תזכורת: מפגש פורום בחמישי!

Black Stain

New member
אני לא אוכל להגיע

יש לי משמרת בחמישי בצהריים.. בעיקרון הייתי יכולה לבקש חופש אבל לא נעים לי כי כולם טחנו שם בלי חופשים בזמן שחיפשתי פיות באירלנד..
אז פעם הבאה אני אצטרף, בדוק!

N o R i K o

New member
בפעם הבאה

הייתכן שחזרת ועדיין לא פתחת
המספר על חוויותייך?!?!!?

Black Stain

New member
חח כן חזרתי אתמול

אני בדיוק בדרך לארוחת צהריים ישראלית אז סיכום טיול בערב חח

טוב יש לי בעיה חמורה!!!

רוצים לתקוע לי משהו בעבודה החדשה !! והם לא מגלים לי באיזה שעה זה! ביקשתי מהם לעשות את זה לקראת הערב אבל הם אמרו לי שהם עוד לא יודעים וידעו רק מחר !!
אוווווף נו תגידו להם

pennylane11

New member
מה. לא. לא מרשה.

נו מוריה, אני הכי מחכה לפגוש אותך! את לא יכולה להבריז ככה!

pennylane11

New member
אני לא רוצה לחכות שבועיים :(

נו, איזה באסה. זה לא מפגש בלעדייך! תנסי לפחות? או לפחות לקצת?

N o R i K o

New member
גברת מוריה היקרה,

כפי שאת רואה, את מופיעה ברשימת מאשרי ההגעה ולא ברשימת המתלבטים.

החותם כבר ניתן! אין דרך חזרה!

(... נו, תעדכני אותנו בחדשות טובות!
)

אני אדע סופית אחרי המפגש היום

אבל בנתיים זהנראה טוב!!! יכול להיות שידחו לי את המפגש של מחר ליום ראשון או שני הבאים וזה מעולה

אני נורא רוצה לבוא מחר !!! למרות שבכל מקרה אני אגיע באיחור (לא היסטרי משהו כמו 11:00 או 11:30 כזה .. )

Miss Lavet

New member
מפגשים לוקכים יותר מ-5 שעות

במפגש הקודם שהייתי בו נשארתי 9 שעות וגם אז נשארו אחרי עוד אנשים, ככה שזה ממש לא נורא

pennylane11

New member
זהו, בה"פ היינו שם עד שש בערך

אגב, אני פורשת מיד אחרי המפגש לפסטיבל הקומיקס בסינמטק, אם מישהו רוצה לבוא זה יהיה נורא כיף D:

Miss Lavet

New member
הייתי באה איתך בשמחה אבל

מכל ההצאות שאני אצטרך להוציא מחר (כנראה אוכל ושתייה ומתנה לחברה שלי) ואם להוסיף לזה גם כרטיס אוטובוס וכרטיס כניסה... אז אני לא יכולה כי אני חוסכת לכאמ"י (וזה נורא מבאס כי למרות שאני לא חובבת גדולה של קומיקס תמיד יש בכנסים האלו הרצאות ופעילויות מעניינות) לו הייתי רוטשילד

אבל תהני

pennylane11

New member
זה לא כמו כמא"י,

הכרטיסים זה רק להרצאות, אני לא מתכננת לעשות משהו חוץ מלעבור בין האנשים המגניבים שיש שם, לבקר כמה חברים שלי שיש להם דוכנים, להגיד היי ולפרוש הביתה...
אבל אם לא בא לך את לא חייבת. זה כנס קומיקס ואנימציה, לא רק קומיקס, פשוט בשבילי הוא פסטיבל הקומיקס כי זאת אהבתי הנצחית
אני כזאת גיקיתXD

למעלה