:

גם כיף שאת פה יערה. החלום שלי מבחינה מקצועית הוא גם החלום שלי מבחינה אישית- לא להפסיק ליצור לעולם, לאסוף עוד ועוד קהל, לעשות מוזיקה שתיגע ותדבר לאנשים, לחיות באהבה גדולה ולהיות אמיתית. את יודעת, אומרים שמוזיקה משנה את קצב הלב, וזה מה שאני רוצה לעשות כל החיים- לשנות את קצב הלב של כל מי שמקשיב למוזיקה שלי. אני שמחה שהמסע התחיל.

נטע רד

New member
תשובה:

הי אלונה. לגבי הבחירה שלי דווקא באקס פקטור עניתי בשאלה הקודמת
כל אחד מ 4 השופטים הוא אגדה מבחינתי ולפני שידעתי מי מהם יהיה השופט שלי ידעתי שאשמח מאד לקבל כל אחד מהם. שירי אדם מקסים, זמרת מופלאה ומקצוענית ברמות אחרות. יש לה קריירה ענקית והיא התחילה בעצמה בתכנית מוזיקה... אני מאושרת שהיא השופטת שלי, אני לומדת ממנה המון כל הזמן והעבודה המשותפת שלנו מאד מוצלחת. אגב, היא נהדרת גם כשהמצלמות מפסיקות לעבוד.

נטע רד

New member
תשובה:

הי רוצה להיות זמר. שם מיוחד
עד כה אני נהנית מכל רגע. מבחינתי זו הזדמנות חד פעמית לחשיפה מאד גדולה, שזה אומר שאני יכולה לפנות לעדו ועוד קהל וזה חשוב לי כל כך! הילדים שלי הם אחת הסיבות המרכזיות שניגשתי לתחרות. יש לי משפחה מפרגנת ומחבקת וההצלחה שלנו משותפת, בכלל לא שייכת רק לי. אין ספק שזו תקופה מאד אינטנסיבית אבל למזלי יש לי ילדים מאד מבינים ומכילים והם פשוט נהנים איתי ביחד. זה כיף גדול לכולנו. כולנו מבסוטים אש

נטע רד

New member
תשובה:

תודה נטלי, את מהממת בעצמך. אני לא בתחרות עם אף אחד, אם לא הייתי חושבת שאני יכולה לנצח באקס פקטור לא הייתי ניגשת מלכתחילה
בכל מקרה, מבחינתי קיבלתי במה מדהימה ואני באה להופיע ולתת את כל כולי לאורך הדרך והכי חשוב- בהופעות החיות! הולך להיות פשוט מטורף ואני מחכה לזה בקוצר רוח. אני מאחלת לכל הנבחרת המעולה של האקס פקטור בהצלחה גדולה גדולה ואוהבת אותם מאד.

את מוזמנת, יחד עם חברי הפורום המכובד הזה, להיכנס לעמוד הרשמי שלי, להציע לי שירים, להחזיק אצבעות ולחייך אלי:

נטע רד

New member
תשובה: אני חייבת לציין שלא ניתקלתי בהתלהבות מסוג הלא נעים... זה רק מחמיא, נעים ומקסים והילדים שלי תמיד מאד שמחים לספר ולענות על שאלות בקשר לאקס פקטור. אל תשכח שהסיבה שהגעתי לתכנית היא קהל, זה הכי הכי חשוב מבחינתי. אני שרה לאנשים והם מחזירים לי אהבה. מה יכול להיות יותר מגניב מזה...?

נטע רד

New member
תשובה:

הי יוני, וואו, שאלה מעולה מעולה. תשמע משהו- אני לא בטוחה שהמשמעות של ביצוע "אפי" זהה מבחינת שנינו. אם אני שרה מהלב, מתכוונת לכ מילה, מספרת סיפור, מרגשת ולא מזייפת, אף לא לרגע, רגש או התרגשות- מבחינתי זה ביצוע טוב לשיר. אני מאמינה שקליימקס, עוצמות והתפרקות מוחלטת מגיעים ממקומות בלב, לא מאף מקום אחר... אבל אין ספק שבהופעות החיות, על במה מטורפת ומפוארת, מול קהל של אלפים, אני אאתגר את עצמי, גם בבחירת השיר וגם בביצוע שלו. אתה הכי מוזמן להיכנס לעמוד הרשמי שלי ולאתגר אותי עם רעיונות מופלאים לשירים

נטע רד

New member
תשובה:

הסיפור עם עברי הוא סיפור קדום... התארחתי בכמה הופעות שלו באילת לפני שנים, מזמן
אני אפילו לא חושבת שהוא לגמרי זיהה אותי באודישן בנוקיה, עובדה שהייתי צריכה להזכיר לו מי אני. בכל מקרה, עברי הוא אחד הזמרים שאני הכי אוהבת בעולם, אני מעריכה את המקצועיות שלו, הגישה שלו וכמובן את המוזיקה שלו. הוא מרגש מאד בעיני. וכן, הוא מאד מקסים במציאות

נטע רד

New member
תשובה:

אני מאד שמחה ששירי היא השופטת שלי. אני לומדת ממנה המון והעבודה שלנו יחד פשוט מעולה! לא יכולתי לבקש מישהו יותר תומך, מפרגן ומפרה לעבוד איתו בתכנית כמו האקס פקטור. כל אחד מארבעת השופטים הוא אדם מדהים וזמר מופלא, כל אחד מהם יכול היה להיות אחלה מנטור. קיבלתי את שירי, כיף לי מאד שכך היה

נטע רד

New member
תשובה:

ליאת, איזו הודעה מרגשת! אני מבטיחה שאגיע לבקר. הייתי שמחה לבצע דואט עם כל אחד מהשופטים, הם אמנים מדהימים ואני תמיד שמחה לשתף פעולה מבחינה מוזיקלית. הכי כיף. אורי זמר נפלא ואדם מקסים, אני אמסור לו. תודה על המחמאות ואל תשכחי לסמס עם החברים. בניתיים, את הכי מוזמנת להנס לעמוד הרשמי שלי ולהציע לי שירים או סתם למסור לי ד"ש. נשיקות.

נטע רד

New member
תשובה:

איציק תודה, כיף לקבל מחמאות מגניבות
אני חושבת שאני זמרת הרבה יותר טובה מאשר כל דבר שקשור באפייה... המשך ערב מוצלח וחמים.

שמIצניק

New member
על איזו "עבודה יחד" מדובר בדיוק?

אתם רק עושים אודישן אחד אחרי השני בלי הפסקה

אני לא ראיתי שום זכר ללימוד תיאורטי או כל דבר אחר (חוץ מחירטוטים פסיאודו-פסיכולוגיים מעולם הקואוצ'ינג: "תתחבר לעצמך", "תביא את האמת שלך", "תמציא את עצמך מחדש")
ושאר זיוני מוח שדופים על "גוון קול מעניין" ושטויות אחרות

אף אחד מהשופטים לא למד מוזיקה או תיאוריה מוזיקלית מימיו

רמת הידע שלהם היא אותו דבר כמו שלך - ההבדל היחיד הוא הנסיון שלהם ב"תעשייה"

אז מה בדיוק את יכולה כל גך ללמוד מהם לא ברור לי
(על אחת כמה וכמה ממשתתפת ריאליטי כמוך)

נטע רד מגיעה להתארח בפורום אקס פקטור

אקס פקטור- אחת מהתכניות המצליחות ביותר בעולם נחתה אצלנו בישראל וזה הזמן שלנו להינות ממוזיקאים חדשים תוצרת כחול לבן

כל השאלות שרציתם לשאול- יכולות לקבל תשובות

מה באמת קורה מאחורי הקלעים?
לא מפחיד להשתתף בעונה הראשונה של התכנית בארץ?
איך מסבירים לילדים שאמא מתמודדת בתכנית ריאליטי?

ביום חמישי 12/12/13 בין השעות 20:30-21:30 תגיע נטע רד להתארח בפורום ותענה על כל השאלות שלכם

קצת על נטע רד:
נטע רד, מתמודדת בקטגוריית הבוגרים בנבחרת של שירי מימון בעונה הראשונה של אקס פקטור ישראל.
בת 35, גרה בתל אביב, האמא היחידה מבין משתתפי התוכנית.
נטע פסנתרנית מחוננת אשר הייתה בעברה בצעירי תל אביב ובלהקה צבאית.
נטע הצליחה להמיס את עברי לידר שהעניק לה יחד עם רמי פורטיס את התואר המוזיקלית ביותר מבין המתמודדים.

אז למה אתם מחכים? זה הזמן לשרשר לכאן את כל השאלות והנושאים שמעניינים אתכם וביום חמישי נטע תענה

Mנטה

New member
מצטרפת לשאלה

מה השופטים עושים מלבד לבחון אותכם באודישנים? איזו עבודה נעשית ביניכם בין פרק לפרק?

חרטות?

התכנית צולמה לפני מספר חודשים, זה נתן לך בטח המון זמן לחשוב על כל מה שקרה במהלך התכנית.

האם יש דברים שאת מתחרטת עליהם בראיה לאחור? דברים שהיית עושה אחרת?

נטע רד

New member
תשובה:

בחיים תמיד יש מקום למחשבות על "מה היה אם" ומה הייתי עושה אחרת אבל אני שלמה עם כל רגע ועומדת מאחורי כל הדברים המופלאים, המרגשים והמלמדים שעברתי ואמשיך לעבור

נטע את מדהימה בעיניי

תדעי לך שהשירה שלך ממש מרגשת אותי ושיש לך קול מדהים וייחודי אני התעצבתי לראות את היחס של הילה כלפייך ותדעיי לך שאני מחזיק לך אצבעות אוהב את המוזיקה שלך ורציתי לדעת האם ייצא לך לדבר עם דניאל עמית המקסים יש לי משו במשותף איתו תסמונת אספרגר ואני נורא אוהב לכתוב שירים האם גם את כותבת ?

את מוזמנת לקרוא בבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2720359

נטע רד

New member
תשובה:

קודם כל, תודה על כל המחמאות המהממות ועל החזקת האצבעות... כן, כמובן שיצא לי לפגוש את דניאל עמית. הוא ילד מופלא וקסום ואני חושבת שיש לו עתיד גדול גם כאמן (הוא מצייר פשוט מדהים) וגם כזמר, הוא סוג של מלאך בעיני. אני כותבת ומלחינה את החומרים שלי ואני רוצה להגיד לך שהכי חשוב בעולם שתמשיך לכתוב שירים ואתה מוזמן לשלוח לי לקרוא בפייסבוק. אני אכנס לבלוג שלך בהקדם. בהצלחה יקירי

למעלה