נטע רד מגיעה להתארח בפורום אקס פקטור

juspan

New member
חח, האמת שזה היה מפליא אותי

לו ההפקה היתה כזו חלמאית על ההתחלה (מסדרת ומשחררת הודעה על אירוח בתפוז למי שיודח רק למחרת), ולו רק בגלל מה שקראנו על החוזים הדרקוניים שהם מחתימים את התמודדים שלהם וכמה הסודיות ואלמנט ההפתעה מאוד חשובים להם.

אושי1986

New member
אני מאוד אוהבת את הסגנון המוזיקלי שלך

מעניין אותי למה עם כל הרקע שיש לך לא ניסית לפרוץ עוד קודם.
זכור לי שסיפרת שאת עוסקת בתחום אחר לגמרי- ויתרת מראש?

נטע רד

New member
תשובה:

תודה רבה, אני שמחה שאתה אוהב את הסגנון המוזיקלי שלי! אני מופיעה הרבה שנים, בכל מקום שאני יכולה, בדרך כלל עם הפסנתר. אני מאמינה שכל דבר קורה בזמן הנכון ובמקום הנכון, אז כנראה שעכשיו זה הזמן הנכון והמקום הנכון... לא יכולתי לחשוב על פלטפורמה יותר מדהימה בעבורי, אני נהנית מכל רגע לומדת, מתפתחת ואוספת לי עוד קהל שימשיך איתי ביום שאחרי וזה הכי חשוב מבחינתי. אני שרה לכם, אחרי הכל

בשלב הבתים ידעת שאת לא באמת

בבית של השופטים?
עד כמה הדברים מבויימים ומצולמים שוב מצרכים מסחריים?

נטע רד

New member
תשובה:

מדובר במקומות מפגש שלנו עם השופטים. אגב, גם בגרסאות של אקס פקטור בחו"ל כמעט כל הבתים הם נקודות מפגש כאלו, אינטימיות, יפות, טבעיות ומשוחררות מכל ההמולה שבחוץ. כמו שאר השלבים, גם זו היתה חוויה מעלפת ומסעירה, נהניתי מאד לשהות במחיצת אנשים מקסימים וכמובן לעבור להופעות החיות. האירועים והחוויות היו אותנטיים והמסע שלי אמיתי ומגיע ישר מהלב

kezef

New member
למה דווקא עכשיו?

מה גרם לך להגיע נניח דווקא עכשיו לאקס פקטור ולא מוקדם יותר לכוכב נולד ותוכניות אחרות שהיו?

נטע רד

New member
תשובה:

אני מחוברת לפורמט של האקס פקטור. הוא מסתכל על זמרים כעסקת חבילה ולא מחלק לפי נושאים וקטגוריות. הגעתי כדי לספר סיפורים ואני, למשל, יודעת לעשות את זה הכי טוב כשאני שרה. זה משהו שאני עושה מאז ומעולם... באקס פקטור מחפשים כוכב אמיתי שיכול לפתח קריירה מעולה ביום שאחרי ולא רק במהלך שידור התכנית וההופעות החיות. אני חושבת שזה מאד נכון. וחוץ מזה זו באמת תכנית המוזיקה הגדולה ביותר בעולם שהצמיחה אמנים מאד מוערכים ומצליחים. אני מאד שמחה להיות חלק מההפקה הזו

נטע רד

New member
תשובה:

תיק מנומר, אני מתה על הכינוי שלך! כן, אני כותבת ומלחינה את החומרים שלי מאז ומעולם ומחכה לי תיק מנומר גדול גדול עם הרבה שירים ליום שאחרי, אז יחכה לי קהל גדול הרבה יותר שיקשיב לחומרים הללו... בתחרות אני מאד נהנית לבצע שירים שאני אוהבת של זמרים שאני אוהבת ולתת להם תמיד את הטאצ' שלי, שזה בעצם הכי מעניין בלבצע קאבר- לחדש בו משהו

היי נטע!

מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך

ושאלה קטנה:

את השירים את בוחרת לגמרי בעצמך, או שיש גורם מוסמך שמכוון, מייעץ, עוזר בבחירת השירים?

נטע רד

New member
תשובה:

הי רוחמה יקרה. תודה רבה, גם אני מאחלת לך בהצלחה במה שרק תבחרי! יש לי עזרה והכוונה לאורך כל הדרך, יש בהפקה המדהימה הזו מוזיקאים מהשורה הראשונה ויש לי את שירי השופטת המופלאה שלי שמאד מאד עוזרת לי בבחירת השירים, לא ישנה ימים כלילות כדי למצוא את המקום הטוב והמאתגר ביותר בעבורי (ובעבור שאר נבחרת הבוגרים המשובחת). אבל אני מקבלת יד מאד חופשית בבחירה ואני חושבת שזה ממש ממש מגניב, כי אז הביצועים שלי הרבה יותר טובים. למשל את "האחת שלי" של ישי לוי, שזה שיר שאני מאוהבת בו מהרגע הראשון ששמעתי אותו, חלמתי כמה שנים לבצע ולהקדיש לאמא שלי זכרונה לברכה והנה זה קרה בשלב בתי השופטים. זה היה רגע מאד מאד רוחני מבחינתי ואני מודה לאקס פקטור שהגשימו לי אותו... מקווה שאת שורדת את מזג האוויר ומחוממת היטב

משו בקשר להופעה שלך עם הפסנתר / קלידים.

ברור לי שהרבה יותר נוח לך להופיע עם הפסנתר.
עפ"י תגובות השופטים, נראה שזה לא ממש מוצא חן בעיניהם
את חייבת למצוא את הדרך, שזה כן ימצא חן בעיניהם. יכול להיות שאולי תצטרכי אפילו לסוג של כראוגרפייה ובכך תשלבי את הפסנתר עם ההופעה שלך
זה יכול להיות מדליק.
ומכאן גם פנייה לשופטים ולקהל המצביעים....
נורה ג'ונס - שרה מאחורי פסנתר,
ריי צארלס - שר מאחורי פסנתר....גם סטיבי וונדר..
קרן פלס - שרה מאחורי פסנתר.
אלישייה קייס ועוד הרבה הרבה אמנים שמגישים את שיריהם בצורה מופלאה מאחורי פסנתר...
ולכן, השיפוט חייב להיות עפ"י הביצוע גם עם ההגשה היא מאחורי פסנתר, גיטרה מצידי אפילו נבל...
מחזיק לך אצבעות, את באמת נהדרת.
איל

נטע רד

New member
תשובה:

איל, תודה על מה שכתבת, ריגשת אותי מאד
אין ספק שאני והפסנתר זו מערכת יחסים ארוכת טווח והוא חבר אמיתי... אני מקווה שבהופעות החיות אני אחזור אליו ויחד נפציץ עם איזה נאמבר מעולה. אני מאד אוהבת ומעריכה את כל האמנים שציינת ובאמת חושבת שהרגע הנכון והשיר הנכון יגיעו. מצד שני, זמר אמיתי צריך לדעת למלא במה (כל במה) במוזיקה- לא חשוב אם הוא מלווה את עצמו או לא, גיוון זה טוב. אבל אני אחזור לפסנתר באושר גדול ומקווה שתאהב את מה שנעשה... קדימה, תציע לי שירים להופעות החיות בעמוד הרשמי, יש לך טעם מצויין

נטע רד

New member
שלום לכל חברי פורום אקס פקטור ישראל!

לפני שאני עונה על השאלות המצוינות שלכם, אני רוצה להגיד שלא יכולתי לחשוב על מקום יותר נעים וחמים להיות בו עכשיו... ועכשיו נתחיל

למעלה