Yo-man
New member
השבוע ניבאתי שגרין ביי ינצחו את פיטסבורג למרות שרוג'רס עדין לא חזר. היה משחק מטורף שנראה גמור בדקת הסיום ואז באה בעיטת החזרה יעילה, ואחריה 2 מסירות טובות – והינה גרין ביי עם 4 נסיונות ל-TD שיסגור את הסיפור. ואז העבירה, ואז ההורדה של 10 שניות, והסנאפ המאוחר, ושברון לב לאוהדי גרין ביי, ופחות 6 נקודות לי בתחרות.
כמו כן ניבאתי שבולטימור ימשיכו את תהלוכת הקסמים של הרבע האחרון וינצחו את ניו-אינגלנד הפגועים, אבל זה ממש לא קרה. אני תמיד מתבלבל ושוכח שהפאטס קבוצה טובה ולא רק שנואה
דאלאס נראו רע מול וושינגטון, אבל השבוע הסיפור היה הפוך. וושינגטון התקפלו ברבע האחרון וויתרו על יתרון של 9 נקודות תמורת FG ו-TD.
בינתיים פילדלפיה שחטו את שיקגו על הקרקע וקצת באוויר וקיבלו "קידום" של המשחק השבוע לסאנדיי נייט, בבמה המרכזית והמלחיצה.
השבוע, לראשונה העונה, אני לא הולך לישון ביום ראשון. ביום ראשון החל מ-8 בערב מתחיל יום חג. בעבודה יצטרכו לחכות לי למחרת. אח"כ בבית יצטרכו לחכות לי עד שאשלים את השעות הנחוצות.
בליגת ההישרדות השבוע איבדנו 4 חברים שפשוט לא הכניסו ניחושים.
נפרדנו מאלטונה, רדסקינס, ג'ו גיבס וגיתי1.
16 נשארו. אל תשכחו להכניס ניחוש השבוע
ואל תשכחו להשאיר להם מישהו לבחור בו גם בשבועות הבאים.
שידורי השבוע
ראשון בפוקס
20:00 – Panthers @ Atlanta
23:15 – Packers @ Chicago
מידל איסט טלוויז'ן
20:00 – Ravens @ Cincinnati
23:15 – Saints @ Tampa Bay
סאנדיי נייט – Eagles @ Dallas
מאנדיי נייט – אין יותר עד אוקטובר 2014
תחרות השבוע:
1. עורבים בסינסנטי: בולטימור משחקים במקביל למיאמי, ובגדול הקבוצות תלויות זו בזו. אם אחת מנצחת והשניה מפסידה, המנצחת מקבלת הזדמנות מול סינסינטי, או אינדי (או ניו אינגלנד, בסנריו שמקורו ביקום מקביל). סינסי משחקים כדי להישאר במקום השלישי ולקבל את מיאמי (או את סן דיאגו במקרה ששתיהן מפסידות וזו מנצחת, או פיטסבורג, אם כל ה-3 מפסידות ופיץ' מנצחים!) ולא את קנזס סיטי הטובה יותר. זה לא משחק ששווה להתאבד בשבילו אבל גם לא משחק שזורקים לפח. אז לבולטימור יש יותר מה להפסיד ולכן יתנו הכל. בולטימור כבר ניצחו את סינסי העונה (17-20 בבולטימור). האם הם יצליחו לעשות את זה שוב?
2. 49רס באריזונה: אריזונה צריכים ניצחון שלהם והפסד של הסיינטס שמשחקים נגד טמפה השבוע (good luck with that) כדי להמשיך לפלייאוף. בכל זאת הם יתנו מה שהם יכולים כדי להשאיר לעצמם סיכוי. סן פרנסיסקו הבטיחו מקומם בפלייאוף ועכשיו הם במתח אם יצטרכו לשחק בגרין ביי, שיקגו, פילדלפיה או דאלאס
3. פאקרס בשיקגו: רק ביום חמישי נדע אם רוג'רס ישחק. שיקגו באים אחרי שכל החולשות שלהם הוצגו לראווה בפילדלפיה. הם יצטרכו לעשות משהו אחרת כדי לא לחזור על התצוגה המבישה של יום ראשון האחרון. בגרין ביי בוכים על הניצחון שחמק להם בין האצבעות אחרי משחק טוב. ועכשיו הם צריכים להגיע למגרש עוין ולעשות שם את המקסימום במשחק שבו המנצחת עולה לפלייאוף. המפסידה מתחילה את ההתארגנות לעונה הבאה.
בפועל המספרים של הקבוצות די דומים: מקומות 7 ו-18 בריצה, לטובת גרין ביי. 5 ו-8 במסירות לטובת שיקגו. הגנות 26 ו-29 לטובת גרין ביי... וצפוי להיות מושלג בשיקגו ביום ראשון. למי זה עוזר יותר והאם זה עוזר מספיק?
4. איגלס בדאלאס: אחרי ההופעה המרשימה של פילדלפיה מול שיקגו והפציעה של טוני רומו, התחושה היא שלפילדלפיה יהיה פשוט לעבור את המשחק השבוע. אבל חכו עם זה. קודם כל קייל אורטון הוא לא טוני רומו. לטוב ולרע. ועכשיו מדברים על זריקת אפידורל לרומו שיוכל לשחק. אם זה רומו או אורטון, זה אומר שדאלאס ילכו יותר על משחק ריצה ופילדלפיה עדין בתחתית הרשימה בהגנה. גם לפני שבוע וחצי חשבנו שהמשחק מול המחליפים של מיניסוטה יהיה קלי-קלות, ואז פילדלפיה קיבלו 47 נקודות על הראש.
בשבוע 7 דאלאס השפילו את פילדלפיה 17-3 בביתם. השבוע דאלאס חזרו מהמתים לנצח בוושינגטון ועכשיו המנצח ממשיך לפלייאוף, המפסיד הולך הביתה. אני בטוח שג'רי ג'ונס יושב בחדר ההלבשה של הקאובויז ומחדיר להם מוטיבציה אחד-אחד. מצד שני אני גם משער שצ'יפ קלי מכין כמה הפתעות לדאלאס. ANY GIVEN SUNDAY!
5. בונוס: האם מיאמי יכנסו לפלייאוף? על פניו שאלה פשוטה, אבל יש שם תיקו משולש מטורף שמצריך יכולות חישוב וניבוי מורכבות; אם מיאמי מנצחים את הג'טס בבית, זה עוד לא מבטיח להם את המקום. גם בולטימור צריכים להפסיד לסינסנטי בחוץ – מה שיכול להיות, מאחר שסינסינטי לא מצפים שניו אינגלנד יפסידו לבאפלו ולכן לא צריכים להיקרע לניצחון. מצד שני אם אינדי מנצחים (את היגוארים, בבית...) וסינסי מפסידים, סינסי מקבלים לארח את קנזס סיטי החמים ולא את אחת מהפיינליסטיות מיאמי/בולטימור/סן דיאגו/פיטסבורג. שתים מהן הם ממש לא ירצו לראות שוב העונה... אופציה אחרת היא שמיאמי מנצחים וסן דיאגו מנצחים את קייסי בבית. ויש עוד התפצלויות, אם כולן מפסידות – מיאמי לא עולה, למרות שעכשיו היא בפנים. משהו מוזר. העוגן לתוצאה הרצויה לדופלינים היא שמיאמי (8-7) ינצחו את הג'טס (7-8) ובולטימור (8-7) יפסידו לסינסי (10-5), אבל גם התסריטים האחרים - האם הם יעלו?
סקר השבוע: עלה רעיון להחליף ממשק לליגות הפנטזי לקראת השנה הבאה.
מה לדעתכם הממשק המוצלח ביותר לניהול ליגות פנטזי? האם שווה לעבור או להישאר עם מה שכבר התרגלנו אליו?
והאם תסכימו לשלם משהו כמו 10$ לשנה כדי לקבל ממשק סופר מקצועי שנותן דיווחים בזמן אמת על פציעות וחדשות מהקבוצות?
האם יש איזה שהם שינויים שהייתם רוצים לעשות בליגות שלנו (פחות שחקנים? יותר ספסל? פחות נקודות להגנות?)
השבוע זה סקר איכותי, לא כמותי. תנו כמה שיותר מידע ואני אנסה לעושת ממנו סדר.
שיהיה יום ראשון מרגש ונעים