מעתיקה לכם מהפייס שלי
ראשון תבשיל תרד הודי פאלק פניר שאצלנו בגלל תאונת בישול קיבל תפנית ברגע האחרון לפאלק מאטאר פניר (תרד,אפונה גבינה- מי יודע איך אומרים טופו בהודית...?) התרד נשאר בצבע ירוק חי, נטחן עם הג'ינג'ר ,שום ופלפל חריף- איזה ריח ניחוח, במחבת ניטגנו זרעי כמון עם בצל ושום,כורכום,עלי דפנה ומוסקט מגורר טרי, התרד הוסף, הטופו גם ואז...יותר מדי מלח!!! אבוי בלתי ניתן לשטיפה בלי לחרב את הפרודוקטים...נשלפה ישועה בדמות שקית אפונה סנפרוסט מהמקפיא ובא למיון גואל. טוב לא לציון, רק לי,בקטנה