מיקי העירה אותי
וגם באורח פלא יש לי עשר דקות שקטות בעבודה.
אז מה היה כאן בסופ"ש -
חצי קופסה ריבועי טופו אפויים בג'ינג'ר, סויה בהירה וסילאן, חצי קופסה אותה מרינדה רק עם דבש במקום סילאן לטובת הצמחוני שביקש. האמת היא שברמת הטעם ההבדל הוא משמעותי גם בעיני.
טחינה אדומה עם עגבניות בפנים, גרגרי חומוס מתובלים בשום, לימון וצ'ילי, ממרחי חומוס ושעועית לתחילת השבוע. את השעועית הכנתי הפעם מצירוף שעועית "בובס", שעועית אדומה, ארטישוק ירושלמי וג'ינג'ר. יצא מעולה, אפילו שאני כותבת.
היו גם פלפלים קלויים בתחמיץ, פלפלים חריפים קלויים ויש מיני חמוצים שהגיעו לשיאם מהחמצה משבוע שעבר וחוסלו.
היו "חטיפי" כרובית (הפרחים בלבד) קלויים בגריל התנור בבוטנים.
היו אורז ירוק, עם עשבי תיבול והיו מלא סלטים, לא זוכרת כבר את כולם, אבל בלטו לטובה סלט הסלקים עם אגוזי מלך קלויים, סלט ירוקים עם ויניגרט פטל וסלט עגבניות חריף עד דמעות.
חלק לשמחתי נשאר לי לשאר השבוע ומניחה שהיום או מחר אעשה השלמות עם תבנית ירקות בתנור גדולה ואוציא קציצות מהקפאה.