תחרות הפורום – שבוע 12

ESPN

New member
שלי

קודם כל תודה על אירגון המפגש. אכן היה קצת מאכזב שלא הגיעו יותר אנשים אבל היה כיף כמו תמיד לפגוש את זקני שבט הפורום (לאט לאט אנחנו גם מתחילים להיות הזקנים מבחינת הגיל) ולהכיר גם כמה אנשים חדשים.

ולניחושים שהם לגמרי ירייה באפילה השבוע. אין לי צל של מושג...:
קליבלנד - 6
ג'טס - 5
אוקלנד- 4
ג'יאנטס - 3
פחות

סקר: מרפרפת. אולי זה מצחיק, אבל אני בעיקר מתעכבת על מה אנשים עונים לסקרים ופחות על הניתוחים/ניחושים של המשחקים עצמם. חלק מזה זה כי אני לא רוצה להיות מושפעת מהם כשאני מכניסה את ניחושים שלי אלא לזרוק לפי אינטואציה (לא שזה מצליח לי יותר מידי השנה).

RoyBehar

New member
ניחושים

1. קליבלנד - 5

2. ג׳טס - 4
כי האגדה על הקבוצה שמנצחת/מפסידה/מנצחת/מפסידה חייבת להימשך עד סוף העונה.

3. טנסי - 6
פריור משחק בכלל? לא חושב שזה משנה. ההגנסה של הטייטנס תשבית אותם.

4. ג׳איינטס - 3
בגלל הביתיות ובגלל רצף הניצחונות.

5. אובר
מעודד לשמוע את הבעת האמון הזאת בברונקוס, יורם. אבל אני דווקא בחרדות לקראת המשחק הזה (מצד שני הייתי בחרדות גם לפני המשחק הקודם).

בונוס: כן, אני קודם כל עונה בעצמי ואז קורא את התשובות שאחרים כבר ענו עד לאותה נקודה. נדיר מאוד שאני ממש משתכנע מתשובה עם נימוק של מישהו ומשנה את אחד הניחושים שלי, אבל יכול לקרות.

yonatanpollak

New member
הימורים

פיטסבורג על 5
בולטימור 4
אוקלנד 3
דאלאס 6 (לא מאמין שאני מהמר על זה)
בונוס:
אנדר

BOSTON 86

New member
שלי - שבוע 12

1. סטילרס בקליבלנד - הסטילרס ימשיכו במומנטום. פיטסבורג, 4 נקודות.

2. ג'טס בבולטימור - לא מחזיק מהג'טס. בולטימור, 5 נקודות.

3. טייטנס באוקלנד - הפציעה הרסה את הטייטנס. אוקלנד, 6 נקודות.

4. קאובויז בניו יורק ג'אייטנס - אולי אחד המשחקים הכי שקולים במחזור. ג'יאנטס, 3 נקודות.

5. בונוס - פחות.

ranatz

New member
יורם, משחקים לא מעניינים בחרת לנו

אז ככה

קליבלנד 4 - שתי העגלות של הבית במפגש של פוטבול משעמם במיוחד. הייתי מהמר כאן על 0-0 אבל נלך עם הביתיים
בולטיפאקינגמור 6- במפגש בין שתי קבוצות שנואות עלי במיוחד אני הולך עם העורבים כי ניצחון של הג'טס עוד יכניס אותם לפלייאוף חס וחלילה.
אוקלנד 5- משחק שלא מעניין אף אחד, לא בנאשויל ולא במפרץ, אז למה לשים אותו כאן?
ניו יורק 3- במפגש בין שתיים המהקבוצות הטיפשות בליגה אני הולך עם קופלין שהוא קצת יותר חכם מהכסיל הג'ינג'י של דאלאס

קורא של כמה קבועים בד"כ

eran113

New member
שבוע 12

שמח שנהנתם במפגש. מקווה שאוכל להצטרף בפעם הבאה.

1. משחק קשה!!! אני הולך על פיטסורג עם 4 נק'. אני מחבב את הסטילרס ולמרות שנראה לי שעד כה במפגשים בתוך הבית הקבוצות הבייתיות מנצחות אני רוצה להאמין שהפעם זה יהיה שונה.
2. בולטימור 6 - לא אוהב את הג'טס ובלי קשר אני לא חושב שהם קבוצה ששווה פלייאוף השנה. אומנם עד כה העונה הם לא הפסידו פעמיים ברצף וגם לא ניצחו פעמיים ברצף ומשום שהם הפסידו בשבוע שעבר, השבוע הם אמורים לנצח. אני חושב שהעורבים טובים יותר ועם יתרון הבית הם ינצחו.
3. טנסי 5 - הטייטנס אחרי שני הפסדים רצופים ואוקלנד אחרי ניצחון. עם זאת אני חושב שיהיה פה סוג של upset. טנסי לא פראיירים במשחקי החוץ השנה והם קבוצה שיותר נוטה ל- 5-6 מאשר 4-7.
4. ג'איינס 3 - אין לי הרבה ברירות במשחק הזה - איזה מתח הולך להיות ביום ראשון. ארבעת הניצחונות הרצופים של ניו יוקר היו נגד קבוצות עם ק"ב מחליפים והפעם זה מבחן אמיתי להגנה ולקבוצה בכלל. מקווה מאוד שכל הניצחונות האחרונים לא היו בלוף ונצליח לנצח את המשחק ולהשאיר את חלוף הפלייאוף חי וקיים.
בונוס - אנדר. נשמע לי יותר מדיי.

סקר - אני קוראי את כל ההודעות ואני נהנה לקרוא את הניתוח של חברי הפורום או את השיטות שבהן הם משתמשים בשביל לנחש את התוצאות. אין לי בעיה לקרוא את ההודעות לפני שרשמתי את שלי ואם מישהו רושם טיעונים משכנעים מספיק אני גם יכול ללכת בעקבותיו (בעיקר בנוגע למשחקים שאין לי דעה מוצקה לגביהם).

שיהיה יום ראשון שמח!!!

roydenver

New member
השבוע של הדרבי הגדול

קליבלנד- 3
בולטימור - 6
אוקלנד - 5
ניו יורק - 4
אלוהים, זה קשה השבוע לדרג את ההימורים
בונוס - מתחת

omrili77

New member
שלי

1. קליבלנד - 6 נק'
2. בולטו - 5 נק'
3. אוקלנד - 4 נק'
4. עדיפות לתיקו רב נפגעים, אבל נאלץ ללכת עם השחצנים מניו יורק - 3 נק'
5. כרגע נראה לי פחות, אולי אני אשנה את דעתי מחר במשך היום

amirbc

New member
שבוע טוב

בראונס
רייבנס
ריידרס
קאובויס
פחות

בשנים עברו הייתי מרפרף על הבחירות שך חלק מחברי הצוות הבכירים, זה נבע בעיקר מחוסר ביטחון שלי.. השנה אני לא מסתכל ובוחר עצמאית, בעיקר משום שהבנתי שלאף אחד אין מושג...חח

y63s

New member
שלי

קליבלנד - 4
ג'טס - 3
טייטנס - 6
דאלאס - 5
בונוס - פחות (וניצחון לניו אינגלנד)

underdog36

New member
שלי

היה אחלה מפגש בברבן סטריט! תודה למארגנים!

1. סטילרס 4. נלך עם המומנטום, לא בלב שלם.
2. בולטימור 6. לא ברור איך הג'טס הגיעו ל-5 נצחונות בכלל. ואם אתה שואל למי מגיע לנצח השבוע מבין שתי אלו, אז התשובה היא פשוטה - אף אחת!
3. אוקלנד 5. שתי קבוצות מאוד לא יציבות ולא צפויות. יופי, יורם!
נראה לי שהנצחון על יוסטון ייתן לאוקלנד קצת רוח גבית (דגש על קצת עם איך שיוסטון נראים השנה...).
4. קאובויז 3. נמאס לראות את הג'איינטס מנצחים!. אגב, אני לא חושב שסיכנתי יותר מ-3 נקודות השנה על אף קבוצה מהבית הזה.
5. פחות. עם ליין של 800 הייתי כבר ממש מתלבט.

סקר: אני נכנס לכמה הודעות לפי הכותבים שאני יודע שנותנים נימוקים לניחושים, ועוד כמה באופן אקראי לפי הזמן הפנוי שיש לי (בדרך כלל בעבודה בראשון בבוקר). את ההודעות שכבר פתחתי אני קורא במלואן.

לגבי חד ההודיה, יורם, יש מצב שתרים לנו איזו מיני תחרות לפני יום חמישי? סתם כדי שיהיה לי סיכוי לאיזשהו תואר בפורום השנה...

שבוע טוב לכולם

moss84

New member
שלי

קליבלנד - 3
בולטימור - 6
אוקלנד - 4
ג'איינטס - 5
פחות

roei90210

New member
אחרי שבוע מנוחה, נחזור לטעויות הרגילות

טוב.. לא בדיוק מנוחה. יותר כמו, שכחתי לבחור..
אבל עדיין טעויות.

1.סטילרס (6) - למרות כל מה שהם עברו, עדיין נראה לי משחק שהם אמורים לקחת בקלות.
2. רייבנס (4) - סתם בגלל הביתיות (בכל מקרה, שתי קבוצות שאף פעם לא כדאי להמר נגדן)
3. טיטאנים (5) - בגלל... לא יודע.
4. דרעק. הענקים (3) - איפה נתחיל? המסננת של דאלאס מול מאנינג וקרוז? ברנדון ג'ייקובס מול האין ליין של דאלאס? יהיה ניקוד גבוה, בסופו, המארחת תהיה על העליונה, הפעם.. אבל רק בגלל שאני לא שם לעודד נגדה.
5. פחות.. הגזמת קצת עם ה-850..

סקר
תלוי בכמות הזמן הפנוי ובזמן בעונה (במלפפונים קל יותר לקרוא, כי יש פחות הודעות, בעונה קשה יותר לקרוא את כולן)

לעזאזל.. עוד מעט נגמרת העונה..

למעלה