אהבה ראשונה-נשיקה ראשונה-המגע הראשון

אני מזדהה עם תחושת הפיספוס

אני עוד מעט בת 30, הזמן ממשיך אבל אצלי יש תקיעות
נכון, חוויתי נשיקות ויחסי מין ויצאתי לדייטים אבל מעולם לא חוויתי אהבה, היו לי התאהבויות באחרים אבל לא הייתי בקשר מעמיק. לא חושבת שמישהו אהב אותי אהבת גבר לאישה מעולם.
זה נורא מתסכל לחשוב על זה וזה לא התחום היחיד בחיי שלא זז.
אין מה לעשות חוץ מלהמשיך הלאה, לקוות ולנסות לגרום לחוויות האלו להתרחש כי כמו שאמרתי הזמן לא מחכה לאף אחד

את רק בת 21!

אבל האמת? אני כ"כ מבינה אותך! בגילך גם אותי זה דיכא נורא. היו ימים שהייתי ממש פשוט בוכה.
ולא בגלל סקס - ממש לא. הכי בעולם רציתי אהבה. זה מאז ומתמיד היה חלום חיי. לאהוב ולהרגיש נאהבת.
והתחלתי להתחרפן מזה שזה לא קורה

היום, במבט ממרומי גיל 30+ אני יכולה להגיד לך - ואני יודעת שזה מעצבן כי גם אני שנאתי לשמוע את זה אז - שאת עוד צעירה וממש לא איחרת את הרכבת לשום דבר. הכל עוד מחכה לך שם בחוץ וזה יגיע, לטוב (אהבה) ולרע (שברון לב). הלוואי ויכולתי לחזור לגיל הזה. הכל עוד לפנייך

Elle992

New member
תודה על העידוד...עוד מעט אהיה בת 21 וחצי

וזה מאוד מפחיד אותי כי שנה הבאה אהיה בת 22! כל עיניין הגיל מאוד מפחיד אותי...ולא קשור בכלל לזוגיות או קשרים חברתיים, זה באופן כללי הזיקנה הורגת אותי,

כנראה שכן, אני פסימית מדי במקום להסתכל על החיים בתור חוויה אחת שלמה ולא בתור כדור יעדים שצריך להספיק כל יעד בזמן לפני שהזמן יחלוף. תודה

איזו זקנה? את ילדה

אתה יודעת כמה דברים עוד מחכים לך?
אבל כן, ככה זה מרגיש בגיל הזה. אני זוכרת ומבינה היטב

Elle992

New member
את בסדר את

האופטימיות שלך עושה טוב בלב, אני כל כך פסימית(שאלוהים יסלח לי) אני רואה רק את הנתונים היבשים בשטח ולא מסוגלת לראות מעבר...אבל ככל שאני רואה תגובות של אנשים זה גורם לי לפתוח את הראש ולהיות קצת יותר..אופטימית

יש עוד משהו-

ברגע שאת נתפסת למשהו שלילי - מתחילים לצוף כל הדברים השליליים האחרים בחייך, ולהציף ולחנוק אותך, עד שאת כבר לא רואה את הטובים.
לכן תתעקשי את לחנוק אותם, בכך שבכל פעם שצף משהו רע - תחשבי על משהו טוב שיש לך (גם אם באותו רגע זה סתם שיר שאת אוהבת או מזג אוויר מצויין). זה קשה - אבל עובד.
את תראי שזה עוזר. אל תתני לדברים הרעים לנצח אותך.
מבחינה מדעית נטו - אפילו טיפת אור מאירה בחושך, אבל לחושך קשה לחנוק את האור לחלוטין. תזכרי את זה

Elle992

New member
מקסימה שכמותך!

את צודקת, כמו שאתמול עקב שאלה ששאלתי באיזה פורום הבנתי שאני צריכה לחייך יותר...ושזה גם ישפיע עליי אבל גם על הסביבה שלי(משום מה, אני חושבת כשאני מחייכת זה אחד הזוועות הקשים בעולם
-ביקורת עצמית מופרזת, כבר אמרנו לא?)

אני לא מוכנה לשמוע (או לקרוא)

אותך יורדת על עצמך ככה!!!
ראית את מלכת היופי שלנו כשהיא מחייכת? והיא נבחרה ככה למלכת יופי!

חיוך זה דבר מקסים, ואני בטוחה שיש לך חיוך נפלא! תחייכי גם לעצמך כשצריך.
ולגבי לתת לדברים הרעים להשתלט - לא סתם כתבתי מה שכתבתי. זה בא לגמרי ממקום של הבנה והזדהות. לצערי אני מומחית בזה. משהו אחד לא במקום מערער אותי לגמרי. אני צריכה להקשיב לעצות של עצמי

הקבUע

New member
ואתה חי בנורמות פסולות ומוסכמויות חברתיות

זה יותר גרוע.

AlanSmith

New member
לשאוף ליציבות כלכלית זה נהדר,

לקוות שברגע שאתה ביציבות כלכלית כל שאר הדברים יסתדרו מעצמם, או שאי אפשר לחשוב על זוגיות לפני שאתה יציב כלכלית הן פסולות לגבי עצמן.

חוץ מזה, מה ההגדרה שלך ליציב כלכלית? בן אדם שעובד בעבודה מזדמנת ושוכר דירה מחוץ לבית הוריו ולא שרוע בחובות?
אצלי ההגדרה ליציבות כלכלית היא שונה מאוד משלך.

AlanSmith

New member
אני מכיר מלא זוגות שהתחילו בלי שום יציבות

כלכלית. בישראל בכלל זה מאוד קשה להתייצב כלכלית.

Elle992

New member
אני יציבה כלכלית! זה ממש לא קשור

במקום להגיב תגובות לא במקום כדי לברר מול מי אתה עומד.

למעלה