פינת גועל נפש

פינת גועל נפש

החלטתי לייסד פינה חדשה על התנהגות מחפירה של המתמודדים והפעם זכתה בפינה הזאת דבי (כמה מפתיע)

וזאת משתי סיבות:

א. למה דבי (שהיא לא דתייה) לא נכנסה למים הקפואים עם בגד ים? למה רומי שהיא מאוד סובלת מקור נכנסה עם בגד ים? ורק דבי נכנסה עם טייץ, גופיה וחולצה ארוכה? אפילו מעיין שהיא שומרת צניעות נכנסה עם גופיה וחצאית קצרה.

ב. למה היא בוכה שהיא ודנה לבד, ומי גרם לזה אם לא היא? הנה אלירן המדהים והמתוק בא לעזור להן להקים את הטיפי, כי ראה שקשה להן והן שבורות, אבל דבי במקום לקדם את המחווה ולנסות להתקרב לשאר הזוגות ( וכך למעשה לגרום לכך שלא יפרססו אותן יותר), בחרה לפתוח נגדו חזית ולהתנקם בו.
עכשיו הבעיה בנקמה, שהיא יותר פוגעת במי שרוצה לנקום מזה שנפגע ממנה. ואם דבי הייתה בולעת את הגאווה והאגו שלה (למרות שאני מבינה שזהו דבר קשה עד בלתי אפשרי מבחינתה) והייתה מקבלת בשמחה את העזרה של אלירן, אולי בהמשך המירוץ הכל היה נראה אחרת עבורה ועבור בתה.

אך כיוון שהיא כל-הזמן עסוקה בחשבונות ובדמיונות שווא (מי מקנא בהן? על מה יש לקנא בכלל?) שלא תתפלא שהיא נפרדת ולבד עם בתה במירוץ הזה, ושלא תתפלא שהן ימשיכו לאכול פרסות (בניגוד לסגולות, שבהתחלה פורססו המון, אבל ברגע שלמדו להכיר אותן, פסקו הפרסות עבורן)

Jason2

New member
אין כאן עניין של נקמה

הסוורים שמו לדבי ודנה פרסה ודבי ודנה שמו לסוורים. הם לא עשו להן מה שהן לא עשו לסוורים.

ובכל זאת

דבי לא הייתה מסוגלת להכיל את עזרתו של אלירן, ופתחה עליו כזה פה. נכון זה נורא להיות מפורססים כל הזמן, אבל להתנהג בכזו ילדותיות ולשכוח שבסך-הכל מדובר המשחק, ובכן, היא קצת עברה גבולות, לטעמי.

אתה לא רוצה לקרוא לזה נקמה, קרא לזה בשם אחר. התוצאה היא אותו דבר. שתיהן היו עייפות ומותשות מהיום הארוך, קפואות מקור כתוצאה מטבילה במי קרח, ועזרה בבניית הטיפי, הייתה גורמת לכך שלפחות אחת מהן הייתה יכולה להתחמם ליד המדורה בתורנות. מה עוד שאלירן שעזר לכמה וכמה זוגות באותו היום, הפך להיות אלוף בבניית הטיפי, וכל העמדה יכלה להסתיים בחמש-שבע דקות.

ההתעקשות של דבי וחוסר היכולת שלה לשים רגשות בצד ולבחון מצב מבחינה אובייקטיבית ולפעול בהתאם היא מכשול במשחק. אי-אפשר כל החיים להיות אימפולסיבים ולפעול רק על-פי הרגש, לפעמים צריך גם לדעת לבלוע צפרדעים למען תוצאה טובה יותר, וחבל שככה התנהגה. היא יותר גרמה לריחוק בינה ובין הזוגות האחרים, אז שלא תתפלא שהיא לבד....

retard boi

New member
אני דווקא די צידדתי בה שם

אנשים מתנפלים עליה כאן קצת יותר מידי. אני מסכים שהגישה שלה בעייתי והיא צריכה לשמור על הפה שלה יותר אבל אם אני הייתי בנעליים שלה אני גם הייתי משלח את אלירן לדרכו. ההתנהלות שלו שם די תואמת את ההתנהלות של הסוורים לכל אורך התחרות של לדפוק אנשים ואז להתייפיף והצביעות הזו נהיית מעיקה אחרי שמבלים איתם כבר קרוב לחודש. יש גבול לכמה סבלנות יש לאנשים במיוחד לאור העובדה שעבר עליה יום ארוך וזה היה כבר אמצע הלילה.

בנוגע לבית ז*נות שדבי עשתה במשימת הטקס לדעתי יותר נובע מהעניין שהן היו תקועות שעות אחרי כל שאר הצוותים ורוב אנשי ההפקה או שכבר סגרו את הבסטה או שנותרו ערים שעות ארוכות ורצו כבר לסיים כי היה כבר מאוחר ולכן נכנעו לקפריזות ההיסטריות של דבי בשביל לזרז עניינים (סביר להניח שכל מי שנותר אחראי שם חטף ממנה כמות מטורפת של צעקות באותו הלילה) כי בכל מקרה כולם מאוחדים בבוקר.

מוותרים לה כל הזמן כדי להחזיק אותה בתוכנית

כי חושבים שהיא מביאה רייטינג

אבל הם יודעים שממילא אין לה סיכוי לזכות, אז זה לא משנה. נונים לה לסבול עוד כמה תוכניות, ולקהל ליהנות מלצחוק עליה עוד כמה שבועות, אז כולם מרוויחים

אם אני הייתי מעיין וצופה עכשו בתוכנית - הייתי רותחת מזעם. היא טבלה 20 פעמים,
בעוד שקובי וטליה רק השפריצו על עצמם על הפרצוף
ודבי ודנה ב'קשי טבלו את הישבן

יש לזה יש הסבר...

בהפקה כמו כל הפקה יש שחקנים מובילים ומשניים, את המשניים מכנים ''תפקיד תומך''. אז כן, מעיין בתאל (וגם הסוורים) נמצאים שם בתפקיד תומך, שואבי מים וחוטבי עצים שנותנים עבודה.
מאמין שגם הם יקבלו פיצוי נאות בסיום העונה, משהו שימתיק וגם ישתיק.

ובמקום היוזר 'הייתי אביב קיץ', למה לא תחליף לסתיוחורף? קצר וקליט!

אורישקי

New member
מעיין ובת אל ממש לא תפקיד תומך

מעיין ובת אל קיבלו את עריכת הכוכבות של העונה ולדעתי ההפקה תרצה שהם או רומי וקורל ייזכו.

תחשוב על זה - מעיין ובת אל קיבלו את עריכת בנות הדודות האהובות שכולם אוהבים, הוציאו אותן הכי גיבורות בכל העריכה, הן הכי אהובות על הקהל (וזה מובן לגמרי למה) והן יכולות להכניס להפקה הרבה כסף מתוכניות שייתנו להן.

גם רומי וקורל או הסוורים יכולים להיות פייבוריטים של ההפקה - הם יפים, צעירים וכריזמטיים.

טליה וקובי הם תפקיד תומך, גם ליאור ומור - הזוגות הרציניים שלא צריכים את הפרסום והתהילה בעקבות המירוץ.

ודבי באה על תקן הדמות הטלוויזיונית שהקהל אוהב לשנוא.

אין רע בתפקיד תומך ולא עלבון

וכפי שרובנו יודעים, כבר קרה שאותו 'תפקיד תומך' היה המכריע בין כשלון להצלחה. המיוחד במעיין ובתאל(ובדגש למעיין), מעבר לזה שהן באו לתת עבודה(מצפייה בהן ועדויות מפי הקולגות למירוץ) להפקה יהיה קשה עד בלתי אפשרי להראות אותן באור שלילי (גם מאחורי הקלעים), זה מסביר את האהדה העצומה לה הן זוכות.

בראייה שלי (לאורך כל העונה), האחיות וקובי/טליה הם המיועדים לזכות, אהיה מופתע אם הסוורים יזכו ובשוק אם הסגולות יזכו!
מה שכן, כולם יפוצו ביד נדיבה, גם אלה שבמקום השלישי/רביעי.

אורישקי

New member
קובי וטליה אולי הכי פחות מיועדים לזכות

הם לא אהובים על הקהל במיוחד, אין להם איזה סיפור מרגש, הם לא יכניסו להפקה כסף כי הם לא ממנחי תוכניות האירוח/מדגמנים למיניהם. הם מש לא פייבוריטים לניצחון.
אבל אולי אתה פשוט אוהב אותם פחות ובגלל זה מנסה לחשוב ככה, כדי שאם אחד מהזוגות האלה ינצחו תוכל לתרץ את הניצחון על זה

אתה מתכוון הנמכת ציפיות ומוכנות לאכזבה?

אני לא ילדה ולא בן 6

העניין כזה, לאורך כל העונה בזמן שהסוורים והסגולות מדברים בשטח ומבצעים את משימות בהכי רצינות/נחישות שאפשר, הגיקים והאחיות עסוקים בהתברברות והתפלספות יתר...והם יוצאים מצוין בקטעי הוידאו (העדויות), האחיות במיוחד!

למען הסר ספק, אין לי שום דבר אישי נגד האחיות או הגיקים, ממש לא אתבאס אם יזכו במיליון ובתנאי אחד, ''שיזכו במיליון''.

אורישקי

New member
לא מסכים לגבי טליה וקובי שהם יוצאים מצוין

בעריכה.
לגבי רומי וקורל אני מסוגל להבין מאיפה זה בא.

חוטהשני

New member
מוותרים שם לכולם... בTAR אם מישהו לא יכול לבצע משימה לא חושבת שהבן זוג שלו עושה אותה כפול (לא זכור לי שהיה משהו כזה - או שאולי אני טועה...) אבל כאן נראה לי שוויתרו....

זה לא הוויתורים אלא התוצאות של אותם וויתורים!

אולי כולם נהנים מזה בשלב זה או אחר של המירוץ, לי חבל לראות את זה רגע לפני הגמר, טעם לפגם.

Lepton

New member
יש הבדל...

בין "אני לא יכולה לבצע משימה כי אני לא יכולה לגעת בעכברים מתים" ובין מישהו חולה שהמשימה עלולה לסכן אותו.

וטוב שיש רופא על הסט שקובע דברים כאלה...

בכלל, בת-אל תותחית-על אם היא אכן כל כך הרבה זמן רצה במרות עם דלקת ריאות!!!
כוח רצון חזק מהכל.
אבל יש גבול...

זה לא הרופא מטעם ההפקה אלא שמאן השבט

שקבע שלנשמת החתול (בתאל) כבר לא נשארו נשמות לבזבז.

חוטהשני

New member
ברור לי שהיא לא היתה חייבת לבצע את המשימה... אני מתייחסת ל'הנחות' שיש כאן במירוץ לעומת האמריקאי -
ממה שראיתי כשזוג חולה ולא יכול לבצע משימות - בגלל כל מיני סיבות הוא בפירוש לא מקבל הנחות וצריך לעמוד במשימה הדרושה...
לא יכול אז הוא עלול לקבל עיכוב של כמה שעות (אולי בגלל שזאת לא משימה מהמירוץ אלא תוספת אז העיכוב קצר יותר...)

למעלה