תחרות הפורום – שבוע 17

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 17

השבוע ניבאתי שגרין ביי ינצחו את פיטסבורג למרות שרוג'רס עדין לא חזר. היה משחק מטורף שנראה גמור בדקת הסיום ואז באה בעיטת החזרה יעילה, ואחריה 2 מסירות טובות – והינה גרין ביי עם 4 נסיונות ל-TD שיסגור את הסיפור. ואז העבירה, ואז ההורדה של 10 שניות, והסנאפ המאוחר, ושברון לב לאוהדי גרין ביי, ופחות 6 נקודות לי בתחרות.
כמו כן ניבאתי שבולטימור ימשיכו את תהלוכת הקסמים של הרבע האחרון וינצחו את ניו-אינגלנד הפגועים, אבל זה ממש לא קרה. אני תמיד מתבלבל ושוכח שהפאטס קבוצה טובה ולא רק שנואה

דאלאס נראו רע מול וושינגטון, אבל השבוע הסיפור היה הפוך. וושינגטון התקפלו ברבע האחרון וויתרו על יתרון של 9 נקודות תמורת FG ו-TD.
בינתיים פילדלפיה שחטו את שיקגו על הקרקע וקצת באוויר וקיבלו "קידום" של המשחק השבוע לסאנדיי נייט, בבמה המרכזית והמלחיצה.
השבוע, לראשונה העונה, אני לא הולך לישון ביום ראשון. ביום ראשון החל מ-8 בערב מתחיל יום חג. בעבודה יצטרכו לחכות לי למחרת. אח"כ בבית יצטרכו לחכות לי עד שאשלים את השעות הנחוצות.

בליגת ההישרדות השבוע איבדנו 4 חברים שפשוט לא הכניסו ניחושים.
נפרדנו מאלטונה, רדסקינס, ג'ו גיבס וגיתי1.
16 נשארו. אל תשכחו להכניס ניחוש השבוע
ואל תשכחו להשאיר להם מישהו לבחור בו גם בשבועות הבאים.

שידורי השבוע
ראשון בפוקס
20:00 – Panthers @ Atlanta
23:15 – Packers @ Chicago
מידל איסט טלוויז'ן
20:00 – Ravens @ Cincinnati
23:15 – Saints @ Tampa Bay
סאנדיי נייט – Eagles @ Dallas
מאנדיי נייט – אין יותר עד אוקטובר 2014

תחרות השבוע:
1. עורבים בסינסנטי: בולטימור משחקים במקביל למיאמי, ובגדול הקבוצות תלויות זו בזו. אם אחת מנצחת והשניה מפסידה, המנצחת מקבלת הזדמנות מול סינסינטי, או אינדי (או ניו אינגלנד, בסנריו שמקורו ביקום מקביל). סינסי משחקים כדי להישאר במקום השלישי ולקבל את מיאמי (או את סן דיאגו במקרה ששתיהן מפסידות וזו מנצחת, או פיטסבורג, אם כל ה-3 מפסידות ופיץ' מנצחים!) ולא את קנזס סיטי הטובה יותר. זה לא משחק ששווה להתאבד בשבילו אבל גם לא משחק שזורקים לפח. אז לבולטימור יש יותר מה להפסיד ולכן יתנו הכל. בולטימור כבר ניצחו את סינסי העונה (17-20 בבולטימור). האם הם יצליחו לעשות את זה שוב?

2. 49רס באריזונה: אריזונה צריכים ניצחון שלהם והפסד של הסיינטס שמשחקים נגד טמפה השבוע (good luck with that) כדי להמשיך לפלייאוף. בכל זאת הם יתנו מה שהם יכולים כדי להשאיר לעצמם סיכוי. סן פרנסיסקו הבטיחו מקומם בפלייאוף ועכשיו הם במתח אם יצטרכו לשחק בגרין ביי, שיקגו, פילדלפיה או דאלאס
. הפסד של סיאטל וקרולינה (בחיים לא יקרה) יתן להם את המקום השני וחופשה של שבוע ואירוח של חצי גמר איזורי, אם הם ינצחו. אריזונה ניצחו את סיאטל בסיאטל השבוע! מה שאומר שהם יכולים לנצח כל משחק. SF נראו מעולה מול אטלנטה במאנדיי נייט (למרות שהיה קצת מתח עד האינטרספשן לקראת סוף המשחק). הם ניצחו את 5 המשחקים האחרונים שלהם, ובסך הכל יש להם הגנה חזקה, משחק ריצה טוב וקבוצה מגובשת. איזו קבוצה תיתן יותר ביום ראשון?

3. פאקרס בשיקגו: רק ביום חמישי נדע אם רוג'רס ישחק. שיקגו באים אחרי שכל החולשות שלהם הוצגו לראווה בפילדלפיה. הם יצטרכו לעשות משהו אחרת כדי לא לחזור על התצוגה המבישה של יום ראשון האחרון. בגרין ביי בוכים על הניצחון שחמק להם בין האצבעות אחרי משחק טוב. ועכשיו הם צריכים להגיע למגרש עוין ולעשות שם את המקסימום במשחק שבו המנצחת עולה לפלייאוף. המפסידה מתחילה את ההתארגנות לעונה הבאה.
בפועל המספרים של הקבוצות די דומים: מקומות 7 ו-18 בריצה, לטובת גרין ביי. 5 ו-8 במסירות לטובת שיקגו. הגנות 26 ו-29 לטובת גרין ביי... וצפוי להיות מושלג בשיקגו ביום ראשון. למי זה עוזר יותר והאם זה עוזר מספיק?

4. איגלס בדאלאס: אחרי ההופעה המרשימה של פילדלפיה מול שיקגו והפציעה של טוני רומו, התחושה היא שלפילדלפיה יהיה פשוט לעבור את המשחק השבוע. אבל חכו עם זה. קודם כל קייל אורטון הוא לא טוני רומו. לטוב ולרע. ועכשיו מדברים על זריקת אפידורל לרומו שיוכל לשחק. אם זה רומו או אורטון, זה אומר שדאלאס ילכו יותר על משחק ריצה ופילדלפיה עדין בתחתית הרשימה בהגנה. גם לפני שבוע וחצי חשבנו שהמשחק מול המחליפים של מיניסוטה יהיה קלי-קלות, ואז פילדלפיה קיבלו 47 נקודות על הראש.
בשבוע 7 דאלאס השפילו את פילדלפיה 17-3 בביתם. השבוע דאלאס חזרו מהמתים לנצח בוושינגטון ועכשיו המנצח ממשיך לפלייאוף, המפסיד הולך הביתה. אני בטוח שג'רי ג'ונס יושב בחדר ההלבשה של הקאובויז ומחדיר להם מוטיבציה אחד-אחד. מצד שני אני גם משער שצ'יפ קלי מכין כמה הפתעות לדאלאס. ANY GIVEN SUNDAY!

5. בונוס: האם מיאמי יכנסו לפלייאוף? על פניו שאלה פשוטה, אבל יש שם תיקו משולש מטורף שמצריך יכולות חישוב וניבוי מורכבות; אם מיאמי מנצחים את הג'טס בבית, זה עוד לא מבטיח להם את המקום. גם בולטימור צריכים להפסיד לסינסנטי בחוץ – מה שיכול להיות, מאחר שסינסינטי לא מצפים שניו אינגלנד יפסידו לבאפלו ולכן לא צריכים להיקרע לניצחון. מצד שני אם אינדי מנצחים (את היגוארים, בבית...) וסינסי מפסידים, סינסי מקבלים לארח את קנזס סיטי החמים ולא את אחת מהפיינליסטיות מיאמי/בולטימור/סן דיאגו/פיטסבורג. שתים מהן הם ממש לא ירצו לראות שוב העונה... אופציה אחרת היא שמיאמי מנצחים וסן דיאגו מנצחים את קייסי בבית. ויש עוד התפצלויות, אם כולן מפסידות – מיאמי לא עולה, למרות שעכשיו היא בפנים. משהו מוזר. העוגן לתוצאה הרצויה לדופלינים היא שמיאמי (8-7) ינצחו את הג'טס (7-8) ובולטימור (8-7) יפסידו לסינסי (10-5), אבל גם התסריטים האחרים - האם הם יעלו?

סקר השבוע: עלה רעיון להחליף ממשק לליגות הפנטזי לקראת השנה הבאה.
מה לדעתכם הממשק המוצלח ביותר לניהול ליגות פנטזי? האם שווה לעבור או להישאר עם מה שכבר התרגלנו אליו?
והאם תסכימו לשלם משהו כמו 10$ לשנה כדי לקבל ממשק סופר מקצועי שנותן דיווחים בזמן אמת על פציעות וחדשות מהקבוצות?
האם יש איזה שהם שינויים שהייתם רוצים לעשות בליגות שלנו (פחות שחקנים? יותר ספסל? פחות נקודות להגנות?)
השבוע זה סקר איכותי, לא כמותי. תנו כמה שיותר מידע ואני אנסה לעושת ממנו סדר.

שיהיה יום ראשון מרגש ונעים

mannyT1

New member
ראשון

1. סינסנטי. 3

2. 49רס. 4

3. פאקרס. 5

4. איגלס. 6

בונוס - מיאמי לא יכנסו

erantal2000

New member
שני

1. ביום רגיל הייתי אומר שיש עדיפות לסינסי, אבל נראה לי שהרייבנס יתאבדו על זה וסינסי ינוחו. רייבנס. 3.
2. לדעתי אתה מתבלבל - אם הניינרס מנצחים וסיאטל וקרולינה מפסידים, הניינרס נמצאים במקום הראשון בחטיבה ולא השני. למרות שאריזונה נמצאים במומנטום, אני הולך במשחק הזה עם סן פרנסיסקו. 4.
3. לא ייאמן שאחת משתי הקבוצות האלה תהיה בפלייאוף. אני הולך עם שיקגו למרות שהיא מפילה אותי כבר כמה שבועות ברצף. 5.
4. לא ייאמן שאחת משתי הקבוצות האלה תהיה בפלייאוף. קייל פאקינג אורטון? אני עדיין הולך עם דאלאס. 6.
5. אני חושב שבולטימור ינצחו את סינסי, אבל מצד שני אני חושב ש- SD ינצחו את KC ולכן אני הולך על זה שמיאמי בפנים.
סקר - לא מבין בפנטזי ולא משחק בזה.

RoyBehar

New member
שלישי

1. בולטימור 4 נק׳
כי להם יש יותר סיבה לנצח וכי יש לי קצת דה ז׳ה וו כרגע לגביהם. בכל זאת, עם עניין הטיי ברייק המשולש, לדעתי הם לא יעלו בסוף.
2. אריזונה 3 נק׳
קשה לי לא להמר עליהם אחרי התצוגה מול סיאטל. קל זה לא יהיה אבל גם בסיאטל לא היה. מקווה בשבילם לאיזה נס ושהם בכל זאת יעלו. הם קבוצה חביבה ביותר.
3. גרין ביי 5 נק׳
בלאגן שלם בצפון. יש חי הרגשה שגרין ביי לוקחים. בעיקר אם רוג׳רס ישחק.
4. פילי 6 נק׳
קייל אורטון? פחחחחח!!
טוני רומו? (עם אפידורל או בלי, בדצמבר) פחחחחחח

בונוס:
כן, מיאמי עולים.

לגבי הסקר -
אני די מחבב את הממשק הנוכחי. הוא מאוד נוח באייפד ובאייפון.
לגבי שינויי ניקוד - משהו שצורת צבירת הניקוד של הגנות לא מסתדר לי.
גם העובדה ששחקני הגנה מקבלים נקודה על כל תיקול מובילה לפעמים לסקורים גבוהים נורא דווקא אצל שחקנים מהגנות נוראיות, שפשוט נאלצים לבלות יותר זמן על המגרש.

Yo-man

New member
רביעי (אם אנחנו ממשיכים למספר...)

1. סינסינטי 5 עם כל הכבוד להיסטוריה של בולטימור, ההווה שלהם הוא לא שחזור מדויק של שנים קודמות, וסינסינטי היא לא מדרגה קטנה.
2. יהיה צמוד ונורא קשה לניחוש. מסכן רק 3 נקודות, ונותן אותן לסן פרנסיסקו ממש בלי שום שיקול ענייני.
3. גרין ביי 4. פילדלפיה הראתה שמשחק ריצה יכול להרוס את שיקגו, ואדי לייסי יכול לעשות את זה. תוסיפו לתערובת את האפשרות שרוג'רס חוזר, ולמרות תנאי משחק לא קלים ומגרש עוין, אני מאמין בירוקים.
4. פילדלפיה 6. אני עדין חושש מהמשחק הזה, כי לפילדלפיה יש היסטוריה עם הפסדים במשחקים הכי חשובים. אבל היכולות שלהם עכשיו, כשפולס הפך להיות אינטגרלי לקבוצה, טובות בהרבה מאלה של דאלאס.
זה יהיה שבוע מאוד עצוב אם פילדלפיה יפסידו.
5. מיאמי יכנסו לפלייאוף. ע"ע תשובה 1

סקר - ביחס לפלי-לפיקר אני מעדיף את הממשק של ESPN, אבל גם זה של ה-NFL טוב לדעתי.
פחות שמח לשלם כסף על משהו שיש לו 200 חלופות ללא תשלום.

Anfield

New member
טוב אז לייסי ישחק וגם רוג'רס ואולי אפילו גם..

קוב. גרין ביי הולכת להיות הקבוצה שאף אחד לא רוצה לפגוש בפלייאוף.

DS9

New member
חמישי

בולטימור 4 - אני מאמין שהם ירצו לנסות להגן על התואר
אריזונה 5 - רק בשביל לשמוע את הבכי על זה שקבוצה עם מאזן מצוין (אריזונה) נשארת בחוץ על אף הכל.
גריין ביי 3 - הימור
איגלס 6 - נגד רומו, ההימור הבטוח תמיד נגד רומו (משחק קודם נועד כדי למלא את הדלי שהוא יבעט בו)
לא ייכנסו

סקר:
לא ניסיתי ממשקים אחרים, אבל לטעמי לפחות, יש מספיק דרכים להתעדכן על פציעות (נניח NFL מוביל שיכול להקפיץ התרעות), אני מאמין שאם נעבור לממשק שעולה כסף אני אעבור (לא בשמחה אבל אעבור
).
אני דווקא מרוצה משיטת הניקוד הנוכחית, שחקני הגנה שמשחקים יותר זמן מגדילים את הסיכון שלהם להיפצע, כך שיש סיכון לצד הניקוד הגבוה שלהם.
בנוסף אני רואה לא רואה הבדל בין בחירה של WR מקבוצה שהעמדה הזו לא צפופה בה, כדי להגדיל את הסיכוי שהוא יראה תפיסות וTDים.

regevs1

New member
שישי

בולטימור - 5
סן פרנסיסקו - 3
שיקגו - 6
פילדלפיה - 4
בונוס - לא יכנסו

אני לא משחק בליגות שלכם, אבל שיחקתי עד היום רק ב-ESPN בליגות פתוחות מול כל מיני אנשים. חלקם פורשים באמצע ולא מעדכנים את הקבוצות שלהם לפעמים כששחקנים נפצעים או ב-BYE, וזה יכול להיות לפעמים קצת מתסכל.
בכל מקרה, הממשק שם נוח מאוד וסטטוס השחקנים מעודכן כל הזמן בכל שינוי משמעותי במהלך השבוע עד לזמן המשחק.
ואם כבר אנשים מוכנים להוציא 10$ על פנטזי, אז אני תמיד תומך באיזו קופה קטנה שתתחלק בין 2-3 המקומות הראשונים לצורך הוספת עניין וריגוש לתחרות.
כמובן שהמשחק על הכבוד הוא הכי חשוב, אבל אם בסופו של דבר המנצחים ירוויחו גם איזו ארוחה קטנה או בילוי זוגי על חשבון החבר'ה האחרים בליגה, זה יוסיף לעניין ולמחוייבות של השחקנים.

chapultepec

New member
בום

בולטימור 4
קרדינלס 6 - כנראה שלא נהיה בפלייאוף אבל בבית אנחנו צריכים לנצח את ה49רס
פאקרס 3
איגלס 5
בונוס: להפסיד לבילס בלי לשים נקודה על הלוח, שבועיים לפני הסוף כשלבילס המשחק לא משנה. - >מיאמי לא יהיו בפלייאוף

clevelandrocks

New member
שמיני עצרת

1. סינסי על 5 נק'
2. אריזונה על 4 נק'
3. פאקרס על 6 נק'
4. דאלאס על 3 נק'
5. יכנסו

סקר: אני רגיל לESPN ואין לי בעיה עם הממשק שלהם. גם הניקוד סבבה. 4 RB זה מספיק לכל קבוצה.

yonatanpollak

New member
שלי

סינסינטי על 3
אריזונה על 4
גרין ביי על 6
איגלס על 5
בונוס - יעלו

M jones

New member
BIG 10

רייבנס - 3 החוק אומר ללכת עם הקב' שצריכה את זה יותר
אריזונה - 5 כנ"ל
פאקרס - 4 In Rodgers we trust
איגלס - 6 רומו, לא רומו דאלאס רואים פלייאוף והברכיים שלהם רועדות.
בונוס- מיאמי מחוץ לפלייאוף 2

PACK PACK

New member
אהרון רודג'רס (מספר 12)

סינסנטי על 4 נק'.
הניינרס על 3 נק'.
גרין ביי על 6 נק'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פילי על 5 נק'.
מיאמי יעלו.

סקר - אין לי בעיה עם הממשק.
צריך לעלות את מספר ה-RB. פציעה קטנה או כמה BYEים וצריך לוותר על שחקנים טובים.
השימוש בשחקני הגנה בעייתי בעיניי. יותר מדי תלוי ביד המקרה.
בכלל, הניקוד גבוה מידיי, מה שגורם למשחקים פחות דרמטיים. עם ניקוד נמוך יותר, ההחלטות שנקבל יהיו משמעותיות יותר ויכריעו משחקים.

ESPN

New member
ניחושים אחרונים בעונה הסדירה

סינסי - 4. הרייבנס יגיעו יותר רעבים, אבל אני עדיין מתקשה להאמין בהם, במיוחד אחרי איך שהם נראו בשבוע שעבר
סן פרן - 6. ההגנה של אריזונה מעולה, אבל זה עדיין אריזונה.
שיקגו - 3. התלבטתי המון על המשחק הזה. לדעתי כולם מסתגלים פה על הקורטרבק הלא נכון. רוג'רס הוא לא המפתח אלא קאטלר, שפשוט מזעזע מאז שהוא חזר. הברס עשו טעות ענקית שהם החזירו אותו להרכב על חשבון מק'און שהיה בטירוף. אז למה בכל זאת אני לוקחת את שיקגו? תכל'ס רק בגלל הביתיות וכי אני חושבת שרוג'רס עוד יהיה חלוד ויתקשה להפציץ. אבל זה יהיה מאוד צמוד...
איגלס - 5. דווקא זה שרומו לא משחק, מקשה על לבחור נגד הקאובויז... זה יותר תוך אמונה בפולס ובהתקפה של האיגלס מכל דבר אחר.
בונוס: לא יכנסו:- כל מה שהג'טס עושים השנה זה לקלקל. קלקלו למלא אנשים פה בהישרדות, קלקלו לכמה קבוצות עם ניצחונות ברגע האחרון במשחקים שthey had no business לנצח, אז יש לי הרגשה שהם ינצחו את מיאמי ויקלקלו להם גם.

ESPN

New member
לגבי פנטזי

טוב שאתה שואל עכשיו כשזה עוד טרי בראש. לדעתי יש כמה שינויים שצריך לעשות (קח בחשבון שאני שיחקתי בליגה של 10 קבוצות ולא של 8, אז יכול להיות שדברים קצת שונים בליגות האחרות):
1. להוריד את המקסימום QB לשניים. אנשים יושבים עונה שלמה על QBים שהם אף פעם לא מעלים כי יש להם את המקום על הספסל. זה סתם מונע מאחרים לשחק עם הקורטרבקים האלו.
2. בהמשך ישיר, אפשר לקצר את הספסל. חוץ מקורטרבקים אפשר להוריד גם את כמות הרסיברים.
3. ניקוד הגנה, כמו שאמרו לפני, יותר מידי נקודות יש שם והניקוד גם על תיקולים וגם יארדים שנותנים, סותר את עצמו. לדעתי במקרה הזה צריך ללכת על הניקוד הסטנדרטי של ESPN ולא להתחכם יותר מידי.
4. אין לי בעיה עם שחקני ההגנה האינדיבידואלים. זה נחמד, ונכון שהתיקולים נותנים איזשהו יתרון לשחקנים שמשחקים בקבוצות חלשות אבל ראינו העונה גם שחקני הגנה מקרוליינה, סינסינטי וכו' מפגזים, אז לא אחד לאחד.

לגבי הממשק, לא שיחקתי בפורמטים אחרים חוץ מפנטזי בייסבול של יאהו, שגם היה בסדר, אבל התרגלנו אז נראה לי שחבל להחליף. בכל אופן, לשלם על זה נראה לי מיותר ממש.

ranatz

New member
שונא כל כך את השבוע הזה.

בצל הבאסה של סיום העונה אלו ניחושי לסיכום עונה מחרידה שלי בפורום:

הנה הנה העורבים המגעילים מקבלים את הבעיטה הביתה. כדי למנוע כל מיני שוברי שוייון הזויים שיכניסו את העורבים לפלייאוף אני הולך כאן על דווקא על ניצחון שלהם, ניחוס הפוך שעבד כל כך יפה בשבוע שעבר. בולטיפאקיגנמור 3
מקווה שהארבו ייתן מנוחה לכמה שיותר שחקנים ומצידי שהקארדס, הקבוצה הכי טובה שלא תהיה בפלייאוף, ינצחו קארדס 5
ארל'ה חזר, ג'יי גם חזר אז על מי תשימו את הכסף? על המשופם או על אוכל הדשא? פאקרס אול דה ויי טו דה פלייאוף ! 4
עם רומו, בלי רומו, עם שון לי , בלי שון לי, אין סיכוי לדאלאס לעצור את פולס + לשון & דשון אול דה ויי טו דה פלייאוף! פילי 6

פאק פנטזי! לא משחק בכלל כדי שישארו לי קצת חיים בעונת הפוטבול

ranatz

New member
בונוס

לא יודע, מקווה שסן דייגו יעשו זאת בסוף אז הולך על מיאמי אאוט. לא מגיע להם להיות בפלייאוף, נקודה

למעלה