4x03 מה דעתכם?

Y. Welis

New member
2 רגעים מעניינים

* רג'ינה מתאמצת מאוד שלא לראות את 'נשיקת האמת' בין רובין למריאן... חושקת שיניים מן הסתם. מגע יפה. היה צריך קלוזאפ על פניה.
&nbsp
* הקריקט עומד ומרצה לשילגי על הקשבה, בעוד היא נאבקת לפתוח את העגלה ביד אחת, ובשניה מאזנת את התינוק (בובה, זה בסדר). מצער שלא הקפיאה אותו.
&nbsp
* יש MILF חדשה... הכרנו את הפיה הטובה בעבר והמכשפות מעוץ, כולן עם bust משמעותי - כנראה חלק מדרישות המקצוע. גם ליז מיטשל (שכבר עבדה עם צמד המפיקים האלה ב'אבודים') לא נשארת בלי המראה התואם.
&nbsp
* איך הכישרון להבחנה באמת של סוואן, לא עבד בחנות של גולד? כדאי שיהיה הסבר. ומדוע הוק מנסה לסחוט אותו, דבר שיכול בקלות להביא לחיסולו?

Y. Welis

New member
מציע גם לגגל...

הראשון מציין נשים מבוגרות וסקסיות ביותר; השני - תכונה פיזית שמחוך מדגיש מאוד...

תודה

אבל לא הייתי קוראת לאליזבת מיטשל מבוגרת, היא רק בת 40 וקצת.. היום זה אמצע החיים, זה לא שהיא בת 60.

הפירוש של המילים

milf - mom I'd like to f$%^K - ביטוי מאוד פופלרי בתרבות האמריקאית, בד"כ בא לתאר אימהות סקסיות במיוחד.
bust - גודל השדיים של אישה

אותי זה גם הכעיס, לא יכולתי להתרכז בכלל במילים, רק חיכיתי מתי הוא יעזור לה

Shiri from the block

Active member
יוו גם אני

זה ממש תסכל אותי!!
כבר רציתי להושיט יד דרך המסך ולנסות לעזור לה XD

Jason2

New member

אין לה כישרון להבחין מי משקר אבל היא משתמשת בזה כאמצעי לחץ.
&nbsp

Jason2

New member
זה עובד כמו אצל כולנו

לפעמים אנחנו מבחינים כשמישהו משקר אבל זה לא אומר שיש לנו כוחות על.

Rachel47

New member
אני גם חשבתי

שזה היה יפה שהיא הסיטה את המבט
תכלס בחורה חזקה ששולטת בכוח קסם מאוד רציני ועדיין קורה משהו לא נעים והיא מסיטה את הראש
נורא אנושי

כרגיל, אני רואה באיחור. ספויילר

אלסה הייתה מהממת, סוף סוף חזרה לאופי החזק שלה שראינו בסוף הסרט, לא מוכנה להתחבא ולוותר ונלחמת. אהבתי את זה שהיא לא רוצה לחסל את מלכת השלג(או מלכת החלב, כמו שאמה קראה לה, גאוני!)כי היא דומה לה. ידעתי שהן קשורות איכשהו, כי בכל זאת- שתיהן בלונדיניות ולשתיהן יש כוח הקפאה. משום מה חשבתי שהיא האמא האמיתית של אלסה, למרות שזה לא הגיוני..
&nbsp
היה לי ממש עצוב לראות את רג'ינה מנסה לא להסתכל על רובין מנשק את מריאן. היא עשתה את זה מעולה וכרגיל היא שחקנית נפלאה. רק חבל שממשיכים לתת לה סצינה וחצי. גם לה וגם לסנואו. מה הקטע? הן הדמויות שעליהן מבוססת הסדרה! היה ברור שהנשיקה של רובין לא עבדה כי הוא לא באמת אוהב את מריאן, כל כך שמחתי כשהוא אמר את זה לרג'י! והיא כל כך התרגשה, מקסימה כזו!
&nbsp
צ'ארמינג מגוחך ומיותר, "אני אבא שלך", עאלק! היא נראית יותר מבוגרת ממנו! הדבר החמוד היחיד שהיה איתו זה בתחילת הפרק כשהוא היה עם ג'יניפר וכל כך ראו שהם זוג במציאות ושיש להם ילד משותף. הם היו חמודים. אגב, התינוק בסדרה זה באמת הילד שלהם? כי אם כן, הם תמיד איתו, איזה כיף להם!
&nbsp
אמה איבדה את הכוח(הלא אמיתי בעליל שלה) לגלות שקרים. גולד משקר לה במצח נחושה, זה הרי היה ברור, והיא בכלל לא מבינה. לדעתי מעולם לא היה לה כוח והיא סתם נרקיסיסטית, אבל זו רק אני. רג'ינה הייתה מלכה שאמרה לה שהיא צריכה שיושיעו אותה. היא באמת חלושס מתחילת העונה, נופלת על גזע עץ! זה כזה חובבני! אבל הכניסה לנערת החלב הזו, פתאום היא מסוגלת לשלוט על הכוחות שלה, ובכזו עוצמה? קצת מוזר!
&nbsp
לא מאמינה שאשכרה ליהקו את האנס, כזו דמות מיותרת! הייתי בטוחה במערה שכריסטוף הולך לבגוד באלסה, אבל אז נזכרתי שהם אמרו שהם לא ישנו את הדמויות. אין מצב שאנה היא זו שכלאה את אלסה בכד, היא כזו מהממת והיא האמינה בה מההתחלה, פשוט אין מצב שהיא עשתה את זה.
&nbsp
ידעתי שאמה דואגת להוק ובגלל זה היא לא רוצה שהוא ייצא לסכנה, אבל לא חשבתי שהיא אשכרה תגיד את זה, היא כזו מסוגרת. היא קצת משתפרת(ג'ניפר), אבל היא אפילו לא הצליחה לחייך הפרק! לפחות בסצינה בסוף, הבכי שלה נראה אמין. אהבתי מאוד את הנשיקה שלהם, אבל אני משוחדת, אני אוהבת את הזוג הזה.
&nbsp
מעניין מאיפה ג'ולייט מלכת השלג המהממת מכירה את אמה.. פתאום חשבתי שאולי היא האמא שלה.. אני כל הזמן חושבת שהיא האמא של נשים שם, בצורה לא הגיונית בעליל.. וכמובן שרמפל מכיר אותה, הוא מכיר את כולם, אבל מפתיע לראות אותו מתחנן לעשות עסקה, בדרך כלל הוא בצד עם הכוח.
ג'ולייט משחקת בדיוק כמו באבודים, רק בזקן יותר.
&nbsp
קיצר, פרק טוב.

reasonforall

Active member

גם אני חשבתי לרגע שג'ולייט היא אמא שלה

אבל בעצם היא לא.
וגם את קוראת לה ג'ולייט. מצויין. אני לא היחיד

סוף סוף ראיתי

נתחיל עם זה שאני מבינה שג'נפר ילדה לפני דקה, אבל זה לא אומר שהיא גם הזדקנה ב 60 שנה!!
מה זה הבגדים האלה?? מה זה הנעליים האורטופדיות האלה? זוועה,פשוט זוועה.
והסצנה המגוחכת הזו שקריקט עומד שם ומסתכל עליה נאבקת עם העגלה

אהבתי את הפרק, ג'ולייט הייתה מדהימה (היא לא יכולה שלא להיות). גם רג'ינה הייתה נהדרת כהרגלה,
ואפילו אמה הייתה סבבה עם הקסם והכל, אבל ה"זוגיות" שלה עם הוקק כ" לא מעניין ולא מרגישה אמיתית,
וגם אני לא אוהבת איך שהיא נובחת עליו "אל תלך!
אל תבוא!
אמרתי לך ללכת לשם!
" פייייי תנוחי טיפה

אני גם סקרנית מהסודות החדשים שצצו וגם סקרנית לגבי ההורים של אנה ואלזה, יש לי הרגשה שהם יצוצו מתישהו..........

reasonforall

Active member

ג'יניפר נראית כמו פרה

&nbsp
שקריקט עמד והסתכל מהצד זה בהחלט היה מפגר

ציפיתי לראות אותו עוזר, אבל לא. הוא נותן לה עצות

&nbsp
לגבי ההורים של אלזה ואנה - הם בטח בחיים אבל הם יציגו לנו אותם זו לא תהיה סטייה מהסרט?
אמרו לנו שממשיכים את העלילה מהסרט, אז פתאום לראות אותם בחיים בסדרה ולא בסרט יהיה מוזר.
חוץ מזה עושה רושם ששנה הבאה אמור לצאת סרט המשך לפרוזן, אז אולי ימשכו את העלילה שלהן בסדרה עוד קצת
&nbsp
&nbsp

וואי ממש הצחקת אותי עם הסמיילי של המפקד

על ההתנהגות של אמה להוק. היא עושה את זה רק כי ממש אכפת לה ממנו והיא לא יודעת להביע דאגה בצורה רגילה.
אני דווקא ממש אוהבת את הזוגיות שלהם.
&nbsp
ולגבי ג'יניפר- צודק זה שהגיב אחרייך, היא נראית כמו פרה! אני מסתכלת על תמונות מעונה 1 והיא כל כך רזה ומהממת ועכשיו היא לא רק נראית אחרת, גם הדמות שלה נהייתה חסרת ביטחון ומסכנה וצומי כזו.. לא אוהבת בכלל.

shirush3

New member

סנואו נראת רע! אפילו השיער של באדאס סנואו מהאגדות לא יעזור לה

למעלה