פינת גועל נפש

Lepton

New member
זו לא היתה בדיוק הנחה, אם כבר אז ההיפך

מעיין ביצעה את המשימה פעמיים במקום ששתיים תבצענה אותה במקביל, מה שהאריך את המשימה.

ny22

New member
מנהל
למרות שאני מסכים איתך, אני מסכים גם מאוד

עם מה שאחרים כאן אמרו:
עבר עליהן יום ממש ממש קשה והן הגיעו למשימה האחרונה כשהן פשוט גמורות.
נכון שדבי הייתה צריכה לרסן את עצמה יותר, אבל אני חושב שמלא אנשים היו מגיבים בחוסר סבלנות.

אבל אני באמת חושב שהתגובה שלה הייתה מוגזמת.

חוץ מזה שמדובר בדבי

כבר הבנו שמדובר במישהי שאומרת דברים מתוך אימפולסיביות ורק אחרי שהיא נרגעת היא בדרך כלל קולטת מה שהיא אמרה.

היא לא מפלצת, פשוט בן אדם שקשה לו להתמודד מול מצבי אקסטרים.

לא הייתה שום חובה להכנס למים עם ביגוד מינימלי

את יכולה גם להכנס עם מעיל ו68 שכבות. המים יהיו קרים אותו דבר, רק הרבה יותר הגיוני לא להרטיב וללכלך את הבגדים שאת עומדת להמשיך איתם במירוץ\לישון איתם בלילה.

דווקא כן

במשימה ביקשו מהם לפשוט את כל הבגדים (עד בגד ים) להתגלגל בחול ולהיכנס למים.

לא רלוונטי בכלל

הבגדים לא יעשו קר יותר או פחות. בטח ההפקה וויתרה על זה בשביל דבי כי העניין היה בעיקרון לראות את האחיות והסוורים בבגדי ים, אף אחד לא ממש רוצה לראות את דבי בבגד ים.

זה עניין של עקרון

אם כולם הולכים, גם היא צריכה, וגם ללא בגד ים, אפשר ללבוש גופיה (שהיא הורידה ברגע שנכנסה לאוהל הסאונה) ומכנסיים קצרים.

חוטהשני

New member
דבי עסוקה כל הזמן בהתחשבנות.... לא הפתיע אותי בכלל ההתנהגות שלה - בפרק הקודם הם פירססו את קובי וטליה לא כי זה יקדם אותן במירוץ, לא מאיזה חשיבה אסטרטגית, אלא רק בגלל שהן כעסו שקובי וטליה שמו את הפרסה להן...

זה רק מראה כמה דבי אימפולסיבית - הרי אלירן בא פה לדעתי ממש מרצון לעזור - כי הן היו מותשות....

DidiEyes

New member
בטח היא מנותחת עם צלקות בכל הגוף

באמת אישה בזויה. כל כך תופסת מעצמה, בקושי היא ובתה גברו על איציק ואלירן (!!) על מסלול הדוגמנות, וגם אז היא הייתה מלאה בעצמה באופן הכי מגוחך מהניצחון הזה.

EAdam

New member
אני בחלט מבין לליבן

תראו, יש הרבה שאומרים שזה משחק ולא צריכים לקחת דברים כאלו (פרסות) ללב. אבל אתם מתעלמים כאן ממשהו.

אם דויד ואלירן, למשל, היו מקבלים כל הזמן פרסות, זה בהחלט היה ניתן להבנה תחת "אסטרגייה", כי הם זוג חזק ומובן שזוגות אחרים מעדיפים שהם לא יהיו איתם בגמר, בשביל לשפר את סיכויים שלהם לנצח, ודויד ואלרין באמת לא היו צריכים לקחת את זה ללב אם כך היה קורה.
דבי ודנה הן לא זוג חזק, וכולם יודעים את זה. הן לא מהוות איום, ואני מאמין שאם כל אחד מאיתנו היה משתתף במירוץ, הוא היה רוצה שדבי ודנה יהיו איתו בגמר, כי הרי קל "להביס" אותן.

ובכל זאת, הן אלו שכל הזמן מקבלות פרסה, אפילו בשלב הזה, כ"כ קרוב לגמר. מה שזה אומר הוא שהפרסה הזאת לא באה משום אינטרס אסטרטגי, כי הרי אין כזה בלהצביע לדבי ודנה. מה שזה אומר להן זה שאף אחד לא אוהב אותן, וכולם רוצים שהן תעופנה, אפילו שאין בזה כל הגיון.
וזה מעליב. זה מעליב מאד. זה היה מעליב אותי, וזה גם היה מעליב אותכם. זו התקפה אישית גרידא. ואז, כשאחד מאותם "מתקיפים" בא להתייפיף בפניך ולהראות לך כמה בן אדם נחמד הוא, כמו שאלירן עשה, אני בהחלט יכול להבין למה תרצה להגיד לו ללכת לעזאזל. זו צביעות לשמה.
אין לי כל בעייה אם זוגות שורצים לנצח והם תחרותיים, אבל ממש קשה לי עם צביעות ושקרים. דויד ואלרין נהייו פסולים בעיני ברגע שהם נתנו את נאום ה "צריך לעזרו לסחי וסטי" המזוייף הזה לרומי וקורל, שלא היה בו שום הגיון והיה לחלוטין מצוץ מהאצבע. וקובי וטליה נפסלו בעיני ברגע שהם נתנו את המילה שלהם לדבי ודנה ואחרי זה שברו אותה והצביעו להן בכל זאת, ולא משנה אם הם אחרי זה שקלו שנית והגיעו למסקנות אחרות (למרות שאני עדיין גורס שלהצבעה לדבי ודנה איו שום יתרון אסטרגטי). מילה זו מילה. אם כל אחד היה שובר את המילה שלו ברגע שהדבר היה מועיל לו, היינו חיים בעולם קשה מאד. אני בכל זאת מצפה מהתמודדים במירוף למיליון שתהייה להן יותר יושרה מאשר, למשל, בהישרדות.

זו הדעה שלי, כמובן שלכל אחד הזכות לא להסכים איתה. ובקשר להאם התגובה של דבי הייתה צריכה להיות "כל כך" חריפה, זה כבר עניין אישי. אני לא יכול לדעת עד כמה חריף הייתי מגיב עד שלא אהייה במצב הזה.

Jason2

New member
אבל מתברר שלא קל להביס אותן

למרות כל הפרסות הן עדיין שם אז הן לא זוג חלש כל כך.

EAdam

New member
זה הרוב צירופי מקרים

הן אמנם לא הודחו עד עכשיו אבל אתה בטח לא יכול לקרוא להן זוג חזק. לא אמרתי שהן על הפנים ואין להן שום יכולות, אמרתי שהן לא חזקות בהשוואה לכמה מהזוגות האחרים, ולכן לשים להן פרסה זה לא כ"כ הגיוני מבחינה אסטרטגית. גם איציק ואלירן לא היו זוג חזק בכלל, והם הגיעו די רחוק, יש גם עניין של מזל (ואולי התערבות של ההפקה עבור זוגות "מביאי רייטינג", אבל אני לא רוצה להצהיר שום דבר שאין לי הוכחות לגביו). הן כמעט תמיד מגיעות כמעט אחרונות, וכשהן הגיעו אחרונות אז ההפקה המציאה לה עוד נקודת סיום ללא הדחה (למרות שהם אמרו שיהיו רק שתיים כאלו). הזוגות מצביעים להן בשביל שהן תעופנה, למרות שלא כדאי להם שהן תעופנה, וזה מה שלדעתי מביא את העלבון.

Jason2

New member
זה נכון

וכבר אמרתי שהזוגות לא מצביעים אף פעם אסטרטגית אלא מהבטן.
היחידות שהצביעו אסטרטגית הן רומי וקורל שגם שם אני לא יודע אם אין משהו מאחורי זה.

בטח שלא יפריע,

אבל ללכלך עליהם ולסגור פרסות מול שאר המתמודדים זה בסדר. אח"כ כשהם מציעים עזרה לקבל אותה בחיוך ובאדיבות כזאת...

Jason2

New member
כן, זה רק משחק

ברגע שהאנשים בוגרים ומבינים את זה אז אין בעיה.

למעלה