תזכורת: מפגש פורום בחמישי!

Miss Lavet

New member
זה גם ככה בכאמ"י

זה פשוט... זה בסינימטק תל אביב נכון?
פשוט כשאני הייתי שם באירוע של קווין זה עלה כסף להיכנס...

אני עדיין לא מבינה את ההיגיון של המארגנים... יש לכם מוזיאון קומיקס, למה לא לעשות את זה שם?! אז מה אם הוא בחולון יש עוד הרבה דברים שעושים רחוק (יחסית) מהמרכז (כמו מיתופיה)- יש לכם מוזיאון קומיקס...

אני באה לדברים כאלו בשביל ההרצאות והקניית ספרים/חולצות/דברים מגניבים שקשורים לדברים שאני אוהבת... אז עוד פעם... אוותר (כי אני לא אוכל להתאפק
), תהני, ותמסרי ד"ש לחברים שלך (מה?)

pennylane11

New member
בואי אני אסביר לך את זה ככה,

מוזיאון הקומיקס זה בולשיט. אין שם כלום. זה ליים ברמות פסיכיות. בתור מישהי שהייתה בכל תערוכות הדגל, וביום הפתיחה הרשמי של המקום, אין שם כלום. זה ממש גרועXD
זה אכן בסינמטק ת"א, אבל זה בחוץ... מה יגידו לך, לא להסתובב ברחבה בחוץ? אין מצב

Miss Lavet

New member
יותר הגיוני

אז ההרצאות זה בתוך אוהלים? עדיין אני לא יכולה! יהיו שם בטח הרבה דברים שאני ארצה ואסור לי לבזבז הרבה... חוץ מזה שהולך להיות שם ממש חם אני ממש רוצה לבוא! אסל... כסף, כסף, כסף
... מי יודע? אולי בפעם הבאה

אז למה פתחו אותו אם לא משקיעים בו? זה יכל להיות דווקא ממש טוב אם היו משקיעים בו (לפי מה שזה נשמע ממך בכלל לא משקיעים בו)... נכון, אין כל-כך קומיקס ישראלי (כן, זבנג לא נחשב לקומיקס אמיתי
), אבל בטוח יש משהו שיכלו לעשות, וגם לעשות קומות/חדרים/איך שהמבנה לא מעוצב לקומיקס מחו"ל כמו טינטין, אסטריקס (אלו הקומיקסים האירופיים היחדים שאני מכירה
), קומיקס אמריקאי ומנגות ובתוכם גם איך שזה משפיע על התרבות הישראלית של היום ושל פעם

N o R i K o

New member
זה לא ככה בכאמ"י

בכאמ"י את משלמת כניסה, את כל היום במבנה סגור, רואה קוספליירים ועם גישה חופשית להמון הרצאות והצגות וסדנאות.
בפסטיבל הקומיקס... את במקום פתוח, את יכולה לנדוד לאן שבא לך, יש סתם מלא דוכנים של יוצרי קומיקס XD

Miss Lavet

New member
זה לא כמו אייקון ושות'?

ויצאתי מפגרת
אז כל ההרצאות בחינם רק הכניסה בתשלום בכאמ"י? רגע יש שם גם מקומות מוגבלים?

Peeta Mellark

New member
לצערי לא אוכל להגיע

הבטחתי לקטניס שהיא יכולה לבוא לבקר במאפייה שלי מחר...
אני יודע שהיא עושה את זה כל יומיים בערך, אבל אתן חייבות להבין אותי! זאת קטניס אחרי הכל

אבל אני אשלח לכן את לחמניות הגבינה שלי. כדי שלפחות תוכלו להרגיש כאילו אני שם איתכן

N o R i K o

New member
אוי פיטוש

הלחמניות קצת הפכו לקציצות גבינה בדרך מפאנם... ^^;
אבל לא נורא! תחסר לנו

pennylane11

New member
רחפת אקספרס מפאנם?

בתקופה הזו של השנה? הוו פיטה, זה כל כך מקסים מצידך

למעלה