The Time of the Doctor

timetraveler900

New member
The Time of the Doctor

תקציר:

Orbiting a quiet backwater planet, the massed forces of the universe's deadliest species gather, drawn to a mysterious message that echoes out to the stars. And amongst them, the Doctor.

Rescuing Clara from a family Christmas dinner, the Time Lord and his best friend must learn what this enigmatic signal means for his own fate and that of the universe.

שעת שידור (שעון ישראל): 21:30

שעות שידור ב - yes: 00:20
ביום חמישי 26.12.2013 - 22:00

הטריילר

חשוב מאוד
לסמן
בכותרת ההודעה ולא לכתוב ספוילרים בכותרות.

צפייה מהנה

GeJuFan

New member
Holy shit!!!

אני אחזור בזמן מאוחר יותר אחרי שאני אעכל את הכל.

בינתיים...
זה רק אני או שגם לכם הייתה הרגשה שטאשה לאם היא התחדשות של ריבר סונג?!
לא יכולה להסביר למה, אבל הדרך שבה היא אמרה שלפיילט את הטארדיס תמיד היה קל אבל את הדוקטור לא. המבטא שלה שפשוט הזכיר לי כל כך את ריבר, קיבלתי פלאשבק רציני ל-let's kill hitler וריבר בטארדיס.

frizzly

New member
לגמרי! |ספויילר|

הם לגמרי הרגישו כמו זוג שמכיר המון שנים

ומה זה אומר? קפלדי האחרון?
וטרנזלור כבר לא הקבר שלו?

והצחיק אותי כשהסיילנט נלחמו איתו

יובל104

New member

קפלדי לא האחרון כי הוא קיבל עוד מחזור של התחדשויות כלומר עוד 12 התחדשויות (לפי מה שהבנתי)
וטרנזלור לא הקבר שלו כי כמו שאמרו בפרק change the future (שנה את העתיד) וזה מה שקרה, הדוקטור לא מת, הוא התחדש ושינה את העתיד..

GeJuFan

New member
אני לא

בטוחה לגבי זה.
הבעיה היא כזו, ללא טרנזלור כקבר של הדוקטור קלרה לא יכולה הנערה הבלתי אפשרית. היא לא יכולה להיות אוסווין, או קלרה של the snowman. זה גורם לפארדוקס רציני בכל הסיפור של קלרה.
אני חושבת שטרנזלור (או לפחות עד שמי שיחליף את מופט יחליט לשנות את זה) תישאר הקבר של הדוקטור. לא לשכוח, הוא כרגע קיבל מעגל התחדשויות חדש, מאד אפשרי שבסוף החיים שלו הוא יחזור לטרנזלור ושם הדוקטור ייקבר ככה שהפארדוקס יימנע.

כמובן יכול להיות שהטיים לורדס תיקנו הכל, ואולי זו הסיבה למה הדוקטור של קפלדי התנהג כאילו קלרה הייתה אדם זר לחלוטין. מצד שני.. אז למה היא זוכרת?

אוי ווי, דוקטור הו גורם לי לכאבי ראש לפעמים.

ailag

New member
את מניחה שזמן הוא התקדמות ישירה מסיבה לתוצאה

חוץ מזה שזה היה ציטוט משעשע מאוד בבלינק, פרדוקסים כאלה מונעים כתיבה של סיפורי מסע בזמן. אז צריך להתעלם מהם, או להניח למשל שיש קווי זמן אישיים - ואז למשל מנקודת המבט של הדוקטור זה דוקא מאוד הגיוני.

ויש הרבה מקרים בסיפור שבו שכתבו את הזמן.great and bountiful human empire מישהו?

ItsMeiri

New member

אז זהו שזו לא ההתחדשות האחרונה -
העזרה שקלרה ביקשה מהם, באה לידי ביטוי שנתנו לו עוד התחדשויות,
שמת לב לדבר הצהבהב שנכנס אליו..?
ואני חושב שהפרק הזה הסביר בדיוק למה טרנזלור זה המקום בו הוא "קבור",
כדי לדעת עוד אצטרך לצפות שוב
הבנתי לא הרבה.

MonicaF

New member
לגבי האחרון

אני חושבת שקפלדי הוא הראשון.
ראשון מתוך a new life cycle של 12 התחדשויות.
אבל לא הבנתי למה אמר שהעשירי התחדש פעם נוספת לכן זו התגלמות אחרונה שלו. האם הוא התכוון לכפיל שהשאירו לרוז?

frizzly

New member
הייתה מיני התחדשות

לטננט פעם היה פרק שהוא חצי התחדש, אחד הפרקים שגם ג'ק היה

BloodyRose

New member
לגמרי

ושכחת את *ה*דבר שמסגיר את זה ש(אולי) מדובר בריבר:
בסוף היא אומרת לו שהיא לא יכולה להילחם בדאלקים, הוא אומר לה שהיא נלחמה כל חייה עם הפסיכופתית שבתוכה. למי עוד הוא יכול להגיד משפט כזה אם לא לריבר?

GeJuFan

New member
אכן!

לכן אני חושבת שיש משהו יותר לדמות הזו. ואני מאד מקווה שהיא תחזור למסכינו ואנחנו נזכה לגלות, למופאט יש נטייה שכזו. יש לדמות ניצוץ פלרטטני על סף המסוכן, שהיה חסר לי בתוכנית מאז סוף עונה 6 כשהסיפור של ריבר די נסגר.

מצד שני.. הסיפור של ריבר די סגור וגמור, במיוחד עם מותו של 11. אני גם לא יודעת איך אני מרגישה לגבי שחקנית אחרת שמשחקת את ריבר. אלכס קינגסטון כל כך עמוק בתודעה שלי כריבר ש.. אני לא ממש רוצה שמישהי אחרת תשחק את הדמות.

blue raphsody

New member
הסיפור של ריבר לא סגור

איזשהו דוקטור חייב לתת לה את המברג לפני הסוף בספרייה.

אני לא חושבת שטאשה היא ריבר, ז"א, האם ריבר היא הפסיכופאתית היחידה שהדוקטור מכיר, לא חושבת.

וגם אנחנו יודעים מה הסוף של ריבר, היא הקריבה את חייה לטובת הדוקטור העשירי, ואילו טאשה הפכה לדאלק, האם אחרי שהופכים לדאלק אפשר להתחדש ולחזור להיות ילדה, כי כי לפני שריבר היתה ריבר היא היתה מל ולפני כן האסטרונוטית ולפני כן היא היתה בידיים של קוביריאן.

גם אל תשכחו שריבר היא אנושית רק קיבלה קצת מהטארדיס, היא לא טיים לורד.

BloodyRose

New member
good night, bad night, last night, first nigh

או מה שלא יהיה הסדר ביניהם -
מיני פרקים שצורפו לאחד ממארזי ה DVD של הסדרה (חפש ברשת, אפשר למצוא)
שם אנחנו רואים את סמית' לוקח את ריבר למגדלים המזמרים, וזוכר שהיא אמרה לו שלשם הוא לקח אותה בפעם האחרונה. מן הסתם, שם הוא נתן לה את המברג.

ailag

New member
לא חייבים להראות לנו כל דבר

גם את הפיקניק באזגרד לא ראינו. גם לא איך שהיא הגיעה מ 1969 לסוף שנות ה80.

timetraveler900

New member
את האמת אני לא חושבת שמדובר

בריבר. אם זאת כן ריבר זו התחדשות מאוחרת שלה, כלומר אחרי כל ה"ריבר" שראינו עד עכשיו ושנושאת על גבה את כל מה שריבר עברה. זה לא האופי המתאים למישהי כזאת. היא יותר מידי "ישרה", נוהגת ע"פ החוקים.
חוץ מזה שהיא שייכת למסדר הזה שממש לא מתחבר עם ציר הזמן שלה. אני מניחה שבתור מייסדת המסדר הייתה צריכה להיות לה הפריבילגיה לזכור את הסיילנס.

אז גם אם בדרך פלא ריבר יכלה להתחדש עוד פעם אחרי שנתנה לדוקטור את כל ההתחדשויות שלה, לא נראה לי שזו טאשה לם.

ailag

New member
יש הרבה

פסיכופתים בדוקטור הו. גם איימי סוג של פסיכית (מי נושך ארבעה פסיכיאטרים??)

רעיון מעניין

אולי זובאמת ריבר.
אם כי, ריבר סונג שהיא לא אלכס קינגסטון.... :/ נשמע מבאס קצת

John the Savage

New member
וואו

נסגר מעגל. The church of silence, הסדק, גאליפריי, ההתחדשות ה-13. בפרק שהוא לפעמים גם מטופש ומוגזם, אבל באותה מידה גם מצחיק, מותח ומרגש.

בהחלט נהניתי.

למרות שאם עוד פעם אחת מופאט יביא את כל האוייבים של הדוקטור ביחד, אני אתעצבן.

למעלה