תחרות הפורום – שבוע 14

mannyT1

New member
אני מתחרה על הניקוד הכי נמוך

1. פילי על דטרויט. 5 נק'.

2. קולטס על סינסי. 4 נק'.

3. ניו אורלינס על קרולינה. 6 נק'.

4. שיקאגו על דאלאס. 3 נק'.

בונוס - בדנבר טנסי יהיה יותר נקודות על 2 נק'.

אני עוקב וצופה הדוק של סנוקר והשנה התחלתי לראות DARTS.

Jerzet

New member
Picks

Philly 6
Indy 4
Carolina 3
Chicago 5
Denver vs Tennessee

I watch a lot of NBA. Been a Bulls fan since I was a child living in Chicago, and was there for the very first title. It's depressing now that the team is torn apart by injuries. Seems to be a recurring motive with Chicago teams this year. I also watch lots of track and field, swimming, Olympics, high-level football (sorry, no Israeli teams), Tour de France and pretty much anything that they show on Eurosport. Basically I watch everything except for baseball and golf.

y63s

New member
שלי

דטרויט 5
סינסי 6
קרולינה 3
שיקגו 4
בונוס - דנבר וטנסי

סקר
וואו, איפה להתחיל בכלל. מתעניין בכל כך הרבה ענפי ספורט שזה לפעמים מוגזם.
כדורגל בכלל ומכבי תל אביב בפרט זה מקום ראשון בלי תחרות (כן נמרוד) מכבי כדורסל ופוטבול מקום שני. NBA אני מנסה לעקוב כמה שאפשר אבל לא תמיד מצליח.
אח"כ נכנסים כמעט כל ענפי הספורט האפשריים.
הוקי (מונטריאול קנאדיאנס), בייסבול (יאנקיז), טניס (פדרר לעד!), כדוריד (מן הסתם, גם פה מכבי ת"א), כדורעף (כנ"ל), אתלטיקה (מריצה ועד הטלת כידון), התעמלות, שחייה, פורמולה 1 ועוד. ברובם אני מבין ברמה סבירה פלוס לפחות ומנסה לעקוב כמה שאני יכול.
הייתה לי גם תקופה קצרה שהייתי משאיר את הטלוויזיה דלוקה גם בשטויות של תחרויות חטיבת עצים ב - ESPN ז"ל.

איפה הגבול? יש כמה אבל בעיקר.....גולף!!!!!!!! זה לא ספורט!!!!!!!!! זה תחביב!!!!!!!!!!!!!!!!!
מילא הם היו צריכים לרוץ מגומה לגומה, אבל לאאאאאאא!!!!! הם נוסעים בקלנועיות!!!

philadelphia76

New member
שבוע 14

1. פילדלפיה - 3. יאללה איגלס!!!!! פילדלפיה שולטתתתת!!! טוב, נקווה שלפחות תנצח
2. סינסינטי - 4. אינדיאנפוליס לא במומנטום מדהים, ועדיין המאזן שלה מעולה. סינסינטי תנעל את הבית.
3. ניו אורלינס - 5. כמה אפשר לנצח ברצף... הגיע הזמן שקרוליינה תפסיד
4. שיקאגו - 6. דאלאס תבעט בדלי, שיקאגו תנסה למלא אותו
5. דנבר וטנסי יותר. במיוחד כי המשחק בדנבר ולא בטנסי

באפריל מתחיל בייסבול, בין לבין קצת כדורגל (הפועל חיפה בישראל, כך שלא מדובר ממש בכדורגל) וקצת כדורסל אבל ממש לא ברמה של הפוטבול, בין היתר כי עונת הפוטבול כל כך קצרה ואינטנסיבית

תשובות

1. דיטרויט - 4 נקודות
2. סינסי - 6 נקודות
3. קרולינה - 5 נקודות
4. דאלאס - 3 נקודות
5. דנבר טנסי

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

gadotmi

New member
בזריזות רבה מאוד

(כאשר איכות הנילות באמצעותו גובשו התשובות בהתאם...)

1. דטרויט בפילדלפיה : על הנייר דטרויט עדיפים. בתקופה האחרונה הכיוון שי בולט: האריות מדשדשיום והעיטים ממריאים.
פילדלפיה - 5

2. קולטס בסינסנטי: ניתוח דומה לשאלה הראשונה - אינדי צולעים בלי ווין. סינסי לא דורסים, אבל מול אנדרו לאק במצבו הנוכחי זה אמור להספיק ויותר..
סינסינטי - 6

3. קרולינה בניו אורלינס: צמוד צמוד צמוד. קשה לעצור את קרולינה ביכולתה בחודש ומשהו האחרונים, אבל דרו בריס בבית זה לא אותו דרו בריס במגרש הפתוח בצפון מערב וושינגטון מול הרעש של סחקן 12 אימתני. שתי הקבוצות מחפשות דרך לדלג מעל שבו WC
ניו אורלינס - 3

4. דאלאס בשיקגו: הכי קשה בטופס........ באופן מפתיע, שיקגו יכולים להעפיל לפליאוף... לא להאמין ..... גם דאלאס .. עוד יותר לא להאמין..... דאלאס נחשבים לפיבוריטים, אבל השאלה על איזה צד מתעורר אדון רומו.
שיקגו - 4

5. בונוס: שום תוצאה לא תפתיע... גם אם פייטון יפציץ, יכול להיות שחוסר היכולת של טנסי לשים נקודות תאפשר לאלקס סמית ו-RGIII למסור לתוך ה-EZ מספיק פעמים כדי לעבור את הברונקוס.
אני הולך עם דנבר-טנסי.

Yo-man

New member
הסוף מתקרב והמתח גובר

1. פילדלפיה 3. אני חושש מהמשחק הזה, אבל במזג האוויר שיש בחוף המזרחי היום, יש יתרון לקבוצה שמשחקת בחוץ וקבוצה שמבוססת על ריצה יותר ממסירה.
2. סינסינטי 6. אנדרו לאק בחיים לא שיחק בשלג!!!
3. סיינטס 4. בבית אני מקווה שהם ישחקו יותר חזק מאיך שהם נראו בשבוע שעבר בסיאטל.
4. שיקגו 5. דאלאס בשלג - כן, זה לא יעבוד....
5. ושינגטון קנזס סיטי - שלג בוושיגטון ושלג בדנבר. פייטון לא חזק במזג אויר קר, וגם קייסי וגם הרדסקינס רצים טוב מאוד, והריצות יביאו את הנקודות.

סקר: רואה סדרות גמר ב-NBA, אבל לא בקנאות.
לפעמים יכול לשבת מול שידור של סנוקר, אבל חוץ מפוטבול אין אף ספורט שאני באמת אוהב.
אין על פוטבול! שום ספורט לא מספק לי את הריגוש והענין שיש לי כאן.

omrili77

New member
שלי בזריזות

1. פילי 3
2. סינסי 5
3. נולינס 6
4. דאלאס 4
5. בפדקס פילד יזכו כרגיל לראות הרבה נקודות לכיוון הלא נכון

ניחושים

אין נימוקים משכנעים, רק תחושות בטן, אז לעסק:
1) פילי 5
2) קולטס 3
3) סיינטס 4 סופרדום וכאלה...(הייתי שם יותר, אבל הם הפסידו לסיאטל ולפאטס וקרוליינה ניצחו את האחרונים.)
4) רומו 6. אם לדאלאס היתה רבע הגנה בכלל לא היתה שאלה. בכלל זה מדהים כמה מפילים על רומו הכל, כאשר ההגנה בכלל לא קיימת העונה, ורומו לפחות סטטיסטית נותן עונה מצויינת.
5) ברור שדנבר טנסי.

לא ממש עוקב אחרי ספורט אחר. אולי אליפות עולם ואירופה בכדורגל.

effkef

New member
שלי

1. דטרויט-6
2. סינסי-5
3. קרולינה-3
4. בקור כזה? שיקגו-4
5.דנבר-טנסי

אני עוקב באמת אחרי הכל-כדורגל,כדורסל,בייבול,הוקי,כדוריד,כדורעף וכו. אני חושב שהפוטבןול ראשון שם אבל הבייסבול לא רחוק מאחוריו

effkef

New member
שלי

1.דטרויט-6
2. סינסי-5
3. קרולינה-3
4.שיקגו-4
5. דנבר-טנסי

eran113

New member
שבוע 14

1. דטרויט 4 - משחק טוב הולך להיות. משחק בין שתי התקפות טובות של האיגלס אולי בפורמה יותר טובה אבל מתישהו זה אמור להתהפך... לא?
2. סינסינטי 6 - שסינסינט משחקים בבית אני הולך איתם
3. קרולינה 3 - ניו אורלינס אומנם ללא הפסד בית אבל אני מאמין שקרולינה יכולים לעשות את זה
4. דאלאס 5 - מאז החזרה מה bye דאלאס לא הפסידו ואיכשהו תמיד יש להם את ה"תחת" לנצח משחקים כמו זה שיהיה בשני
5. קנזס בוושינגנטון

סקר
הסקר הזה נוגע בנקודה כואבת. אבל לא אצלי אלא אצל אשתי. אני חולה ספורט!!!
אוהב כדורגל מאוד ומחזיק במנוי של הפועל ב"ש. בשנים האחרונות פחות מתחבר לכדורגל הישראלי אבל קשה מאוד לנטוש את האהבה הראשונה שלך.
מלבד כדורגל, אני אוהב טניס, כדורסל מה NBA (אוהד מושבע של אורלנדו) אבל רואה משחקים שלמים רק בתקופת הפלייאוף אלא אם כן אורלנדו טובים ואז תופס מדיי פעם משחק באמצע העונה.
אני אוהב אבל במידה פוחתת גם ענפי ספורט אחרים ויכול תמיד לשבת ולצפות בהם אם יש משהו מעניין. למשל התחלתי לעקוב אחרי בייסובול בשנים האחרונות ואני מחבב מאוד את אוקלנד (כן זה בה בעקבות הסרט money ball).

איך הכל משתלב ביחד? אז זהו שלא בדיוק. בתקופת הפוטבול אני מעניק את מירב תשומת הלב לענף הזה וזונח צפייה בכדורגל ישירים אלא אם כן מדובר במשחק מיוחד. כן צופה במשחקים של הפועל ב"ש כמובן.
מפברואר אני מתחיל יותר לצפות בכדורגל מאירופה וישראל, מה גם שאז מתחילים שלבי ההכרעה. על כדורסל פירטתי למעלה. טניס אני משתדל לעקוב אחרי הגראנד סלאם למינהם.
בקיץ יש מונדיאל ובתור אוהד של ארגנטינה מגיל קטן זו תמיד חגיגה עד שהגרמנים באים ומנצחים אותנו. אבל זה בטח יעביר את הקיץ מהר יותר השנה.

uri gadot

New member
ההימורים שלי

1. דטרויט - 3
2. סינסנטי - 5
3. ניו אורלינס - 6
4. שיקגו - 4
5. דנבר טנסי

REDSKINS

New member
שבוע 14

פילדלפיה 6