בוקר אור לחברים החדשים והישנים כאחד

י מ י ת 2

New member
התחלתי לצפות בתכנית החדשה של ארז טל

בעיקר בגלל הפרסומות המנדנדות. נטשתי אותה אחרי שתי דקות. לא לטעמי, מדי וולגרית ולא מצחיקה.
במקום זה המשכתי לקרא את הספר החדש של ירון לונדון. הספר הזה אפשר להגדיר אותו כספר של שפה. השפה הגבוהה של ירון, אין דומה לה, הוא מעיד על אמו שממנה באה לו העברית הגבוהה והנשגבת. גם הסגנון מיוחד במינו. הוא מספר על המשפחה שלו ועל עצמו ולא מרחם על אף אחד.
מלבד זאת זה ספר במסגרת "רחל המרכלת" כל כך הרבה רכילויות שקשה להכיל אותן. אבל מה, באותו רגע אני נהנית כי אלה סיפורים מתקופה שאני חייתי בה וחלק גדול מהדמויות מוכרות לי לפחות מהעיתונות או מהספרות או מהתיאטרון. ספר כיפי.

הדסהש1

New member
את התוכניות הבידור האלה לא יכולה לראות...

חש לארז טל תוכנית חדשה אנני זוכרת באיזה יום שהוא לוקח אדם מסוים
ברכבו לנקודות משמעותיות בחיו...ראיתי כבר שתיים...
אחד עם דני ליטני .ועם קירשנבאום מעניים מאוד...

אלאורלי

New member
ימית, אשמח לדעת מה שם הספר, בזמנו קראתי

את עיתון העולם הזה כך שבטח הרבה רכילויות לא יהיו חדשות לי.

ladybug4NLP

Active member
אני מבינה ששפה גבוהה זה יפה ולהיות פרנקופיל זה גם יפה

ולעשות ילד מחוץ לנישואין ולא להכיר בו יותר מ-20 שנה זה גם יפה. אינטלקטואלי ומכובד....

בת אל57751

New member
שי שטרן זה הטעם שלי,,הוא נותן למרןאין וגם לצופה הרגשה כל כך

ניחוחה כל כך מזדהה,אפילו אם הוא לא חושב כמוהו,,בחורציק שנעים לשמוע כייף
לטעמי הכי כיפי מכולם,

מאיר, אני לא קראתי שום קללה פה!

מאיר בהחלט צודק, הערבים מרשים לעצמם לעשות לנו דברים מעל ומעבר, כי לא נותנים להם בחזרה, ולא נוקטים שום אמצעים, יש מה לעשות, אין דבר כזה , אין מה לעשות, רק אין לנו מי שיעשה, הממשלה חלשה , כך גם המשטרה, הפושעים מתרבים והמשטרה מצטמצמת ,התירוץ שאין כסף!
הצבא והמשטרה , צריכים להיות בראש הרשימה !
חוץ מזה, כשכותבים למישהו תשובה , תכתבו את שמו למי התשובה,ולמי אתן מתכוונות,.
בת אל , גם אני לא הבנתי למי היתה הכוונה שלך בתשובה שנתת, רק אחרי שמאיר העיר לך נתת פרוש לדבריך, זה חבל ! כי זה גורם לאי הבנות!

עמיקם10

New member
הישיבה בחברותא-את שי-היא חיקוי לסלון הישראלי

[וכעת אפשר לכתוב בפנים.כל מה שכתבתי היה בעצם הודעה אחת.]
הכוונה בלא מקצועי אז חוץ מערוץ 1 ששם למדו מה הולך ומה גולש-ערוץ 2 ו-10 זה לעג לאינטלגנציה.
אף אחד לא מעיז לדבר כמו שמדברים הישראלים- באופן ישיר וישר. מתיישרים לפי השליט. נניח דיעות על הנעשה בשטחים. אני לא חסיד של גדעון לוי ולדעתי הוא לא איתנו. אבל הוא מעיז ואחרים לא. נניח על יוקר המחיה-בהכל כלול בערוץ 10-מ-4 עד 5 אחה"צ מביאים נושאים שבוערים אצל הצעירים שהביאו למחאה. אין סידרה כזו בערוץ 2 ומביאים תכניות של תחרויות זמרים. ולא מעיזים לרדת על המשטרה בנושאים אמיתיים אלא מה אמר דנינו.ומה ענה לו השר השוטר לשעבר. על מי יהיה המפכ"ל הבא. האם זה הנושא שמעניין את האזרחים. מפטרים אנשים במפעלים- עדיין אין כתבה על הסיבות. מה עושים נגד הדריסות בירושלים. למה הרכבת הקלה היא יעד לאבנים. הרי עשו חומה בים שועפת לירושלים. אז מאיפה הילדים שזורקים. ולמה לא הורסים להם את הבית?
כי זה לא בשטחים? על זה הטלויזיה שותקת. זה לא מקצועי. בנמל אשדוד- יש נאשמים עדי מדינה נסיונות לרציחתם. זה לא נמל פרטי זה נמל ממשלתי. הטלויזיה נשלטת בידי השלטון. חצי מהמשתתפים בדיונים הם דתיים וחצי מהנושאים הם על דת. בעוד שבארץ אין חצי דתיים. אולי רבע. ורבע ערבים. זה לא מקצועי ולא משקף.
אולי אני סתם זורק דברים..לי זה נראה לא אמיתי. למשל שהיועץ המשפטי הוא במשרה מכהנת ויורדים עליו. בשביל לרדת על ביבי שעליו לא מעיזים..לרדת בטלויזיה ישירות כמו שכותבים עליו באינטרנט. אז תדעו לכם גבירותי ורבותי שהיועץ המשפטי..סגר את זה וסגר להוא..והכל בעצם בהוראת ראש הממשלה. אבל את זה אנחנו לא יכולים להגיד.

למעלה