4X22

niviri

New member
אפקט הזמן זה רעיון מעניין

אומנם לא היתה לזה התייחסות בסדרה, אבל זה גם יכול להיות הסבר טוב נוסף להבדל בין כל מחוסרי הלב למיניהם...

הלדיל

New member
לא ממש.

ג'יימס היה בן הזוג המקורי של שלגיה בגירסה הזו של הסיפור. נאמר שהם התאימו זה לזה מבחינת אכזריות כך ששלגיה הייתה רעה מכלתחילה ומותו של ג'יימס מיקד אותה ברג'ינה (זה נאמר מתישהוא במהלך הפרק.). אם כבר, הרוע שלה עמוק יותר מהרוע של רג'ינה משום שאצלה המסע התחיל ממותו של דניאל ולו אצלה המסע התחיל הרבה לפני כן.
לגבי רג'ינה הזו, בדומה לאמה, היא גדלה בלי הורים. אני חושב שאני מסוגל לזהות אדם נטול חוש הומור כשאני נתקל בו. לרג'ינה הרגילה יש חוש הומור ציני. כמובן מתוקף העובדה שהיא נטלה את תפקידה של שלגיה - היא מעוניינת לעזוב את היער המכושף כמו ששלגייה רוצה. אני מניח שהאנשים העליזים אמורים להיות שבעת הגמדים שלה.

אביטל186

New member
אהבתי את ההבחנה.

בסיסוב הזה סנואו לגמרי רעה מההתחלה.
הי רגע! איך החזירו את ג'יימס אם הוא מת? כנראה הסיפור התחיל מהזיכרון עליו. כמו זיכרון של בלפייר אצל רמפל.
סנואו נראית מאוד רעה. מאוד, אבל לא ברורה. בגלל שאני מכירה אותה באופי אחר זה לא היה ככ אמין בעייני,
לא היה לי מספיק זמן להשתכנע שזה אמיתי.
קול הקטע של האנשים העליזים בהקבלה ל7 הגמדים.. לא חשבתי על זה

Aranel Nenharma

Well-known member
אני דווקא התאכזבתי מהפרק

כמה שהעונה הזו היתה מעפנה הפרק הזה הוריד לי את כל החשק. משהו בפורמנט היה שונה, לא התחברתי. כל הקטע של הסיפור החדש היה מאולץ הם באמת היו צריכים לעשות את זה עונה שלמה )או חצי( ולא להכניס הכל בשני פרקים. גם לפי דעתי השחקנים לא שיחקו משהו. בעונה הראשונה כולם היו מדהימים אבל הם מתרדרים מרגע לרגע. אפילו רוברט שאני חושבת שהוא שחקן מעולה, לא הצליח להלהיב אותי. גם זה נראה כאילו הם משנים את העלילה והחוקים כל הזמן כדי להתאים את עצמם לעלילה הזמנית של הפרק. מקווה שהעונה הבאה תהיה מוצלחת, אמה הדרקקווין, לא יודעת משהו מפריע לי בבחירת העלילה הזו. מקווה שיש להם רעיון טוב. ועוד משהו שממש הציק לי, איפה מליפסנט. חשבתי שהחצי הזה אמור להיות קשור למלפיסנט, דה וויל ואורסולה. הן לא תרמו כלום. היה אפשר להסתדר גם בלעדיהם. ואוגוסט, כל כך שמחתי שהחזירו אותו, בשביל מה 3 שניות בפרק ו10 דקות כל העונה????? איפה הוא היה בעולם האלטרנטיבי?

אביטל186

New member
מסכימה...

היה מפורמט שונה שהיה לי קשה להתחבר אליו, או לעכל את הפרק הזה.
יצר אצלי תחושה מוזרה, ולא נוחה.
הכל היה מהיר, לא מובן החוקים, מלכות האופל היו סתם שם בשיל היופי או בשביל הרייטינג אפילו מליפיסנט לא היתה בפרק הסופי, זאת שעוד שרדה.הם הביאו אותם עם המון צלצולים ובלאגן ולאט לאט עוד רעה נשרה.
ולא, זה לא הפריע לעלילה

Y. Welis

New member
לכן אני פסימי לגבי עונה 5. רק show-runner חדש יכול לסייע

ולא נראה שיהיה אחד.

אביטל186

New member
למה דרק סוואן לא נראה לך משהו מרענן?

אני מדמיינת אותה הפעם עם ז'קט שחור.... ואולי גווני שחור בשיער..(איככ)

Y. Welis

New member
כי צריך יצירתיות לעשות את זה למשהו מעניין

ואני לא בטוח כמה מוריסון מסוגלת להיות כזו... (שילגי בקושי, כזכור).
&nbsp
בקצב הנוכחי - לא הייתי מצפה למשהו (אלא אם זו תהיה האחרונה המוכרזת; זה יכול לשפר לעיתים).

אביטל186

New member
אממממ דווקא מוריסון מגלמת

את אמה כמעט רעה... רק בצד של הטובים. היא עצבנית צינית ממורמרת, קשוחה, מלאת תשוקה או תאווה או משהו אחר לחסל רע תורן/ להציל משהו קרוב. היא יכולה פשוט להפנות את זה לכיוון הטוב או להישאר עם כל התכונות האלו ללא המטרה להציל משהו. זה יעשה את העבודה.

למעלה