הפוגת פאנגירלס לאמצע שבוע!

או מש"ש לאנטומיה

התבאסתי כי קראתי שאפריל תכבה את אייברי ועדיין תתחתן עם ההוא,
ואחרי שהתבאסתי הבנתי שאני לא שונאת אותם
היא ממש התחבבה עלי הדמות הזו שלה, והם ממש זוג מלא בכימיה, היא צריכה להיות עם אייברי.

אריזונה וקאלי באמת צריכות להפרד, זה לא עובד!
וגם מסכימה שזה נורא מה שעשו לדמות של ביילי, אין בכלל זכר לדמות שלה מהעונות הראשונות.

Macphista

New member
מההה?!
מש"ש

היא תסרב לאייבי ותתחתן עם הנעלון ההוא?!

ואייברי סתם עשה לעצמו בושות ושרף את הקשר עם ההיא שאני לא זוכרת את שמה ועכשיו הכל יהיה אוקוורד בבית החולים?

טוב, בעונה 13 אפריל תבגוד בבעלה עם אייברי, בעונה 14 היא תתגרש בשביל אייברי ובעונה 15 אייברי יעזוב אותה בשביל מתמחה צעירה חדשה.

shirush3

New member
מש"ש

מגיע לו

מה שתארת רוב הסיכויים יקרה עד סוף העונה ולא עוד כמה עונות

shirush3

New member
צפוי
מש"ש

אני שמחה שהיא הולכת לנפנף אותו ולהשאר עם מתיו...
אפריל וג'קסון בסופו של דבר יסיימו ביחד כי בכל זאת יש להם קהל פאנגירלס ומעריצים דיי רחב, אבל לא בדרך הזאת, היא נוראית

האמת שכשאני חושבת על זה עכשיו אם גם ככה הם יסיימו ביחד זה בכלל דפוק שנתנו לאפריל להתחתן

טוב, לא אכפת לי

איבדתי אותם בסוף עונה 8/תחילת עונה 9 כשאפריל עשתה דרמות-ג'יזס והפכה להיות עוד יותר בלתי נסבלת

באמת? המעריצים רוצים אותם יחד?

אני כ"כ לא מעודכנת בכל מה שקשור לאנטומיה.

Shiri from the block

Active member
לגבי באפי הרבה זמן לא עידכנתיייייייייייי
אבל גם לא התקדמנו יותר מידי.. כשטסנו לחו"ל היינו בעונה 2... ואנחנו עדיין בעונה 2 חחח.. סיימנו את פרק 14 נראה לי, הקטע שאנג'ל הפך להיות ערפדי שוב בלי אנושיות בכלל... הוא דווקא ממש מדליק ככה חח

ואז חפרתי לכם על ג'יילס שהוא מעצבן אותי ואם יש בו תועלת ואז באיזשהו פרק ראינו את ההיסטוריה שלו פחות או יותר ואז הבנתי שכאילו היה לו עבר יותר אפל וקראו לו המרטש

אז עכשיו אחרי שכולם יודעים מי הוא היה, למה הוא ממשיך בהצגה הזאת של הגימגום המעצבן הזה??

אממממ אמממ מה עוד.... הא כן. ווילו באמת מתחילה גם לעצבן אותי עם המשחק שלה

הדיבור שלה, והחולמניות והאובר תמימות הזאת.. לא יודעת. אולי כי אני רואה את זה עכשיו מאשר בחטיבה אז זה נראה לי מוזר יותר, אבל היא אובר מעופפת כזאת.. אני מקווה שבאיזשהו שלב זה ישתנה..

זאנדר- עדיין לא מתה עליו אבל יש לו יציאות מצחיקות לצערי

הוא וקורדליה היה כזה צפוי חחחחחחחחחחחחחח, מהרגע שהם התחילו לריב יותר מידי זה כבר היה ברור שזה יקרה. ממש מקרה בגן שילד מושך לילדה בצמה שלה...
אבל ממש כאב לי בשביל ווילו עכשיו שהיא מצאה אותם מתנשקים ואמרה לזאנדר שהוא מעדיף להיות עם מישהו שהוא שונא מאשר להיות איתה... באמת לא יפה

המממממ וזהו בגדול.. אני די נהנית ובאמת מצטערת שלא ראיתי את זה לפני.. אני בטוחה שההשפעה של זה גם הייתה שונה חח

אם תכנסי למרתון - את תתמכרי לזה יותר

ומה זאת אומרת הצגה?
בנעוריו הוא היה פרוע ועם הזמן ואנגליה הוא הפך למי שהוא, זה לא הצגה, אני ממש אוהבת אותו בגלל שהוא דמות יציבה, אבהית, את תראי בהמשך כמה הוא מדהים

על זאנדר גם אני לא חולה, הוא בסדר כזה, המון החלטות אידיוטיות, הרבה פעמים שרציתי לבעוט בו, אבל היו לו כמה יציאות ומעשים שמאזנים את זה.
אנג'ל כאנג'לוס נהדר!! היום אני אומרת את זה, שראיתי את הסדרה בצעירותי ממש מחרדתי, שנאתי אותו, היום אני רואה את זה אחרת.
עם באפי עצמה יש לי הרבה עליות וירידות, יש פרקים שאני כ"כ אוהבת אותה, כואב לי עליה, אני בוכה איתה, ויש פרקים שאני כועסת עליה, שהיא מתישה אותי עם הקדושה המעונה שלה.
ווילו
היא משתנה המון עם העונות, ממש מתפתחת, אני חושבת שאת תשני את דעתך עליה, מילדונת תמימה ולא מועילה היא הופכת לדמות מעולה וחזקה.
תמשיכי לכתוב לנו מה את חושבת.

OohLaLa

New member
מפסיקה לראות את אנשי המחר.

יותר מדי הזוי ומשעמם וקראפ.

שלטון המלוכה

מרי ובאש

Macphista

New member
הערוץ ששידר את וואנס בUK לא קנה S3

הערוץ ששידר את שני העונות הקודמת של וואנס בבריטניה לא ימשיך לשדר אותה. לא קנה את העונה השלישית.

פם פם פם

OohLaLa

New member
במקום הבריטים היתי נכנסת בערוץ הזה

איזה חוצפההההההההההההההה

Macphista

New member

Shiri from the block

Active member
מדאיג אותי הקווי דימיון האלה
ספוילר לאבודים- מק אל תקראי

ראיתי בכמה שמשווים את אמה המושיעה לג'ק המושיע (הוא המושיע של האי?? נו נגיד)
ובו ג'ק מת |: אז.. צפוי לנו אותו סוף לאמה או שהיא תזכה ל happily ever after בכל זאת?
ושנית- משווים את המשולש של אמה-הוק-ניל למשולש קייט-סוייר-ג'ק, וקייט בסוף נשארה לבד... זה אומר שגם אמה תשאר לבד?

או שתלך על הבחירה הברורה שזאת רג'ינה

יסמין@

New member
רק שהסיום של וואנס (ספוילר למק\למי שלא ראה/תה

לא יהיה סיום א-לה-אבודים:
הקללה של רג'י לא הצליחה לגמרי וכווווווווווווולם/ן מתו וכללללל מה שראינו מאז הפרקים הראשונים של העונה הראשונה מתרחש בלימבו לאחר מותם ולפני שהם יעברו לעולם אחר

למעלה