אלוש
תודה ששיתפת. כתבת כאן דברים שלא כתבת מעולם... ועצוב לי לשמוע שכל כך עצוב לך.
אבל, יקירה, אני חושבת שאת שמה את הדגש על הדברים הלא נכונים. הבעיה שלך, כך נראה לי, היא שעדיין לא גיבשת לעצמך מי את ומה את רוצה. הבעיה היא ממש לא שאת בת 21 וחסרת נסיון. באמת שזה לא כזה חריג. אני מאמינה שגם לא מאוחר בשבילך להתאהב, אם תרצי. אם עברת שנים קשות של עיסוק בהשרדות, אפשר להבין מדוע זה לא קרה לך עד היום.
אם אני מבינה נכון, השנים הקשות שלך הסתיימו, והיום את חזקה יותר, ויכולה לחשוב בשקט עם עצמך מה את רוצה. אני מאמינה שיש לך כח, ואני רואה בנכונות שלך לנהל את הפורום הזה סימן אופטימי לעתיד.
ובאמת, אני יודעת שנמאס לך לשמוע את זה, אבל באמת שאת עדיין צעירה.
"גיל שש-עשרה, הכל כזה מין קצפת ודובדבנים"
כתבת: יש הבדל מאוד גדול בין "הנשיקה הראשונה בגילאי 18-13" לבין "הנשיקה הראשונה בגילאי 50-22" וכד'.
יש סיבה מיוחדת שבחרת דווקא בגיל 22?
ברור לך שאין שום קשר בין גיל 22 ל-50, נכון?
כתבת:
משהו בגילאי העשרה ובלהיות נוער ולחוות את הדברים האלה שונה לגמרי כשחוצים את גיל 22 או 21 פלוס מינוס, כי גם אנחנו יותר בוגרים והתחושה תיהיה שונה וגם כי הנפש לוקחת את זה לרוב(לא תמיד) בצורה שונה ומותאמת לגיל
אני מסכימה לגמרי!! ובואי אני אגלה לך סוד: אצל רוב האנשים שאני מכירה גיל ההתבגרות היה חרא של גיל. גם כשצוברים נסיון בגיל הזה, אז, כפי שכתבת, יש משהו שונה - בני נוער עושים יותר טעויות, הנפש שלהם פחות יציבה ויותר פגיעה, וכך גם ה"אהבה ראשונה - נשיקה ראשונה" וכו' עלולה בהסתברות גבוהה יותר להפוך לחוויה מאוד כואבת ולהשאיר צלקות לכל החיים.
אני חושבת שעם כל הכבוד לצלקות העבר, בין אם הן נובעות מנסיון רע או מחוסר נסיון, עדיף להסתכל קדימה, ולתת לעצמך הזדמנות להשתנות, כי עם הגיל אפשר להפיק תובנות, להתבגר, ובאופן כללי להשתפר. בהצלחה