תחרות הפורום – שבוע 12

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 12

עוד שבוע צפוף עבר בליגה, עם משחקים שהוכרעו בשניות הסיום ואפילו בהארכות.
למפגש הפורום הגיעו 10 חברים. פחות ממה שציפיתי שיגיעו, אבל היה מאוד מהנה בחברותא.
תודה ל-ESPN, רועידנבר, ארזC11, קיביבו, עמרילי77, גדיגדות, אוריגדות, אנדרדוג36 וג'יין קוב.
למרבה המזל פילדלפיה גם ניצחו וגם גרמו למשחק להיות מותח לקראת סופו, כך שהאווירה היתה עוד יותר מהנה
והאוכל היה מצוין (ותודה לארז שהזמין וחלק איתנו נאצ'וס).

שידורי השבוע:
חמישי – סינטס באטלנטה
ראשון בפוקס
20:00 – טרם פורסם
23:15 – טרם פורסם
מידל איסט טלוויז'ן
20:00 – ג'טס בבולטימור
23:15 – סן דיאגו במיאמי
סאנדיי נייט – ברונקוז בניו אינגלנד
מאנדיי נייט – סן פרנסיסקו בוושינגטון

תוצאות סקר השבוע שעבר שאלתי על הרגלי הצפיה שלכם בעידן הגיים פס.
התוצאות מגוונות אך הגיוניות. אין הרבה זעזועים בסקר השבוע:
25% רואים משחקים בלייב בלבד. לא מקליטים ולכן גם לא מעבירים במהירות. מקסימום מתעדכנים דרך התקצירים.
25% רואים בפורמט של Condensed, שמציע הגיים פס (ברוב גאוניות). אבל אלה משחקים שלא מעניינים אותם בדר"כ או משחקים שהפכו לגארבג' טיים מוקדם מהצפוי.
35% מעבירים בין מהלכים ברוב המשחקים. הרבה הכריזו שזה בחיים לא יקרה במשחקים בהם משחקת הקבוצה אותה הם אוהדים...
5% רואים רק את התקצירים (איך אתם חיים עם עצמיכם?!)
5% לא מדלג על כלום. רואים הכל!
ו-5% מפסיקים את המשחק כשההפרש גדול מידי והמשחק חד צדדי.

ולתחרות שלנו השבוע:
1. סטילרס בקליבלנד - סינסנטי מובילה את הבית הזה עם 7 נצחונות, אבל כל השאר עם 4, וזה כולל את פיטסבורג וקליבלנד. למעשה, מי שיפסיד את המשחק הזה סוגר את הדלת על הפלייאוף השנה. מי שינצח עוד יכול להרשות לעצמו לחלום... ביום ראשון קליבלנד הובילו 14-0 על סינסי, והפסידו 20-41. פיטסבורג הפתיעו הרבה אנשים עם ניצחון בייתי על דטרויט. ביום ראשון המשחק מתקיים בקליבלנד. לפי איזה כלל אצבע תבחרו השבוע – במשחקים בין 2 קבוצות מאותו בית הולכים עם המארחת, או שהולכים עם המומנטום, שעומד לטובת פיטסבורג?

2. ג'טס בבולטימור - ג'ינו סמית' חירבן לג'טס את המשחק השבוע על 3 מסירות לשחקני באפלו המאושרים, ועדין הג'טס רק 2 משחקים מאחורי הפאטס, שהשבוע יפגשו את פייטון האיום. השבוע זו הזדמנות להתקדם עוד צעד אחד לבכורה בבית הזה (מי היה מאמין...) אבל מולם יש את בולטימור. הייתי אומר "האלופה" אבל זה כבר מביך. בולטימור הפסידו בהארכה לשיקגו השבוע, משחק שהופסק וחזר והיה כולו בוץ אחד גדול. כמו בסעיף הקודם, גם בולטימור לא רוצים לראות את הדלת נטרקת, ויעשו הכל להדוף את הג'טס. אבל האם הם יכולים? בולטימור הפסידו 4 מתוך 5 המשחקים האחרונים שלהם. האם זה ענין של יכולת? רוח לחימה? סופרבול בלוז? למי מגיע לנצח השבוע?

3. טייטנס באוקלנד - נראה שטרל פראיור מתחיל למצוא את הגרוב שלו. אין לאוקלנד סיכוי להגיע לפלייאוף, עם קנזס סיטי ודנבר בבית, אבל הוא יכול להראות מה הוא שווה בשביל להישאר בתפקיד לשנים הבאות. אז כל משחק הוא אודישן. השבוע הם ניצחו את יוסטון והם חוזרים למשחק בייתי אחרי שבועיים בחוץ ולפני עוד שבועיים בחוץ. טנסי, מאידך, הפסידו 2 משחקים ביתיים ושמחים להתרחק מהאוהדים המאוכזבים שלהם. אצלם בבית הם 3 משחקים מאחורי אינדי, ויש איזה חריץ דרכו יוכלו להשתחל לפלייאוף, אבל כנראה שהם יצטרכו לנצח כל משחק עד סוף העונה בשביל זה. וזה מתחיל ביום ראשון באוקלנד. האם כריס ג'ונסון יצליח לרוץ בחור השחור? האם ג'ייק לוקר יהיה בריא מספיק לא רק כדי לעמוד על המגרש אלא גם לנצח? או שאוקלנד תחזק את מעמדה כאנדרדוג שיש לשים אליו לב?

4. קאובויז בניו יורק ג'אייטנס הבית הצפוף ביותר בליגה: הקאובויז נחו השבוע ועכשיו פילי מובילים עליהם בחצי משחק. ג'איינטס ברצף נצחונות מדאיג. אחרי שהתחילו 0-6 הם ניצחו את 4 המשחקים האחרונים. הקבוצות נפגשו בשבוע 1 אז הקאובויז אירחו את המשחק וניצחו 31-36. לשתי הקבוצות יש פוטנציאל מטורף בכל פן של המשחק, אבל איכשהו רומו ואיליי הם אלה שהורסים לקבוצות שלהם. האם השבוע הם יתנהגו יפה? האם הענקים ישוו את המאזן שלהם נגד דאלאס העונה וישוו את מאזן הנצחונות-הפסדים לזה של דאלאס (5-6) או שדאלאס יטטאו את הג'איינטס וישוו את מאזנם לפילדלפיה, מה שעשוי להוביל לשיוויון 8-7 בסוף העונה, והמשחק האחרון יהיה בין 2 הקבוצות האלה, ויכריע מי תעלה לפלייאוף?!

5. בונוס - נורא רציתי להכניס את המשחק של ניו אינגלנד-ברונקוז לתחרות, אבל זה לא הוגן. כל אוהדי ניו אינלגנד יפסידו נקודות כי הם ילכו עם הלב... במקום זה רציתי ללכת על QB רייטינג, אבל גם כאן העונה הזו דברים נראים פחות שקולים משנים קודמות. בלית ברירה אני הולך על איזו פשרה שמכילה הכל ולא אומרת כלום - כמה יארדים התקפיים יהיו במשחק כולו, לשתי הקבוצות יחד: פחות או יותר מ-850? למי שלא הבין בין השורות – אני חושב שלניו-אינגלנד אין טיפת סיכוי נגד דנבר, אלא אם פייטון ייפצע ויעזוב את המגרש. וגם אז, לא בטוח שזה יספיק לפאטס. משהו נחלש בניו-אינגלנד השנה. נראה אם הם ימצאו את החיה שבהם דווקא השבוע.

סקר השבוע
האם אתם קוראים את ההודעות של החברים האחרים בשרשור של תחרות הפורום?
מרפרפים על כמה הודעות? רואים את כולן וקוראים רק את הארוכות במיוחד? קוראים רק הודעות של חבר'ה שאתם מעריכים את דעתם? לא קוראים בכלל?

בסוף השבוע הבא חל חג ה"תודה-על-הנתינה", וזה אומר 3 משחקים ביום שבת.
פאקרס בדטרויט, ריידרס בדאלאס ופיטסבורג בבולטימור.
לא יהיו שאלות על המשחקים האלה בשבוע הבא (וחבל...), אבל שלא תגידו שלא ידעתם ותיתפסו לא מוכנים.
ביום שבת הבא המשחקים מתחילים ב-19:30, אז תדאגו שיהיה לכם עם תרנגול הודו שלם ורוטב שומני ולא טעים לצידו. אחרת זה לא חג אמיתי.

שיהיה חג שמח השבוע, ובשבוע הבא וגם בחנוכה. ממש עוד מעט.

chapultepec

New member
ניחושים

שבוע שעבר שכחתי להמר :(,אז הפעם אקדים.
סטילרס 5
בולטימור 4
אוקלנד 3
ג'איינטס 6

מתחת ל850

מרפרף.

eran113

New member
המשחקים של חג ההודיה ביום חמישי ולא בשבת

לרגע הפחדת אותי. יום חמישי הרבה יותר מתאים מיום שבת למי שבחופש בשישי.

regevs1

New member
הניחושים שלי

קליבלנד - 3
ג'טס - 6
אוקלנד - 4
ג'איינטס - 5
בונוס - יותר

מרפרף על כמה הודעות...

נ.ב.
גם אני הייתי במפגש. רק בשולחן הלא נכון, מול הטלויזיה הלא נכונה...

ESPN

New member
והרועי שהיה היה רועיבאההההר

לא רועידנבר... :) למרות שזה לגמרי מבלבל.

Shachar Manor

New member
תגובה מהירה- תיקון טעות

טארל פריור לא מוצא שום גרוב כיוון שהוא פצוע ולא שיחק במשחק האחרון מול יוסטון. מי ששיחק הוא מאט מקגלוין שסיים עם 197 יארד ו3 TD, מקגלוין הוכרז כפותח גם השבוע.

לגבי ג'ייק לוקר, סיים את העונה, אתמול עבר ניתוח, מי שפותח בטנסי הוא ריאן פיטצפטריק. 222 יארד ו TD במשחק האחרון.

יום טוב.

erantal2000

New member
אין זמן יללא מהר

קשה השבוע.
1. שאלה לא אנושית בכלל. זה משחק של פיפטי פיפטי לגמרי. אני הולך עם הביתיות - קליבלנד. 3.
2. אני ממשיך עם הרצף של הג'טס (פעם נצחון, פעם הפסד. בשבוע שעבר הם הפסידו). ג'טס. 6.
3.עוד משחק של פיפטי פיפטי, ואני שוב אלך עם הביתיות. אוקלנד. 5.
4. יהיה מעניין. אני הולך עם דאלאס. 4.
5. בשאלות האלה אני תמיד הולך על אנדר. 850 זה יותר מדי.
סקר - אם יש לי זמן אני מסתכל על התשובות של האחרים כדי להתרשם "לאן נושבת הרוח"...

Shachar Manor

New member
השבוע הבא עלינו לטובה

שבוע טוב לכולם, השבוע שעבר היה מצויין עם 20/20.
(לגרונקובסקי לא היה סיכוי לתפוס את הכדור, רדו מזה)

הפתעות השבוע
שבוע שעבר פגעתי בטמפה (שבוע שני ברציפות) אך נפלתי בטיטאנים, קצת ירדתי על הקולטס שבוע שעבר, והם באמת לא היו רחוקים מלהפסיד את המשחק, אבל זה לא קרה, והם די הבטיחו את המקום הראשון בבית.
הפעם אני חוזה שתי הפתעות:
האיילים מול הדובים, אני עדיין מעכל מה שהם עשו לקולטס, ונראה לי שזאק סטייסי בדרך למשחק הטוב בקריירה הקצרה שלו, למאט פורטה וג'וש מק'אאון יהיו בעיות, הדובים צריכים את קאטלר בשביל להצטרף לאריות בפלייאוף וזה נראה לי ייגמר במשחק ראש בראש אפי מול אהרון רודג'רס באיצטדיון החייל בשבוע 17.
הקרדינלים מול הפרסות (?!) שבוע שעבר ירדתי על הקולטס וטעיתי, אבל לקולטס נשארו שלושה משחקי בית קלילים בלו"ז (טנסי, יוסטון, ג'קסונביל), המשחק הקרוב פשוט לא מספיק חשוב בשבילם, בעוד שלאריזונה זה ממש משחק של להיות או לחדול, הפסד כאן והם לא יעקפו את ה49 העונה.

תחרות הפורום
1. אני תופס מקליבלנד, במיוחד מההגנה, ומג'וש גורדון, אבל! המאזן של ביג בן מול קליבלנד הוא, wait for it, חמישה עשר נצחונות והפסד אחד, ובן בזמן האחרון רותח, הוא יעלה ל 16-1. פיטסבורג על 5.

2. העונה, שמונה מתוך עשרת משחקי הרייבנז הסתיימו בהפרש של פחות מ8, מאוד קשה לשים עליהם נקודות, וההגנה טובה (כרגיל) הבעיה היא בהתקפה, שאמורה להשתפר בשבועות הקרובים עם החזרה של דניס פיטה ושבוע הבא הם במשחק עונה מול פיטסבורג. בשביל להגיע למשחק הבא במומנטום חיובי הם יצטרכו לטפל בג'ינו שגורם לאוהדי הג'טס להתגעגע למארק סנצ'ז... הג'טס בפעם הראשונה העונה, משרשרים שני הפסדים. עורבים על 6.

3. אחרי הניצחון לפני שבועיים בסנט. לואיס, פתאום התחילו להתפתח ציפיות לגביי הטיטאנים, והיו אף דיבורים על פלאייאוף. לא כל הקבוצות יודעות להתמודד עם ציפיות והטיטאנים הובכו, בבית, מול ג'קסונביל, שבוע שעבר, מול הקולטס, הטיטאנים הובילו 17-6 בהפסקה, שוב פעם ציפיות, שוב פעם אכזבה חירבנו לעצמם את המשחק וביחד עם ההפסד לג'קסונביל חירבנו את העונה, והם יודעים את זה. מהצד השני אוקלנד, הקבוצה באמת הכי מוזרה בליגה, עם QB ו RB רוקיים טריים, במשחק בית, מביאים אותי לbold prediction of the week, לריידרז ממוצע של 19.4 נקודות העונה, במשחק הזה הם הולכים לשים שיא עונתי של פי שניים מהממוצע 39 נקודות לפחות, הטיטאנים בחוסר אנרגיה מוחלט יתנו להם. ריידרז על 3.

4. יש לי הרגשה שהקואבויז מפחדים מהמשחק הזה, בלי שון לי, ועם ההגנה של ניו יורק שפורחת מאז הטרייד של ביזון, איליי, הפעם, לא יאכזב. ניו יורק על 4.

בונוס, שאלה מאוד קשה, תלוי במזג האוויר אני מקווה לרוחות והולך על פחות.

סקר, קורא הכל ולומד.

DS9

New member
נמשיך במגמת הנפילה

קליבלנד 3 - פיטסבורג לא הרשימו אותי. תחושת בטן בלבד
ג'טס 6 - ההתקפה של בולטימור מתקשה לעשות נקודות, בנוסף ההגנה של הג'טס נגד הריצה לא רעה בכלל, הבעיה שלהם היא במסירות. למזלם הגדול גם פאלקו סובל מבעיה במסירות (13 INT ופאמבל אחד מתחילת העונה). נלך על נצחון לג'טס
אוקלנד 4 - לפי הביתיות
NYG 5 - מנינג במגמת שיפור, ורומו נשאר רומו.
OVER - ההגנה של הפטריוטס לא מסוגלת לעצור אפילו זקנה עיוורת נכה ובתרדמת (טוב, אולי אני קצת ממורמר מזה שהם הפסידו שבוע שעבר ועל הדרך הובילו להפסד בפנטזי).

סקר
כשיש שאלת סקר אני קורא הכל, גם הימורים שהוכנסו רגע לפני המשחק המוקדם ביום ראשון. כשאין סקר, אז לפי המצב רוח.
בכל מקרה את הסיכומים עם קבצי האקסל אני תמיד קורא

underdog36

New member
הותר לפרסום לוח השידורים בפוקס

20:00 שיקגו בסנט לואיס
23:25 דאלאס בניו יורק (ג'איינטס)

Little Boize

New member
תשובות

קודם רציתי לציין ש בשאלה 3 זה -
האם ראין פיצפטריק יהיה מדהים! ויעזור לי לצלוח את שבוע ה BYE של RUSSEL LAST NAME WILSON כדי שעונת הפאנטזי שלי תמשיך עוד שבוע או שמא תגמר בבושת פנים!
ועל כן:

1) סטילרס 6
2) בולטימור 3
3) טייטנס 4
4) דאלאס 5

בונוס) פחות

סקר) כן, אני קורא כל הודעה שהנושא נשמע לי מעניין.. חלקם בעיון וחלקם ברפרוף....

עכשיו השאלה האמיתית היא כיצד חוגגים את THANKS GIVING כשאתה טבעוני.. (כן מה לעשות לצערי אני דפוק כזה...
)

Yo-man

New member
עמית עונה בהצלחה!

1. קליבלנד. לא מפסיד להם עוד פעם.
2. רייבנס. כי אני אוהב את העורבים במשחקי הכס.
3. אוקלנד. כי זה כמו קליבלנד!
4. ג'איינטס.
בונוס: יותר. אני מקווה.

Yo-man

New member
ועכשיו - עם ניקוד~!!!

קליבלנד - 4
רייבנס - 3
אוקלנד - 6
ג'איינטס - 5
יותר

clevelandrocks

New member
שלי

1. קליבלנד על 6 נק'
2. בולטימור על 5 נק'
3. טייטנס על 4 נק'
4. קאובויז על 3 נק'
5. פחות

סקר: אני בודק אם יש עוד מישהו שהימר כמוני. ברגע שיש מישהו כזה, אני מפסיק לקרוא.

10nircohen

New member
ניחושים שבוע 12

פיטסבורג (5 נק') - רק בזכות הניצחון של הסטילרס על דטרויט בשבוע שעבר , אולי הם תופסים מומנטום...
בולטימור (6 נק') - הרייבנס עם פלאקו בבית > הג'טס עם ג'ינו בחוץ
אוקלנד (3 נק') - הכל יכול לקרות. הימור מארץ ההימורים... הולך עם הביתיות במקרים כאלה.
דאלאס (4 נק') - הריצה של הג'איינטס צריכה להיעצר מתישהו. הם לא הבריקו בשבוע שעבר מול הפאקרס שלי , ואין ספק שאם רודג'רס היה על המגרש העניינים היו נראים אחרת. אני אתן את הקרדיט לרומו במשחק הזה , ואקווה שלא יפיל אותי.

בונוס : פחות מ-850 יארד . ההגנה של דנבר תרשה פחות מ-300 יארד לפטריוטס , ואני לא חושב שהברונקוס ישימו יותר מ-500 יארד...

nimrodbo

New member
שלי

סטילרס - 4 נקודות
בולטימור - 5 נקודות
אוקלנד - 3 נקודות
קאובויז - 6 נקודות

בונוס - פחות

b i g t o m

New member
השבועי...

אחרי שסוף סוף לפחות הרחתי את ה20 ולרגע קט אף האמנתי שאני עומד לזכות בו שוב חוויתי נפילה אבל לפחות אפשר להסתפק בכך שהיה שבוע מספק בהחלט ושראיתי כבר שבועות הרבה יותר גרועים. ולענייננו:
1. סטילרס. מאמין במומנטום על חשבון ביתיות. 5.
2. ג'טס. העורבים פשוט מזעזעים העונה. 4.
3. ריידרס. קשה לי לראות את הטייטנס מנצחים בחוץ. 6.
4. קאובויז. שוב קשה האמת להחליט אבל קשה לי להמר נגד קבוצות מטקסס במצבי... 3.
5. אנדר. קצת גבוה מידי...

לגביי הסקר בגדול אני מסתכל, קורא ומרפרף על דיי הרבה הודעות לא תמיד מגיב אבל תמיד בודק אם יש משהו מעניין.

ושבוע הבא אני סוף סוף בדנבר.... בדיוק כשהם משחקים בחוץ.... FML....

למעלה