4x03 מה דעתכם?

Lion_Heart

Well-known member

אהבתי
מה,צריך לפרט גם?
אמה משתמשת בכוחות ה...קסם שלה? ממש לא רע, אהבתי את כל האינטרקציה בין אלסה לקריסטוף(אין שם כלום נכון?...נכון?)
אהבתי ש...לקח לי כמה שניות להיזכר בשם, רג,י שואלת את הנרי על הסופר והוא שואל אותה "מה את מתכננת?" כי ברצינות אם היא היתה שואלת אותי "אז...איך השוקו שלך?" אני הייתה יורק אותו ישר ובעצבים שואל מה היא שמה בו
...אבל זה רק אני ,ואני אוהב את שילגי וצ'ארמיני...בלי קשר לשום דבר

xokeren

New member

היה מעולה! זה גם פרק שראיתי שצילמו ופגשתי את ג'ורג'ינה (אלסה), בוורלי(הסבתא), אליזבת' מיטשל(מלכת השלג), שון (רובין), ומיקל (הנייב)... חיחי...
&nbsp
קיצר אהבתי את הכל... במיוחד הנשיקה בסוף של קפטן סוואן... אני זוכרת שצילמו את זה באיזה 9-10 בלילה והיו שומרים שמסתירים את הנשיקה אבל אנשים בכל זאת הצליחו לצלם בין החור של הרגליים...
וגם הירח והשקיעה היו יפים...
&nbsp
היה לי תחושה שמלכת השלג קשורה איכשהו לאלסה... אני מקווה שהיא משקרת לה כאשר היא אמרה שאנה כלאה אותה בתוך הכד... וגם מעניין מה הקשר בין המלכה לאמה...

Jason2

New member

יכול להיות שהיא באמת הדודה שלה ויכול להיות שגם אנה כלאה אותה בכד אם מחוסר ברירה או בטעות, נצטרך להמשיך ולראות.
מלכת השלג היא מה שאלזה יכלה להיות אם לא היה לה את אנה. להיות בארמון קרח לבד לגמרי יכול לגרום לזה.

reasonforall

Active member

פרק טוב. אהבתי אותו ברובו
גיחכתי כשדיוויד אמר לאמה "אני אבא שלך. דברי איתי" פחחח. מתי יפסיקו עם השטויות האלה.
הרגיש לי שאמה הייתה אמיתית בפרק ועושה רושם שג'ניפר מוריסון משתפרת (?)
אין סיכוי שאנה כלאה את אלסה בכד. לג'ולייט (חחח מלכת השלג) כנראה יש תוכניות כלשהן.
משהו אומר לי שאנה איכשהו כלואה בכד. אולי בגלל זה לא יכלו לראות אותה אלא רק לשמוע את דפיקות הלב.
מעניין אותי מאוד איך מלכת השלג יודעת מי זו אמה והייתי שמח אפילו לקרוא ספויילרים (הרבה זמן לא קרה לי כשרציתי לדעת על העתיד של סדרה מסויימת).
לגבי וויל הגנב - הוא כנראה אהבת אמת של מריאן. בוודאות.
גיניפר גודווין השמינה פצצות. כנראה בגלל ההריון. ועכשיו גיליתי שהיא נשואה לג'וש דאלאס (צ'ארמינג) והילד הוא שלהם (כמו בסדרה WTF).
&nbsp
גם אני רוצה לפגוש את אליזבת' מיטשל

חולה עליה עוד מימי אבודים.
&nbsp

Imogen Rose

New member
אהבתי

הפרק היה מעולה.
&nbsp
רק חבל לי שרג'ינה וסנואו הולכות לאבדון ולא מקבלות תפקיד כמו פעם.. העונה בנתיים אין ביטוי לאיבל קוין ולסנואו. בכלל.
&nbsp
אליזבת מיטשל מאדרפאקרס
היא מעולה פשוט בתור מלכת שלג!!!! מעניין מאיפה היא הכירה את אמה...
אבל היה מגניב עם כל הכוחות של אמה גם ובלה בלה...
&nbsp
יש משהו שמפריע לי בקשר לרמפל.
סוף עונה קודמת הוא נתן לבל את הדאגר המזויף. בתחילת העונה הוא החליף בארמון הזה את הדאגר המזויף לדאגר הרגיל בתיק של בל ובסוף הפרק מראים אותו עם הדאגר שלו מגלה את הכובע של הקוסם.. אז עכשיו זה בעצם המזויף אצל בל נכון? מרוב שהדאגר שיחק את משחק הכסאות אני מבולבלת

&nbsp

אני גם מבובלבת

בפרק הראשון הוא שם לבל את הדאגר האמיתי בחשאי בתיק, אז מתי הוא החליף אותו שוב?

Shiri from the block

Active member
אדם ענה על זה בטוויטר

הוא אמר שראמפל החליף שוב את הדאקר כשהוא הוציא אותו בשביל הכובע בסוף הפרק הקודם.. אז לכן בפרק הזה האיום של הוק היה נכון ולא סתם

Shiri from the block

Active member
אדם ענה על זה בטוויטר

הוא אמר שראמפל החליף שוב את הדאקר כשהוא הוציא אותו בשביל הכובע בסוף הפרק הקודם.. אז לכן בפרק הזה האיום של הוק היה נכון ולא סתם

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה והמעשה בשתי אחיות

בקיצור, נהניתי מהפרק.
לגבי הדמויות, הדרך בה אנה מעודדת את אלסה מאז הזכירה לי את הדרך בה בל מעודדת את רמפליצקין. היא גם פחות היפראקטיבית מבסרט אף על פי שזו עדיין קפיצת דרך עצומה מאנה שחיה את כל חייה סגורה בארמון. סוואן והוק התקדמו שלב במערכת היחסים שלהם – עכשיו מגיע השלב שבו צריך יותר מאהבה כדי שמערכת היחסים תתניע אלא גם חשיבה איך מערכת היחסים תעבוד. רג'ינה הייתה מצוינת. האם רק אני הרגשתי שהדמעה הייתה אפקט ולא אמיתית? רג'ינה לא מצטיירת לי כאחת שבוכה אלא באמת יותר אחת שמעווה את פיה בהבעה דמויית בולדוג רעבתני. לגבי העלמה מריאן, אין מה לומר, אישה אמיצה. לקרוא למכשפה רבת עוצמה מפלצת כשהיא חופשיה להרוג אותה צריך מידה לא מבוטלת של אומץ (או טיפשות...-) מילא הסצנה בינה לבין רג'ינה בעבר אבל הייתי מצפה ממריאן לנקוט במידת הזהירות עם רג'ינה בהווה. אני מניח שזו הסיבה שרובין הוד התאהב בה מכלתחילה וזו הסיבה שנמשך לרג'ינה – הדימיון שלה לעלמה מריאן. סידני שב במלוא רכיכיותו. האם לא ברור לך שהאינטרס שלך הוא לשמור על העלמה מריאן בחיים? טוב, לא כל הג'ינים הם סיירוס.
לסיום, העונה הם הוסיפו פקטור חדש לקסם: אם בעל הכוחות נכנס לסערת רגשות, הוא מאבד את השליטה בכוחותיו. רואים את זה גם אצל רג'ינה כשהיא מנפצת את המראה מבלי להתכוון לזה. מעניין איך תראה ההתפרצות הזו אצל אמה... לגבי הקרב עם איש השלג, ברור שלא משתמשים בהתקפת אור על יצור קרח, אמה, אלא באש.... מה קרה לכל השיעורים אצל רג'ינה בהטלת כדורי אש למתחילים?

למעלה