הפוגת פאנגירלס לאמצע שבוע!

יסמין@

New member
ועוד ספוילר לאלו שלא ראו:

היוצרים של LOST חזרו והדגישו שוב ושוב ושוב ושוב:
כללללללללל מה שמתרחש בסדרה הוא ריאלי ולא קשור לפנטזיה או למד"ב ואפשר להסביר אותו בצורה רציונלית וריאלית
לא מדובר בכלל בכך שכל האבודים בעצם מתו ונמצאים בלימבו
אז חזרו. אז הדגישו. אז שיקרו או שינו את דעתם במהלך הסדרה.
לאור כל נקודות הדמיון עם וואנס, נקווה שגם כאן לא ישקרו/ישנו את דעתם במהלך הסדרה.
וזו הסיבה לכך שאני בכלל לא מייחסת חשיבות למה שהם אומרים.

אגב, בסדרה אחרת שאני רואה שנמשכת על פני המון עונות, בסוף העונה הייתה פצצה ורוצים להשאיר במתח מי יחיו ומי לא
(טריק ידוע שכבר דשו בו ומחזרו אותו בכמה סדרות אחרות). ואז מה מתברר? ששחקנית ושחקן די ראשיים קיבלו הצעות מאוד מפתות ופשוט החליטו לעזוב את הסדרה ולכן היה צריך לארגן את יציאתם. ומשום שהם בני זוג בסדרה, אחד ימות ואחת תעזוב בעקבות מותו. הנה דוגמה מובהקת לכך שלא מדובר בתכנון של יוצרים: כשמדובר בסדרה בעלת כמה עונות, דברים קורים שאינם בשליטת היוצרים והם צריכים להתמודד עם זה. כלומר, יש עלילות שלא נובעות ומשקפות את הכישרון היצירתי ואת התכנון מראש (שאינו תמיד אפשרי) אלא כל מיני נסיבות חיצוניות לגמרי לעלילה שתכננו היוצרים.

נקמה - פרק יציאה לפגרה

וואוו איזה פרק מעולה מעולה מעולה

מי רואה את הסדרה?

חוזרת ב 8 לינואר

לעוד 5 פרקים, עדיין לא חתומה לעונה 4 אבל יש לה סיכויים מעולים, אני מאמינה שתהיה עונה רביעית.

Macphista

New member
עוד מהומות בטוויטר

אתמול מייקל קולמן, אחד הגמדים בסדרה, עשה שעה של שאלות ותשובות כמו ששחקנים יותר מוכרים ומרכזיים בסדרה עושים.
למען האמת הוא העלה מלא מלא שטויות לאחרונה כמו תמונות של עצמו בזמן שהוא רואה את הפרק.
קיצור, הבחור מחפש תשומת לב.
בכל מקרה, לא עקבתי אחרי זה אבל כן ראיתי שהתלונן לגבי מעריצי סוואנקווין שהם מלאי שנאה ושהוא לא הובן נכון או משהו כזה.
רק עכשיו הבנתי שזה כנראה היה רציני כי אדם הורוביץ עכשיו צייץ שמייקל קולמן לא מייצג אף אחד מהסדרה ושהם מצטערים על אי הבנות-
Adam Horowitz ‏@AdamHorowitzLA

To be clear, @1MichaelColeman DOES NOT speak for me, Eddy, the cast or anyone at ONCE. We sincerely apologize for any misunderstanding.

חחח
אותי זה משעשע
כמה נזק שחקן שולי כל כך יכול לעשות.

Macphista

New member
יא! גם לאנה מתנערת ממנו!

Lana Parrilla ‏@LanaParrilla

TBC, @1MichaelColeman doesn't speak 4 me. I love all of our fans & appreciate ur love for our characters! #SwanQueen #EvilRegals #ABC #OUAT

זה בטח צורב...

נראה לי שמישהו הולך למצוא את עצמו מפוטר...

Macphista

New member
וג'ניפר מוריסון נכנסת בו! שירן!

הנה מה שהיא צייצה-

Jennifer Morrison ‏@jenmorrisonlive

I just woke up to find out someone has in appropriately spoken about swan queen. No one should speak on my behalf about this ever!
For the record I appreciate the passion and support of ALL the fans. I have no idea why @1MichaelColeman would say negative things about SQ!
As I have said before I love all of the ships surrounding Emma: swanfire, captainswan, and swanqueen.
@1MichaelColeman your comments were totally out of line and I resent that I spent my day dealing with repercussions for your actions.

שירן! את יודעת מה הוא בכלל אמר?

מה הוא אמר לעזאזל

עכשיו אני ממש סקרנית.
או שהוא אמר משהו ממש נורא, או שהם מנסים לפצות על הדרך האיומה שהם התמודדו עם הסוואנקווין בקומיקון.

Macphista

New member
ובכן

זה התחיל תמים כשמעריצה שאלה אותו מה הוא חושב על סוואן קווין והוא ענה שהוא לא משייפ אותם ושזה לחלוטין לא קיים ומרגישים שאין שם כלום בזמן הצילומים (מעין רמז שלאנה וג'ון לא החברות הכי טובות).
ועוד על כך שצריך לשמור את הכתיבה לאדם אדי ג'ן ושאר הכותבים ומעריצים לא יחליטו עבור יוצרי הסדרה.
ומשם, איכשהו זה נהפך ליציאות ממש לא במקום שלו בו הוא אומר שמעריצי סוואנקווין הם מעריצים חצופים. ושכל הקאסט חושב שהם המעריצים הכי חצופים מכל שאר מעריצי הדמויות/שיפים.
ושגם לאנה וג'ן לא רואות בצורה יפה את המעריצים האלה. ושהקאסט והיוצרים מדברים בניהם ושוללים את מעריצי סוואנקווין...
ושמולאן בי אז זה צריך לספק את המעריצים הלהבטים
וכל מיני דברים כאלה.

ובגדול- הגמד הקטן הזה שאף אחד לא היה מודע לקיומו עד אתמול דיבר בשם כל הכותבים והשחקנים ואמר שכולם לא אוהבים את מעריצי סוואנקווין.

בשלב מסויים הוא כתב שהוא מעולם לא עבר בריונות סייבר ושהוא היה צריך לחסום מלא מעריצי סוואנקווין שהחשבון שלו ושהוא לוקח הפסקה מטוויטר.

Shiri from the block

Active member
כן זה מה שהיה מזה שמחתי לראות את התגובות של לאנה וג'ן בעניין

אהבתי איך שג'ן יצאה עליו עוד בכלל XDDD
ויש תמונה של כל הטוויטים שהוא רשם, איזה זבל מניאק הוא יצא!!!
הוא אמר שהוא לא יכול להרוג לנו את השיפ מכיוון שהוא אף פעם לא היה קיים בכלל

ועוד מלא דברים חצופים כאלה...

העיקר שלאנה, ג'ן ואדם השתיקו אותו

Shiri from the block

Active member
והנה עוד תימצות מטאמבלר חחחח The Swan Queen Controversy in a nutshell

Fans: SWAN qUEeN swan QUEeN
Michael: Omg how fuckin rude
Michael: no u twats this ship is not gonna happen nobody ships it ever over here
Eddy: what
Adam: what
Lana: what
Michael: what
Jenny: fuck you

Macphista

New member
אגב, כל מה שהוא אמר לדעתי זה נכון

אין לו סיבה סתם לשקר ואני בטוחה שעל הסט מדברים על מעריצי סוואנקווין בצורה לא חיובית בכלל.
הוא פשוט לא היה צריך להגיד את זה.
וכולם התכחשו לדברים שלו כי הוא דביל והם לא סופרים אותו ויותר מזה, הם דאגו לאבד מעריצים.
אבל נראה שזו בהחלט הגישה למעריצי סוואנקווין מהקאסט.
וכל מעריץ שחושב שההתכחשות של לאנה, אדם ובמיוחד ג'ניפר, היא אמיתית, שוכח מה היה בקומיקון.

Shiri from the block

Active member
אני לא שוכחת כלום אבל לאנה אף פעם לא אמרה משהו רע על סוואן קווין, זה אני יכולה להגיד לך בוודאות.
כל מי שפוגש אותה אומר שאין לה שום בעיה עם זה ואין לה בעיה לשחק את זה גם אם צריך.

לגבי ג'ניפר ואדם.... הדבר שהם התעצבנו עליו בעיקר זה שהוא דיבר בשמם.
בין אם הוא צודק או לא, הוא לא היה צריך להתחיל להצביע אצבע מאשימה על אנשים...

אני גם חושבת שהוא הביא את זה ממקום מסויים... אבל בטח מי שדיבר רע זה יותר ג'יני ואולי ג'ן מאשר לאנה, זה אני בטוחה שזה שקר מוחלט.

OohLaLa

New member
אין עשן בלי אש, יש דברים בגו זה בטוח

אין לו סיבה לשקר, ואיך שג'ניפר יוצאת בצורה דיפלומטית עליו יחד עם אדם ולאנה זה מראה הכל.
ג'ניפר עוד יותר מראה לי שהיא פלוץ עם השפה שלה בטויטר כאילו היא מנסחת את האמנה לשלום עולמי.
זה ברור שהם מנסים לכבות את השריפות אחרי מה שמייקל הזה אמר.

למעלה