סופסוף ראיתי!!!
וול
היה יותר רג'ינה שזה היה נחמד!

הסצינה שלה ושל הנרי אצל גראני'ס הייתה ממש מקסימה והצחיק אותי שהיא מנסה לדלות ממנו מידע על הכותב של הספר
למרות שכל הסצינה הזו הרגשתי מעט מוזר לגביה
אולי זה הלבוש והקוקו (אני יודעת שזה משוגע אבל אולי זו הסיבה..יותר מידי קז'ואל..ממתי רגינה מתלבשת ככה?) היא הייתה מאוד...לאנה..אבל לא כל כך רג'ינה..לא יודעת להסביר..(עדיין מהממת ברמות אבל שונה)
אהבתי שבסוף היא כן סיפרה לו את התיאוריה וכולה גם מתנצלת ושואלת אם זה נשמע משוגע..כמו ילדה קטנה..חמודה כזאת!!!
אני שמחה שהנרי זרם איתה זה ממש שימח אותה וזה היה מקסים

רובין בא לקרוא לה להציל את אישתו
פפפפפ-ליז!!! אידיוט כזה
אוי הנשיקה לא עבדה?! כן רובין כולם חושבים שזה סתם כי זה לא עבד..אפחד לא חושב שזה כי אתה לא אוהב אותה
גאד איזה טקסטים מפגרים כתבו לו...הקטע שהוא אומר לה שזה לא עבד כי הוא מאוהב במישהי אחרת...נו שיט שרלוק!! והאמת גם הקטע שהיא נמסה והתרגשה מזה
1- את יודעת שהוא בקטע שלך זה שהוא חזר לאשתו כי "היא אשתו" לא מוכיח שהוא לא אוהב אותך אז מה את מופתעת?
2- יואו רג'ינה הלוואי ותחסרי להיות הבחורה הזאת שלא אכפת לה מפאקינג אפחד! הוא נשאר איתה! מזה משנה כמה יפה הוא מדבר? תהרגי את שניהם כבר ודי
הצחיק אותי שרג'ינה צחקה על אמה וקצת כאב לי איך שאמה ענתה לה (את מרירה ומוציאה את זה עליי)
זה היה דבר נוראי להגיד למישהי (שלמעשה לא מאוד מרירה סתם מרחיקה את עצמה מהשטויות של העיר הזו כדי לדאוג לעצמה פעם אחת בחיים האלה) שלמעשה גם אומרת את האמת בסך הכל
וגם הצחיק אותי שהיא כל הזמן וידאה עם רובין אם הוא בטוח שהוא רוצה שהיא תעשה את זה ובתוך תוכי מלמלתי את ההמשך "כי אם אני לא אעשה את זה היא תמות ונהיה ביחד...אההההמ!!"
טו אז בעצם ממצב שבו אין לי בעיה עם השיפ הזה הגעתי למצב שאני מאוד רוצה שרג'ינה תמצא את האושר שלה (כמו תמיד..וכמו תמיד לא אכפת לי עם מי העיקר שכל הזמן נראה חיוך מרוח על הפנים שלה) אבל אני ממש ממש רוצה ומתחננת שהאושר שלה לא יהיה רובין...כי הוא אידיוט ועכשיו אני שונאת אותו

עלילת פרוזן הייתה צולעת אבל הגילוי שהיא קרובת משפחה שלה (זה בכל מקרה היה הניחוש שלי) היה נחמד
נראה מה יעשו עם זה..היא נראית דמות מעניינת..

הוק ואמה
הכל היה מאוד מאולץ
חוץ מהקטע שהיא אומרת שכולם מתים כי זה היה גם נכון וגם אחת הפעמים היחידות שהמשחק שלה ממש התאים למה שהיא אמרה ואפשר לומר שהתחלתי לראות רגש כלשהו...לא משהו רציני או מורגש..אבל טיפה יותר אמין משאר הזמן..

קומיקסים של ת'ור ושילד
אחחח דיסני-מארוול