תחרות הפורום – שבוע 14

chapultepec

New member
ניחושים

פילדלפיה 3 - למרות שהפסדנו להם שבוע שעבר לא אנטור טינה
קולטס 4 - סיכוי נמוך לנצחון, אבל אנדרו לאק שחקן שכיף לראות
ניו אורלינס 6
שיקגו 5

בונוס - דנבר-טנסי, קנזס סיטי הם ממש בלוף לדעתי, הם פשוט ניצחו קבוצות חלשות עד עלובות ביותר.

אני בדר"כ עוקב אחרי ענף ספורט אחד (וקבוצה אחת) וזה מתחלף כל כמה שנים, עקבתי אחרי הפועל י-ם בכדורסל הרבה זמן עד שהרגשתי שזה מכור מדיי.. הייתה תקופה שהייתי רואה את ברצלונה בכדורגל, אבל זה נהיה צפוי מדיי ומשעמם אז אני רואה רק את המשחקים ה"גדולים". ועכשיו אני רואה פוטבול, בינתיים הקארדינלס לא מאכזבים
.
ואליפות אירופה בכדורגל והמונדיאל זה גם אחלה.

b i g t o m

New member
ניחושבועי אחרי השבוע הכי מוצלח עד כה!

אז אחרי שבוע שבו סוף סוף זכיתי להצלחה מושלמת במשחקים ונפלתי רק בשאלת הבונוס הגיע הזמן לחזור למסורת של מפלות וכאבים (או שאולי מעכשיו אני במגמת עלייה? הלוואי! מי ייתן!)
ולעניינינו:
1. פילדלפיה. בזמן האחרון אני מתקשה להמר נגדם. 5.
2. קולטס. אבל יש לי תחושה שאני אתחרט על זה.... 3.
3. ניו אורלינס. הם עדיין טובים יותר. 6.
4. דאלאס. גם כי אני באמת מאמין שהם ינצחו וגם כי אני מחוייב לייצג את המדינה המארחת שלי.... 4.
5. דנבר! (- טנסי). למרות שאני לא מאמין שטנסי יהיו רלוונטים מידי למספר הנקודות...

בקשר לענפי ספורט אחרים אני רואה גם הרבה מאוד כדורגל (בעיקר ליגת האלופות) וכדורסל (בעיקר את מכבי ביורוליג) למרות שקשה לי לעקוב מפה או לראות את כל המשחק. יש לי גם חיבה מסויימת לטניס אבל רק במשחקים שאני יודע מראש שיש להם פוטנציאל. בכל המקרים האלה אבל זה הרבה פחות מאשר אני רואה פוטבול.

מה שכן אני רואה גם דיי הרבה פוטבול מכללות עקב העובדה שמשדרים פה איזה מיליון משחקים ביום ואני מוכרח להודות שזה לא רע בכלל (לדוגמא אלאבמה נגד אוברון ומי שלא ראה שירוץ מיד להסתכל! וכל המשחקים של הלונגהורנס) אבל לא הייתי לגמריי סגור אם אנחנו מחשיבים את זה בתור ספורט אחר... דרך אגב יורם, אני חושב שזה יכול להיות גם שאלה מעניינת לסקר מתישהו בהמשך - מה דעתנו על פוטבול מכללות?

שבוע טוב!
ודרך אגב בשבועיים הבאים ייתכן מאוד שלא ייצא לי לענות עקב העובדה שאני בכנסים מהעבודה אבל אני מבטיח (לצערי..) שזה לא יישפיע על הטבלה באופן משמעותי...

clevelandrocks

New member
שלי

1. דטרויט על 3 נק'
2. סינסי על 5 נק'
3. ניו אורלינס על 6 נק'
4. שיקגו על 4 נק'
5. בונוס: KCבDC

moss84

New member
שלי

דטרויט - 3
סינסי - 6
ניו אורלינס - 5
שיקגו - 4
דנבר-טנסי

סקר
בנוסף לפוטבול - עוקב אחרי טניס (שאגב הנמצא בפגרה בחודש דצמבר - כך שהשילוב אידאלי) - אם בודקים בהיקף שנתי אני רואה הרבה יותר טניס...

סיאטל - סן פרנסיסקו - דווקא הייתי מוכן להקצות כמה נקודות בשביל הניינרס...

erezc11

New member
ניחושים שבוע 14

1. דטרויט 3 נק' - בכל פעם שיש משחק של פילי אני נופל אז נסכן 3 נקודות מינימליות
2. סינסינטי 5 נק' - בגלל הבייתיות
3. ניו-אורלינס 6 נק' - הסיינטס מאוד חזקים בבית
4. דאלאס 4 נק' - הקאובויס בתקופה הרבה יותר טובה

בונוס: דנבר בטנסי - ההתקפות של הצ'יפס והרדסקינס קצת מקרטעות

סקר: כדורסל. אני אוהד את הפועל חולון והייתי העונה בשני משחקים ובשניהם ניצחנו, כולל ניצחון על מכבי, הללויה. בימי ראשון אני מזפזפ בין פוטבול לליגה הישראלית בכדורסל ומדי פעם רואה את מכבי בימי חמישי ואת ה-NBA בפלייאוף אבל בתקופת ספטמבר-ינואר הרבה יותר מתעניין בפוטבול. אני רואה בדר"כ שלושה משחקים בשבוע ושהיה ESPN אז לפעמים ארבעה אבל כדורסל בין משחק לשניים בשבוע. כדורגל אני רואה רק את השלבים המכריעים של ליגת האלופות וטורנירים גדולים כמו יורו או מונדיאל

amirbc

New member
שבוע טוב

דטרויט- 3
סינסי- 5
ניו אורלינס- 6
שיקגו- 4
בוושינגטון- 2

ברמת העיקרון אוהב כדורגל אירופאי וכדורסל

BOSTON 86

New member
שלי - שבוע 14

1. דטרויט בפילדלפיה : הגנת הריצה של דטרויט טובה. דטרויט, 5 נקודות.

2. קולטס בסינסנטי: הקולטס צולעים בדרך לפליאוף. סינסנטי, 4 נקודות.

3. קרולינה בניו אורלינס: וואו... אין לי מושג. ניו אורלינס, 3 נקודות.

4. דאלאס בשיקגו: דאלאס סופסוף בעונה טובה. דאלאס, 6 נקודות.

5. במשחק של דנבר בטנסי.

Yo-man

New member
עמית:

1. דטרויט - 5
2. סינסינטי - 6
3. ניו אורלינס, כי יש בזה "ניו" - 4
4. שיקגו - 3
5. דנבר

סקר: כדורסל

roydenver

New member
השבוע בו רואים סוף סוף פוטבול עם תנור

דטרויט - 3
סינסי -4
ניו אורלינס - 6
דאלאס - 5
בונוס - דנוור טנסי
כדורגל מבחינתי מתחיל רק במרץ
נבא - מכיר את כל השחקנים בגלל הפנטסי אבל מתחבר רק בפליאוף
בייסבול - כנל רק לא מתחבר בכלל למשחק

אבי1985

New member
ניחושים

פילדלפיה - 3
קולטס - 6
קרולינה - 4
דאלאס - 5
דנבר בטנסי

mayhem1121

New member
שלי

פילדלפיה 6
סינסנטי 3
ניו אורלינס 4
שיקאגו 5
בונוס: דנבר - טנסי

סקר: כדורגל, ו NBA

underdog36

New member
לא הגיוני שכבר שבוע 14

כי גרין ביי רק עם 5 נצחונות

1. דטרויט 6. למרות המאזן הזהה, דטרויט הרבה יותר טובה מפילי השנה!
2. סיסינטי 5. למרות כמה אכזבות מסינסי השנה, אני סומך עליהם שינצחו את קולטס ולאק הסובל מהתסמונת הידועה 'השתן משנת הרוקי המצויינת עלה לי לראש' (כמו אצל RG3...).
3. ניו אורלינס 3. איזה משחק טוב ואיזה קשה לחזות מי תנצח. שתי קבוצות מצויינות השנה. אני הולך עם הביתיות בחוסר וודאות מוחלט.
4. שיקגו 4. למרות האינטרס האישי ששיקגו יפסידו, אני חושב שמשחק החוץ בקור יהיה קשה לשחקני דאלאס שהתרגלו לגג נסגר.
5. דנבר-טנסי. KC ווושינגטון מייצרות ביחד 47.2 למשחק, לעומת דנבר (38.7!) וטנסי שמייצרות ביחד 60.7 למשחק.

לסקר: אני עוקב אחרי כדורגל, או ליתר דיוק שתי תתי קטגוריות מאוד ספציפיות בכדורגל:
1. ליגת האלופות - צופה בכל ערב משחקים (שכידוע יש שני ערבים רצופים אחת לשבועיים-שלושה) במשחק אחד במלואו בלייב, אבל בניגוד לפוטבול אני לא רואה תקצירים של כל שאר המשחקים.
2. ליגה ספרדית - דוגם משחק מלא של ברצלונה
פעם בשבועיים-שלושה ו/או כשיש משחק חשוב. אם פספסתי לא צופה בדר"כ בתקציר, רק בודק תוצאה ואולי קורא את הכתבה הרלוונטית.
בקיצור, אני מקדיש לכך לא מעט זמן, אבל זה בהחלט לא משתווה למעקב אחרי פוטבול.
אגב, היתה תקופה שעקבתי אחרי ליגת העל בכדורסל, אבל היות וזה מתנגש בזמנים עם הפוטבול, וגם עם השנים העניין בליגה ירד, אז הפסקתי עם זה לגמרי.
לצערי עדיין חודשי הקיץ שלי נטולי ספורט לחלוטין. אני בדר"כ מעביר אותם בהשלמת צפייה בסדרות שלא הספקתי במהלך השנה בגלל הספורט.

שבוע חול טוב לכולם.

underdog36

New member
שכחתיי לציין

שכמו שיקגו בשאלה 4, כמובן שהייתי שמח גם אם דטרויט יפסידו לפילי... אבל אני עדיין לא משנה את ההימור שלי מדטרויט.

שבוע טוב

פילי 3
סינסי 5
נולינס 6
שיקאגו 4

דנבר-טנסי

סקר - לא מחמיץ שידורים ישירים של קרלינג ביורוספורט ...
ויותר ברצינות, כדורגל - בעיקר ספרדי וליגת האלופות, כדורסל - מכבי ביורוליג (בתדירות הולכת ופוחתת)

M jones

New member
שלי

פילי - 3
סינסי - 6
סיינטס - 4
דאלאס - 5
דנסר- טנסי 2

pavelger

New member
הימורים

פילי 6
בנגלס 5
ניו אורלינס 4
דאלאס 3

דנרא נגד טנסי

Hines86

New member
14

דטרויט בפילדלפיה : ליונס דורסים כולל שתי חטיפות על פולס. דטרויט 6

קולטס בסינסנטי: סינסי חייבים לתת לסטילרס צ'אנס :) קולטס 3

קרולינה בניו אורלינס: עם כל ההתלהבות וההייפ סביב הפאנטרס הם עדיין לא מושלמים. סיינטס עבור 5

דאלאס בשיקגו: אי אפשר עוד שש? שיקאגו עם ידיים קשורות מאחורי הגב. עבור 5

בונוס: קנזס סיטי - וושינגטון

למעלה