הפוגת פאנגירלס לאמצע שבוע!

OohLaLa

New member
חחח היא גם שרה?

בתור שחקנית היא כזו גרועה

ליהוק ממש אבל ממש גרוע בתור אליס.
הטייפקאסט הזה תפור על בעצם כל נערות הוליווד כמעט, ובחרו בסופי...

Macphista

New member
אבודים/קח אותי סעיד!

אני ממשיכה לאט לאט לצפות כל יום בפרק של אבודים.
ז"א, על המסך מולי מוקרן פרק של אבודים, אבל בראש שלי מתרחשת עלילה מרתקת בסדרה הלוהטת "קח אותי סעיד!".
בסדרה אני משתתפת לצד ממתק השוקולד הקרמלי העסיסי הזה ולמרות שהוא היה בצבא העירקי ואני הייתי בצבא הישראלי אנחנו יכולים להתחבר כי.. שנינו נלחמנו למען המדינה שלנו.
אבל הו! על האי שנינו נלחמים עבור אותו הצד... והעלילה מתלהטת...

ושאנון הפקצה הזאת מתה בפרק הראשון!

Macphista

New member
שאלה בקשר לאבודים וואנס

יש קשר כלשהו בין החיפושית האדומה של לוק לבין החיפושית הצהובה של אמה?

Jimmy Kane

New member
כנראה איסטר אג

כמו שבאחד מהפרקים של העונה 2 אז לייסי/בל אמרה שהספר האהוב עליה זה אי המטמון או משהו כזה...

chuck

מה יהיה הסוף? למה להרוס עוד סדרה מולחת עם סיפור מטופש והזוי? והפאה השחורה של שרה מזעזעת.....

לפחות התנחמתי לי השבוע בעונה הרביעית (והלא מוצלחת) של white collar. מאט בומר הוא ממתק לעיניים.

OohLaLa

New member
צ'אק הסדרה שהכי אהבתי ואוהב לעולם

אפילו יותר מONCE.
העונות הראשונות היו מושלמות..
אני פוחדת להרוס לך

Macphista

New member
מישהו פה רואה האנטומיה של גריי?

מה זאת החוצפה הזו להשאיר אותנו ככה בפינלת החורף וגם כאן לחכות 3 חודשים לדעת מה היא אומרת?!
פשוט חוצפה!

shirush3

New member
העונה הזאת נמאסה עלי

היא מלאה בפוטנציאל טוב, אבל הביצוע גרוע

ולא מעניין אותי מה היא אומרת
שהדמות הזא תעלם כבר! נמאס ממנה! (היא עוד הפריעה למר' וכריסטינה בשיחה
)
ג'קסון יצא מגעיל וזה היה כ"כ צפוי שזה עומד לקרות.

Macphista

New member
למה ביצוע גרוע?

זו אחת הסדרות שאני סתם רואה, בלי אובססיות וקריאות דיונים ועניינים. מה הבעיה בביצוע?
די נהנתי מהעונה הזו עד כה.

shirush3

New member
כי לא משקיעים בקווי עלילה המעניינים

אני רואה את הסדרה מאז שהעונה הראשונה שודרה ביס והם מסוגלים ליותר.
כל העונה הזאת מתעסקים באינטרס הלא מעניינים
את הקו עלילה של הocd של ביילי עשו בצורה כ"כ סתמית ומעצבנת
נתנו לצ'יף חצי עונה להיות מציק
בקושי מראים את מר-דר
הקו עלילה של כריסטינה ומר היה יכול להיות עשוי יותר טוב ממה שהם עשו, כולל ה"השלמה" שלהן. זה גם לא מעודד שזאת העונה האחרונה של סנדרה...
שמו את רוס עם כריסטינה ואת מרפי עם אריזונה ומג'ו עושים תחליף לאיזי

אפילו המקרים הרפואיים, שיש להם פוטנציאל ממש טוב לדרמה, הפכו להיות שוליים
אפריל עדיין נמצאת שם

|סהוצאת תסכול|

כיף לך שאת מצליחה להינות מהסדרה

Macphista

New member
הבורות מבורכת

אף פעם לא לקחתי יותר מדי מהסדרה (וגם אף פעם לא חיבבתי יותר מדי את מרידית') לכן כנראה שאני לא מרגישה אם היא מדרדרת או לא.
מבחינתי היא הייתה סבוניית רופאים ונשארה סבוניית רופאים.
ואמא שלי ואני היינו ממש מופתעות מסוף הפרק ו... כן... מעניין אותנו לדעת מה היא אומרת...

אני רואה
ומסכמת כאן את מחשבותיי

בניגוד לשאר העולם המערבי אני מאוד אוהבת את אפריל וג'קסון ומקווה שהם יהיו ביחד. אהבתי אותם עוד מתחילת העונה ה-6, בעיקר את אפריל. והתסרוקת והשמלה שלה היו מהממות!!
גם אוהבת את הריב של מר- וכרסטינה, ולמרות שאני אימא במשרה מלאה, אני לא מסכימה בכלל עם מר (למרות שהסכמתי עם חלק מהלוגיקה שלה, היא טועה לדעתי) ועצוב לי מאוד שכרסטינה ננטשת בצורה מבזה כל כך ע"י הperson שלה
והעלילה המטופשת והמתמחה הדפוק שהדביקו לה? לא הייתי מסוגלת לראות את הפרק הקודם אחרי הפתיחה הנוראית בו כרסטינה חילקה לו ציונים
(חבל שאין אייקון של מקיא)

למי איכפת המצ'יף, שונאת אותו מהפרק הראשון
אוון - מדמות מעניינת לסוג של אנמיה על המסך.
ביילי, ממש עצוב מה שעשו לדמות ואני לא מאמינה שהשחקנית מסכימה להגיע לסט. מהדמות הנשית הכי חזקה על המסך הקטן הקטינו אותה ונתנו לה עלילה מפורכת שלא הולמת את קישורי המשחק של השחקנית או את אופי הדמות.
סמאש ווילאמס, אה התכוונתי למתמחה רוס (הוא פשוט משחק את אותה הדמות) מיותר לחלוטין, וגם את הסיפור המטופש שלו פתרו ב OCD, עד מתי ישתמשו בזה בסדרה?!
אלכס וג'ו, אני דווקא אוהבת אותם, ולדעתי ג'ו מזכירה את איזי. אין לי בעיות עם הרומן המהיר, נראה לי שאחרי כל כאבי הלב של אלכס אחרי איזי, והבולנדינית שעזבה אותו, מגיע לו אהבה ממבט ראשון, אבל כל הסיפור עם אבא שלו מטופש ולא מחמיא לדמות
קאלי ואריזונה, הסיפור שלהם לדעתי היה מקסים בהתחלה, אבל אחרי ההתרסקות (שאלו היו הפרקים היחידים שלא הייתי מסוגלת לצפות בהם כיאה למי שמפחדת מטיסות ותצטרך לטוס עןד הרבה במהלך חייה) הרסו אותן. לא נתנו מספיק במה להתמודדות של אריזונה, והדרך בה כן הראו את ההתמודדות שלה לא החמיאה לדמות שלה. הנאום הקטן של אריזונה לפני החתונה היה מעולה, וסוף סוף נתנו לה אמינות, מקווה שהן יפרדו אבל ישארו חברות.
דרק - תזכירו לי מי זה בבקשה?!

Macphista

New member
אה, יש לנו משהו במשותף

גם אני חשבתי שאפריל וג'קסון חמודים ביחד.
ממש חבל לי על הבחורה שנמצאת איתו עכשיו. וואו, רק לחשוב על זה. אפריל תמיד הדהדה במערכת היחסים של ג'קסון ו... השנייה, ועכשיו רגע לפני שנסגר ההדהוד הזה סופית ג'קסון מצהיר על האהבה שלה בפני כולם! כששנייה לפני הוא עוד ישב ליד זאתי והחזיק ידיים וזה!
מסכנה
זו שאני לא זוכרת איך קוראים לה... מסכנה....

הצ'יף חזר לחיים בעונה הזו. בסוף העונה הקודמת כשהיה חשש שהוא מת חשבתי- ניחא, במילא הוא די וילון. אבל העונה? נהנתי ממנו. כאילו שהחזירו את הדמות לחיים.
מרידית' ודרק אף פעם "לא באו לי טוב" אז אין לי שום בעיה שהם לא עושים שום דבר משמעותי.
אני רוצה את קאלי עם אוון.
החלטתי את זה כבר לפני כמה עונות כשהיה איזה פרק הפוך או חלום או משהו כזה. הם היו ביחד שם והחלטתי שזה מתאים! שניהם רוצים ילדים ו... הם חמודים ביחד.
זהו.
וביילי, הו ביילי... כן... דמות שנהרסה ולאף אחד לא ברור איך השחקנית מסכימה להגיע לסט... מאיפה זה מוכר לי?

למעלה