שבוע 17 הסוף
בשבועיים האחרונים מלבד זה שביליתי המון בעבודה, התחלתי לצאת עם מישהי חדשה ולא ממש היה לי זמן לחשוב. זה עלה לי במקום ראשון ובהמון נקודות!
לא עוד! נפטרתי מהבחורה ולקחתי יום חופש.
נתחיל עם הפתעת השבוע:
סן דיאגו נחשב? KC עולים עם המחליפים...
מיניסוטה נחשב? האריות בדיכאון קליני...
אני מאחל לטמפה ביי בהצלחה, אני אשמח לראות אותם שמים את אריזונה בפלייאוף... אבל בסופרדום זה קלוש... וחבל.
ולתחרות:
1.סינסניטי יודעים שהפסד שם אותם מול KC בפלייאוף, זה חרא, הם גם ישמחו לסיים את העונה של העורבים, ג'ו פלאקו צריך לנוח לא לשחק... בולטימור - נתראה שנה הבאה, סינסינטי על 5.
2. משחק קשה מאוד, שתי הקבוצות במומנטום מאוד חיובי, הניינרס לא ירצו להגיע לפילי שבוע הבא... האם יכול להיות שהקרדינלס הם הקבוצה הכי טובה בליגה? כמה חבל שהם לא יהיו בפלייאוף
שימו לב לאריזונה שנה הבאה, הם לא יפספסו את הפלייאוף שוב. אריזונה על 4.
3. רודג'רס חוזר צעקו כותרות העיתונים. ויחד עם משחק הריצה של גרין ביי הם ישחטו את שיקגו... or will they? לא יודע, אני לא מרגיש את זה עבור הפאקרס. קטלר במשחק על העתיד שלו ומי לעזאזל אמור למנוע מבנט, מארשל, ג'פרי, פורטה לעשות נקודות? הולך להיות אדיר וקשה לניבוי. 3 על שיקגו.
4. מצחיק- מישהו מהמר על דאלאס? משחק שהולך לזעזע את המערכת עם פיטורין של כל הצוות המקצועי הם יקבלו 50 בבית במשחק קריטי. פילי על 6.
5. מיאמי הסריחה שבוע שעבר, אבל לדעתי ינצחו בבית, ויחד עם הפסד של בולטימור זה מספיק, מיאמי בסינסינטי שבוע הבא.
Bold prediction of the week: כריס ג'ונסון CJ2K במשחקו האחרון במדים של טנסי דופק 200 יארד ריצה + מסירה ושני ט"ד.
בחרתי בטיטנים בליגת ההישרדות, אז צפו מהם לגמור 37-0 כשג'ונסון מסיים עם 14 יארד.
סקר.
מאוד נהנתי השנה בליגה, מספר שינויים שיועילו לדעתי:
1. הגדלת הליגות ל10-12.
2. אם הליגות יוגדלו, הגבלה של 2 ק"ב, 5 WR ו4 RB זה חשוב.
3. אם הליגות מוגדלות, הפלייאוף צריך לגדול לשש קבוצות, כשמקומות 1-2 מקבלים ביי בשבוע 14.
4. בעד IDP, קיקו אלונסו ורוברט קווין הביאו לי אליפות!
5. אם אני לא טועה יש בפורום ארבע ליגות, אשמח לראות ששתי הקבוצות שהגיעו לגמר ב2013 בכל ליגה, מקבלות כרטיס לליגת האלופים של תפוז, זה יכול להיות חזק.