סכמ"ש טיים!!

אתמול למרות מה שקרה יצאתי עם חברים ואמרתי נמשיך את החיים וזה הקל מעט... אבל עכשיו קשה לחזור הבייתה

אני מכירה את החזרה הקשה הביתה...

כמו שכתבתי למעלה, אני ממליצה לך לחכות עוד קצת עד תירגעי (לא מצאתי מילה אחרת לתאר את זה) אבל בהחלט תביאי חתול חדש.
או שתגווני ותלכי עם חיה אחרת, גם אופציה

ההורים שלי לא יסכימו לכלום

פרט לחתול.. (הם אלה שהרעילו אותי על חתולים אוהבי חתולים שכמותם) מה גם אנחנו גרים בדירה קטנה מה שמתאים אך ורק לחתולים..... (לסבתא שלי יש כלב מקסייייים
)

אני בטוחה שאני אביא חתול.. השאלה היא רק מתי.

Shiri from the block

Active member
לדעתי חודש זה מספיק זמן.. חודש להתאבל על שוני ויאללה להביא חתול חדש שיכניס עוד אושר ושמחה לבית..
גם אם את חושבת שזה מוקדם מידי, כי תמיד תחשבי ככה.. ואז תעבור שנה או שנתיים בלי חתול וחבל!
חודש-חודשיים תכניסי קטנצ'יק אחד חדש לבית ותראי איך הוא יעזור לך להמשיך הלאה

מבטיחה!
אצלי בגלל שתמיד בבית של ההורים יש לנו חתולים, אז גם כשמת לנו חתול, תמיד היה לנו חתולים אחרים לשחק איתם ולהתייחס אליהם, אז באמת שאין לך מושג כמה זה עוזר.

אימא שלי האמת ביקשה שנחכה חודש

אני מצידי להביא חתול כבר עכשיו אבל אני אפילו יודעת שזה מהר מידי.... אז נראה מה יהיה חודש הבא אבל מסע החיפושים כבר החל זה בטוח.

שוני היה החתול השני שלנו אבל היות והראשון שמת זה היה לפני יותר מ12 שנה והייתי קטנה יותר מן הסתם אז זה היה אחרת.

Shiri from the block

Active member
זה באמת מהר מידי את רק תיהיי ממורמרת על החתול הנוכחי ואולי גם לא תתייחסי אליו כל כך.
ככה היה לי כשהחתולה שלי נדרסה והיה לנו עוד חתול, ומרוב שהתגעגענו אליה והיינו עצובים בקושי התייחסנו אליו המסכן

שגם הוא התגעגע אליה בעצמו.. הם היו מאוד קרובים..

אוף רק להיזכר בזה עכשיו לא עושה לי טוב אז אני אפסיק

בכל אופן, כן, חודש זה פחות או יותר בסדר

Shiri from the block

Active member
אוי זה פשוט נורא
גם לי מתו חתולים בעבר (מגדלים הרבה חתולים במשפחה..) ופשוט עצוב וקורע לב לאבד כל אחד מהם

ואל תקשיבי לאחרים שאומרים לך שזה "סה"כ חתול" או משהו כזה, חיית מחמד זה בן משפחה כמו כל דבר אחר!
מאכילים אותם, משחקים איתם, ישנים איתם, מדברים איתם, הם בדיוק בני בית כמו כל דבר אחר וזה כואב בדיוק באותה מידה.
באמת, אל תתייחסי לזה. אני גם קיבלתי תגובות כאלה בעבר וזה באמת כואב לשמוע את זה אבל תמיד תדעי שכן יש אנשים שמבינים אותך ומתחברים לכאב שלך.

אם זה מנחם או לא, אבל עם הזמן זה יכאב קצת פחות, יודעת מניסיון אישי כמו שציינתי למעלה. כמובן שאת לעולם לא תשכחי אותו אבל זה יחלים לאט..
מכירה את ההרגשה של "לחפש אותו בכל פינה" זה היה גם לי, זה פשוט נורא והכי כואב שאפשר

גם אצלי אחד החתולים בן 11 או 12 כבר, וטפו טפו טפו מקווה שהוא ישאר אצלנו עוד 12 שנה וגם יותר!
אחד הדברים שעוזרים להתגבר על הכאב, זה להביא חתול חדש (או חיית מחמד אחרת) לבית.
נכון שזה יראה כאילו את "מחליפה" את החתול הנוכחי, אבל זה ממש לא ככה. חתול חדש יביא שוב אושר ושמחה לבית, ובהתחלה תיהיה את ההשוואה לחתול הקודם, אבל לאט לאט מתאהבים ומקבלים גם את החתול החדש ובאמת באמת שזה עוזר

מקווה שהצלחתי לעודד אפילו קצת..
שולחת לך חיבוק חם ואוהב

באמת שהצלחת

כי רק חיזקת את הדעה שלי עם הרצון להביא פשושון חדש למשפחה ומקווה שאוכל לעשות זאת בהקדם ולחלוק את האושר הזה שוב איתכם.

סכמ"ש

שאלת השבוע: אם הייתם יכולים לטוס לשבוע, לכל ארץ שהייתם בוחרים, לאן? ומה הייתם מעדיפים לעשות שם? סקי או טיול? אוסטרליה. טיול ארוך מאוד בקראוון עם המשפחה.

היום הכי טוב השבוע: אתמול. עשיתי פעילות חנוכה בבית ספר ובגן

היום הפחות טוב השבוע: יום רביעי. הייתי אצל 2 רופאים עם הבנות, ובערב אירחנו להדלקת נרות אם כל המשתמע מסביב (טיגונים, ילדים ורעש)

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבנות שלי

קניית השבוע: מצאתי בחנות יש 2 ספר של עליסה בארץ הפלאות ודרך המראה

תוכניות לשבוע הבא: לא לעשות כלום!

סדרה: דמג'ס. מאוד הופתעתי לגלות את קתרין ודניאל מ OUAT בתפקידים מרכזיים. סדרה מצויינת בנתיים

סרט: sofia the first - הנסיכה החדשה של דיסני, הופכת להיו תוכנית חדשה לילדים. אני כבר מדקלמת את הסרט בע"פ .......
http://disney.go.com/disneyjunior/sofia-the-first

ספר: לבד בברלין

שיר: שירי כריסמס וחנוכה.

תמונת השבוע: עוגיות חנוכה לכבוד החג (שהבנות הכינו וקישטו כמעט לבדן)

LeAnnDylan

Well-known member
אסכמ"ש לי

שאלת השבוע: אם הייתם יכולים לטוס לשבוע, לכל ארץ שהייתם בוחרים, לאן? ומה הייתם מעדיפים לעשות שם? סקי או טיול? נאשוויל, טנסי. עזבו אתכם מסקי או טיול. הייתי קונה ספסל וישנה מחוץ לגראנד אול אופרי עד שהיו מסלקים אותי משם

היום הכי טוב השבוע: שישי. חופש!! אבל אתמול היה מפגש פורום נחמד ומחר יש הופעה של קרן פלס אז גם זה נחמד

היום הפחות טוב השבוע: לא היה יום ממש רע אבל יום רביעי היה יום עבודה ארוך ובדר"כ אני בחופש ברביעי אז היה קצת קשה לקבל את זה שצריך לקום בבוקר לפני 12

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: היו קטעים במפגש פורום אבל אני סנילית מידי מכדי לזכור דברים בשלמותם.
קניית השבוע שום דבר מענין.
תוכניות לשבוע הבא: יש לי חתונה שממש לא בא לי ללכת אליה. אם אני אשלח צ'ק בדואר זה מספיק טוב?

סדרה: נאשוויל, הומלנד, דקסטר.
סרט: אין.
ספר: דקסטר.
שיר: שיט סלייב פולה בוב? אממ לא יודעת. משהו מהאלבום של טוליסה. בטח השיר שדיאן וורן כתבה לה. אהה רגע!! יש לי שיר! Wrong Song מהפרק השביעי של נאשוויל!
תמונת השבוע: ברוח הפורום

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

השיר המדובר

http://www.youtube.com/watch?v=BlOxk1Gzo2E
שגם אחרים יבינו למה אנחנו מכורות.

אבל הם היו חייבים לשים לה שמלה כזו קצרה, זה ממש הפריעה לי העין.

באיזה פורום היה מפגש?
ולדעתי לשלוח שיק, למרות שלא הולכים זה ממש נחמד מצידך!

LeAnnDylan

Well-known member
חח הייתי צריכה לראות שוב כדי לשים לב לשמלה

זה מזה לא הפריע לי בהתחלה והאמת היא שגם עכשיו אני לא מבינה מה לא בסדר איתה. היא בחורה די נמוכה אז תמיד מלבישים אותה בשמלות קצרות כדי שתראה גבוהה יותר.

מדובר במפגש של פורום איידול.
ולגבי החתונה, לא יודעת כמה נחמד זה יהיה מצידי כשמדובר בחברה די טובה שגם הייתה שותפה שלי לדירה במשך שנה.
זה פשוט בסוף העולם ואין לי כוחות נפשיים לזה

shirush3

New member

בכלל הרגת אותי היום עם התמונה הישנה הזאת ששכחתי בכלל שהיא קיימת

בא לי סופגניה, למרות שאכלתי אחת וכבר מאוחר...

שאלת השבוע: אם הייתם יכולים לטוס לשבוע, לכל ארץ שהייתם בוחרים, לאן? ומה הייתם מעדיפים לעשות שם? סקי או טיול? או לארה"ב, לכל מקום שמה! אבל מומלץ לניו יורק והסביבה (
) או חזרה לאיטליה, לא נהנתי בכלל בונציה, כל מה שרציתי זה למיטה

היום הכי טוב השבוע: אמ.. לא יודעת, כל השבוע היה פחות או יותר אותו דבר

היום הפחות טוב השבוע: היום, אורחים, 6 ילדים קטנים, כמעט התחרפנתי!! תראו מה הכנתי להם!! --->
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כרגיל, כל השטויות שאח שלי מספר, הוא אמר שבבסיס בהדלקת נרות אנשים מחפשים מה לשים על הראש, אז שמים לחם או מכסה של דני
וחברה שלי שהייתה אצלי אתמול.
קניית השבוע להגיד סופגניות זה חוקי?

תוכניות לשבוע הבא: להנות בעוד יומיים של החופש שיש לי.
סדרה: הכל כרגיל.
סרט: ראיתי את סימבה 1 ו-2, פשוט היה בטלוויזיה! וראיתי גם טד, כי אח שלי הוריד סוף סוף

ספר:

שיר: https://www.youtube.com/watch?v=If5MF4wm1T8
תמונת השבוע: קייק פופס סופגניה! קצת נזל הרוייאל אייסינג, אבל הקלקר הזה! אוף! הם נתקעו רק באלכסון!!

למעלה