תחרות הפורום – שבוע 14

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 14

רק עוד 4 מחזורים עד לסיום העונה, ויש לנו כמה בתים שהתמונה שם נראית די ברורה, וכמה שרק אלוהים יודע מה יקרה שם. מצד שני יש מלא משחקים טובים השבוע ובכל שבוע מעכשיו ועד פברואר!
משחקי יום חמישי ממשיכים רק השבוע ובשבוע הבא, ולאט לאט יורד מינון המשחקים, ומכינים אותו, המכורים, לפלייאוף, לסופרבול ואז לעוד 6 חודשים עצובים של יובש.
חייב לומר שאחרי שהייתי חולה בשבוע שעבר וראיתי את כל משחקי יום ראשון , ואז בשני, ואז חג ההודיה ושוב משחקים בראשון – אני מרגיש שאני צריך גמילה.
לגבי מצב הטבלה שלנו – נכנסנו לתקופה של מתח מתמשך עם היעדרותו של הסיכום השבועי המפורסם והכה-נחוץ של גדי בשל חופשה משפחתית. רק אחרי שגדי ירכז עבורנו את מצב הנקודות לאחר שבועות 12 ו-13 ועוד יפחית לנו את השבועיים הנוראיים ביותר – נדע האם אנחנו דומים לבתים שההובלה בהם ברורה ולא נראית ברת שינוי, או שגם אצלנו עוד הכל יכול להשתנות?

בשבוע שעבר שאלתי על הפספוסים הגדולים שלכם מאז שאתם אוהדים פוטבול, וזה נע ממפגשים פוטנציאלים עם כוכבי הליגה, החמצת שידורים בשל שעות שידור שמתנגשות עם שעות שינה, טיסות או טיולים שנתיים, ועד הפסדים צורבים למי שהשקיע הון לראות משחקים. אני לא יכול להוציא סטטיסטיקה מהנתונים אבל אני ממליץ בחום למי שלא קרא לחזור לשרשור ולקרוא את ההודעות. הסיפורים מרתקים!

שידורי השבוע (אחלה משחקים בפוקס!!!):
חמישי – יוסטון בג'קסונביל (למי אכפת?)
ראשון בפוקס
20:00 – דטרויט בפילדלפיה
23:15 – סיאטל בסן פרנסיסקו
מידל איסט טלוויז'ן
20:00 – אוקלנד אצל הג'טס
23:15 – ג'איינטס בסן דיאגו
סאנדיי נייט – קרולינה בניו אורלינס
מאנדיי נייט – קאובויז בשיקגו

ולתחרות שלנו השבוע:
1. דטרויט בפילדלפיה : כששומעים שזו ההתמודדות ישר חושבים שזה לא כוחות, אבל זה רק בגלל שלפילדלפיה היה חודש נוראי אחד לא מזמן. הענין הוא שהמאזן של 2 הקבוצות 7-5. דטרויט מספר 2 במסירות בליגה. פילדלפיה מספר 2 בריצות. דטרויט מדורגת בהתקפה מספר 2 בליגה, פילדלפיה 3. אבל יש הבדל בהגנות... פילי 31 דטרויט 15. פילדלפיה בבית, מה שלרוב מעניק יתרון. לאיגלס זה לא עזר יותר מידי העונה (למרות שמאז שפולס מנהיג את הקבוצה, התמונה מעט שונה). אם פילדלפיה מפסידים, הסיכוי שלהם להגיע לפלייאוף יורדים פלאים, כך שהם עם הגב לקיר. אבל גם דטרויט רק משחק אחד לפני שיקגו ולא יכולים להרשות לעצמם למעוד רגע לפני הסוף. כמה נקודות תתנו ולמי?

2. קולטס בסינסנטי: קודם כל – 2 הקבוצות במאזן 8-4, אז לא לזלזל באף אחת. ובכל זאת, משהו לא טוב קורה באינדי. נוכחותו של אנדו-מזל לא מורגשת בקטעי ההיילייטס של העונה. רק פעמיים הוא עבר 300 יארד, והפסיד בשתי הפעמים (שבוע 2 נגד מיאמי ושבוע 10 מול סנט לואיס). השבוע הם ניצחו את טנסי אבל זה היה קשה, ונעשה בזכות 5 שערי שדה של וינטרי וריצה ל-TD. היבול של לאק במשחק הזה היה 200 יארד ו-INT אחד. יחד עם זאת הם 3 משחקים לפני טנסי, אחרי שניצחו אותם פעמים, כך שניצחון אחד מבטיח להם את ראשות הבית. סינסנטי, מצד שני, 2 משחקים לפני בולטימור, והשבוע זכו בניצחון מוזר 17-10 על סן דיאגו, שרגילים לתת הרבה יותר נקודות במשחקים שלהם, בעיקר בבית. סיסנטי הפסידו לקבוצות ממוצעות העונה: בולטימור, מיאמי, קליבלנד ושיקגו. אבל ניצחו את ניו אינגלנד ואת גרין ביי (עם רוג'רס). מי יעשה את זה השבוע?

3. קרולינה בניו אורלינס: שתי הקבוצות באותו בית ובמאזן 9-3. זה המפגש הראשון בין 2 הקבוצות העונה, והן יפגשו שוב בשבוע 16. ניו אורלינס הפסידו השבוע בסיאטל בצורה מאוד לא נעימה. ההגנה החזקה של סיאטל הצליחה לשתק את בריז ואת הריצה של הסיינטס. הסיינטס מקום 3 במסירות, ומקום 7 בנקודות. ובהגנה הם 4 נגד מסירות ו-6 בנקודות. קרולינה מקום 9 בריצות, אבל בהגנות הם מקום 1 בנקודות, מקום שני ביארדים ובריצות, ומקום 6 במסירות. מה שאומר שיש לנו קבוצת התקפה עילית שבשבוע שעבר שותקה ע"י הגנה חזקה, נגד קבוצה לא רעה התקפית, עם הגנה אימתנית. האם מופע האימים של יום שני יגיע גם לניו אורלינס או שהלקח נלמד, והסיינטס ימצאו את הקריפטונייט שלהם?

4. דאלאס בשיקגו: משחק אחד בו לשתי הקבוצות אין אותו המאזן. דאלאס מובילים את ביתם במאזן 7-5 (כמו פילדלפיה), ושיקגו 6-6 (משחק אחד מאחורי דטרויט וחצי משחק לפני גרין ביי). בשיקגו מחכה לקאובויז מזג אוויר יחסית סביר. 0 מעלות, בלי צפי לגשם או שלג. דאלאס עדין מתנדנדים בין ניצחונות והפסדים, ומאז שבוע המנוחה שלהם ניצחו 2 רצופים. הם מקום אחרון בליגה ביארדים שהם חוטפים. הקטע הוא ששיקגו אחרונים בליגה בריצות שהם חוטפים ומקום 28 בנקודות. וכנראה שג'יי קאטלר חוזר. האם זה יתרון לשיקגו או דווקא בעיה?

5. בונוס: רציתי לשים פה את המשחק של הג'איינטס נגד סן דיאגו, ששתיהן במאזן 5-7 אבל לצ'ארג'רס אין סיכוי להגיע לפלייאוף ולג'איינטס יש, מתמטית. אבל התאפקתי ומצאתי שאלת בונוס טובה. בין שני המשחקים הבאים – קנזס סיטי בוושינגטון ודנבר בטנסי צפויות להיות הרבה נקודות. אז השאלה של השבוע היא באיזה מהם יהיו יותר נקודות בסך הכל? (דנבר מקום 1 בנקודות, KC מקום 9, את השאר תבדקו לבד)

סקר השבוע
אחרי איזה ענף ספורט נוסף אתם עוקבים? אנא ציינו אם זה באותה רמה כמו פוטבול, יותר או פחות. נראה מה עוד עושים החבר'ה כאן ובעיקר בתקופה שבין פברואר לספטמבר.

מצטער שסיאטל סן פרנסיסקו לא בתחרות, אבל אחרי איך שסיאטל נראו השבוע, נראה היה לי טיפשי להכליל אותם בתחרות. הם ילכו רחוק השנה.
יאללה, סופגניות אחרונות ומתחילה הישורת לסוף העונה, סוף השנה האזרחית והמרוץ להוריד את מה שהעלינו מאז ראש השנה.
מועדים לשמחה

yonatanpollak

New member
הימורים

דטרויט על 6
קולטס על 4
NO על 3
דאלאס על 5
בונוס: דנבר נגד טנסי יותר נקודות

סקר: כדורגל כמובן, יותר מפוטבול.
בקטנה (בעיקר כי אין זמן): NBA, סנוקר, פורמולה 1, UFC. פחות מכדורגל בהרבה.

RoyBehar

New member
עונה

וואיי, שבוע 14. מחזור אחרון בעונת הפנטסי, 3 מחזורים לסיום העונה הרגילה. זה לא נורמלי כמה מהר העונה הזאת טסה...

1. דטרויט 5 נק׳
בשבוע שעבר אכלתי אותה בהימור נגד פילי פעמיים (כן, זה אני הגאון שהלך על אריזונה בהישרדות. עד עכשיו אני א. לא זוכר שבחרתי בהם. ב. לא מצליח להבין למה... היה שבוע קשה בעבודה) אבל עדיין הולך עם התחושה שהליונס טובים יותר.
2. סינסי - 6 נק׳
לא יודע מה עובר על הקולטס, אולי זה האובדן של וויין, בכל מקרה זה לא נעים במיוחד.
3. סיינטס - 4 נק׳
קשה, קשה. רק בגלל הביתיות וכי בכל זאת אלה הסיינטס, הם לא יכולים להיראות גרוע שבועיים רצוף.
4. דאלאס - 3 נק׳
שיהיה...
5. במשחק של דנבר

סקר:
לא יודע אם זה נחשב ספורט לפי כל הקריטריונים, אבל עוקב אחרי היאבקות (WWE), כדורסל ישראלי (הפועל י-ם) ובתקופת הפלייאוף בעיקר, NBA.
אף אחד מהם לא באותה רמה של אהדה כמו הפוטבול.

ESPN

New member
לא מאמינה שכבר שבוע 14

הזמן טס כשנהנים.
וכן, הכי "למי אכפת" בקשר ליוסטון וג'קסונוויל...

ולניחושים:
פילדלפיה - 3
סינסנטי - 4
קרולינה - 5
שיקגו- 6
דנבר - טנסי

סקר: עוקבת אחרי בייסבול. בגלל שיש הרבה יותר משחקים ורובם בשעות לא נוחות יותר קשה ממש to keep up מכאן, אבל בעיקרון האהדה והעניין שלי בספורט היא באותה רמה כמו פוטבול, במובן מסויים אפילו קצת יותר.

regevs1

New member
הניחושים שלי

דטרויט - 4
סינסנטי - 6
ניו אורלינס - 5
דאלאס - 3
בונוס - טנסי-דנבר

אני עוקב בנוסף לפוטבול בעיקר אחרי כדרוסל וכדורגל. אבל אין ספק שבתקופה שיש פוטבול, אז זה הדבר הכי חשוב!
אני רואה המון כדורסל ישראלי (אוהד של הפועל חולון), ו-NBA בעיקר בפלייאוף וגם סתם במשמרות לילה בעבודה.
בכדורגל מדובר בעיקר במשחקים מרכזיים בליגות האירופאיות המובילות - אנגליה, ספרד, גרמניה, ואפילו ישראל... (לדוגמא, אני לא אשב לראות את כל המשחקים של ברצלונה, אבל אם הם ישחקו נגד ריאל או אתלטיקו, אז כמובן שכן).
בשלבים מכריעים יותר של העונה אז הכל כמובן נהיה יותר אינטנסיבי וכל משחק הופך להיות חשוב.

Amir BA

New member
הבחירות

פילי - 4
סינסי - 6
ניו אורלינס - 5
שיקגו - 3
בונוס = דנבר טנסי

סקר - אני עוקב באדיקות גם אחרי עונת הבייסבול. משתתף בשתי ליגות פנטסי כבר כמה שנים טובות (עם כמה אליפויות אפילו :)) ומנסה לצפות במשחקים במהלך העונה. כל יום אני עובר על כל התוצאות ורואה ב-mlb.com את ההיילייטס של המשחקים מהלילה. הליגה בביסבול היא כנראה ההפך הגמור מה-NFL מבחינת כמות המשחקים. גם שם העונה מתמשכת בסה"כ כחצי שנה, אבל בבייסבול הקבוצות משחקות 6-7 משחקים בשבוע, כלומר 162 משחקים בעונה לכל קבוצה, כך שאף פעם לא משעמם :)

PACK PACK

New member
שבוע 14 הגיע מהר מדי

למרות שהחודש האחרון היה לי איטי במיוחד לאור הפציעה של רודג'רס...
ולהלן התוצאות:
פילי על 4 נק'.

סינסי על 5 נק'.
ניו אורלינס על 3 נק'.
דאלאס על 6 נק'.
בדנבר טנסי יהיה יותר נקודות על 2 נק'.

ה-NBA היא אהבת הילדות שלי. אני טריוויה מהלכת, כולל את שנות ה-60 והלאה.
למרות זאת, את ה-NFL אני אוהב פי כמה. הפוטבול הוא הספורט הכי יפה והכי דרמתי. כל השאר הרחק מאחור.
עוקב כמה שאני יכול אחר ה-NBA, אבל בעונת הפוטבול אין הרבה זמן לזה.
בפלייאוף רואה כל משחק שאני יכול ולא מפסיד שום משחק בגמר ובגמרים האיזוריים.
בעונה הנוכחית אני עוקב אפילו יותר בגלל שהפייסרס שלי משחקים כדורסל מעולה, אז אני רואה הרבה משחקים שלהם (GAME PASS כמובן).
הפייסרס, דא"ג עוזרים לי מאוד בתקופה הקשה שאני עובר עם הפאקרס.
אה... חשוב לי לציין שאני מתעב את לברון ג'יימס מאז שהודיע על המעבר למיאמי...

חוץ מזה, לא נשאר לי זמן לענפים אחרים.
הבעיה איתי שאם אני אוהב משהו, אז אני חייב להעמיק בו.

erantal2000

New member
תשובות

השבוע עליתי בדירוג מהמקום ה- 17 למקום ה- 16! הידד!
לעסק:
1. משחק קשה! נראה שניק פולס בדהירה, מצד שני דטרויט נותנים הצגות לצד תצוגות נפל. אני אלך עם המומנטום של פילדלפיה. 5.
2. הקולטס נראים לא יציבים, אבל עדיין יש להם מאזן יפה והשם משחקים בבית. סינסינטי קבוצה שמצליחה להפיל אותי כל שבוע מחדש. למרות שעל הנייר נראה שיש עדיפות לבנגלס, אני הולך עם הביתיות ועם הקולטס. 4.
3. זה משחק קל בשבילי, כי במשחקים של הפנתרים אין לי שיקול דעת. כל העולם עוצר מלכת ביום ראשון בלילה. הולך להיות מאבק עצום. פנתרים לנצח. 6.
4. משחק עם השלכות פלייאוף מאוד חזקות, וגם מעניין שהיריבות הישירות של 2 הקבוצות על ראשות הבית נפגשות גם הן ראש בראש. אני מהמר ששיקגו תצליח להשאיר את עצמה בתמונת הפלייאוף לעוד שבוע. 3.
5. טוב זה קל. איפה שפייטון משחק יש יותר נקודות. דנבר-טנסי ביי פאר.
סקר - פוטבול הוא ענף הספורט היחיד שאני עוקב אחריו באדיקות. בעבר הייתי מכור לכדורגל אבל זה עבר וכיום אני צופה רק בצ'מפיונס ליג בשלבים המאוחרים ביותר (רבע גמר ומעלה), מונדיאל ואליפות אירופה. חוץ מזה אני עוקב אחר הנעשה בעולם הטריאתלון.

erantal2000

New member
המממממממממ

וואלה. טרפת לי את הקלפים בלי בושה. הבעיה היא שבהימור על אלופות הבתים הלכתי על בולטימור ועל הקולטס כאלופות הבתים. חייב להמר על כל הקופה... נשאר עם ההימור על הקולטס...

nimrodbo

New member
שלי

דטרויט - 5 נקודות
קולטס - 3 נקודות
ניו אורלינס - 6 נקודות
שיקגו - 4 נקודות

בונוס - דנבר טנסי

DS9

New member
עוד קצת הטעויות יפסיקו

פילדלפיה 5 פעמיים נפלתי בהימור נגדם. מאז אני מהמר רק עליהם, עובד יותר טוב.
סינסנטי 4 לא יודע להסביר, אבל התחושה שלי שלסינסנטי יש יותר דברים לשחק עבורם.
ניו אורלינס 6 אחרי ההפסד המביך השבוע הם ירצו לתקן את הרושם. נקווה שהם לא ישארו ברצון
דאלאס 3 בחיים אני לא אהמר על רומו, בעיקר שרומו משחק עבור מקום בפליאוף
KC @ WAS אני מהמר נגד ההגנה של WAS יותר מאשר על ההתקפה של KC.

סקר
הכי הרבה זמן מוקדש לכדורגל וכדורסל ישראליים:
כדורגל כל משחק של מכבי
*פעם גם כל משחק של בארסה, רק שכיום אין לי מספיק זמן לכל כך הרבה קבוצות.
כדורסל כל משחק של מכבי (גם משחקי ליגה ישראלית זניחים)

אחרי זה
בייסבול - משתדל לראות כמה שיותר משחקים של טורנטו, קריאה של כתבות בדיקת תוצאות
הוקי - לזה נשאר הכי מעט זמן, אבל משתדל לעקוב אחרי ההצלחה (ובעיקר הכשלון) של טורונטו לאורך העונה.
תודה לאל על כל האפליקציות של MLB, NHL & NFL שמאפשרות להתעדכן כל הזמן, ולהרצאות משעממות שנותנות את הזמן :)

Yo-man

New member
נשמע כאילו אתה לא רוצה להמר על רומו

ובחרת את דאלאס ב-3.
האם זו תשובתך הסופית?

DS9

New member
כמובן ששיקגו על 3

מסתבר שיש דברים שקשה לעשות בזמן הרצאה

10nircohen

New member
ניחושים שבוע 14

דטרויט (4 נק') - אני אפילו אהמר שניק פולס ייחטף במשחק הזה. סתם אינטואיציה.
סינסינטי (3 נק') - קשה , קשה. הקולטס נוטים להתעלות במשחקים שיש מולם קבוצה טובה יותר (על הנייר). לא הפעם
ניו אורלינס (6 נק') - ההבדל בין הסיינטס בחוץ לסיינטס בבית הוא עצום. וזה יעשה את ההבדל...
דאלאס (5 נק') - שיקגו לא מרשימים. טוני רומו בינתיים מסתדר , ואני חושב שגם הפעם הוא ייקח את זה.

בונוס : דנבר-טנסי

10nircohen

New member
משנה

פילדלפיה (4 נק') - ניק פולס ייחטף - אבל ינצח... סתם בא לי לשנות.

roy2211

New member
שבוע 14

פילי 5 נק' כי יורם עושה להם מזל פה עם התחרות
קולטס 3 נק' הרגשה שאנדרו לאק אוהב לבוא אנדרדוג
ניו אורלינס 6 נק' ההייפ סביב הפנת'רס נראה לי מוגזם
שיקאגו 4 נק' בכל זאת זו דאלאס

בונוס צ'יפס-רדסקינס

Shachar Manor

New member
סיאטל מפסידה השבוע

כןכן קראתם נכון, הרסתי את ההפתעה... סן פרנסיסקו מחכים מאז שבוע שתיים למשחק הזה, הם הולכים לעלות למשחק הזה בטירוף.
עבור סן פראן ניצחון כאן סוגר את סיפור הויילד קארד בNFC, סיאטל צריכה להפסיד שלושה משחקים מתוך הארבעה שנשארו כדי לאבד את המקום הראשון בNFC, וכששני המשחקים האחרונים הם בסיאטל, הם ירשו לעצמם להוריד הילוך (יש אפילו מצב טוב שהג'איינטס ינצחו אותם שבוע הבא)

עוד הפתעה? קיבלתם, ניו יורק בסן דייגו, כל העולם ואחותו כבר יודע שהעורבים הולכים לסיים מקום שישי בAFC, להעיף את הקולטס בשבוע ויילד קארד ולחזור לדנבר לפגישה עם פייטון. סן דייגו ויתרו, ניו יורק נלחמים בשיניים על פלייאוף והם יוציאו פה ניצחון.

תחרות הפורום
1. דטרויט לא הרשימו אותי מול גרין ביי, אני בהרגשה שגרין ביי נתנו להם את המשחק כי פסיכולוגית הם מחוץ לזה, עד שאהרון יחזור.
פילדלפיה is the real deal, הם יסיימו ראשונים בבית יעלו לפלייאוף ויעופו אחרי שבוע. ההגנה של פילי התייצבה ודטרויט נראים זחוחים בגלל ששיקגו/גרין ביי עמוסות פציעות. פילי על 3.

2. מאז הפציעה של ויין אינדי לא אותו דבר, הם אומנם ניצחו את יוסטון וטנסי (פעמיים) אך הושפלו פעמיים מול האיילים והקרדינאלים, המשחק הזה, מול ההגנה החזקה של הבנגלז יהיה יותר קרוב להשפלות מאשר לנצחונות. לאק כזה חלש שהעפתי אותו מהרוסטר שלי בפנטזי והרמתי את ג'וש מק'און, לאק עם 363 יארד ושני ט"ד בלבד בשני המשחקים האחרונים, הטרנד הזה יימשך גם בסינסניטי במזג אוויר רטוב במגרש פתוח. בנגלים בקלילות על 6.

3. אוי מה שעבר על הסיינטס במנדיי נייט, לסיאטל יש יכולת לפרק לגורמים את היריבות שלהן, וזה נראה כאילו הדרך לסופרבול עוברת דרך השחקן ה-12 שלהם, האם פייטון/בריידי יוכלו לנצח אותם במינוס 5 מעלות בפברואר?
נחזור לסיינטס, הם חוו חוויה לא נעימה והם הולכים להוציא הכל על הפנתרים, הפנתרים כרגע הכי חמים בליגה, אבל עם הקהל המקומי שידחוף, הסיינטס לא יפסידו (הם יפסידו עוד שבועיים בקרוליינה). אני עם דרו בריז ושות' על 5.

4. כמו כל משחק של הקאובויז לא ממש ניתן לחזות לאן זה יילך. מצד אחד הם במאזן חיובי, מצד שני הם לא ניצחו העונה קבוצה קרובה לפלייאוף... מלבד פילדלפיה שהייתה בלי פולז התותח.
שיקגו נמצאת קרוב מאוד לדטרויט והם יודעים שהלו"ז שנשאר להם קשה יותר משל דטרויט. הם חייבים לנצח, ולקוות למעידה של דטרויט בפילי (שתגיע, ראו 1) במיוחד שדטרויט ניצחה אותם פעמיים העונה.
אם קטלר או בלי קטלר זה לא ממש משנה, מאט פורטה, ברנדון מארשל ואלשון ג'פרי ישאירו לדז בראיינט אבק. Bold prediction of the week שלושת שחקני ההתקפה של שיקגו שציינתי ודז בראיינט יסיימו עם מעל 100 יארד וט"ד.
*אם דז בראיינט לא עושה זאת השבוע, הייתי מחפש להחליף אותו עבור רסיבר אחר (נגיד ג'וש גורדון או ברנדון מארשל). אני עם שיקגו על 4.

בונוס. הפעם זה נראה לי קל, אם איך שוושינגטון נראים הם יסיימו עם 7-10 נקודות. הצ'יפס עם 20-30. דנבר לבד תעשה יותר נקודות משתיהן, יחד עם עוד 20 נקודות של הטיטאנים. 60-40 למשחק בדנבר על

אז ככה, בתור רווק בן 31, כל החיים שלי זה ספורט.
מלבד פוטבול, אני עוקב אחרי כדורגל ובעיקר יובנטוס וליגת האלופות באופן אדוק מכבי תל אביב אני גם רואה בד"כ, אני מתכנן לטוס למונדיאל בברזיל.
כדורסל, NBA בלבד, ככה ככה במהלך העונה ומשמעותית יותר בפלייאוף.
טניס, בעיקר הטורנירים הגדולים, ובעיקר המשחקים שמשודרים בשעות נורמליות.
פורמולה אחת, כל עונה כל מירוץ, עד שפטל סוגר את הסיפור, כלומר חצי עונה בערך ב4 שנים האחרונות.
כדורעף חופים נשים, כשיש טורנירים בחוף גורדון, זה אדיר.
ראיתי גם את גביע העולם האחרון בראגבי.
נראה לי שזה הכל... בעצם, ראיתי גם טור דה פראנס האחרון.

שבוע טוב.

ranatz

New member
יאללה לעבודה

משחק אש! אני לא מחזיק מדטרויט מה גם שזו קבוצה מטונפת עם מאמן דביל. פילי עם השילוב פולס/קופר פלוס לשון ודשון נראים מעולה. יאללה איגלס! 5
הקולטס בלי ברוס אריאנס היא סתם קבוצה שמשחקת בבית מסריח כך שהמקום הראשון לא אומר כלום. בסינסי, הג'ינג'י קצת מפשל אבל ההגנה של הבנגאלס תאמלל את לאק וסינסי ינצחו 6
עוד משחק אש! הפנתרים בעיני היא הקבוצה היחידה שיכולה לעצור את סיאטל אבל דרו בריס הולך להתפוצץ עליהם אחרי הפיאסקו במאנדיי נייט. סיינטס 4
פעם שנאתי אימים את הקאובויז. היום הם מספקים לי בעיקר רגעים קומיים ואני מודה שיש לי חולשה לגולם החביב טוני רומו. שיקאגו משחקת פוטבול איום ונורא לאחרונה ולמרות שזה משחק קלאסי לפשלה של רומו, אני הולך איתו הפעם. דאלאס 3

בדנבר

רואה ים כדורגל (חוץ מישראלי), NBA , פלייאוף כדורסל מכללות, תחרויות חשובות בסנוקר, לא מפספס מירוץ פורמולה 1 ומוטו ג'יפי, רואה גמרים בטניס, פלייאוף של ה NHL, טור דה פראנס והכל רק כדי להעביר את הזמן והדיכאון עד ספטמבר...מהרגע שמתחילה עונת הפוטבול לא מעניין אותי כלום

למעלה