אהבה ראשונה-נשיקה ראשונה-המגע הראשון

Elle992

New member
טוב, אסביר, שוב:

כל חיי(מגיל 6 בערך) חיי עסקו בהישרדות יום-יומית, מכאן מובן?

זהו, לא חוויתי ילדות כמו כולם ובטח שלא חיי נערות וגיל העשרה כמו הרוב, חיי תמיד עסקו בלשרוד את היום ולדאוג איך שורדים את הימים הבאים. התבגרתי מוקדם מדי וזה לא ממש תרם לי בלחוות את הדברים האלה.

ואז לפני שלוש שנים גיליתי שהחוסר התעניינות שלי בבני המין השני ובעיקר החוסר חשק או חוסר רצון לקיים אקטים מיניים נובעים מכך שאני א-מינית ובנוסף גיליתי שאין לי חשק מיני, אני מבקשת לא להתחיל להציף אותי בשאלות כאן על גבי הפורום וגם אין הרבה מה לפרט מעבר לכך, זה המצב ואני חושבת שבגלל זה אין לי צורך/רצון לקיים אינטראקציות עם בני המין השני(אינטראקציות מכל סוג שהוא) אבל עדיין אני מרגישה שפיספסתי מה שהרוב כן חווים, זה לא ישנה את התחושה שפשוט לא חוויתי כמו כולם ואני לא נורמלית כמו כולם בתחום הזה ושגם אין לי חוויות מה לספר במידה ואהיה בחברה מסויימת שהנושא יעלה

ivgy1980

New member
התייחסות

את מה שהיה (או לא היה) בגיל מסויים לרוב אי אפשר להחזיר. החוויות בגיל 15 שונות מהחוויות בגיל 25.
אם את אומרת שאת א-מינית, אז בעצם אין לך (לכאורה) צורך בחוויות הללו.
אם כך, היכן הבעיה?

נ.ב. יוצאי ברה"מ רבים עסקו בהישרדות כזו או אחרת.
זה ידוע. זה לא חדש. המדינה פישלה בגדול.
אז מה? חיים קדימה!

Elle992

New member
אתה מצחיק אותי איבגי

אני מתאפקת לא לשים אייקון צוחק כי זה מטעמי תרבות לא לזלזל בצד השני(למרות שהצחוק הוא במובן מאוד חיובי ולא עלייך אישית)

אתה צודק אין לי צורך כי הגוף שלי לא כמו כולם, אין לי את הצרכים המיניים כמו לרוב בני האדם אבל..שמע זה לא בקטע הפיזי כמו הקטע המטאפורי או הקטע שוואלה..אני רגילה, עברתי מה שהרוב עברו. לא מספיק שאני טיפוס ממש לא קונבנציונלי ברוב תחומי ואישיותי אז תוסיף גם את החוסר נסיון מיני/זוגי/חברתי..לא קל,

אבל כן כמו שאמרת בסוף-הרבה אנשים חוו חיים קשים מאוד אבל עדיין הצליחו להנות בחייהם ולעשות דברים. יפה שגם אתה אופטימי! בכלל השרשור הזה גילה לי שבעצם לא מעט מחברי הפורום אופטימים וזה דבר נהדר!

ivgy1980

New member
תבדילי בין קשר חברתי, זוגי ומיני

מה, מה לא קונבנציונלי? את יודעת ללכת על הראש??

Elle992

New member
אני מבדילה, אני לא נגד קשרים חברתיים

בתור ידידות וזה למרות שזה נראה לי כבד וקשה לתחזוק אבל עדיין אני לא נגד אם יצא דבר כזה,

אני לא קונבנציונאלית בקטע שזה גם קשור למזל שלי(מזל דגים) וגם האופי והאישיות שלי לא כמו של כל בני האדם הרגילים, הדברים שאני אוהבת האישיות שלי ובעיקר התנהגות שלי הם לא רגילים מאוד לכלל החברה הנורמטיבית והכללית. בערך,

ולא, עדיין לא הגעתי למצב של ללכת על הראש

Elle992

New member
וואלה? אחת מכל 12...יפה

אז המזל הזה לא הכי נפוץ,

אני לא אומרת שהאישיות שלי מיוחדת, היא פשוט לא סטנדרטית מאוד, אני לא מהטיפוסים שתכיר כל יום ברחוב, קשה לי למצוא אנשים שהם כמוני ונוכל להסתדר כי אני לא אוהבת מליון X דברים וזה דווקא דברים שהרוב כן אוהבים, קיצור זה לא קשור בכלל למיוחד כמו שונה ולא רגיל

את עוד צעירה

תחשבי על כל האנשים שיותר מבוגרים ונמצאים במצב דומה לשלך.
מה הם מרגישים?!

אירועים בילדות הובילו אותי להתרחק מאנשים, לא אהבתי שנוגעים בי, לא נשים ולא גברים. גם מההורים לא רציתי חיבוקים ונשיקות.

בשלב מסוים את משתחררת, מתבגרת, רואה דברים בצורה קצת אחרת, ודברים כמו מגע, אהבה, רגשות, זוגיות, שיתוף, מתחילים לבעבע קצת, לדגדג בקצות האצבעות.
וזה סימן טוב, זה אומר שאת בדרך לשם.
לי לקח יותר זמן, הדגדוג הזה התחיל אחרי גיל 21.

את עוד צעירה, אל תסתכלי על מה פספסת, תחשבי רק על מה שאת רוצה להשיג בלשון עתיד. בעתיד הקרוב, בעתיד הרחוק.

Elle992

New member
תודה, תודה על המילים המעודדות

כשפתחתי את השרשור הזה הוא נפתח במטרה תמימה וזה לראות אם יש עוד אנשים כמוני. לא חשבתי שאקבל כזו תמיכה שבאמת תקבל השפעה בפאן האישי והמעשי,

אז תודה לך ולכולם...כי זה באמת משפיע...אני רואה שאני לא לבד עם הסיפור שלי ולמרות ששנים(לפני שהגעתי לפורום) חשבתי שאני לבד וזה מאוד תסכל אותי...עכשיו אני מרגישה בהרבה יותר טוב, בהרבה יותר טוב כי אני יודעת שהמצב שלי לא גרוע, להפך, זה מנחם ונותן כוח להמשיך הלאה כשאתה יודע שאתה לא לבד בעולם(בכל תחום)

אתם באמת פורום של אנשים מקסימים ונהדרים ולראות את כל האופטימיות הזו זה אחד הדברים הנפלאים שיכלתי לייחל להם. באמת תודה לכולם..."כולנו אור אחד" כולנו יכולים לגרום לעצמנו להשתנות ולגרום לחיינו להיות בהרבה יותר מוארים ומהנים.

אכן, אין נורא מתחושת ה"לבד", "רק אני כזה".

שמחתי לגלות את הפורום, להבין כל מיני דברים, להתעודד ולהמשיך הלאה.
לשמחתי ולמזלי הכרתי בחורה מקסימה ונהדרת שמבינה ותומכת, ופתאום כל ההמתנה נראית משתלמת.

למעלה