תחרות הפורום – שבוע 17

mayhem1121

New member
אז ככה:

מאמן מקבל ניקוד על ניצחון, הפסד ותיקו, הפרש נק', ועל כל סקור של הקבוצה.

פאנטר מקבל ניקוד על כמות פאנטים, טאצ'בקס, מרחק, כמות החזרות וכו'.

ברמת העיקרון הם לא ישנו יותר מדי את המשחק הם פשוט יוסיפו לעכברי הפוטבול שביננו עוד קצת עבודה. האחרים ילמדו להכיר עוד כמה שמות של שחקנים ומאמנים.

philadelphia76

New member
שבוע 17 אחרון ודי

1. בולטימור - 3. אמנם את הבית הם כבר לא יקחו, אבל כדי לראות פלייאוף בולטימור צריכה לנצח
2. אריזונה - 6. סן פרנסיסקו פגיעה, אריזונה on a mission
3. שיקאגו - 4. רוג'רס ישחק, אבל לא יודעים כמה כשיר הוא באמת. התלות של גרין ביי ברוג'רס כמושיע תביא להתבטלות של כולם לאור הצטרפותו המחודשת ואפילו שיקאגו הגרועים יוכלו לקחת את זה.
4. דאלאס - 5. רומו לא ישחק, אורטון כן ועל הספסל מחכה קיטנה. הכל מעיד על יתרו לפילי, ולכן לצערי, דאלאס תיקח.

5. לא עולה. הרבה חישובים על גבי חישובים כדי לראות באילו סיטואציות היא עולה לפלייאוף. דבר אחד שכחו - וזה שצריך לנצח קודם כל במשחק מכריע. אופס. זה כמו שבפאלו תנצח במשחק מכריע. וזה לא קורה. אף פעם!!

מבאס שכנראה לא יהיה לי איפה לראות את המשחק של פילי מול דאלאס...

pavelger

New member
הימורים

בנגלס 5
אריזונה 4
פאקרס 3
איגלס 6
לא יעלו

אישית לא הייתי מתנגד לליגות עם יותר משתתפים, נראה לי ששמונה זה מספר קטן מדי. עוד שינוי חשוב זה לפתוח עוד מקומות לרצים ארבע זה לא מספיק.

gadotmi

New member
מתי שהוא הספירה נעצרה - יריה מהמותן מספר 33

סינסינטי - 4 נכון שלבולטימור יש יותר בשביל מה להתאמץ, אבל יש להם בכלל נשק לביצוע המשימה?

סן פרנציסקו - לצערי שם על זה רק 3.... בעיקר כשאין יותר מידי על מה לשחק. כשסימנו מי תהיה אלופות הבתים הכל נראה אחרת...

גרין ביי - 6 בעיקר בגלל איך שנראתה ההגנה הדובית בשבוע שעבר......

פילדלדפיה - 5 האם העדרות הבועט בדלי מהווה יתרון או חסרון לקובויס? כולם מדברים על רומו, אבל המפתחהוא בחזרתו של שו לי
והיכולת (או אי היכולת) של ההגנה לעצור הריצה הדורסנית (למרות ציורי הכנפיים על הקסדה..)

הדולפינס יצפו בפליאוף מהחמימות של דרום פלורידה - בטלויזיה. בשביל מה לנדוד למחוזות קפואים כגון סינסינטי, פוקסבורו או קנזס סיטי....?

תשובות

1. בולטימור - 3 נקודות
2. אריזונה - 5 נקודות
3. גרין ביי - 4 נקודות
4. פילי - 6 נקודות
5. ייכנסו לפלייאוף

שבוע (אחרון) טוב,
אסף פנינגטון

Shachar Manor

New member
שבוע 17 הסוף

בשבועיים האחרונים מלבד זה שביליתי המון בעבודה, התחלתי לצאת עם מישהי חדשה ולא ממש היה לי זמן לחשוב. זה עלה לי במקום ראשון ובהמון נקודות!
לא עוד! נפטרתי מהבחורה ולקחתי יום חופש.

נתחיל עם הפתעת השבוע:
סן דיאגו נחשב? KC עולים עם המחליפים...
מיניסוטה נחשב? האריות בדיכאון קליני...
אני מאחל לטמפה ביי בהצלחה, אני אשמח לראות אותם שמים את אריזונה בפלייאוף... אבל בסופרדום זה קלוש... וחבל.

ולתחרות:
1.סינסניטי יודעים שהפסד שם אותם מול KC בפלייאוף, זה חרא, הם גם ישמחו לסיים את העונה של העורבים, ג'ו פלאקו צריך לנוח לא לשחק... בולטימור - נתראה שנה הבאה, סינסינטי על 5.
2. משחק קשה מאוד, שתי הקבוצות במומנטום מאוד חיובי, הניינרס לא ירצו להגיע לפילי שבוע הבא... האם יכול להיות שהקרדינלס הם הקבוצה הכי טובה בליגה? כמה חבל שהם לא יהיו בפלייאוף :( שימו לב לאריזונה שנה הבאה, הם לא יפספסו את הפלייאוף שוב. אריזונה על 4.
3. רודג'רס חוזר צעקו כותרות העיתונים. ויחד עם משחק הריצה של גרין ביי הם ישחטו את שיקגו... or will they? לא יודע, אני לא מרגיש את זה עבור הפאקרס. קטלר במשחק על העתיד שלו ומי לעזאזל אמור למנוע מבנט, מארשל, ג'פרי, פורטה לעשות נקודות? הולך להיות אדיר וקשה לניבוי. 3 על שיקגו.
4. מצחיק- מישהו מהמר על דאלאס? משחק שהולך לזעזע את המערכת עם פיטורין של כל הצוות המקצועי הם יקבלו 50 בבית במשחק קריטי. פילי על 6.
5. מיאמי הסריחה שבוע שעבר, אבל לדעתי ינצחו בבית, ויחד עם הפסד של בולטימור זה מספיק, מיאמי בסינסינטי שבוע הבא.

Bold prediction of the week: כריס ג'ונסון CJ2K במשחקו האחרון במדים של טנסי דופק 200 יארד ריצה + מסירה ושני ט"ד.
בחרתי בטיטנים בליגת ההישרדות, אז צפו מהם לגמור 37-0 כשג'ונסון מסיים עם 14 יארד.

סקר.
מאוד נהנתי השנה בליגה, מספר שינויים שיועילו לדעתי:
1. הגדלת הליגות ל10-12.
2. אם הליגות יוגדלו, הגבלה של 2 ק"ב, 5 WR ו4 RB זה חשוב.
3. אם הליגות מוגדלות, הפלייאוף צריך לגדול לשש קבוצות, כשמקומות 1-2 מקבלים ביי בשבוע 14.
4. בעד IDP, קיקו אלונסו ורוברט קווין הביאו לי אליפות!
5. אם אני לא טועה יש בפורום ארבע ליגות, אשמח לראות ששתי הקבוצות שהגיעו לגמר ב2013 בכל ליגה, מקבלות כרטיס לליגת האלופים של תפוז, זה יכול להיות חזק.

moss84

New member
שלי - ברגע האחרון

סינסי - 6
ניינרס - 4
גרין ביי - 5
דאלאס - 3
יכנסו לפלייאוף

למעלה