נטע רד מגיעה להתארח בפורום אקס פקטור

MissPop

New member
קפצתי לפרגן :)

מה למדת בתקופת להקת צעירי תל אביב ואיך את מיישמת את מה שלמדת בחוויה שלך כעת באקס פקטור?

נילי

נטע רד

New member
תשובה:

נילי אהובה, כמה כיף שקפצת לבקר. התקופה ב"צעירי תל אביב" היא זיכרון מתוק ומקסים מפעם. למדתי כל כך הרבה בתקופת הלהקה! צילמנו 2 תכניות טלוויזיה, שילבתי חומרים מקוריים שלי, הייתי מוקפת בכשרונות יוצאי דופן וזה כמובן אחד השלבים בחיים שמאד הכין אותי למה שאני עושה עכשיו. נשיקות ותתחממי לך. מאד קר הלילה!!

שמIצניק

New member
היי

עד כמה ההשתפכויות הרגשיות האינטנסיביות שרואים בתוכנית הן באמת ביטוי למה שאתם המתמודדים חשים?

לא מביך/מביש/מגעיל אותכם להזנות את המחלות של האמהות שלכם ושל הסבתות שלכם ואת האלכוהוליזם שלכם ואת כל ה-בו-הו-הו הזה בשביל להביא רייטינג וכסף לקברניטי הריאליטי הזה?

נטע רד

New member
תשובה:

הי שמוצניק, אני מניחה שזו דרך אחת להסתכל על הדברים. מהצד שלי זה ממש שונה. החוויות אותנטיות והמסע שלנו מתועד. זו דרך שלי לפגוש ולגעת בעוד קהל ולקהל להכיר אותי לעומק, לדעת מהיכן באתי ומה הם המקורות שלי. אני באופן אישי מאד נהנית מהמסע שלי באקס פקטור ולא יכולתי לבקש במה מופלאה יותר לחשיפה כאמנית. המשך ערב מקסים

שמIצניק

New member

איזה קשקוש מוחלט חחחח

לא התייחסת לשאלה שלי אפילו במילימטר

או שיש איזה יחצ"ן שמנפיץ את התשובות הרובוטיות האלה בשמך או שזאת ההפקה חחחחח

כך או כך אני מהבדיחה הזאת אפרוש כעת

נטע רד

New member
כמה מילות סיכום:

חברי פורום אקס פקטור יקרים, היה לי לעונג. תודה על השאלות המעולות, שמחתי להכיר אתכם. אתם מאד מוזמנים לעמוד הרשמי שלי, שם תוכלו להתעדכן בכל מה שקורה בתכנית, להציע שירים, להחזיק אצבעות לחייך אלי. אם בא לכם להגיע לראות את ההופעות- תכתבו לי בפייס ונראה מה אפשר לעשות בנוגע לזה, מבטיחה לנסות לעזור. בינתיים, תמשיכו לראות אקס פקטור ישראל ולהקשיב למוזיקה מעולה, תתלבשו חם חם ותשתו שוקו או תה. אין ספק שזה אחד הלילות הקרים אם לא ה-!!!

קמי011

New member
נטע, עמדת בגבורה בשותפה הוולגרית, טוב שהודחה

בלתי נתפס, איך הבחורה ההמונית בלבוש פרובוקטיבי השליטה "טרור" על בנות הלהקה, בהופעה המשותפת על הבמה.
אם לא די, הכתיבה עצמה על השופטים, "כיצד זה הודחה", יפה שעה אחת קודם.

לפחות בנקודה הזו, הצופים תמימי דעים באשר להדחתה המיידית.
לא נתת לה לשבור רוחך, כיצד הקניטה לך ולבנות הקבוצה.

היית ונשארת חזקה, הוכחת לה ולכולנו מי בחוץ ומי בפנים...

למעלה