שרשור הפרק היומי פרק 184-

roeu245

New member
גילי ורפאל חיבים להיות יחד באיזשהו שלב

אבל מה שיהיה מצחיק זה יהיה לראות את גילי מתנשקת עם דניס במציאות נשיקה ראושנה כזכור לכם הנשיקה הראושנה של רפאל וגילי שראינו היתה רק חלק מחחיזיון של הגר

Yotam Wolfsthal

New member
עפ"י איזה מדד בדיוק הגר היא תחליף של נטשה...?

מיקה אם כבר, וגם זה רק אם אני באמת חייב למצוא מקביל לחברי השמיניה הוותיחקה בשמיניה החדשה.. דווקא אחד הדברים הטובים היחידים שאני יכול להגיד על השמיניה החדשה, זה שהכותבים לא הלכו בדרך הקלה של לעשות אותם "דורי 2.0, "נטשה 2.0" וכד'.

דודי0000

New member
הם ממש דומים לשמינייה החדשה בגדול

דניס גאון מחשבים=אבי. יותם חנון=דורי. רפאל מלך הכיתה=אדם. נטשה היפה של הכיתה=הגר. וגילי אפשר להשוות לאיה.

אורישקי

New member
ממש לא

אבי היה מאד ישר וטוב למרות שהיה גאון מחשבים. אחד כזה שראו שלא יסטה מההוראה של הממונים עליו. דניס הוא מורד.
נטשה במהות שלה הייתה הדמות הכי תמימה בשמיניה אולי בזמנו. כמו למשל בקטע בפרק האחרון של עונה 1 כשהיא אמרה "אתם באמת הולכים לסגור את הפרויקט?" במין רוך ילדותי ומסכן כזה. הגר לעומת זאת צינית ומאד אינטרסנטית.
איה אולי דומה קצת לגילי אבל לא במיוחד.
רפאל ממש לא דומה לאדם! אמנם שניהם כביכול אתלטים אבל לאדם היה הרבה ביטחון ושחצנות ורפאל לא כזה בכלל.
יותם אמנם כמו דורי על תקן ה"חנון" אבל הם טייפים אחרים לגמרי של חנוניות. יותם הוא יותר חנון מתלהב ודורי פשוט גאון עם בעיות חברתיות קלות (שהוא הצליח להתגבר עליהן)

dar dahan

Member
טעות לגביי אבי

גם אבי מרד, הוא פרץ למפעל של אמא שלו וייצר חולצות מסוימות ובגלל זה החזירו את אמא שלו לעבודה, אבי ודניס מאוד מזכירים אחד את השני, דניס עשה את זה כנראה בטעות ולא במתכוון, ומצא את העניין של אבשלום בטעות רבה...

לגביי שאר הדמויות הן לא דומות בשיט, יותם הוא מגה חנון, דורי היה פשוט ביישן וטיפה חנון...
רפאל לעומת אדם הוא ילד טוב ירושלים, והגר היא מרשעת לעומת נטשה, היא אולי שילוב בין רוני למיקהו גם פה אני מגזים, ולגביי גילי היא דמות משל עצמה, מזכירה לי טיפה את נטשה באופי ואת איה, לא מעבר לזה...
אז בסיכום רק דניס דומה לאבי, מעבר לזה כלום ושום דבר, טמטום מוחלט להשוות ביניהם...

דודי0000

New member
דבר אחד בטוח

הולך להיות לו מלחמת אגו מול אבי חח עד עכשיו הוא היה גאון המחשבים היחידי בחבורה חחחח

roeu245

New member
אני היתי אומר שגילי ממש מזכירה

לי את ליבי מהאי כפילות א חת. של. השניה

Superboi

New member

שמתי לב לזה בפרק של אתמול, כשיותם רצה לספר לה על התוכנית שלו או משהו, והיא הייתה ממש נחמדה אליו למרות שהיה ברור שאין לה כוח לשמוע אותו. לגמרי ליבי.

roeu245

New member
לא רק זה

גם ליבי וגם גילי סובלות מסיפורי אהבה דומים ההבדל הוא שכאשר ליבי התאהבה בסול היה ברור לכולנו שהוא לא בשבילה ומי שבאמת בשבילה זה דילן גילי הבחור שנחטף לה מבין הידיים -רפאל היה בשבילה הוא התאהב בה מהרגע הראשון רגיש. כמוה. סול לא ספר את ליבי אפילו לא. לשנייה כאשר יצא איתה חשב. על אנה בכלל
כמו כן ליבי וגילי דומות באופי שתיהן ינסו תמיד להרגיע. את הרוחות שהן סוערות בוויכוחים בחבורה שתיהן הן אלו שמנסות להסביר לאחראים עליהם למה קרה להם כך וכך מרגישות צורך לייצג את החבורה שהיא נאלצת לעמוד.מול הסברים

roeu245

New member
מה שדודי יותר רואה זה את הדמיון בין

סיפור האהבה של איה ואדם מול סיפור האהבה של רפאל וגילי
כבר דיברנו על הנושא הזה אני והוא ואני חושב שאומנם יש דמיון. אבל רק בעונה השלישית כאשר אדם רצה לחזור לאיה אבל המחויובות לניצן הפריעה

איזה פרק...

זה היה פרק נהדר, גם מבחינת הצלילים גם מבחינת המשחק וגם הרעיונות הגדולים האלה!
נקווה שכל הפרקים יהיו ככה!

דודי0000

New member
מסכים אתך

באמת היה פרק יפה. מעניין מה אבשלום עשה לדדי שהוא התעלף . וטוב שעכשיו תמר וירון יכולים לתקשר בלי שהרעים יידעו על כך. היה חבל לגלות בפרק שגם דגנית אחת הדמויות האהובות מתה. ומסקרן לגלות מה עובר על עומרי שהוא פועל של אבשלום

roeu245

New member
אחרי הפרק היום אני מבין איזה כאוס יש פה!

תמר וירון מוחזקים בבית ע״י אבשלום
ניצן ועומרי משתפים פעולה עם אבשלום
אדם ודגנית מתים /מוחזקים ע״׳י גורמים לא ידועים סביר להניח אבשלום
השמיניות ו כלל לא מודעות לגודל הכאוס אלא רק בודקות את עניין האפס וחושדת שהאפס קשור לשוד בנקקים איה וניני כלל לא מודעים לכך שהאחײַם שלהם בצרה אמיתית
המועצה חושדת אבל לא בודקת לעומק
צריך שמישהו יתעורר ולא ינטרלו אותו כמו שעוומרי ניטרל את אבנר ונעמה

דודי0000

New member
איה וניני לא רק שלא מודעים

באיזו צרה האחים שלהם נמצאים אלה גם לא מודעים שכל השמינייה נוצרה רק עבורם.

roeu245

New member
דודי לא הבנתי..

מה זאת אומרת ״השמינייה נוצרה רק עבורם״ אם אתה. מתכוון לייסוד השמיניה מלכתחילה ע״י יוליוס או אבנר
תן לי לרענן לך את הזכרון
יוליוס הזריק לששת התינוקות את הלמדא כדי לנקום במועצה לא בשביל תאומי הטורבו ולא בשביל תאומי חסמבה
אבנר מצא את השישיה המקורית כדי לחקור את הלמדא ולתעל אותה למדינת ישראל תאומי הטורבו לא היו מתכוננים להצטרף אבל בגלל לחצי עמוס /דדי הם הצטרפו

Yotam Wolfsthal

New member
יוליוס רצה לנקום במועצה?

אם זכרוני אינו מטעיני, לא היה לו שום חשבון מיוחד עם המועצה - הוא פשוט הזריק להם את הלמדא כדי שיהיו לו 8 אנשים לייצר בעזרתם את הקריפטון, ולייצר "אדם מושלם."

דודי0000

New member
התכוונתי שהשמינייה החדשה נוצרה רק בגללם

בגלל התאומים החטופים בלי ידיעתם.

למעלה