תחרות הפורום – שבוע 12

PACK PACK

New member
ניחושים

פיטסבורג על 6 נק'.
בולטימור על 5 נק'.
טנסי על 4 נק'.
דאלאס על 3 נק'.
לא יעברו 850 יארד.

פעם הייתי קורא הכל. היום יש לי פחות זמן אז לצערי אני מרפרף.

Amir BA

New member
שלי

פיטסבורג - 5
בולטימור - 6
אוקלנד - 4
גיאנטס - 3
בונוס - יותר

erezc11

New member
ניחושים שבוע 12

1. סטילרס - 5 נק' - הנצחון נגד הליונס מאוד מעודד
2. בולטימור - 6 נק' - הג'טס לא משהו במשחקי חוץ
3. אוקלנד - 4 נק' - נלך עם הבייתיות
4. קאובויס - 3 נק' - דאלאס נראית לי קבוצה קצת יותר טובה

בונוס: פחות - יהיה משחק הגנתי יותר מהמצופה

סקר: אני דוגם איזה כמה הודעות בשרשור של תחרות הפורום אם כי זה לא ממש משפיע על הניחושים שלי, אולי הייתה איזו פעם או פעמיים שכן שיניתי ניחוש כי ראיתי שהניחוש שלי נוגד את תחושת הרוב.

roy2211

New member
שבוע 12

השבוע הכי קשה שהיה בתחרות לדעתי

סטילרס 3
ג'טס 4
אוקלנד 6
ג'ייאנטס 5
בונוס מתחת

philadelphia76

New member
שבוע 12 here it comes

1. קליבלנד - 4. משחק די קשה לעיכול הולך להיות. פיטסבורג שורטים בציפורניים כדי להשאיר משהו מהעונה, אבל היא תיגמר במכלאה באוהיו.
2. בולטימור 6. עם כל הכבוד לזיג זג של הג'טס, זה אמור להיגמר. השבוע
3. אוקלנד - 3. טנסי היו הפתעה נעימה בראשית העונה. עכשיו כבר לא ראשית העונה
4. ניו יורק - 5. זה לא שההתקפה הניו-יורקית מתקמקת עניינים, אבל ההגנה שלה רותחת, ומול דאלאס זה יספיק לבילד-אפ של קאמבק מטורף... שייעצר - אבל רק בשבוע הבא.
5. פחות מ - 850 יארדים כוללים. בריידי מוסר ל- 280, מ שחק הריצה יעבור את ה- 100. בדנבר פייטון ימסור ל - 350 אבל הריצה לא תעבור 100 ואנחנו באנדר.

בהצלחה לכולם!
השבוע - אין צורך לנחס אף קבוצה מול פילדלפיה...

mannyT1

New member
נסיונות השבוע

1. פיטסבורג על קליבלנד. 5 נק'.

2. ג'טס על בולטימור. 3 נק'.

3. אוקלנד על טנסי. 4 נק'.

4. גיאנטס על דאלאס. 6 נק'.

בונוס - פחות מ 850.

כמעט תמיד קורא הכל.

עוד הימורים:
טמפה ביי על דטרויט. גרין ביי על מינסוטה. ראמס על שיקאגו. קולטס על אריזונה.
ופייטון על בריידי.

12

1) סטילרז 4. לקליבלנד יש עוד מה ללמוד כדי לצאת מהמרתף
2) בולטימור 3, בגלל האהדה.
3) אוקלנד 5.
4) ג'איינטס 6. סוף סוף מתחיל להשתלם להמר עליהם, אז להפסיק עכשיו?

בונוס: אני תמיד שמרן בשאלות האלה, נלך נגד האינסטינקט לשם שינוי - אובר!

בעבר הייתי קורא וגם כותב יותר, אבל זה דועך עם הזמן מפאת חוסר זמן. גם הייתי כותב וקורא יותר בכלל כשהיו דיונים על הליגה ועל משחקים בספורטק. הדבר הזה נעקר מהשורש, ומסיבות מובנות, אבל זה עדיין גרם לי להיות פחות פעיל.

M jones

New member
שלי

קליבנד- 5
בולטימור- 6
טייטנס- 4
ג'איינטס- 3
בונוס- פחות

Hines86

New member
12

סטילרס בקליבלנד - אוי ואבוי אם את זה לא לוקחים. גם בעונה פיננסית. סטילרס ב-6

ג'טס בבולטימור - ג'טס בשביל הנשמה. עבור 4

3. טייטנס באוקלנד - הטייטנס נפלו מהעגלה בשבועיים האחרונים. הגיע הזמן לחזור לעניינים. טייטנס עבור 3

4. קאובויז בניו יורק ג'אייטנס - ענארף. משחק הזוי. קאובויס עבור 5

5. בונוס - אנדר

תשובות

1. בראונז - 3 נקודות
2. בולטימור - 6 נקודות (התייאשתי...)
3. טנסי - 5 נקודות
4. ניו יורק - 4 נקודות
5. פחות מ-850

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

effkef

New member
שלי

1. שבוע שעבר הלכתי עם קליבלנד ונכבתי-לא עושים את אותה הטעות פעמיים...-פיטסבורג-4
2. יורם קוראים לזה האלופה היוצאת...-ג'טס-5
3. אוקלנד-6
4. תשמע יורם, אני יודע שאתה שונא את 2 הקבוצות האלה אבל אני באמת חושב ששמת השנה יותר מדי פעמים את הג'יאנטס בתחרות הזאת...-ג'איינטס-3
5. פחות
סקר- אני משתדל לעבור על כולם רק כדי לראות כמה אנשים יטעו ביחד איתי

Jerzet

New member
Picks

Steelers 5
Jets 4
Titans 6
Cowboys 3
Under

Funny you should ask - normally I read all the answers from everyone. This week, because I left my picks late, I don't have time to read them all.

J

אחרי הפסקה של שבועיים - שלי

1. PIT AT CLE - CLE AT 3
2. NYJ AT BAL - BAL AT 4
3. TEN AT OAK - OAK AT 6
4. DAL AT NYG - DAL AT 5

BONUS - LESS
אני חושב ש NE לא יקחו סיכון וירוצו הרבה,ולוא רק בגלל ההגנה החסרה שלהם..
850(!) זה SHOOTOUT אפילו בקנה המידה של 2 המאסטרים..

אני משתדל לקרוא את הכל - חוץ מהפנטזי שלא נוגע אלי.
לצערי,אני גם לא מתפנה,בניגוד לשנים קודמות, לקרוא בעיון את הבחירות והנימוקים לתחרות הפורום..

Yo-man

New member
וואלה, אין לי מושג...

1. פיטסבורג 3. בלב חושש, אבל המומנטום איתם, היכולת שלהם קיימת ויש את אפקט האח הגדול שבא הביתה.
2. בולטימור 4. הג'טס מפתיעים במשחקים מסוימים, ובולטימור נראים השנ על הפנים, אבל אני לא יכול אחרי שבוע שבוע שבו ג'ינו זורק 3 INT לצפות ממנו ניצחון חוץ.
3. אוקלנד 5. קבוצה שרצה תמיד תהיה עדיפה בעיניי בהתמודדויות צמודות
4. ג'איינטס 6. בגלל הביתיות. ולא נעים לי להודות אבל אני ממש צריך שהם ינצחו בשביל לתת לאיגלס סיכוי טוב יותר לפלייאוף השנה. זה התירוץ הכי דפוק, אבל הוא משפיע עלי...
בונוס - פחות, אבל לא כי 850 זה הרבה לשני התותחים האלה פלוס משחק ריצה, אבל אני חושב שניו אינגלנד ינסו להושיב את פייטון כמה שיותר זמן ע"י ריצות, וזה יגמור את השעון לפני שהם יגיעו ליעד שהצבתי להם.

סקר: קורא הכל! לפעמים לפני שאני כותב ואם לא אז אחרי. מאוד אוהב לשמוע את הניתוחים וההצדקות (בבוקר שאחרי זה בד"כ יותר מצחיק) וכמובן את הסקרים.
מעט מאוד פעמים הקריאה הזו משפיעה על הבחירות שלי.

gadotmi

New member
תורי

אין אף משחק שמתקרב לזכות לקבל "6" הפעם....

1. החומים ביתרון קטנטן... לגבי השבוע הודם - הסיטלרס לא נצחו בזכות אלא זכו במתנה יקרה מהאריות (שמשפיעה יותר על ה-NFC הצפוני מאשר על ההתמודדות ב-AFC) ... עם כל הסימפטיה, אף אחת מהן לא מסוגלת לדגדג את הזנב של הבנגאלס. למישהו חשוב בכלל מה יקרה שם?
יאללה, נפרגן לקהל הביתי.
קליבלנד 4.

2. קבוצה מאכזבת באופן כרוני מול מאכזבת עונתית..... בולטימור מקבלים עדיפות לא בגלל היכולת שהפגינו אלא רק בגלל היריבה....לשאלתו של יורם - התשובה היא "לאף אחת".
בולטימור 5

3. לאוקלנד היו דווקא כמה מופעים לא רעים (למרות שהם פתחו את הרגלים לג'טס). זה אמיתי? לגבי היריבים שמחפשים QB שיודע למסור - נרא כי למרות ההערכות של יורם הסיכויים של עיר המוסיקה להגיע לפליאוף אפסיים. עם זאת, במשחק הזה הם עדיפים, למרות הנסיעה מערבה..
טנסי 3

4. הגאיטנס מתחילים להשמיע קולות (חלשים) של שפיות. מה שעומד לזכותם - איכות הבעיטה בדלי של רומו עולה על זו של בעל שתי הטבעות בכחול.
ניו יורק ... 6 !!!! (איך הגעתי לזה, אין לי מושג....)

בונוס - מדגדג - אבל ברוב השאלות הללו האופציה של "יותר" די קיצונית..... אם כן - יהיה משחק מלהיב (או חד צדדי). בקיצור- פחות.

uri gadot

New member
הניחושים שלי...

1.פיטסבורג - 3
2. בולטימור - 5
3. טנסי - 6
4. דאלאס - 4
בונוס - פחות

למעלה