אני רואה
ומסכמת כאן את מחשבותיי
בניגוד לשאר העולם המערבי אני מאוד אוהבת את אפריל וג'קסון ומקווה שהם יהיו ביחד. אהבתי אותם עוד מתחילת העונה ה-6, בעיקר את אפריל. והתסרוקת והשמלה שלה היו מהממות!!
גם אוהבת את הריב של מר- וכרסטינה, ולמרות שאני אימא במשרה מלאה, אני לא מסכימה בכלל עם מר (למרות שהסכמתי עם חלק מהלוגיקה שלה, היא טועה לדעתי) ועצוב לי מאוד שכרסטינה ננטשת בצורה מבזה כל כך ע"י הperson שלה
והעלילה המטופשת והמתמחה הדפוק שהדביקו לה? לא הייתי מסוגלת לראות את הפרק הקודם אחרי הפתיחה הנוראית בו כרסטינה חילקה לו ציונים
(חבל שאין אייקון של מקיא)
למי איכפת המצ'יף, שונאת אותו מהפרק הראשון
אוון - מדמות מעניינת לסוג של אנמיה על המסך.
ביילי, ממש עצוב מה שעשו לדמות ואני לא מאמינה שהשחקנית מסכימה להגיע לסט. מהדמות הנשית הכי חזקה על המסך הקטן הקטינו אותה ונתנו לה עלילה מפורכת שלא הולמת את קישורי המשחק של השחקנית או את אופי הדמות.
סמאש ווילאמס, אה התכוונתי למתמחה רוס (הוא פשוט משחק את אותה הדמות) מיותר לחלוטין, וגם את הסיפור המטופש שלו פתרו ב OCD, עד מתי ישתמשו בזה בסדרה?!
אלכס וג'ו, אני דווקא אוהבת אותם, ולדעתי ג'ו מזכירה את איזי. אין לי בעיות עם הרומן המהיר, נראה לי שאחרי כל כאבי הלב של אלכס אחרי איזי, והבולנדינית שעזבה אותו, מגיע לו אהבה ממבט ראשון, אבל כל הסיפור עם אבא שלו מטופש ולא מחמיא לדמות
קאלי ואריזונה, הסיפור שלהם לדעתי היה מקסים בהתחלה, אבל אחרי ההתרסקות (שאלו היו הפרקים היחידים שלא הייתי מסוגלת לצפות בהם כיאה למי שמפחדת מטיסות ותצטרך לטוס עןד הרבה במהלך חייה) הרסו אותן. לא נתנו מספיק במה להתמודדות של אריזונה, והדרך בה כן הראו את ההתמודדות שלה לא החמיאה לדמות שלה. הנאום הקטן של אריזונה לפני החתונה היה מעולה, וסוף סוף נתנו לה אמינות, מקווה שהן יפרדו אבל ישארו חברות.
דרק - תזכירו לי מי זה בבקשה?!