4x03 מה דעתכם?

Shiri from the block

Active member
הווו תודה!!
סוף סוף אנשים מתעוררים.
הזוגיות בין אמה והוק, ורג'ינה ורובין שניהם מאולצות ולא קשורות לכלום.
הוא נראה כמו סטוקר בכלל שאין לו משהו טוב יותר לעשות בסדרה מאשר לעקוב אחרי אמה לכל מקום שהיא הולכת. ניהיה קריפי

והוא באמת הפך להיות useless

רובין בכלל לא קשור לכלום. אמן שיעלם כבר מהסדרה...

תפוזבל! לא נתן לי לסיים!

לגבי אמה והוק- היא מעוניינת לא פחות ממנו, וגם אמרה את זה בפירוש. היא גם אמרה שהיא מפחדת ומרגישה שלא מגיע לה לאהוב.
לכן, הוא מתעקש, כי הם אוהבים ושניהם יודעים שאם הוא לא יעשה את זה זה לא יקרה.
קשה לי להגיד את זה בתור פמניסטית, כי לכאורה היא אומרת לא והוא מתעקש, אבל זה לא המצב, היא בקטע שלו ופשוט צריכה שיעזור לה לקיים את הקשר הזה.

Shiri from the block

Active member
ולעקוב אחריה לכל מקום זה פיתרון?
ובלי קשר אין לו שום עלילה בסדרה חוץ מאשר הקשר שלו עם אמה. כל השאר זה מאוד מאולץ וכאילו מחפשים איך לערב אותו בדברים אבל מאז שקורה מתה הוא עוד יותר useless..

הוא באמת איבד את המשמעות שלו בסדרה

אני חושבת שבגלל שהוא חסר תעסוקה, אין לו מטרות או תפקידים,
הוא נראה כזה חלש.
אני מאוד אהבתי אותו בהתחלה, אבל הוא הפך לחנבץ כזה, זה ממש מפריע.

xokeren

New member
לא...

תינוק אחר... חברות שלי ראו את הבן שלהם ואמרו שהוא בלונדיני

Rachel47

New member
סופסוף ראיתי!!!

וול
היה יותר רג'ינה שזה היה נחמד!
&nbsp
הסצינה שלה ושל הנרי אצל גראני'ס הייתה ממש מקסימה והצחיק אותי שהיא מנסה לדלות ממנו מידע על הכותב של הספר
למרות שכל הסצינה הזו הרגשתי מעט מוזר לגביה
אולי זה הלבוש והקוקו (אני יודעת שזה משוגע אבל אולי זו הסיבה..יותר מידי קז'ואל..ממתי רגינה מתלבשת ככה?) היא הייתה מאוד...לאנה..אבל לא כל כך רג'ינה..לא יודעת להסביר..(עדיין מהממת ברמות אבל שונה)
אהבתי שבסוף היא כן סיפרה לו את התיאוריה וכולה גם מתנצלת ושואלת אם זה נשמע משוגע..כמו ילדה קטנה..חמודה כזאת!!!
אני שמחה שהנרי זרם איתה זה ממש שימח אותה וזה היה מקסים
&nbsp
רובין בא לקרוא לה להציל את אישתו
פפפפפ-ליז!!! אידיוט כזה

אוי הנשיקה לא עבדה?! כן רובין כולם חושבים שזה סתם כי זה לא עבד..אפחד לא חושב שזה כי אתה לא אוהב אותה
גאד איזה טקסטים מפגרים כתבו לו...הקטע שהוא אומר לה שזה לא עבד כי הוא מאוהב במישהי אחרת...נו שיט שרלוק!! והאמת גם הקטע שהיא נמסה והתרגשה מזה
1- את יודעת שהוא בקטע שלך זה שהוא חזר לאשתו כי "היא אשתו" לא מוכיח שהוא לא אוהב אותך אז מה את מופתעת?
2- יואו רג'ינה הלוואי ותחסרי להיות הבחורה הזאת שלא אכפת לה מפאקינג אפחד! הוא נשאר איתה! מזה משנה כמה יפה הוא מדבר? תהרגי את שניהם כבר ודי

הצחיק אותי שרג'ינה צחקה על אמה וקצת כאב לי איך שאמה ענתה לה (את מרירה ומוציאה את זה עליי)
זה היה דבר נוראי להגיד למישהי (שלמעשה לא מאוד מרירה סתם מרחיקה את עצמה מהשטויות של העיר הזו כדי לדאוג לעצמה פעם אחת בחיים האלה) שלמעשה גם אומרת את האמת בסך הכל
וגם הצחיק אותי שהיא כל הזמן וידאה עם רובין אם הוא בטוח שהוא רוצה שהיא תעשה את זה ובתוך תוכי מלמלתי את ההמשך "כי אם אני לא אעשה את זה היא תמות ונהיה ביחד...אההההמ!!"
טו אז בעצם ממצב שבו אין לי בעיה עם השיפ הזה הגעתי למצב שאני מאוד רוצה שרג'ינה תמצא את האושר שלה (כמו תמיד..וכמו תמיד לא אכפת לי עם מי העיקר שכל הזמן נראה חיוך מרוח על הפנים שלה) אבל אני ממש ממש רוצה ומתחננת שהאושר שלה לא יהיה רובין...כי הוא אידיוט ועכשיו אני שונאת אותו

&nbsp
עלילת פרוזן הייתה צולעת אבל הגילוי שהיא קרובת משפחה שלה (זה בכל מקרה היה הניחוש שלי) היה נחמד
נראה מה יעשו עם זה..היא נראית דמות מעניינת..
&nbsp
הוק ואמה

הכל היה מאוד מאולץ
חוץ מהקטע שהיא אומרת שכולם מתים כי זה היה גם נכון וגם אחת הפעמים היחידות שהמשחק שלה ממש התאים למה שהיא אמרה ואפשר לומר שהתחלתי לראות רגש כלשהו...לא משהו רציני או מורגש..אבל טיפה יותר אמין משאר הזמן..
&nbsp
קומיקסים של ת'ור ושילד
אחחח דיסני-מארוול

shirush3

New member
כלכך

כשרג'ינה התרגשה מזה שרובין אמר לה שהוא מאוהב במישהי אחרת רציתי להכנס למסך ולהחזיר אותה למציאות

שימצאו לה מישהו אחר
הוא יצא דיי עלוב

Rachel47

New member
תראי הסיטואציה בהחלט תחת

אבל...
נשארת עם אשתך?
אז תהיה איתה
אתה מאוהב במישהי אחרת?
תעזוב ותעבור אליה (אפילו הילד מעדיף אותה
)
אבל להשאר עם אשתו, לעמוד בחדר כשהיא תחת קללה, להכריח את רג'ינה לעמוד שם איתו ולהגיד עם ההתנהגות שלך "אני נשאר איתה" ואז למרוח לה בפנים שהוא בעצם מאוהב בה?
זה כבר נמוך עלוב טיפשי ואפילו מעט אלים
&nbsp
באשר אליה
כפרע! את הבחורה החזקה בתבל!!
יש מצב שנמסת עכשיו ממשפט ריקני של בחור אידיוט?
פעם ראשונה, מאז הפעם הראשונה שהנחתי את עיניי עליה, שהייתי מעדיפה שהרגע הזה יימחק מהסדרה..ואני אומרת את זה למרות שהפרצוף שלה היה מהמם ובכל סיטואציה אחרת הייתי בוכה מהתרגשות...אבל בסצינה הזו, רציתי לסטור לה...ואתם יודעים כמה זה כואב לי

זה באמת היה מרגש שהיא אמרה כולם מתים, אבל היא הייתה צריכה לעצור אחרי גראם וניל, מה וולש קשור

"אפילו וולש מת"
המוות שלו בכלל אל היה קשור אליה.
עד שאני מתחילה לחבב אותה היא תוקעת איזה משפט של קדושה מעונה ואני שוב מתעצבנת עליה.

Rachel47

New member
אני לא חושבת שהיא לקחה את זה

ממש לכאילו מי מת באשמתה
גרהאם
וול זו הייתה אשמתה
&nbsp
ניל..אשמת אבא שלו בעיקר?
&nbsp
וולש אכן מת מסיבות אחרות לגמרי
&nbsp
אבל אני חושבת שהיא התכוונה שבאופן כללי כל מי שהיא יצאה איתו אי פעם מת..לא כי היא חושבת שזה ישירות בגללה
אבל זו כאילו קללה שכל מי שמתקרב אליה מת בסוף
ובתכלס...3 אנשים שהיו חשובים לה מתו (עם וולש היא יצאה משהו כמו שנה זה עדיין משמעותי וכשהוא היה איתה הוא באמת היה איתה היא לא ידעה שהוא קוף מעופף)....זה גורם לך לחשוב שהכל בגללך
&nbsp
אני גם שונאת שהיא עושה את עצמה קדושה מעונה
&nbsp
למה רג'ינה יכולה לסבול את כל הסבל שלה בשקט ואת חייבת להתבכיין ואז עוד להוציא את זה עליה
ביץ'

Shiri from the block

Active member

בגדול הדמיון לפרוזן ממש מגניב ויפה בעיניי, שכל פעם מנסים להתאים את הכל. וגם האנס היה מדוייק!
&nbsp
אבל הסדרה הזאת מתדרדרת לכיוון מאוד מאוד ילדותי וזה ממש מעצבן אותי

העונה הראשונה הייתה כל כך אפלה מסתורית ומעניינת, ועכשיו זה סדרה לילדים.
אני מבינה שהם בחרו בפרוזן בגלל הרייטינג וזאת חשיבה חכמה בגדול, אבל אני אישית קצת מאוכזבת מהעלילות..
מחכה לחצי עונה השנייה עם מליפיסנט.

נכון!נכון!נכון!

בדיוק כתבתי על זה למעלה בדיון.
אני עדיין מצליחה להנות בזכות דמויות כמו ג'ולייט ורג'ינה, אבל משהו הלך שם לאיבוד.

למעלה