סכמ"ש!

Jimmy Kane

New member
התור של אייפון 5 היה ארוך

ולא היה לי כוח לחכות
בנתיים אני מסתפק בגלקסי מיני שיש לי

קניתי מלא בגדים במיוחד לחורף, בא לי שהחורף יגיע כבר

וקניתי גם חטיפים שאין בארץ, יש לי חולשה לממתקים ובארה"ב זה בלתי נשלט

בעיקרון לא קניתי הרבה דברים חוץ ממה שרשמתי כי הרוב הלך למלונות קטנים ונסיעות באוטובוס ורכבות ובמיוחד מסעדות
אבל אני חייב להגיד שדי התגעגעתי לאוכל כשר בארץ
ובכלל התגעגעתי לסלט ירקות נורמלי

הנה תמונה מהתור של אייפון 5

תקשיב, נגעת עכשיו בכ"כ הרבה נקודות רגישות

אצלי!
קודם כל, מה זה התור הזה?
זה הזכיר לי שבקנדה עמדנו (ישבנו, נשכבנו) בתור 3 שעות כדי להכנס למרתון סרטי אימה שהתחיל בחצות, היה ממש כיף, הגענו עם פיג'מות, כריות ושמיכות.
דבר שני, אין על חורף, בגדי חורף, מגפיים, שכבות

ואחרון והכי חשוב - טווינקיס, אני כ"כ כ"כ מתגעגעת, ואין איפה להשיג בארץ בכלל (ריס מצאתי, טוויזלר מצאתי, טווינקיס - לא מצאתי
)

אהה עוד משהו שהזכרת לי, הזמנתי בואגס חביתה, היא הגיע, אז שאלי אם יש ירקות (אני חשבתי על עגבניות, מלפפונים) המלצרית הביאה לי כוס ען אספרגוס ושעועית ירוקה

תודה על ה trip in memory lane

הראשון היה ישן מאוד אבל ממש מפחיד

עם הבנות שמישהו מטריד אותן בטלפון, והן מתקשרות למשטרה, ואז המשטרה אומרת להן שהשיחות מגיעות ......מתוך הבית, ואז מתחיל מסע רצח מפחיד ביותר.
בשאר נרדמתי, היה לי ממש נוח עם הכרית והשמיכה
החברות העירו אותי ב 3 בבוקר בערך והלכנו הביתה.

כן זה חידוש..

לא חשבתי שעד כדי כך ישן.. מגניב!!
איזה כיף לך, חברים שלי לא אוהבים סרטי אימה טובים (הם תקועים עם "המסור").. ואם כבר רואים איתם הם חייבים להרוס..

Jimmy Kane

New member
האמת הייתי מוכן לשבת בתור לכרטיסים או משהו

ולא פלאפון שאפשר לקנות כמה ימים אחרי..

וטווינקיס
מאז שראיתי את הסרט זומבילנד (ראית גם?) תמיד חלמתי לנסות אחד כזה ואחרי 3 שנים זכיתי לטעום והוא היה כל כך טעים וקניתי 4 חבילות במהלך הטיול
רציתי לקחת הביתה אבל לא יכולתי
בגלל שהחיי מדף שלהם קצרים וגם הם היו נמעכים במזוודה

אני אתגעגע לדבר המדהים הזה.. ולא יודע אם אחזור בכלל לארה"ב אבל אפשר גם להזמין מאיביי חבילה של טווינקיס

והזכרת לי משהו מצחיק
אחותי אוהבת תה קר אז ישבנו בבית קפה כלשהו והיא ביקשה תה קר והביאו לה תה חם וכוס עם קרח בצד

את עושה לי עכשיו חשק להגר לארה"ב

אני גם נורא מתגעגעת לקנדה, הכל שם נורא פשוט, בהכל, לנהוג, לעבוד, להרוויח בכבוד, לקנות רכב, האנשים רגועים יותר.

רגע, מה זאת אומרת אפשר להזמין? יאשרו להכניס את זה? ומה עם התוקף, זה לא יגיע מקולקל?

enigma14

New member
עונה

שאלת השבוע: לקראת סוכות, יש לכם מנהגים מיוחדים?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

enigma14

New member
שיט שלח לי מוקדם ><

שאלת השבוע: לקראת סוכות, יש לכם מנהגים מיוחדים?לא ממש,פעם הייתי כל יום ביום של סוכות הולכת עם אבא שלי לסבתא שלי (אצלה הסוכה) והייתי מכינה קישוטים,אבל כבר אני לא עושה את זה..
היום הכי טוב השבוע:זה יהיה מוזר אם אני אגיד ביום של ערב כיפור?פשוט באותו יום ידיד שלי היה אצלי בערב והיה לי ממש כיף איתו ואחרי זה הלכנו לפגוש עוד חברים,בקיצור היה ערב נחמד

היום הפחות טוב השבוע:חמישי,פשוט שיעמם לי רצת
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:שיחה שהייתה לי עם ידידים על הכיכרות בעיר שלנו חחח
קניית השבוע:קניתי צבעי חלון בצבעים שעומדים להיגמר לי,אבל לא היה צבע בסיס שחור אז קניתי טוליפ שחור במקום ואת האמת עד עכשיו הוא עושה עבודה לא רעה...
תוכניות לשבוע הבא:סוכות,להפגש עם ידיד שלי,לעשות עוד ציורי חלון כי יש לי מלא זמן פנוי ואולי להפגש עם חברות שלא ראיתי מזמן
סדרה:איך פגשתי את אמא (ראיתי סוף סוף את הפרק הראשון בעונה השמינית!!!)
סרט:מפתח הלב-אתמול ראיתי את הסרט הזה בפעם אני לא יודעת כמה והגעתי למסקנה שאני אוהבת את הסרט הזה!
ספר:״הבטיחי לי״ של הרלן קובן
שיר:wouldn't it be nice של הביץ׳ בויז

shirush3

New member
מה אתם מציירים?

וזה בסדר להגיד שערב יום כיפור היה כיף
אני אשכרה חיכיתי ליום כיפור

enigma14

New member
אני מציירת כל מיני דברים

בעיקר דמויות מסדרות מצויירת כמו ג׳יגליפאף,פיקאצ׳ו,סטואי,בת הים הקטנה ועוד ועוד.יש לי 2 חלונות בחדר מפוצצים בהם אבל מאחר שעוד כמה חודשים אני עוברת דירה אז אני מכינה חדשים מראש כי עד שאני אעבור אני כבר אתגייס ולא יהיה לי זמן לזה

enigma14

New member
הייתי רוצה אבל אני גולשת דרך הפלאפון

ואני לא מצליחה לעלות את התמונה גם במחשב,אני טיפוס כל כך לא טכני חחח

למעלה