תחרות הפורום – שבוע 17

Yo-man

New member
עמית חם-חם

1. סינסיניטי - 5
2. אריזונה - 3
3. שיקגו - 6
4. פילדלפיה - 4
5. לא יצליחו

amirbc

New member
שלי...

באנגלס- 6
49- 4
פאקרס- 5
קאובויס- 3
מיאמי בפליאוף- 2

אבי1985

New member
ניחושים

בולטימור - 6
סן פרנסיסקו - 5
שיקגו - 4
דאלאס - 3
לא יצליחו

BOSTON 86

New member
שלי - שבוע 16

1. עורבים בסינסנטי: הם עדיין האלופים. עורבים, 4 נקודות.

2. 49רס באריזונה: מגיע לסיים את העונה בטעם טוב. אריזונה, 3 נקודות.

3. פאקרס בשיקגו: רודג'רס משחק שזה פלוס וגם קאטלר שזה מינוס. פאקרס, 5 נקודות.

4. איגלס בדאלאס: רומו לא משחק שזה גם פלוס אבל בעיקר מינוס. איגלס, 6 נקודות.

5. בונוס - מיאמי לא יעלו לפלייאוף.

10nircohen

New member
ניחושים - שבוע 17

בולטימור (3 נק') - הולך נגד האינטואיציה שלי , במשחק הכי קשה לחיזוי פה...
סן פרנסיסקו (4 נק') - אריזונה טובים , אבל משום מה לא מאמין שיצליחו לעבור את הניינרס שיותר מנוסים במצבים האלה.
גרין ביי (5 נק') - בלי יותר מדי הסברים. מה שהלב רוצה...
פילדלפיה (6 נק') - בלי רומו , בחוץ - זה של האיגלס.

בונוס : בהתאם לתוצאה דלעיל של הרייבנס - מיאמי לא יעלו.

REDSKINS

New member
שבוע 17!

סינסינטי 4
סן פרנסיסקו 5
גרין ביי 6
פילדלפיה 3

לא יכנסו

סקר:
הייתי מעדיף שלא יהיו שחקני ההגנה אינדיבידואלים
לא היה אכפת לי לשלם 10$ לעונה בשביל הפנטזי אבל הייתי רוצה לראות קודם את הממשק, לדעת אם זה באמת שווה.
הייתי מעדיף לעבור לממשק של NFL.COM, הוא חינמי וגם ככה אני קורא טיפים מהמומחים שלהם ולא בESPN.
לגבי מס' הRB לא הייתי מעלה ולא מוריד. אחרת אנשים ישמרו על הספסל RB טובים שהם לא משתמשים בהם.

uri gadot

New member
שלי

1. סינסי - 5
2. סן פרן - 6
3. שיקגו - 3
4. פילי - 4
5. מיאמי - לא יעלו

underdog36

New member
שלי

סוף סוף משדרים את גרין ביי שוב. אני רק מקווה שאחזיק מעמד עד סוף המשחק אחרי יום מילואים משמים...

1. בולטימור 4. פשוט יש להם יותר על מה לשחק.
2. ניינרס 6. חזרו להיראות טוב לקראת סוף העונה. עם כל הכבוד לניצחון של אריזונה על סיאטל, סיאטל כבר עלו לפלייאוף אז לא היה להם הרבה מוטיבציה.
3. גרין ביי
5.
4. פילדלפיה 3. כמיטב המסורת, אני לא מסכן יותר מ-3 נק' על NFC East. רומו ברשימת הפצועים. לא נראה לי שאורטון יכול לספק את הסחורה.
5. לא יעלו. אומנם לדעתי הם ינצחו את הג'טס, אבל הסיכוי היותר גבוה שבולטימור או פיטסבורג ישתחלו במקומן.

סקר: אני לא משתתף בליגות הפנטזי.

שבוע מוצלח לכולם!

b i g t o m

New member
ניחושלי

אז ככה:
1. עורבים. 3.
2. הארבעים ותשע. 4.
3. דובים. 5.
4. עיטמים. ממש ממש ממש בא לי לכתוב בוקרים אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה, עם או בלי רומו. 6.
5. לא יהיו.

b i g t o m

New member
משנה את הניחוש

אני משנה את הניחוש מדובים לאורזים..... לא שמתי לב שרודג׳ס אמור לשחק... מה שכמובן משנה הכל.

b i g t o m

New member
משנה את הניחוש

אני משנה את הניחוש מדובים לאורזים..... לא שמתי לב שרודג׳ס אמור לשחק... מה שכמובן משנה הכל.

eran113

New member
שבוע 17

איזה שבוע זה הולך להיות. השנה לעומת השנה הקודמות יש מספר מקומות בפלייאוף שעדיין לא נסגרו.
מקווה מאוד שאצליח להשאר ער ולראות את המשחק של יום ראשון בלילה.

1. בולטימור 3 - כל השנה אני הולך עם סינסי שהם בבית וזה הצליח. הפעם אני משנה את דעתי והולך הפוך מתוך מחשבה שבולטימור חייבים לנצח.
2. אריזונה 6 - לא נראה לי שסאן פרנסיסקו באמת מאמינים שהם יכולים לעבור את סיאטל ולכן הם לא יתנו את הכל במשחק וישמרו כוחות ל wildcard.
3 פאקרס 4 - החזרה של רודג'רס לא מאפשרת לי ללכת עם שיקגו שהראו לא פעם שהם קבוצה לא מספיק יציבה ועם הגנת ריצה בין הגרועות בליגה. ללייסי יש אפשרות לחדוד ואני מקווה שהוא יעשה זאת.
4. איגלס 5 - לא יהיה פשוט כמו שאולי חלק חושבים. דאלאס יבואו להקיא דם. דווקא בגלל שרומו לא משחק שאר השחקנים ובמיוחד ההגנה יתנו יותר. אבל האיגלס משבוע 8 או 9 אם אני לא טועה פשוט קבוצת התקפה מפחידה ומובילה את הליגה כמעט בכל המדדים. אני הולך איתם גם כי אני מעדיף לראות אותם בפלייאוף.
בונוס - אני הולך עם הרצון שלי ואומר שהם לא יהיו בפלייאוף.

פנטזי
ממשק - לא יצא לי לשחק עם ממשקים אחרים אבל אני מרוצה ממנו. יש לו אחלה אפליקציות לאייפון ולאייפד כך שאין לי תלונות.
תשלום - לא מדובר בסכום מהותי לעונה אבל אני חושב שהממשק שיש לנו כרגע מספיק טוב ונותן חדשות טובות
שינויים - דבר ראשון הליגה שלנו (tapuz ILF) מונה 8 שחקנים. אני חושב שכל השחקנים בליגה היו מעוניינים להגדיל את כמות השחקנים בליגה ל 10 לפחות. זה הופך את הליגה ליותר מאתגרת.
שינוי נוסף הוא שיטת הנקודות. כמו שחלק רשמו צריך לעשות שינוי בניקוד הניתן לשחקני ההגנה, ההשפעה שלהם גבוהה מאוד על המשחק. בנוסף אני חושב ששיטת הניקוד ביגה שלנו (ששונה מהניקוד הרגיל ב ESPN) נותן יתרון בולט לק"ב שלא פעם משיגים מספר נקודות גבוה מאוד.
כמויות שחקנים - לדעתי 2 ק"ב לקבוצה זה מספיק. אולי הייתי מוסיף עוד ר"ב לכל קבוצה.

Amir BA

New member
שלי

סינסי - 5
ניינרס - 3
פאקרס - 4
איגלס - 6
יעלו - GO DOLPHINS!!!

סקר: אני הכי אוהב את הממשק של ESPN. אני משתמש בו גם לפנטסי בייסבול והוא הכי נוח לדעתי.
לא נייתי משקיע $10 כי סה"כ אני עושה את זה בשביל הכיף. ב-ESPN נותנים מספיק חדשות ואינפורמציה as it happens כך שאני לא רואה מה זה יכול לעזור.
כן הייתי מגדיל את הליגות ל-10 קבוצות בכל ליגה. 8 קבוצות זה מעט מדי וכל קבוצה עמוסה בכוכבים. ליגה של 10 טיפה מקשה יותר ועושה את זה מעניין יותר עם טריידים ופיקאפים מהוויברס

erezc11

New member
ניחושים שבוע 17

1. סינסינטי - 6 נק' - בגלל הבייתיות ובגלל שהתקפה של הרייבנס פשוט נוראית
2. אריזונה - 5 נק' - הקרדינלס בבית ויש להם יותר על מה לשחק
3. גרין ביי - 4 נק' - מזג האוויר יוביל לכך שהמשחק יתבסס על ריצה וההגנה של הברס נגד הריצה לא משהו
4. פילי - 3 נק' - קשה להמר על הקאובויס בלי רומו

בונוס:לא - מיאמי משום מה מתקשים בבית, מאזן של 4-3 עם הפסדים לבפאלו ובולטימור. יש לי תחושה שרקס רייאן בא להרוס להם.

שלי

סינסי 4
49רס 3
גרין ביי 6
פילדלפיה 5

עולים

לגבי פנטזי - גם בממשק הקיים - יחס RB-WR חייב להיות שווה. גם שבוע BYE חייב התייחסות כי זה מדלל קבוצות.
לגבי ממשק חדש - אשמח ללמוד על האפשרויות ואם יש משהו ששווה את הכסף, אשקול בחיוב.

y63s

New member
שלי

סינסי 4
אריזונה 3
פאקרס 6
איגלס 5
בונוס - מיאמי בפלייאוף

y63s

New member
פידבק פנטזי - YES TO IDP

אני מאוד מרוצה מהממשק הנוכחי אך את הניקוד אולי ניתן לשפר.
כמות הנק' די מוגזמת לדעתי, אפשר לנסות לעבור לניקוד הרגיל של האתר.

אני מאוד מאוד מאוד בעד IDP (מסתבר שזו המומחיות שלי בפנטזי), מוסיף המון לליגה וממש לא נכון שקבוצות חלשות הם היחידות שמרוויחות.
תראו לפי הטופ 5 בכל עמדה:
LB - מקומות 3-5 מקבוצות צמרת.
DL - מקומות 3-5 מקבוצות צמרת.
DB - מקומות 1, 4-5 מקבוצות צמרת.
IDP זה שילוב בין מאצ'אפ ויכולת אישית. לקחת שחקן כמו ריצ'רד שרמן ולחשוב שהוא צריך לככב זו הבנה לא נכונה של הרעיון.

אפשר לעבור ל - 5 RB אבל לא חובה.

היו כמה שכתבו על הגבלה ל 2 QB ונשמע רעיון לא רע בכלל.

10 קבוצות בהחלט הרבה יותר כיף מ - 8.
אני אישית אשמח לנסות גם 12 אבל השאלה אם יש דרישה.

אני אשמח מאוד אם נוכל גם לעשות ליגת Keepers מתישהו (כל מה שצריך זה טיפה מחויבות).

mayhem1121

New member
שלי

סינסנטי 6
אריזונה 5
פילדלפיה 3
גרין ביי 4
בונוס: לא

סקר: אני מאוד מרוצה מהממשק הנוכחי, לא רואה סיבה להחליף (אולי כי אני לא מכיר משהו אחר..).
לא נראה לי שצריך לשלם כסף עבור זה, מספיק לי המנוי לגיים פאס בכל שנה..
הייתי שמח אם היו 5 RB's במקום 4, ואולי הייתי מוסיף עוד כמה שחקנים להרכב (כמו למשל מאמן ופאנטר שהיו באחת העונות אצלנו בליגה..)
זה מוסיף עוד קצת מורכבות ונותן עוד עניין.

y63s

New member
מאמן ופאנטר?

על מה הם מקבלים ניקוד?
פאנטר אני עוד יכול לשער שלפי כמות/מרחק הפאנט אבל על מה מנקדים מאמן?
אם הוא הפריע לריטרן או לא?

למעלה