שרשור הפרק היומי פרק 184-

dar dahan

Member
לא לא לא....

יוליוס הזריק ל6 ילדים בלבד את הגנים הללו, השישייה החדשה לא ידוע עליה כלום, רק התאומים עם למדא וגם הם קיבלו את זה מדדי-עמוס שיש לו את זה בעצמו וקיבל את זה מירושה מההורים לשו וכו'...

אבל כן בעקיפין כל הבלאגן זה בגלל התאומים רונצ'ו ותמרי, אם לא היה להם למדא לאבשלום לא היה מה לעשות עם התוכנית שלו ולא היה שום עונה, ככה שגיורא כן השאיר פתח לעונה נוספת קרי התאומים, לא ברור לי מאיפה הגיעו השישייה ומאיפה יש להם כוחות ומה הסיפור אבל את זה עוד נגלה בהמשך אני מניח...

אורישקי

New member
אני חושב שזה הפרק הכי טוב עד כה העונה

העונה הזאת באמת מלאה בבלאגן.

מה שחבל זה שגם אבנר מת וגם נעמה מתה - והם שני הגורמים שיכלו באמת לעלות על השתוללות העניינים.

מעניין מה קרה לעומרי - הריבעונה הקודמת הוא ניסה להגן על השמיניה. או שהוא מהופנט או שהוא וניצן משתפים פעולה עם אבשלום באמת או ששיהם עושים לו הפוך על הפוך.

חבל שלפי מה שירון ותמר אמרו דגנית מתה - אבל אני מאד מאד מקווה שהיא פשוט נחטפה.

נראה כאילו יש שתי דמויו תשיכולות להיות האס שיביא לכל הבעיות להתאחד

לילי שתחזור כרגיל משום מקום ותבין שמשהו לא בסדר ותארגן את כולם להציל את העניינים.

או.... רותם! הרי אבא שלה והבן שלה מתו, והיא יודעת על השמיניה - חייב לקרות משהו.

דודי0000

New member
באמת יכול להיות

נראה לי שאם לילי תחזור זה יהיה הרבה יותר מותח כמו שרק היא יודעת לעשות ומצד שני יהיה נחמד לראות כיצד רותם גדלה.

נליאו

New member
אבשלום משלה את ניצן שאומר לה שיהיה עולם מושלם

יש מצב שזו הסיבה שהיא ועומרי עושים את כל זה, אבל זו גם נשמעת סיבה תלושה והזויה

B R A Y E R

New member
מנהל
זה יהיה כזה גדול!!

כזה מתאים שלילי תחזור ותעזור להם לפתור את הכל

אוקיי

אני חייב להגיד שכבר בפרק הקודם כשהגר אמרה שהיא לא ראתה כלום, ודניס נעץ בה מבט,
חשבתי שאולי יש סיכוי שזה יהיה הכוח שלו, ובסוף זה באמת הכוח שלו!
זה ממש כוח מעפן
בייחוד יחסית לאחרים...
עצוב על דגנית

אפשר כבר להרוג את דדי?

דודי0000

New member
תהייה לגבי כוחות התאומים

נכון בניסוי שירון החל לגלות את הכוחות העל שלו ושל תמר זה קרה רק לאחר שהשמינייה שמו את האוזניות אז הם קיבלו את הכוחות בגללם נכון כי פתאום כאב לשמינייה ופתאום ירון ותמר גילו את הכוחות. יש קשר נכון?

B R A Y E R

New member
מנהל
טוב, אז רק עכשיו ראיתי את הפרק

אחרי יומיים קצת עמוסים

באמת אחד הפרקים הטובים העונה! והתקדמות משמעותית בכל אחד מהעלילות

נתחיל מזה שסוף סוף תמר הצליחה להבין ולהוכיח שמשהו מוזר מאוד קורה שם, וכל הלחץ שהיא ואבשלום מפעילים עליו מ2 הצדדים גרם לו להתמוטט. עכשיו יהיה מאודדדד מעניין לראות איך זה יפתר כי תמר וירון לא הולכים לשתף פעולה החל מעכשיו.
העלילה עם עומרי מאוד מייאשת, ונראה שבאמת הוא מנצל את נטשה... מה שגורם לי להאמין שהוא גם בשליטת אבשלום ולא עושה את הדברים האלו מיוזמתו.
לגבי הכוח של דניס.. אם באמת זה הכוח שלו.. לא הייתי רוצה כוח כזה ואני מאמין שאף אחד מאיתנו לא באמת היה רוצה. לפעמים עדיף לא לדעת את האמת ושמשקרים לנו, גם אם חושדים שמשקרים.

למעלה