סכמ"ש טיים!!

סכמ"ש טיים!!

שאלת השבוע: אם הייתם יכולים לטוס לשבוע, לכל ארץ שהייתם בוחרים, לאן? ומה הייתם מעדיפים לעשות שם? סקי או טיול?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

שבת שלום!!

סיכמושי

שאלת השבוע: אם הייתם יכולים לטוס לשבוע, לכל ארץ שהייתם בוחרים, לאן? ומה הייתם מעדיפים לעשות שם? סקי או טיול?
אמממ הייתי מעדיפה חופשה במלון מפואר בלאס ואגס, הופעות, הימורים, והרבה אלכוהול!
היום הכי טוב השבוע:
אתמול, סיילים מטורפים במרכז ביג, קניתי רק מה שצריך

היום הפחות טוב השבוע:
אתמול? הבנתי שכולם קיבלו תשובות לגבי המלגות של האו"פ, ורק אני לא קיבלתי תשובה עדיין
, מקווה שזה לא אומר שסורבתי.
אולג פטרושקה

קניית השבוע:
שני זוגות מגפיים מדהימים לזואי ב 120 ש"ח.
תוכניות לשבוע הבא:
לקבל תשובה חיובית מהאו"פ

סדרה:
נאשוויל

סרט:
לא ראיתי.
ספר:
הגיע "התלקחות"

שיר:
גלגל"צ

תמונת השבוע:משום מה מצאתי את זה ממש מצחיק

עד האחרון

כתבתי לך למטה למטה למטה על הפרק של הלפני האחרון, כ"כ אהבתי אותו, השיר של ג'ולייט וריינה בסוף היה מדהים!!
ועכשיו פגרה

LeAnnDylan

Well-known member
רק עכשיו ראיתי

אני מסכימה איתך. כל הסיפור של טדי, לאמר וקולמן משעמם.
אבל אם זה אומר שקימברלי פייזלי תישאר בתוכנית עוד כמה פרקים אני מוכנה לסבול אותם

והדואט היה מעולה. בשבילו רכשתי את כל הפסקול של התוכנית שלמרבה הפלא הוא די משובח.
אני אומרת למרבה הפלא כי שתי גרסאות האולפן המלאות הקודמות שיצא לי להאזין להן היו קצת פחות כיפיות ממה שהיה בפרק אז בהתחלה לא ציפיתי להרבה. אבל הפסקול באמת משובח

אני חייבת לארגן את הפסקול לאייפון שלי

קימברלי (לא ידעתי את שמה עד עכשיו) באמת מתוקה, איפה ראיתי אותה? כי היא מוכרת לי נורא.

LeAnnDylan

Well-known member
לגבי קימברלי

האמת היא שאני לא ראיתי שום דבר אחר שהיא השתתפה בו אבל הנה העמוד שלה בויקיפדיה את יכולה לראות אם יש שם משהו שמצלצל לך מוכר - http://en.wikipedia.org/wiki/Kimberly_Williams-Paisley#Career

אני סתם ממש אוהבת אותה כי היא אישתו של בראד פייזלי

היה איזה טקס פרסים אחד שבראד צחק עליה והפרצוף שהיא עשתה היה כזה אדיר שמאז החלטתי שאני אוהבת אותה בלי לדעת שהיא שחקנית בכלל. ואז פתאום ראיתי אותה בנאשוויל. ממש התלהבתי!

איזו חמודה חחחח

חיפשתי ברשימה שלך ונזכרתי, "אבי הכלה" שני החלקים, היא כזו מתוקה שם

Y. Welis

New member
כמה שנים לפני היא היתה ב-Relativity

שהיתה אחת הסדרות הדגולות שראיתי. הפקה של יוצרי 'my so called life' (ובהמשך '40 ומשהו' [סטארט אובר] והרבה לפני כמובן '30 ומשהו') שלא החזיקה עונה שלמה.

שם היא היתה אחות אמצעית במשפחה (עם פופי מונטגומרי כצעירה וג'יין אדאמס, עוד דגולה שנעלמה, כבכורה), שמתחילה ברומן עם אח אמצעי במשפחה עניה יותר, שאחותו הגדולה היתה ליסה אדלסטין בתפקידה הראשון אולי, והטוב ביותר שלה.

עדיין לא יצאה על DVD. יש לקוות שכן. יש לי עוד על קלטות וידאו, חוץ מהפרק הראשון שהוחמץ (כי 'פנאי פלוס' החל אז לבשר על סדרות, שבוע *אחרי* תחילתן).

עוד משהו שגיליתי לגבי נאשוויל

הוא נכתב בידי אותם כותבים שעשו את "תלמה ולואיז"

shirush3

New member
ייאיי על התקלחות!

מההה מרכז ביג עושה ביג סייל?
יש מה לעשות מחר

כן,אבל עכשיו אני מוטרדת שהשלישי

עוד לא בידי, ואני זוכרת את ההודעה שלך שאמרה תכיני אותו בהיכון

לגבי ביג, אני לא יודעת אם זה רק באילת או כל הארץ, אבל לגבי TO GO זה בכל הארץ וממש שווה.

shirush3

New member
בד"כ זה בכל הארץ

ואם לא השבוע אז שבוע הבא או אחריו, הם לא ידלגו על זה

ובאמת מעכשיו תנסי להשיג השלישי

אני פחות אוהבת את TOGO
, אבל אם יצא לי אני אעבור לראות מה מעניין שם

|קדימה

שאלת השבוע: אם הייתם יכולים לטוס לשבוע, לכל ארץ שהייתם בוחרים, לאן? ומה הייתם מעדיפים לעשות שם? סקי או טיול? האמת?? כל מקום הכי רחוק שרק אפשר העיקר לא להיות בארץ כרגע..... (או בבית:/)
היום הכי טוב השבוע:

היום הפחות טוב השבוע:רביעי... האירוניה של 12.12.12.... אולי היום הכי נורא שהיה לי אי פעם... החתול שלי מת השבוע אחרי 11 שנה

קניית השבוע

תוכניות לשבוע הבא:

סדרה:

סרט:למרות הכל הלכתי לראות את הסרט הוביט השבוע כי פשוט הייתי חייבת לצאת מהבית.... לפחות עזר מעט להסיח את הדעת....
ספר:

שיר:

תמונת השבוע:
בקושי יומיים וכבר כל כך מתגעגעת

אוייי

כ"כ עצוב
זה לאבד בן משפחה לכל דבר.
תספרי עליו קצת, מה הוא אהב, על האופי שלו. ככה גם נכיר אותו וגם זה יעזור לך לפרוק.

שוני (זה שמו) הגיע אלינו אחרי שנאלצנו למסור חתול אחר... שוני האמת בחר אותנו כשהלנו להביא חתול חדש הבייתה.... הוא ואחיו התרוצצו עד שהוא פשוט נצמד לרגליים של אבא שלי וכך הוחלט שהוא יחזור איתנו.

האופי שלו היה פשוט נהדר ידע מתי לבוא לקבל את הפינוק שלו אבל מתי גם להניח לנו או לבוא אלינו אם אנחנו דווקא היינו אלה שצריכים את הפינוק.... יומיים סך הכל שהוא איננו והוא חסר כל כך, אני עדיין מחפשת אותו בכל פינה

כמה טוב לדעת שיש אנשים שכן מבינים שהוא בן משפחה שאבד ולא סתם חתול כמו שאחרים העזו לומר לי

גם דג זה בן משפחה!!!!!!!!!!

אל תקשיבי לכל מי שאומר לך ככה, הוא רק נראה כמו חתול, אבל הוא חבר, אח, ילד, תקראי לזה איך שבא לך, אבל זה מה שהוא, הוא משפחה!

למעלה